36664
-
hát Thiago hibázott, gól... :( -
Seedorf lőtte rá, mellé ment... (azért nem ülnék a kapu mögött...:D) -
Mattioni és Ronaldinho mentek még le.
Seedorf eresztett el egy szép lövést, 1 métert tévedhetett... -
60. perc:Flamini le, Cardacio be és még beállt Kaká és Jankulovski, de nemláttam h. kik helyére.
-
Ha jóllátom, beállt Seedorf és Darmian, lement Beckham és Senderos.
-
Rendi! -
tessék többet fórumozni :D -
Tök jó a közönség XD Mindent megtapsolnak XP -
Dinnyó próbálkozik, akarat kérdése az egész de lehetne sokkal pontosabb is -
na, hát féidő... 0-0
Szerintem a 2 új szerzemény jól teljesít, Becks is jó passzokat ad, de Ronnie és Sheva... Hát nem tudom ti hogy látjátok, de mintha a pályán sem lennének :S -
Inzaghi hagyott ki egy helyzetet -
Ronnie kapufa! -

-
Dida védett nagyot -
próbáljátok ezt, nekem megy:
http://atdhe.net/ -
Hát nekem eddig egyik sem jött össze :||| -
okés de lesz egy új tagunk maj őt is kérdezzük :) -
gyenge a netem, ha lehet majd összegezz a végén :) -
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=29702&part=sports -
A kezdő:
Dida; Mattioni, Thiago Silva, Senderos, Antonini; Beckham, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Inzaghi, Shevchenko. -
Carlo Ancelotti 20 játékos nevezett a holnap esti barátságos mérkőzésre,íme a névsor:
Dida, Donnarumma (n.50) - Antonini, Darmian, Jankulovski, Senderos, Thiago Silva (n.33), Mattioni (n.2), Albertazzi (n.56) - Beckham, Cardacio, Flamini, Pirlo, Strasser (n.51) - Kakà, Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho. -
A Milan olasz hátvédje, Daniele Bonera magabiztos a Scudettót illetően, s biztosan állítja, hogy a Milan a végsőkig fog küzdeni.
A hétvégén az Inter és a Juventus is meglepetést okozott, előbbi ikszelt, utóbbi pedig kikapott. Ezzel a Milannak már csak hat pont a lemaradása a listavezetővel szemben, ami biztosítja azt, hogy még korántsincs lefutva az idei bajnokság.
Daniele Bonera pozitívan áll a dologhoz, s bízik a Scudetto sikerben.
"Hat ponttal vagyunk lemaradva, ami egyáltalán nem komoly hátrány, tehát még mindig sok esélyünk van" -mondta a Skynak a korábbi Parma védő. "Ugyan komoly a feladat, de megtudunk vele bírkózni. Ám nem szabad elfeledkezni a Juventusról sem, hisz ők is pályáznak a Scudettóra."
A 27 éves játékos szót ejtett David Beckhamről is.
"Sokan kételkedtek abban, hogy itt jól fog játszani, de mi már akkor észrevettük, hogy ez nem így lesz, amikor csak egy órát edzett velünk, tehát nagyon hamar" -magyarázta Bonera. "Nagyon örülnénk, ha minimum júniusig maradna."
Bonera vasárnap 90 percet játszott a Lazio ellen, s nagyvalószínüséggel Marcello Lippi befogja őt hívni az olasz válogatottba, a Brazília elleni meccsre.
forrás: goal.com -
Maldini egyszer még felhúzná az azúrkék mezt
A Milan kapitánya örülne neki, ha még egyszer pályára léphetne az olasz válogatottban.
Paolo Maldini örömmel fogadta az ötletet, hogy egy mérkőzésen újra az olasz válogatottban szerepeljen. A 40 éves játékossal kapcsolatban a napokban merült fel a visszatérés lehetősége, a legendás védő pedig nem zárkózik el.
- Nagy megtiszteltetés lenne újra az olasz válogatott mezében játszani. Persze ez nem egy visszatérés, de kiváló alkalom arra, hogy egy hosszú válogatott pályafutást ünnepeljünk. A végső szó persze Marcello Lippié lesz ebben az ügyben – mondta Maldini.
samsungsport.hu -
azért nem tudom mit látnak seeben mondjuk ez kicsit eltúlzott:
A csapat elnöke Adriano Galliani interjút adott a Gazzettának a játékosokról és a Scudettóról.
