36664
-
Hannover... -
link
Megy a meccs! Forza! -
Hamburg - Milan 20:30!!! -
Ennek örülök! -
zsirály:) -
végre, most majd remélem jobban alapoznak vele és nem lesz itt gond :D -
Alessandro Nesta felépült hátsérüléséből és elhagyta Miamit, ahol eddig kezelték.
„Épp csomagolok, holnap visszatérek Olaszországba. Jól vagyok, sőt, nagyon jól”- nyilatkozta a klasszis hátvéd.
Fata
milannews.it -
köszi! :) -

-
Kaká: A Milanhoz tartozom
Ha van kedvetek, nézzétek meg, én csináltam, de szerintem hamarosan le fogják szedni a videok miatt... -
jo hogy nem erdekli :D -
Hannover-Milan: A keret
Bencu96 2009.01.20. 21:24
Carlo Ancelotti kijelölte az utazó 19-es keretet a holnapi Hannover elleni, barátságos mérkőzésre. Egy érdekesség fellelhető a keretben. Egy olyan név van ott, kiről még nem hallottunk hivatalos bejelentést, hogy leigazoltuk, ám a keretben benne van: Hurtado. Ezekszerint a Milan leigazolta a Deportivo La Corouna védőjét, de az acmilan.com még nem erősítette meg ezt.
Kapusok: Dida, Kalac;
Védők: Antonini, Bonera, Darmian, Hurtado (mezszám:34), Jankulovski, Senderos, Thiago Silva ( mezszám:33),
Középpályások: Beckham, Cardacio, Emerson, Flamini, Osuji;
Támadók: Inzaghi, Kakà, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Nem lett nevezve: Abbiati, Favalli, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Pirlo, Pato.
Sérűlt: Nesta, Kaladze, Gattuso, Borriello. -
jaja engem is olyan érzés fogott el mikor néztem az acmilan.hu a videókat mintha új igazolás lenne, remélem többet nem kell így izgulnunk, bár lesz itt még nyár :\ -
de jó látni :) mintha valami új igazolás lenne :) -
-
rumkola #19868 KAKAMANIA!!
ki az a Huszti meg tényleg jogos, beszartam :DDDDDDD
-
szerintem üres lelátókat láttunk volna egy darabig biztos...
Jut eszembe, ugye csak rosszul láttam, hogy nem közvetítik a hétvégén a meccsünket? :( -
Bele sem merek gondolni h mi lett volna ha eladják, a szurkolók biztos h nem nézték volna jó szemmel! -
csak azért mert szétverték volna:D -
Most nem azért ,de hogy fordulhat elő egy csapatnál,hogy átbassza a saját szurkolóit,ez egy kicsit felháborító(már nem nekem,de ez fura)!Berlusconi meg Galliani is játsza az eszét,látszik,hogy politikus,hazudik össze vissza,egyébként örülök,hogy Kaká maradt! -
Jól döntött Berlu, hogy az eszénél volt és nem adta el Kakát. -
Huszti: "nem érdekel a Milan"
...
Milan: ki az a Huszti?
-
Írni akartam =)
Jó lenne neten nézni valahol, remélem Sheva is szerepet kap mert 2 bajnokin nem lépett pályára, ugyanez Pippo...
A két fiatal szerzeményre pedig kiváncsi vagyok. -
amúgy meg holnap 20:30 Hannover - AC Milan
Thiago Silva és Felipe is bemutakozhat -
sztem nem lesznek, ennyi pénz után bárki próbálkozhat... de ez nagyban függ az év végi helyezésünktől is :) -
Számítsatok nyári rohamra is mert tuti hogy lesznek hasonló akciók... -
Jol dontott, az angol fociba nem illenek bele a brazilok es olaszok sem. Unalmasabb lett volna az olasz foci nelkule -
Na ezaz. Kaká az az ember, akire még ellendrukkerként is azt mondom, hogy igazi focista. Ha elment volna, nagyon sokat buktatok volna, arról nem is beszélve h szvsz simán szétesett volna az egész csapat.
Szép volt Kaká. -
Na ezért tisztelem Kakát Juve szurkoló létemre. Nem a pénz érdekli hanem az a klub akinek köszönhet valamit. Az a baj h kevés már az ilyen játékos és egy olyan klub akinek annyi pénze van azt hiszi h mindenkit meg tud szerezni mert van pénze. Örülök nagyon h Kaká a Milanba maradt. -
Annyira örülök,hogy Kaká-nak ennyire helyén volt a szíve és az esze, most rájöhet a fassz*pó Man.city, hogy nem monopolyzhat összevissza... bár kiváncsi lennék, hogy nyomná a PL-ben,de akkor már hozzánk jöjjön:D -
kábé egyet értek, de szerintem az lehetett hogy mikor befutott az ajánlat galliani értesítette berlusconit, hogy kéne egyet tárgyalni, aztán jöttek a nyilatkozatok, ancelotti mit mondhatna kiabáljon pánikszerűen hogy ha elmegy kaká összeomlik a milan? galliani kitalálta a rossz pénzügyi mérleget hogy elfogadhatóbbá tegye, hogy ha el kell adni, és talán megfenyegesse az ultrákat, hogy ne nyavajogjatok hogy magasak a jegyárak mert eladjuk kakát :D szóval ez is olyan okos nyilatkozat hogy nem lehet belőle rosszul kijönni :D aztán tegnap beszéltek személyesen kakával ami mégis más mint nyilatkozatokból vagy telefonhívásból felmérni valakiken az álláspontját, és onnantól sztem már biztos volt hogy nem adják el, aztán a city is lehet hogy nagyon reklámösszegnek szánta azt a 100 ast és tárgyaláson szerényebb összeget mondott onnantól meg már tuti volt hogy nem lesz itt senki sem eladva. mondjuk ez is feltételezés de valahogy úgy érzem közel van a valósághoz :D -
laca70 #19852 Hála Istennek Kaká marad.
Azért van az ügynek néhány tanulsága.
1, Kaká emberileg topon van. Le a kalappal előtte, ilyen pénzügyi lehetőséget visszautasított.
2, Galliani kétszínű, nagyon keveri a sz..rt. Szomorú, hogy ilyen becsületes emberrel játszanak, mint Kaká.
3, Berlusconi Olaszország harmadik leggazdagabb embere 9.4 milliárd dolláros magánvagyonnal, nehogy már ez az összeg mentse meg a Milant a csődtől. Mivel ő a miniszterelnök, el lehet képzelni a nem hivatalos vagyonát is.
CA-nak sohasem volt önálló gondolata, mindig azt mondta, amit Galliani a szájába adott.
4, Állandóan sírnak az adótörvények miatti versenyképtelenségen. Könyörgöm: Berlusconinak stabil parlamenti többsége van, miért nem változtatják meg az adótörvényeket?
-
Na bakker én tegnap felhúztam magam, és megnéztem a Fűrészt majd aludtam :D
de hiba vlt látom, azt mondtam magamban hogy vagy arra ébredek h Ciao Kaká vagy arra h Kaká marad és az utóbbi jött be, nagyon boldog vagyok!!!
FORZA MILAN!!! FORZA KAKÁ!!! -
de jó ilyen hírekre kelni :DDD
-

