36664
  • rumkola
    többet buktam - nem kevéssel többet - a milanon, mint amennyit nyertem az utóbbi időben
  • LasCar16
    mai meccs Carlon bukott meg, ez a szitu
  • LasCar16
    mivan jössz nyalni h megin humanitáriusok voltunk?:D
  • limperatore
    pato szép gólt lőtt
  • LasCar16
    amikor nyomni kellett volna tovább akkor lehozza CA Dinnyót, beállunk védekezni akkor kapjuk a gólt
  • Yulcsa
    Jobb ez a döntetlen, mintha kikaptunk volna... Az első félidő tényleg elég gyenge volt, szóval megérdemelt eredmény mind2 fél részéről szerintem.
  • leho94
    bejött a tippem :))
  • Palinko
    ja meg kéne acélozni a védelmet igazolással még lehet... de ha nem nézzük az első félidei támadást, akkor a 2. félidőre nem panaszkodhatunk, most is voltak helyzetek, ez pozitív még mindég kétesélyes a találkozó vannak helyzetek mindkét kapunál
  • Nuno88
    Nevetséges gólt kaptunk megint
  • Palinko
    a védelem megint bebizonyította hogy bármikor képes beengedni egy gólt :D
    2-2
  • Yulcsa
    eddig jó vagyok a Pato duplával, még Ronnie betalál, és meg is vagyunk :)))
  • Nuno88
    PATOOOO =)
  • LasCar16
    1-2 ha leállunk akkor én falnak megyek
  • Palinko
    na mégegy pato, hát megtekerjük ha az első félidőben nem csak fárasztottak. ez a pato zseniális tényleg
  • Nuno88
    PATOOO =)
  • Palinko
    na ittvan a kapa :D
  • Palinko
    én seet nem igazán bántanám nem tudom miért pont őt emeled ki hogy annyira rossz. antoninit és jankut én is felküldeném, és pippo tényleg kell ha fejelgetni akarnak, de szerintem nem látunk ma fejes gólt, szóval inkább kaparonak kéne valamit alkotni rövidpasszos játékkal. mondjuk még egy kontragól összejöhet.
  • LasCar16
    See helyett Antonini-->Janku fel kpálya bal oldalára, Dinnyó helyett Pippo..ha már ívelgetni akarunk... Kaká irányít, és van két csatárunk elől... kb ennyit kéne változtatni, mert ezzela védekezéssel a center játékunkat és a támadóközéppályásaink lendületét is megölik
  • Palinko
    adogassuk be a 16 osba a labdát mikor ott majdhogynem nincs saját játékos lol nem tudom mit csinálnak annyi a véleményem az első félidőről, hogy legalább helyzet kéne a gólhoz, mert helyzet sincs nagyon...
  • Nuno88
    Sztárocskáink eddig eléggé beégtek, ez = a nullával.
    Seedorf megye 2-be kevés lenne ezzel a játékkal.
  • Palinko
    ajjaj
  • Palinko
    azért elég csunyán fellökték patot, dinhot meg a 16 oson belül, azért nem jár tizi, de valamit csak adhatott volna...
  • Yulcsa
    remélem ma sem lesz...
    FORZA MILAN!!!
  • Palinko
    hát szerintem sem a szurkolóknak, vagy berlunak kéne beleszólni, de lehet hogy több van ebbe, nem látjuk a felállást de tényleg luk van ott középen, én maldiniben bízok.
  • LasCar16
    komolyan veszek egy Beckhames mezt ha ezt a meccset ebben a formációban lehozzuk :D
  • LasCar16
    mert Kaladze mesérült, Favallival mostanában semmi probléma nem volt
  • Yulcsa
    Becks kezd! de Favalli miéééért? :S :S :S
  • LasCar16
    na fasza, Berlu beleszólt a kezdőbe... Beckham... kérdem én h ki fog ütközni meg védekezni? majd nézünk amikor Maldinire és Favallira lendületből viszik a labdát, handicap a Rómának, bravo.
  • Kaplartom
    védelem közepe nem valami acélos, de a többivel megvagyok elégedve! :)
  • Kaplartom
    ROMA: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Baptista.
    MILAN: Abbiati; Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ronaldinho; Pato.
  • Palinko
    szerintem is gólgazdag mérkőzés lesz hogy most ki hányat abba nem szívesen megyek bele de szerintem is
    1-2 dinho és pato
  • leho94
    2:2-t tippelek milanos szemmel 1-2
  • Nuno88
    Nem gyengén örülnék ha valóraválna az álmod :D
  • Yulcsa
    Szerintem is 1-3 lesz, Ronaldinho, és Pato dupla.
  • szucsy89
    egy Beckham szabadrúgás elég lesz a győzelemhez
  • LasCar16
    1-2

amúgy egy 2-4et álmodtam, ahol Sheva triplázott :D
  • Nuno88
    Győzelmet érzek =)
    1:2 - Pato és Kaká góljaival nyerünk.

FORZA MILAN!!!
  • Kaplartom
    Tippetek a mai mecsre?
    Sztrem 1-3-ra nyerünk, gólszerzők:
    1. Félidő: Pato
    Vucinic
    Kaká
    2. félidő: Ronaldinho/Beckham
  • Palinko

A Milan jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban, de a 9 pontos hátrány ellenére a piros-feketék komolyan hisznek a Scudetto elhódításában. Ronaldinho kiváló teljesítményt nyújtott az utóbbi időben a Milanban, és szerinte a csapatban rejlő minőség a felszínre fog törni.

„Az Inter erős, de meg tudjuk őket előzni, és megnyerhetjük a Scudettot ebben az évben” – mondta Ronaldinho a La Gazzetta dello Sportnak.

„A következő szezonban szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját. A Milan egy intelligens csapat, tudjuk hogyan kell áldozatot hoznunk, jól játszanunk, nyernünk és örömöt szereznünk. Sok gólt akarok szerezni, jól akarok játszani, de nem csak magam miatt, hanem a csapattársaimért is” - folytatta a brazil klasszis.

Ronaldinhót mindig úgy írták le, mint aki nem is erről a bolygóról származik, amikor a természetes tehetségéről volt szó, de a brazil sztár szerény maradt, és azt mondja semmiben sem különbözik a többi játékostól. „Egy átlagos srác vagyok” - mosolyog a támadó középpályás. „Természetesen felismernek mindenhol, de ez nem gátol meg abban, hogy normális életet éljek”.
  • Rudee
    Anno a Chelsea honlapja kölcsönről cikkezett.
    Amúgy meg az UEFA honlapja is még Chelsea játékosként tartja számon, ott meg csak tudják hogy melyik csapat játékosa.