36664
-
jól mozgott, nincs miért szidni őt, nincs játékban így nagyon nehéz... -
főleg shevától várok már egy gólt...jó lett volna ha gólt szerez a braga ellen -
én is 9 pontot várok! és gólokat a csatároktól! -
Következő 3 forduló
Lecce-Milan
Milan-Chievo
Torino-Milan
9 pontot várok -
"Fizikális szempontból elég nehéz mérkőzés volt számomra. Ahogy egyre jobban belerázódtam a meccsbe, jobban éreztem magam."
"Azt se felejtsük, hogy nem kaptunk gólt, ez pedig jó dolog. Sok idő telt el azóta, hogy hivatalos mérkőzést játszottam. Minél több játékra van szükségem, hogy ismét a legjobb formámat tudjam nyújtani."
"Így a meccs után fáradtnak érzem magam. Fontos, hogy megfelelően kipihenjem a mai találkozót, aztán meglátjuk mit hoz a hétvége. Ez most egy nehéz időszak a pályafutásomban, hiszen egy új klubhoz érkeztem, ahol a sérülésem miatt még nem tudtam bizonyítani a képességeimet."
"Az elmúlt hetekben sokat dolgoztam, hogy minél előbb visszatérhessek a pályára. Egy hete végzek teljes edzésmunkát. Remélhetőleg most már minden rendben lesz."
goal.com -
"Ma este megszenvedtünk a győzelemért, de erre lehetett számítani, hiszen a Braga egy teljesen ismeretlen csapat volt számunkra. A képességeinknek köszönhetően azonban alkalmazkodtunk a körülményekhez. Az első félidőben jól játszott a csapat, a csatáraink gyorsak voltak. Különösen Pato és Shevchenko teljesített jól. A második játékrészben aztán nehezebben boldogultunk."
"Hét év telt el, amióta a Milant irányítom. Annak idején egy Perugia elleni kupameccsen debütáltam. A Braga elleni találkozó újabb hét esztendő kezdete, melyben remélhetőleg ismét lesz Bajnokok Ligája győzelem."
"Gattuso egy elképesztő játékos, a jelenléte rendkívül fontos. Úgy érzi, hogy irányítania kell ezt a közösséget. Ronaldinho is bámulatos, tőle bármire számíthatunk, a szép mozdulatok mellett pedig a csapat számára is hasznos, hiszen már eddig is öt gólt szerzett."
"A mai meccsen először játszott együtt a Kaladze-Senderos belső védelem. Bár a fizikai állapotuk még nem a legjobb, de így is boldog vagyok a teljesítményük miatt."
"Vasárnap a Lecce vendégei leszünk. Nehéz találkozó vár ránk, ezért igyekeztünk pihentetni néhány emberünket, ezzel egyben lehetőséget adva azoknak, akik kevesebbet játszottak eddig."
acmilan.com -
jaja jól nyomta sztem marad nálunk bár a gyorsaságát még vissza kell nyernie, de van benne fantázia
a csapat meg kezd mentálisan nagyon erős lenni, már csak a rohadt helyzeteket kellene berúgni :D -
Dinho gólja -
tegnap játszotta első meccsét, sztem jól játszott nem volt semmi gond, volt egy gyönyörű becsúszó szerelése a tizenhatosnál...
Ronaldinho gólja meg
-
dinnyó
-
tényleg, ha már itt járok megkérdezem, hogy Senderossal mi a helyzet. jól játszik? -
nyomjatok a gólról videót pls!!! :))
Jejeje. -
sorozatban a 3. vagy 4.? grat dinhonak is tényleg megcsinálta amit ígért. -
hát:
- Senderos jó volt sztem
- Gattuso sokat ment de voltak eladott labdái
- Pippo, Sheva, Pato 3-as nem kell többet
- irányító nélkül nem igazán megy a gólgyártás
- Ronaldinho bejött, lazázott majd megnyerte a meccset :D
kellett a 3 pont de gyenge meccs volt... -
:DDDD
csak jött a pénz :D -
köszi!!!!:D -
hát akik fikázták hogy ilyen meg olyan szar lesz meg kiégett így meg úgy nagyot tévedtek:D nem az első amikor megnyeri nekünk a meccset -
Dinnyó nagyon megy :D -
Dinnyó....de mekkora gólt lőtt uristen:D:D áh hihetetlen milyen mákosak vagyunk -
ki lőtte? már bezártam a 88. percben mondom nem lesz itt semmi... -
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGEEEEEEEEENNNNNNNN!! XD -
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
mit hagyott ki a Braga... abszolút veszélytelenek vagyunk... -
szóljatok le a srácoknak, hogy rúgjanak egy kurva gólt:D pénzkérdés...:Dd hajrá hajrá! -
See mit művelt:o nagy gól lett volna -
be kéne kotornunk valahogy egy gólt...
-
Senderos gyönyörűen csúszott be, ez egy Nesta szerű szerelés volt :) -
jön Dinnyó -
Senderos de szépen megoldotta -
volt még egy veszélyes Pippo fejes ami ha nem azonnal pattan le akkor gól, valamint Dida védett nagyot..az is ziccer volt :) összességében soka helyzet ..pörgős meccs nyerni fogunk, Gattuso,Sheva eddig nagyon jók, Pippo is hozza a formáját, látszik h győzni akarunk és fogunk is :) -
köszi LasCar a kommentárt én úgy szűröm le nekünk van több helyzetünk, fedi ez a valóságot? bár nem szeretném hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát -
gépközelbe én is.... nézem:D -
Antonini izgul vagy mi van vele? -
Pato lőtt 13méterről oldalról középre, kapus fogta -
Senderost lebirkózták, majnem kaptunk mi is egyet -
SHEVA A RÖVIDBE MAJNEM BENN!!!! :D -
3.perc Pippo fejelt 5 méterről kapufát... :) -
golTV TVU playerrel nekem megy... -
majd ha vkinek lesz működő link dobhatja =) -
MILAN: Dida; Antonini, Senderos, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Emerson, Flamini; Shevchenko, Inzaghi, Pato.
SPORTING BRAGA: Eduardo; Frechaut, Moises, Rodriguez, Evaldo; Vadinho, Alan, Cesar Peixoto, Luis Aguiar; Renteria, Meyong.