BECKHAM
Én csak a Milan vezetőségének a nevében beszélhetek, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itt tartsuk. Van remény. Várunk.
Február 23-án lesz 23 éve, hogy a Milan ügyvezető igazgatója vagyok, megtanultam már pár dolgot: ha Senderos megérkezte után eltöri a lábujját és emiatt nehézségei vannak, az egy elhibázott igazolás, de ha Beckham megérkezése után azonnal beilleszkedik és a vártnál jobban teljesít, zseni vagyok: nem hinném, hogy egyik állítás is igaz lenne.
SEEDORF
Seedorfnak nagy ereje van, de a szurkolók, akik kifütyülik, mind vele, mind a klubbal szemben tisztességtelenek. Ez a csapat sosem játszott nagy mérkőzést az ő meghatározó részvétele nélkül.
A Milan tud rosszul játszani, ha ő jól játszik, de soha nem fordulhat elő fordítva, nem tud jól játszani,ha ő rosszul játszik. Ha Clarence nincs kitűnő formában, megvárjuk, mivel ha topon van, utolérhetetlen.
PATO
Pato még mindig egy tinédzser, lenyűgöző képességekkel van megáldva, ezt a fél világ tudta már azelőtt, hogy ide érkezett volna.
RONALDINHO
Minden erőnkkel formába kell hoznunk. Nagy tehetség, és a bajnokság elején sokat segített.
Elismerem, ki kell alakítani egy olyan taktikát, amely lehetővé teszi, hogy Kaka’val, Patoval és Seedorfal elbírják egymást. A mi Carlettónk meg fogja oldani.
SCUDETTO
Nem tudhatom, ki lesz a befutó, de azt tudom, hogy a Milan, az Inter és a Juve a végsőkig harcolni fognak.
Ugyanakkor vannak meglepetéscsapatok is, mint a Genoa, akik remekül teljesítenek. Természetesen nem elégszem meg a második hellyel, semennyivel nem maradunk el az Intertől vagy a Juvetől, sőt. Elsőosztályú játékosállományunk van, és már júliusban kijelentettük, hogy az első hely a célunk. -
Holnap játszunk a Rangers ellen Skóciában egy barátságos mérkőzést.
Remélem Mattioni lehetőséget kap meg a többi fiatal. -
Egy fontos "igen" Beckham maradása mellett
Újabb akadály hárult el az elől, hogy David Beckham az AC Milanban maradhasson: felesége, Victoria beleegyezett abba, hogy ingázzon Olaszország és az Egyesült Államok között.
Az angol középpályás maradását erősíti az is, hogy a piros-feketék benevezték az UEFA-kupában szereplő keretbe (lásd korábbi írásunkat), annak ellenére, hogy az angol labdarúgónak elvileg márciusban vissza kell térnie a Los Angeles Galaxyhoz.
"Beneveztük, mert jól játszik" - magyarázta a döntést Carlo Ancelotti vezetőedző. A középpályás a Lazio ellen 3-0-ra megnyert meccsen két gólpasszt adott, és a sikerrel a második helyre lépett előre a Milan.
A 33 éves angol középpályás március 8-ig kölcsönben szerepel az olasz együttesben, és a hírek szerint a Milan mindent megtesz, hogy hosszabb távra megszerezze a sztárt. Adriano Galliani, a milánói klub ügyvezető alelnöke egy interjúban kijelentette: még van egy kis remény arra, hogy David Beckham az idény végéig maradjon, és a klub el is követ mindent, hogy ez így legyen.
David Beckham a hírek szerint elnyerte felesége beleegyezését is, hogy Milánóban maradhasson.
A kölcsönszerződés idejére Victoria és a három gyermek Los Angelesben maradt, de most az énekesnő készen áll, hogy rendszeresen ingázzon az Egyesült Államok és Olaszország között. A tervek szerint a gyermekek az iskola miatt Amerikában maradnak, és David testvére fog rájuk vigyázni, amíg édesanyjuk távol van.
"Ez egy fájdalmas döntés volt Victoria számára, aki sokat sírt" - mondta a család egy barátja, aki szerint a Spice Girls korábbi tagja nem akarta sokáig egyedül hagyni férjét, mivel Madridban már sok pletyka keringett éjszakázásairól és az őt körbeudvaroló rajongókról.
