36664
  • Nuno88
    Shevchenko nem eladó!

A külföldi sajtóban megjelent hírekre reagálva az AC Milan hivatalos közleményben cáfolja, hogy felajánlották volna Andriy Shevchenkót a Real Madridnak. A játékos nem eladó. - olvasható a klub hivatalos honlapján.

acmilan.hu
  • LasCar16
    Válogatottjaink programja:

Gattuso, Bonera: szerda 21:30 Görögország-Olaszország (Athén)

Kaká, Pato: szerda Brazília-Portugália (Brasilia)

Jankulovski: szerda San Marino-Csehország vb-selejtező

Cardacio: szerda 21:00 Franciaország-Uruguay (Párizs)

Darmian: szerda 15:00 Olaszország-Svájc U20-as válogatott meccs, Como
  • limperatore
    jajj te majd rádöbbensz :)
  • LasCar16
    tudjuk matyi elvégre scudettot akarunk nyerni olyan Interesen
  • Nuno88
    mert CA moslék, és nem ad neki játéklehetőséget...
  • limperatore
    tiszta jok voltatok vasarnap foleg a kamu tizivel ;)
  • szucsy89
    de kölcsönbe van csak...de én sem értem miért nem játszik...amikor játszik mindig nézem, csak jó megoldásai vannak...
  • laca70
    Sheva nem csak kölcsönben van?
  • Nuno88
    menjen Borriello de Sheva ne, annyira örültem mikor visszajött de nem kap játéklehetőséget, lehet jobb lenne ha távozna de én nem akarom... Sheva 4 ever!!!
  • Count Adyn
    Pedig szerintem jobban járnátok:) Seva már nem sok mindenre jó sajna inkább a 20 as évei közepén járó csatárt kéne szerezneetek helyette szerintem, mert Pato tul fiatal még, Boriellonak meg egy jó éve volt, most nagyon gyenge, Pippo-tól meg nem lehet elvárni hogy minden héten bepattanajon róla valami ennyi idősen már^^ Lehet kár volt lepasszolni Guilardinot.
  • Nuno88
    Shevchenko télen a Madridba megy? =(
    Remélem ez hatalmas kacsa...
  • Palinko
    szerintem átalakulás még mindég tart a csapatban, nem játszhatunk annyira bátran sem...
  • LasCar16
    rohadt karácsonyfa, le se szartuk a Chievot kb ennyi az egész, nagy csapatok ellen felpörgünk kicsik ellen nem, ezen változtatni kellene... 05/06os szezonban volt utoljára szép, magabiztos,pörgős focink... én ezzel a játékkal nem vagyok elégedett ...
  • Palinko
    meg nem is az utolsó ha nem kell pörögni biztosan nem fogunk, minek, beállnak védekezni ha hajtunk, igaz a nézőknek látványosabb, de a foci eggyre inkább taktika, nekem bebizonyították, ha akarnak tudnak olyan focit játszani amit nem mindenhol látsz, viszont ha nem kell leülnek, pihenni kell a kihívásokra.
  • Nuno88
    Nem ez volt az első ilyen :S
  • szucsy89
    na persze hozzá kell tenni hogy sok a sérült meg azért egy inter ellen biztos nagyobb hajtás lett volna ..nah mind1 ahogy Palinko mondta ilyen meccsnek is lenni kell
  • szucsy89
    tipikus meccs...kiharcoltuk a vezetést és öregurasan megnyertük a meccset...én csak olyankor szoktam dühöngeni ha emiatt kapunk egy gólt amire már nincs idő válaszolni...
  • Palinko
    alvás ment gondolom, nem baj van ilyen meccs is....
  • Nuno88
    hát röviden tömören elmennek a picsába...
    3 pont a lényeg de ilyen játékkal? tegnap megye 2-be jobb meccs volt...
  • Nuno88
    vezetünk Kaká tizijével =)
  • Nuno88
    nah 5 perc és kezd!
    FORZA MILAN!!!
  • Nuno88
    MILAN:
    Abbiati, Bonera, Favalli, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Gattuso, Seedorf; Kakà, Ronaldinho; Inzaghi

CHIEVO:
    Sorrentino; Malagò, Mandelli, Yepes, Mantovani; Pinzi, Bentivoglio, Marcolini; Langella, Luciano; Pellissier

Forrás: acmilan.com
  • Fabio Capello
    gondolom az admin ráfekütt a gombra :D

btw, én nem látom
  • szucsy89
    bwinen élő fogadások/labdarúgás/inter-ac milan..

ez mi??????????
  • Cabell
    úúú ez nagyon erőltetett, szinte előttem van a forgatás...:D:S
  • Nuno88
    király :D
  • LasCar16
    :D
  • szucsy89
    fu basszus mennyi sérült:O

milyen kezdő 11lesz vajon kiváncsi leszek...:S

na meg persze hogy hogy fogunk játszani
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti több dologról is kifejtette véleményét, szót ejtett a sérültekről, a holnapi meccsről és még pár dologról.

