36664
-
engem is meglepett de dinho is mikor jött és jól is játszott aztán volt 2 gyengébb meccse és már padozik is. sztem see helyett beférne, ha más szerepet is tölt be, hiányzik gattuso akkor nyugodtabban lehetne játszatni dinhot is, pl gatta pirlo helyére és akkor mehetne see helyére dinho -
ASDSAFdd
a bannerképen olyan mintha Becks le akarná fejelni Radut:D -
meccs után CA:
"Mosoly van az arcomon, mert nyertünk, begyűjtöttük a három pontot, megelőztük a Juventust, és a többi találkozó eredményét nézve jól jöttünk ki a fordulóból. A meccs elején a Lazio gondot okozott nekünk, aztán lelassították a játékukat és innentől kezdve képesek voltunk birtokolni a labdát. Néha hibáztunk a passzoknál, de összességébe jól játszottunk. Ambrosini a 2003/2004-es Lazio elleni meccsen is betalált és abban az idényben bajnokok lettünk. Bízzunk benne, hogy ez újra szerencsét hoz. Beckham lassan nélkülözhetetlen játékos lesz a csapatunkban, ezt ő érte le a hozzáállásával és a intelligenciájával.
Ami Bonerát illeti, ő volt a legjobb a pályán, mert negyven nap kihagyás után betegen játszott."
acmilan.com
-
egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de Beckham engem nagyon meggyőzött, nem hittem volna hogy ennyire jó lesz...gólt lő, gólpasszt ad, keresztlabdái jók, hajt...örülnék ha maradna de nincs sok esély rá:( -
A mindenki által ismert híres színész, Tom Cruise bevallotta, hogy Milan drukker, de csak azért, mert jó barátja, David Beckham a Rossoneri játékosa.
"Sajnos nem tudtam figyelemmel követni a Milan-Genoa meccset Milánóban, de majd felvételről mindenképpen megnézem. A sport hasonló dolog mint a színészet, hisz mindkettő művészet. David egy fantasztikus játékos, jó barátom. Láttam a Bologna elleni gólját, nagyon szép volt. Örülök, amiért ilyen jól mennek a dolgai Milánóban" -fejezte be.
forrás: milannews.it -
A jövő hét végén a következő párosítások lesznek:
Milan-Reggina
Lecce-Inter
Roma-Genoa
Palermo-Napoli
Catania-Juve
Fiorentina-Lazio
első blikkből ebből is mi jöhetünk ki a legjobban :P -
:DDDDDDDDdd -
:SAD:S inkabb csinalj egy janost :D -
jóvan matyi bújjá vissza a fiókcsapatunk topikjába ASDASD:asd
két hét múlva 6 pontos meccs lesz, az után okosabbak leszünk -
bfff :D már meguntam az aranyat de hát ha nincs jobb beérem azzal :D -
Én is így látom, ha azt behúzzuk akkor télleg van esélyünk de ha Ti nyeritek akkor asztala viszlát van :) -
persze... inter mint aranyérmes? még viccnek is rossz :ASDfa_dsadfdd -
jah, cserélnék veletek :D:D
nem ez volt az ilyen utolso fordulo, de a szerdai fordulo se volt az utso olyan :) -
majd derby után eldől végleg h van-e esélytek sztem ;> -
savanyú a szőlő?:D:D
a meccs megvan, 3-0 szép volt fiúk! közelebb az interhez és megelőztük a juvét, az ilyen fordulókkal lehet beérni az intert, és biztos hogy nem ez volt az utolsó ilyen forduló:) -
Bízom én még az aranyéremben =))) -
Na végül nyertünk 0:3ra!!! Izgultam végig...
De a szivem szakad meg mikor meglátom Shevát 5 percig a pályán... -
nektek itt csak a juve meg a roma ami fontos :D -
oléééé Kakááááá
0-3! -
na jólvan kaká azért javított rúgott egy gólt gondolta elfér még :D -
KAKÁÁÁ!!! 0:3!!! =))) -
MIKET BASZNAK MÉG EL???
SEEDORF mit keres még a pályán? -
Pato is hosszan tolja meg ááá... -
Kaká bakker miért toltad meg hosszan? -
szép volt Ambro fejese meg persze Becks beadása is! -
Les volt sztem, lehetett látni h egy hangyaf@sznyival előrébb volt Pato :D -
na ambrot hoztam volna le erre fejel egy gólt:) szép volt:D
Becksnek meg külön grat, 2. gólpassza....(3.ha megadják a lesgólt ami nem vollt les sztem) -
0:2 Ambro!!!
Pontrúgásból szereztünk gólt!!! =) -
sztem nem lesz csere a 75. percig... -
annyi a baj h letámadnak minket, Dinnyó kellene elől hasznosabb lenne mint Seedorf kpályás védekezésüket jobban lekötné, See csak azért van a kezdőben mert puszipajtások Carloval.. Ambrot nem szabad lehozni mert ő az egyetlen védekezni is tudó kpályásunk.. tökösséget várok a csapattól és azt h 45-70 perc között eldöntsük a meccset -
bár jah Seedorf fog lejönni sztem is -
ja igen, Dinnyó mindenképp jöjjön pl. Ambro helyére... -
hiába 1-0, attól még rosszul játszunk....a középpálya valami hihetetlen rossz, Seedorf, Ambrosini, Pirlo nem is tudom nem találok szavakat milyen sz*rok...Beckham viszont nagyon hajt látszik rajta így kéne mindenkinek(Y)
Pato 2. gólját megadhatták volna bár akkor a 2.félidőre teljesen visszavettünk volna, így talán fogunk is támadni még... -
ja Becks lesen volt szerintem is, vonalnál jól láttam de leszarom :D csak húzzuk be, Seedorfot le, jöhet Dinnyó... kell még egy gól..
Bonera-Senderos kettős meg bűn lassú :S -
les volt de Pato szépen befejelte =)
kár h nem 0:2vel megyünk szünetre, bár sztem ezt az egyet sem érdemeljük meg :D -
majdnem megint becks passzból lett pato gól. -
Pato góóól =)
CA-t meg Seedorfot lekell cserélni!!! -
és Becks adta a gólpasszt ;) :) -
még jó hogy pato a pályán van szép volt :) -
olléééé 0-1 PATOOOOOO