"Rájött, hogy egy vesztes csatában harcol, hiszen David kiválóan játszik a Milanban, és csak akkor bízhat a 2010-es világbajnoki részvételben, ha topbajnokságban szerepel" - tette hozzá.
Victoria Londonból Milánóba költözteti divatcégét, így a munkát összeköti a látogatásokkal.
(Daily Mirror, BBC, MTI, inforadio.hu) -
ennek örülnénk sztem! Jól jönne az erősítés hátul... -
hát én nem is mondtam hogy jol játszik :D kurva szar volt :D -
tavasszal nagy balfaszok általában, Adriano alakul de most szürkébb a csapatuk mint a miénk, fasza h most lesz a derby mi vagyunk picit jobb formában -
A Milan a hátsó alakzaton sokat erősített a télen, hisz érkezett Felipe Mattioni, Thiago Silva, de a hírek szerint a lombard klub igazol még egyet a téli átigazolási időszakban.
A Milan nagy védőproblémákkal küszködött a szezon elején, hisz öreg és sérült volt szinte a csapat védelmének fele.Ebben a röpke egy hónapos téli időben viszont maximálisan a védelemre fektették a hangsúlyt a Rossoneri vezetői.
Ennek eredményeképp a Milan két fiatal, tehetséges brazil védőt igazolt Felipe Mattionit és Thiago Silvat, igaz utóbbi csak a nyártól játszhat tétmeccsen.
A drukkerek tehát joggal reménykedhetnek egy sokkal szebb jövőben, de mivel a nyáron több védő is visszavonul, és persze távozók is akadhatnak, a csapat készen áll egy újabb fiatal védő leigazolására.
Az olasz napilap La Gazzetta dello Sport szeint a Milan ma tárgyalóasztalhoz ül a Parma embereivel, és a 21 éves Marco Rossi leigazolásáról fognak tárgyalni.
Az olasz körülbelül 5 millió euróba kerülhet, és ha még ma aláírna akkor a bajnokságban Carlo Ancelotti rendelkezésére állhatna, de még semmi sem biztos.A következő órák mindenre választ adhatnak.
forrás: goal.com -
OK, de neked meg azt kell beismerned, hogy a "nagy" Quaresma sem hozta azt, amit elvártatok tőle...
Nincs még itt lefutva ez a bajnokság, lehetnek meglepetések... Most ti sem vagytok annyival jobb formában, mint eddig. -
Nemtudom miért van dinho a padon meg nem is érdekel, de a régi barcás önmagát meg se közelíti ezt sztem te is tudod meg mindenki. Meg eléggé le is húzták az újságok és inkább a bulijairól volt híres -
Beckset főleg az Interesek szidták, h csak reklám meg pénz miatt jött ide... Ehhez képest...
Dinho meg már meglőtte a maga góljait, amivel eldöntött meccseket, nem is egyet! Az meg, hogy a padon ül, nem miatta van, hanem kedves drága Carlonk miatt! -
Dinho-nak volt egy kisebb jó sorozata de mostanában télleg gyenge, meg ugye nem is kap lehetőséget... bezzeg Seedorf -.-
Beckham előtt le a kalappal =) -
Beckhamről egy szót nem szóltam hogy rossz fogás, dinho meg annyira jó fogás volt hogy kispados :D -
hát ez a tipikus FAIL esete:D:D -
én a helyedben csöndben maradnék, annyit mondogattad, h Ronnie meg Becks sem lesz jó nálunk, bezzeg a ti Quaresmátok mekkora fogás... Immáron a Chelsea nagy fogása... Erről ennyit! -
Carlo Ancelotti végül mégis nevezte David Beckhamet az UEFA Kupa tavaszi keretébe, ahonnan végülis kimaradt Marco Borriello.
Kapusok: Dida, Abbiati, Kalac;
Védők: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Bonera, Darmian, Pasini, Antonini, Nesta;
Középpályások: [/b]Gattuso[/b] Pirlo, Ambrosini, Flamini, Beckham;
Csatárok: Pato, Inzaghi, Seedorf, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho.
forrás: acmilan.com -
sajna nem nyert :D -
Grat a csapatotoknak. Jól játszottak. Ha nem a Juve akkor inkább a Milan nyerje a Scudettot mint az Inter.