Sok pletyka arról szólt, hogy a Rossoneri játékosa Marco Borriello hosszú ideig nem lesz bevethető, mert a combjával baj van.

"Ezen a reggelen már sokkal jobban volt, így ebből azt következtettük, hogy csak egyszerűen elfáradt"-mondta Ancelotti.

"Nem állunk olyan jól a csatárok terén, de Ronaldinho kárpótolhatja a szomorú szíveket, mert eddig jobban teljesít ahogy azt gondoltuk volna."

"Jó játékos és ezt bizonyítja, de a helye a kezdőben makulátlan.Andriy Shevchenko egészséges, de Borriellot Alexandre Pato pótolja távollétében."

Gianluca Zambrotta, Massimo Ambrosini, Philippe Senderos, Paolo Maldini és Alessandro Nesta játéka bizonytalan a Chievo ellen.

"Zambrotta esetét még senki sem tudja, így a helyén Daniele Bonera kezd.Ambrosini nem elérhető a csapat számára, Pirlo pedig még a padon se ül majd."

Ancelotti tanítványai nem lehetnek elégedettek magukkal a múltheti 1-1-es eredmény miatt a Lecce ellen, de holnap a Chievo ellen javíthatnak.

"Vissza akarjuk kapni az első helyünket, és nagyon motiváltak vagyunk.Tudjuk sajnos, hogy az elsőségünk több csapattól is függ, de nem tehetünk mást, nyerjük a meccseket."

"Ez a szezon más mint a többi, mert nagyon nagy az egyenlőség a kisebb és a nagyobb klubbok között.A nagyobb csapatok, például a Roma nem tudja hozni a meccseit, míg a kisebb csapatok mint az Udinese, Napoli jobban szerepel a vártnál."

A napokban olyan pletykák láttak napvilágot, hogy David Beckham kitejesztené kölcsönszerződését még 1-2 évvel, de ezt az LA Galaxy visszautasította.

"Meglepett ez a hír, mert eddig nagy csodának tűnt ez a három hónap is.Szeretnénk, hogy még maradjon, de ebben az ügyben pesszimista vagyok, szerintem három hónap után távozik a klubtól."

forrás: channel4.com
  • LasCar16
    Bori állítólag újra izomsérülést szenvedett.
    A milan.com csak annyit ír az edzéshíreknél hogy a csapattal együtt kezdte el az edzést, de aztán a teremben fejezte be.
    A sports.it és a gazzetta viszont azt írja hogy Bori erős fájdalmat érzett a jobb combjában és ezért abba kellett hagynia az edzést. A sérülés miatt szerintük akár több hetet is ki kell hagynia.

• LasCar16
    A Chievo elleni meccs előtt három játékosa is kidőlt az AC Milan együttesének.Az első játékosról már hallottunk, név szerint Marco Borrielloról van szó, míg a másik játékos Luca Antonini, aki Marcoéhoz hasonló sérülést szenvedett, végül pedig a csapatkapitány Massimo Ambrosini sem játszik, mert kiújult sérülése.

forrás: transfermarketweb.com
  • LasCar16
    majd meccs előtt fél órával
  • rumkola
    Holnapi kezdőt tudja valaki?
    Köszi!
  • Kaplartom
    Hamarosan visszatér a Milan motorja
    Külföldi labdarúgás

Andrea Pirlo felépült sérüléséből. A Milan világbajnok labdarúgója akár már a hétvégi, Chievo elleni bajnokin pályára léphet.

- Nagyon rossz volt az elmúlt két hónap. A lelátóról néztem a csapat összes meccsét, és bár örülök, hogy jól megy a fiúknak, tehetetlennek éreztem magam. Az elmúlt egy hétben már minden jól alakult: mindennap együtt edzettem a kerettel, és már nem érzek fájdalmat - nyilatkozta a Milan TV-nek Pirlo.

A klasszis labdarúgó nem fél attól, hogy nem lesz helye a Milan középpályáján, szerinte ugyanis annyi meccset játszik a csapat, hogy Carlo Ancelotti vezetőedző mindenkinek szerepet ad majd.

- Nagyszerű, hogy nélkülem is remekeltek a fiúk, ez is azt bizonyítja, hogy erős keretünk van. Már alig várom, hogy újból pályára lépjek, de nem dől össze a világ, ha a Chievo elleni vasárnapi bajnokin még csak kispados leszek. Nem tartok attól, hogy nem fogok játszani.
  • horpeti
    lohol :D
  • Fabio Capello
    látom még mindig nincs elég brazilotok... :D:D:D
  • LasCar16
    Silvio olasz miniszterelnöki minőségében tegnap a brazil köztársasági elnökkel, Luiz Inacio Lula da Silvaval találkozott Rómában.
    Egy kis meglepivel készült a presidente: elhívta a találkára a Milan braziljait is :)

• szucsy89
    nem csúnya az biztos:)
  • Palinko
    lapokat a kézbe :D
  • Nuno88
    not bad =)