36664
  • LasCar16
    Tegnap kezdetét vette az U20-as Dél-amerikai liga. Az Uruguay-Chile meccsen szabadrúgás-gólt szerzett a Milan fiatal támadója, Tabaré Viudez! Ezzel egyenlített az uruguayi csapat, a meccset végül Viudezék nyerték, méghozzá 3-2 -re.

forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Shevchenko felfedte, hogy a Milanból szeretne visszavonulni, de egyszer még szeretne játszani Angliában is.

Shevchenko felfedte, hogy a Milanból szeretne visszavonulni, de egyszer még szeretne játszani Angliában is.

Az ukrán támadó a nyáron tért vissza a Chelseatól a Rossonerihez, ahol két borzalmas évet töltött, hiszen nagyon rosszul ment neki a játék.

Már sokan leírták őt, a legtöbben már nem hisznek abban, hogy Sheva újra a régi lehet. Azonban szerdán a Hannover elleni meccsen jól játszott, gólt is szerzett, és mintha kezdődne az 'újjászületés'.

"Jól érzem magam a Milanban, a dolgaim sokkal jobban mennek, mintha újjászülettem volna" -mondta Shevchenko az Il Corriere dello Sportnak.

"Soha sem titkoltam, hogy ha majd felépülök, visszaszeretnék térni a Milanoz. Így is történt."

Andriy nem rejtette véka alá céljait. Minél többször gólt akar rúgni, ezzel elérni minimum a 175 Milan mezben szerzett gólt.

"A céljaim mindenki számára világosak, itt szeretném befejezni a pályafutásomat."

"Ha mindent megteszek, akkor teljesülni fognak a vágyaim."

Sheva elmondta véleményét a Kaká-ügyről is, mely talán ma zárult le, miután Silvio Berlusconi kijelentette, hogy Ricky marad.

"Rickynek nem volt szüksége tanácsra, hogy maradjon-e vagy sem. Tudta, hogy mi a helyes, eszerint cselekedett" -fejezte be Sheva.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti kijelölte az utazó 20 fős keretet a holnapi, Bologna elleni meccsre.

Kapusok: Abbiati, Dida, Kalac;

Védők: Antonini, Darmian, Favalli, Maldini, Senderos, Zambrotta;

Középpályások: Ambrosini, Beckham, Cardacio, Flamini, Pirlo;

Támadók: Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Sérűlt: Bonera, Nesta, Gattuso, Kaladze, Borriello.

Nem lett nevezve: Emerson.

Eltiltott: Jankulovski.

• LasCar16
    A holnapi Bologna-Milan meccsen elképzelhető, hogy a svájci Philippe Senderos a kezdőben kaphat helyet.Carlo Ancelotti véleménye szerint a védő készen áll a kihívásokra, és a fizikai állapota is rendben van.Senderosnak ez lenne az első bajnoki meccse, ahol a kezdőben számít rá a Milan mestere.

forrás: tuttomercatoweb.com
  • LasCar16
    Állítólag, a Milan edzője, Carlo Ancelotti a padra fogja ültetni Ronaldinhót a vasárnapi, Bologna elleni meccsen.

Dinho múlthéten is csak a kispadról figyelhette az eseményeket, egyébként azt a meccset 1-0 -ra megnyerte a Rossoneri, méghozzá Pato góljával. Akkor az volt az ok, hogy lázas, ezért nem volt a kezdőcsapat része.

Több olasz lap is egyetértett abban, hogy Carlo az egymást követő második meccsen is a padra küldi Ronaldinhót. Állítólag az edző indokja az, hogy Clarence Seedorf pillanatnyilag jobb formában van mint a brazil, s jobban tudja támogatni Patot és Kakát. Legalábbis a sajtó ezt írta...

forrás: tribalfootball.com
  • LasCar16
    Ma jelentette be az olasz sajtó, hogy a 23 éves védőnk, Elia Legati ismét a Milanban fog játszani.A játékos eddig a Monacoban szerepelt egy évig kölcsönbe, de a francia csapat nem tart rá igényt, így visszatérhet a piros-feketékhez, ahol elkell a védő erősítés az idei gyenge szereplés miatt.

forrás: tuttomercatoweb.com
  • Yulcsa
    AC Milan: David Beckham maradna a piros-feketéknél

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint David Beckham annyira jól érzi magát Milánóban, hogy kölcsönszerződése lejárta után is maradna a piros-feketéknél.

Az olasz sportnapilap úgy tudja, a Los Angeles Galaxy középpályását az amerikainál kisebb fizetés sem tartaná vissza a maradástól.
    nso

Nem bánnám!
  • Yulcsa
    Részlet Massa inetrjújából:

Sokat beszéltünk már a Formula-1-ről. Térjünk át egy kicsit jóbarátodra, Kakára!

