36664
-

-
A lényeg, hogy még ma dönt... remélhetőleg... -
http://sportgeza.hu/futball/2009/01/19/kakat_mar_eladtak_vagy_hekk_az_egesz/?rnd=822 -
Úgy tűnik, hogy ha a brazil légiós eligazol a Manchester Cityhez, akkor nem Ribéry, hanem a nyári EB-felfedezettje, Andrei Arshavin érkezhet a pótlására.
Vincenzo Morabito több nagy Európában ismert labdarúgónak is az ügynöke, és ő beszélt erről az ügyről.
"Minden jel arra utal, hogy a korát és a csapat szereplését elnézve Kaká továbbra is a Milané lesz, tehát még nem távozik.De azért nem árt felkészülni a legrosszabbra, ugyanis a Manchester City nagyon elszánt, azt viszont megkell hagyni, hogy ha eligazolna az angol klubba, akkor a karriere mélypontján lesz, mert a City még egy Robinhoval és egy Kakával a fedélzetén sem tudna versenyezni a nagyokkal.Itt szólhat közbe Kaká apja, aki köztudottan nagyon anyagias ember, így ő biztos gondolni fog a fia fizetésére is, ami a City mellett szól."
"Hogy mi lesz a vége?A Milan azt mondta, hogy átgondolják az ajánlatot, tehát még semmi nem biztos.Itt minden Kakán fog múlni.Remélem ezegyszer nem hallgat az édesapjára, és nem vet véget saját karrierjének.Az biztos, nagy küzdelem lesz a családon belül."
"Nem tart senki sem gépfegyvert Kaká fejéhez, szóval a döntés joga az öve.Ebbe az ügybe csak ő dönthet."
Egyes lapok már arról cikkeztek, hogy ha a brazil megy, a francia Ribéry érkezhet a helyére.
"Ugyan, ezek csak üres szavak.Csupán dobálózás a nevekkel.Nem hiszem, hogy a Milan íjedtében venne egy Kaká szintű játékost.Különben is, ha Kaká megy, Arshavin jön, hisz ők ketten nagyjából ugyanazon a szinten vannak, és az orosz még nem is kerülne olyan sokba.Vele új erőkre kaphatnának, szorgalmas, ügyes és ha még most vennék meg még az UEFA kupában is játszhatna.Több szakember is azt mondta, hogy Benzema vagy Adebayor érkezhet.Én szerintem még fölösleges játszani a gondolattal, hogy mi lenne ha..."
"Storari játéka a Fioban?Frey és Avramov távollétében ő a kapus, de megérdemelné azt is, hogy ő legyen az elsőszámú.Több országban is játszott már.Tapasztalt, nem fiatal, de nem is öreg.Pont jó korban van.A Fiorentina a szezon végén biztos, hogy megveszi."
forrás: milannews.it -
A híres divattervező, Giorgio Armani nagyobb esélyt lát arra, hogy inkább a klubbot adják el, mintsem a csapat legértékesebb játékosát, Kakát.
A 74 éves úriember szerint a Milan nem jön lázba még a 108 millió font hallatán sem, és haramabb adják el a vezetők a klubbot, mint a csapat legnagyobb játékosát.
"Adriano Galliani okos ember.Tudja, hogy ez egy remek csapat tele nagyon jó játékosokkal, akiket egyben kell tartani, így a csőd miatt hasznosabb lenne ha inkább a klubbot adnák el, nem pedig a brazilt"-mondta.
"Ez az összeg nem mindennapi az tény és való, de Ricky többet ér a Milannak, mint a Citynek 108 millió."
"A Citynél nagyon nagy bajok vannak.A fizetések, a bánásmód.Itt valamin változtatni kell, mert nagyon nagy baj van."
"Sajnálnám látni azt, hogy Kaká lesz a Milan anyagi helyzetnének megoldására a kulcs"-fejezte be.
"Ismerem Kakát és a feleségét.Nagyon jó emberek, szerintem lesz ennek a morbid helyzetnek az áldozata és tudom, hogy ő a karrierjét sem a pénzre helyezi, hanem a sikerre.Ez, a Milan mellett szól"-tette még hozzá a divattervező úriember.
Az egy gyermekes családapa ma dönt sorsáról, tehát, hogy marad-e a Milanban, vagy eligazol a Manchester Cityhez.
forrás: channel4.com -
állítólag Kaká faterja a City ajánlatát látva fizetés emelést kért a klubtól, mi meg ebbe nem akarunk belemenni, ezért a fater azt tanácsolja h a PÉNZT válassza.
közben Galliani elhagyta Berlu rezidenciáját és megy tárgyalni Ricky faterjával egy milánói hotelba, Berlu nem hajlandó menni -
miért ne lenne jó jel? kaka miatt? Ribery sztem jobb mint kaka jelenleg, mondjuk más a poszt -
35m€+Oddo Riberyért? (goal.com)
Ez nem jó jel, ha igaz... -
-
Nem tudom de már igazán lezárhatnák, mert kezd elegem lenni hogy minden nap mást olvasok.