-
Kaká: "Harminc másodpercig sem gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a Manchester City ajánlatát."

-
Nyunyesz wazze miről maradtál le, tessék végignézni 20:15-23:00közti eseményeket!!! -
A szív győzött az ész felett: hiába az eurómilliók, Kaká marad Milánóban
Vége az olasz labdarúgás legújabb szappanoperájának: bár egy darabig úgy tűnt, minden akadály elhárult a távozása elől, végül Kaká úgy döntött, hiába a csillagászati fizetés, nem igazol Manchester Cityhez.
A Milan-szurkolók jó darabig emlékezni fognak 2009. január 19-ére. Ezen a napon ért véget – valószínűleg – a Kaká-féle szappanopera. A brazil klasszist előbb eladták a Manchester Citynek, majd az utolsó pillanatban kútba esett az üzlet.
A tények morzsáit valószínűleg eltart majd egy darabig összecsipegetni, így azt, hogy valójában mi okozta a váratlan fordulatot, nem lehet pontosan tudni: a felek egymásnak is ellentmondanak arról, kié volt a végső döntés. Néhány dolog azonban bizonyos. Hétfőn a Milan-drukkerek előbb a klub székháza előtt tiltakoztak, majd átvonultak a játékos háza elé, és hosszasan éltették az ablaka alatt énekelve. Kakának tetszett a szerenád, és egy Milan-mezzel a kezében a szívére mutatva utalt rá, mennyire szereti a drukkereket. Aztán az énekes csapat hazament, hogy a játékos gyermeke tudjon aludni.
Eközben Adriano Galliani Milan-elnök előbb tárgyalt a tulajdonos-miniszterelnök Silvio Berlusconival, majd Kaká édesapjával és ügynökével, Bosco Leitével. Bosco Leite ezek után hosszasan tárgyalt Garry Cookkal, a Manchester City ügyvezető elnökével. Végül este tíz óra tájban nem hivatalos úton kikerült az információ: minden akadály elhárult Kaká átigazolása elől. A City 130 millió euróért vette volna meg a brazilt, aki évi 18-20 millió eurót kasszírozott volna.
A hír azonban csak egy félóráig tartotta magát (ez épp elég volt ahhoz, hogy minden Milan-szurkoló szívinfarktust kapjon és pokolba kívánja csapata elöljáróit), majd Berlusconi egy telefoninterjúban bejelentette az örömhírt: Kaká marad! Milanóban mindenki örült, az angolok pedig dühösen távoztak – így ért véget az izgalmas és fordulatos történet. -
-
és az emlékezetes bejelentés!