F.M.: Sokat beszélgettünk, mielőtt az említett dolog megtörtént volna, illetve azóta is. Örülök, hogy a szerettei és az emberek által tanácsolt lehetőség mellett döntött, vagyis maradt a Milannál. Időnként a helyükbe képzelem magam, hiszen igaz, hogy teljesen más sportot űznek, mégis vannak hasonlóságok. A Ferrari versenyzője vagyok és fontosság tekintetében ő is egy olyan klubnál játszik, szóval mindig nagy a kockázata, ha más klubhoz szerződik az ember, mert - noha sok pénzt hozhat -, lehetnek negatív hatásai is. Kaká számára a Milan jelenti a biztonságot, csakúgy, mint nekem a Ferrari. Boldog vagyok, mert én is pontosan ugyanezt tettem volna. Szép volt, Ricardo!
  • Palinko
    A Dinamo Kijev elnöke, Igor Surkis kijelentette, hogy szívesen visszacsábítaná csapatába Andriy Shevchenkot. A tárgyalások hamarosan elkezdődhetnek, és nem kizárt hogy sikerrel zárulnak. Sheva 1994 és 1999 között játszott az ukrán klubban.
  • LasCar16
    A mai napon Christian Abbiati, a Milan elsőszámú hálóőre meghosszabította a kontraktusát a Rossonerivel, ami 2011.június 31-ig szól.

• LasCar16
    összefoglaló
  • Kaplartom
    Nesta jól van, holnap kezdi az edzést!
    Bencu96 2009.01.21. 19:13

Úgy tűnik, hogy Alessandro Nesta hát-problémái már a múlté, s elmodnása szerint, holnap már a többiekkel fog edzeni.

Alessandro Nesta hosszú-hosszú kihagyás után újra harcképes lesz, miután felépült sérüléséből!

Az ex-Lazio védő az utóbbi időben az Egyesült Államokban tartózkodott, ahol meg is operálták, ám úgy tűnik, sikeres volt a beavatkozás.

Az olasz védő sok mindent nem árult el, de nyilatkozata mindenképpen megnyugtató.

"Becsomagolok, és irány haza Milánóba" -mondta Nesta.

"Jól érzem magam, minden tekintetben."

Alessandro Nesta visszatérése megfogja könnyíteni a Milan védő-problémáit, hisz Philippe Senderos is sérűlt.

Alessandro új csapattársaival is most fog először találkozni, azaz Beckhammel, Mattionival és Thiago Silvaval.

Tehát Carlo Ancelottinak egy gonddal kevesebb van, hisz Nesta is segíthet a Milannak a Scudettoért folytatott versenyfutásban, no meg persze az UEFA kupában való továbbjutásban.
  • Nuno88
    milan.hu-n azt írják h Ronaldinhonak megint nem ment, meg Beckham sem volt az igazi.
    Ronaldinho összekaphatná magát, az ősszel volt zsinórban 2-3 jó meccse de azóta nulla.
  • Nuno88
    15 percet láttam a meccsből erre nem tudok válaszolni :D
    viszont a másik srác nem volt túl meggyőző, vétett egy óriási bakit amiből majdnem gólt kaptunk, bár Kalács is kiszaladt egyszer de minek majdnem átfejelte felette a gyerek.
  • szucsy89
    és Thiago Silva? jól játszott?
  • szucsy89
    remélem tétmeccseken is látni fogunk tőle ilyeneket
  • Nuno88
    Ahogy látom Thiago Silva mellett a másik srác nem tudom a nevét hirtelen nem volt túl magabiztos.
  • shad0w
    pedig nem, csak néha pár percig. a szokásos hibák most is megvoltak, szerencse is kellett ehhez a győzelemhez.
  • Nuno88
    Most ismételték Sheva gólját, szép volt így tovább!!!
  • szucsy89
    majd az összefoglalóba:)

nem láttam a meccset (nem nagyon szoktam ilyen barátságos meccseket nézni), de ahogy elnézem egész jól játszottunk:)
  • Nuno88
    kár h nem láttam Sheva gólját =(
  • Yulcsa
    na grat a fiúknak, azért csak sikerült nyerni!
  • Nuno88
    Pippo kapufa :D
    Az utolsó 15 percet tudtam nézni, és nem tudom h vak vagyok-e de Seedorf futott, sőt sprintelt is :D
  • Yulcsa
    Pippo kapufa :D
  • Palinko
    na sheva is betalált, de pippo az igazi :DD
  • Nuno88
    Shevchenko
  • Yulcsa
    2-3, Megint Pippo :D
  • Yulcsa
    2-2 épp akartam mondani, hha Kalac áll a kapuba, nem ússzuk meg kapott gól nélkül...
  • szucsy89
    1-2
  • shad0w
    nagy eséllyel lesről, de ki lepődik meg? :)
  • Yulcsa
    na már 1-2, Pippo lőtt
  • shad0w
    na seva ha már az előbb gólpasszt nem volt hajlandó adni akkor lőtt egy gólt...
  • Yulcsa
    nah, félidő.
    hát nincs az a nagy hajtás, mint a Fio ellen, de ez érthető is.
  • szucsy89
    jól látom Huszti? lol
  • LasCar16
    Seva lövése után, Pippo ziccerét védte a kapus...
  • LasCar16
    végre egy védő aki normálisan ki tudja fejelni a beadásokat:

Thiago Silva...
  • Nuno88
    megvan...

HANNOVER: Enke; Pinto, Eggimann, Fahrenhorst, Rausch; Rosenthal, Balitsch, C. Schulz, Huszti; Forssell, Hanke

MILAN: Dida; Bonera, Senderos, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Emerson, Flamini; Ronaldinho; Shevchenko, Inzaghi

acmilan.com
  • Nuno88
    Jó is lenne ha a betöltené :|||
    Kezdő 11 mi?
  • Yulcsa
    :D
    jókor kapcsolódtam be...
  • LasCar16
    wazze... Bonera összahozta a 11-est Huszti lövését Dida védi a kipattanót meg bevágja a Szabolcs!! :D