Még mindig bízom abban h Kaká marad... -
jó de nem 1 meccs miatt
kakarol mikor lesz döntés? meddig van a határ idő? -
Kakát családja Manchester Citybe küldené
Na ez az, amit nem tudok elhinni! Őket épp, hogy nem a pénz, hanem fiuk boldogsága érdekli! -
na ugye, h nem esik jól nektek sem? Mi hányszor tűrtük ezt az utóbbi idődben?... -
maradj már :D:D olyanok vagytok mint a dögkeselyűk, 1x botlunk egyből lecsaptok :D
de ti még mindig a 3. helyért küzdetek csak -
+ kizúgnak a Blből, tavasszal nem olyan nagy májerek -
nem rossz ez így se...hátha az inter magabiztossága kicsit csökken, összetörnek és nem nyernek több meccset idén 
najó nem, de hátha többet fognak ikszelni/kikapni :D -
Nagyszerű, jól alakult ez a hétvége... és ha múlt héten nem csesszük el Romában még jobba lenne a helyzet most. -
ikszelt a juve is (: -
[b[Ülősztrájk Kakáért[/b]
Olasz internetes oldalak szerint a Milan ultrái jelenleg is tüntetnek a klub székháza előtt. A legfrissebb hírek szerint az ülősztrájk hétfő este 6 óráig fog tartani.
A demonstrálók nevében az egyik szurkolói csoport, a Brigate Rossoneri egy vezetője elnézést kért Silvio Berlusconitól a tegnapi transzparensekért, amelyek sértőek lehettek Olaszország miniszterelnökére: „Elnézést kérünk az Elnök úrtól, de azt szeretnénk, ha végre mindenki észbe kapna. Kakát nem lehet eladni!”
Forrás:sportmediaset.it, foto: gazzetta
-
:DD -
ravasz, így nem menne át az egészségügyi vizsgálaton :P -
A Milan átigazolásaiért felelős embere, Ariedo Braida furcsálja, hogy manapság egy gond terheli a Milan drukkerek:Kaká megy vagy marad.
"Az, hogy érdeklődik a City még nem azt jelenti, hogy megis kapják ami kell.Az élet nem ilyen.Ilyen alapon senkinek sem lenne semmi dolga, hisz az álmok valóra válnának"-reagált Braida a búlvársajtó legújabb híreinek.
forrás: tuttomercatoweb.com -
A tegnapi meccsen állítólag nagyon csúnyán a hátára esett Kaká, ami után Sandro Nestához Amerikába utazott, hogy egy két napos kezelés után rendbe jöjjön.Az alelnök várja vissza Rickyt, aki szerint nem fog eligazolni pont most, hogy a hátrányuk 6 pontra csökkent, mivel ma délután 3-1-re kikapott a listavezető
forrás: milannews.it
-
Ez már uv volt, de azért köszi :))
Ez a cikk meg... nevetséges!!!!! Mi ez a pénzügyi adósság??? :S Duma... -
-
kötelező -
Adriano Galliani a Milan igazgatója elmondta, hogy ha úgy adódna a játékos sorsa, hogy a Cityben folytatná, akkor a pénzt nem pocsékolnák utódokra, mert ő egy egyedi játékos.
A Manchester City állítólag nagyon közel került Kaká megszerzéséhez, és egyes arab lapok (tévesen) már azt is híresztelték, hogy megszületett a megállapodás.
A Milan rengeteg pénzt kapna Rickyért, és a sajtó már azt is mondta, hogy ebből a pénzből Emmanuel Adebayort, Mikael Essient és még néhány játékost igazolhatná le a milánói csapat.
Ezzel ellentétben Galliani felfedte, hogy nem erősítenék meg nagyon a csapatot, hisz a pénz másra kéne.
"Kaká egy egyedien kiválló játékos.Egyhamar nem találjuk meg a méltó utódát"-mondta Galliani a Sky Sport 24-nek.
"A klubnak van egy pici pénzügyi adósága.Arra kellene mindenféleképpen a pénz."
forrás: goal.com
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd -
Jah,bocs,akkor nem szóltam! -
nem -
majd uv-n meglesz, fel a fejjel:) -
nyelvvizsgáról beszéltek amúgy? -
grat, én pénteken írtam, de még nem tudom az eredményt, valszínűleg bukta :S -
a vizsgám is sikerült tegnap:D -
jah a végét már én is néztem:D
hát igen még a juve is ikszelne akkor jó lenne ez a hétvége :) -
3-1 lett a vége, már csak a Juvénak kéne egy döntetlen legalább, és egész szoros lenne a bajnokság... -
höhöh ezaz -
3-0!! -
Atalanta-Inter 2-0 a 28. percben...:P -
ma eddig ez a legjobb hír! :) -
remélem így van