36664
-
Már a Reggina utánn, az Inter jön. -
mikor lesz az inter elleni? én azt hittem már jövőhéten :D -
Nestahoz visszatérve remélem h két hét alatt már a kondícióján is javítottak és egy hetes keményebb intenzívebb edzésmunka után már játszhat az Inter ellen , ha csak most kezdi el akkor február végére tehető a debütálása.. -
A Milan edzője, Carlo Ancelotti megtartotta a meccs elötti szokásos sajtótájékoztatóját, melyben több aktuális témáról beszélt.
A Reggina elleni meccs
"Az évnek ennek a része mindig nehéz, hisz ilyenkor már minden játékos próbálja a maximumot nyújtani, annak érdekében, hogy ledolgozzuk a hátrányt. Kikell használnunk, hogy a csapat jó kondícióban van. Papíron a Reggina könnyebb ellenfél lesz mint a többiek, de bármelyik csapat képes meglepetéseket okozni. Mióta Nevio Orlando ül a padjukon, azóta sokat javult a játékuk. Biztosan lesznek nehézségek. A Lazio elleni meccsen a nehéz helyzeteket is megoldottuk, ha ugyanígy játszunk holnap a Reggina ellen, akkor nem lehetnek gondok. Különös hangsúlyt fogunk fektetni Pato és Kaká támadásaira, mert azok rettentő veszélyesek."
Pirlo eltiltása, ami miatt holnap nem léphet pályára
"Ebben az idényben már több hónapig nélkülöznünk kellett Pirlot, ám Seedorffal, Gattusoval és Flaminivel megoldottuk a problémát. Nyílvánvaló, hogy Pirlo mostanság sok minőséget vitt a játékunkba, de képesek vagyunk őt pótolni."
Beckham
"Elmondta, hogy mit szeretne. Meglátjuk, mi fog történni, március kilencedikéig még van idő. David hozzájárúlt a munkánkhoz, mi már az elejétől tudtuk, hogy segíteni fog. Minőségi játékos, a szélen nagyon jól érzi magát, ez az előző mérkőzéseken is látszott. És akkor azt sem szabad elfelejteni, hogy egy remek edző is segített neki...(viccelődött) Gyorsan át tudja játszani a labdát a másik oldalra, és fergeteges passzai vannak. A taktikánkat támogatja, 100 százalékig bízom benne."
Ronaldinho, aki az elmúlt meccseken a padra kényszerűlt
"Ronaldinho jól érzi magát, valószínüleg játszani fog. Glasgowban megmutatta, hogy többet szeretne játszani, s hogy nem szabad őt sem elfelejteni. Ezekre a reakciókra vártam, lám, itt is van. Komoly játékos, tudja hogy mit kell tennie az ellenféllel szemben. Amikor egy játékos nem játszik, akkor álltalában szomorú. Ám Dinho ennek ellenére is pozitív maradt. Azt gondolom, ha néha változtatunk, az nincs rossz hatással a játékosokra. Ha Ronaldinhónak valakit pótolnia kell, akkor semmi nem fog változni semmi, marad az eredeti taktika. Dinho az év első felében nagyon jól játszott, sok nehéz helyzetben segített. Neki köszönhetően, most valamivel kevesebb gondunk van."
A csapat
"Pato és Kaká nagyon jó formában vannak, sok támadást vezetnek, melyet a legtöbb csapat ellen ki is használnak. Ha nyertünk volna a Lecce, a Torino és a Genoa ellen, akkor most nem lennénk hat pontos hátrányban. Ehelyett, döntetlent játszottunk velük, az Inter pedig sokszor, az utolsó pillanatban lőtte be a győztes gólt. Az elmúlt idényben rosszabbak voltunk, vegyük például az Arsenal elleni Bajnokok Ligája meccset. Reméljük, az idény végéig megmarad a jó forma. Több jó hír is van. Szinte mindenki felépült. Kaladze már jól érzi magát, ám szerintem nem fog játszani a Reggina ellen. Jankulovskinak és Favallinak kisebb problémái vannak, ezeket majd holnap a meccs elött kiértékeljük. Nesta pedig jól van, hétfőtől már velünk fog edzeni."
forrás: acmilan.com -
Tegnap óta nagyot fordult a Világ, s a Galaxy edzője Bruce Arena már hajlandó lenne megválni az angoltól.
Arena tegnap még magabiztosan nyilatkozta, hogy március 9-én Becks visszatér, de ma azt nyilatkozta, hogy a Galaxy hajlamos tárgyalni a Milannal.A tréner álláspontját az változtatta meg, hogy maga Beckham is maradni szeretne.
"Ebben a mai labdarúgásban bármi megtörténhet"-mondta Arena a Galaxy weboldalának.
"Bármi is lesz az ügy vége, mi elégedettek leszünk, mert a foci egy üzlet.Sok pénzt kapunk érte, és a Galaxyra ráfér a pénz."
"Persze harcolni fogunk Becksért, de tudjuk a pénzzel nem lehet felvenni a versenyt."
A Milan mostmár bátran felfedi vágyát, hogy nagyon szeretnék Beckhamet megtartani, és ez most egyre valószínűbb.
A legutolsó jelentések szerint David már egy villát is vásárolt a Divat főváosában, így tényleg egyre valószínűbb a maradás. -
rumkola #20199 Helyes!
Mindig bírtam ezt az embert mint focistát. -
David Beckham: Az AC Milan fontosabb számomra, mint a pénz
David Beckham, a Los Angeles Galaxy jelenleg AC Milanban szereplő középpályása számára nem pénzkérdés az, hogy marad-e az olasz csapatnál, ugyanis a piros-fekete klub többet jelent számára, mint a pénz.
A Beckham jövőjével kapcsolatos találgatások kimeríthetetlen témát szolgáltattak az olasz sajtónak az elmúlt hetekben. Beckham szeretne maradni, az AC Milan szeretné, ha az angol játékos maradna – azonban a Los Angeles Galaxy is szeretné visszakapni legnagyobb értékét.
A 33 éves középpályást képviselő jogászok már dolgoznak azon, hogy a játékos Milánóban maradhasson, maga az érintett pedig ismételten kijelentette, hogy Olaszországban képzeli el a jövőjét.
„Jelenleg a Milan fontosabb számomra, mint a pénz – mondta Beckham a Corriere dello Sportnak. – Elsősorban a labdarúgásra és a karrieremre akarok gondolni.”
„Fontos számomra, hogy a Milanban maradhassak, mert így lesz lehetőségem folyamatosan játszani, bekerülhetek az angol válogatott keretébe, és szerepelhetek a 2010-es világbajnokságon” – magyarázta Beckham.
„Személyesen még nem beszéltem a Galaxy illetékeseivel, de valaki már tárgyal a nevemben a maradásomról. Nagyon remélem, hogy meg tudunk egyezni” – adott hangot optimizmusának a piros-feketék 32-ese.
Beckham azt is elmondta, nem gondolta volna, hogy ilyen jól fog telni karrierjének milánói korszaka. „Éreztem, hogy jó leszek majd, de nem vártam, hogy ennyire élvezni fogom. Az edzéseken tapasztalható hozzáállás és a légkör a legjobb, amelyet pályafutásom során átéltem.”
Beckham ezen kívül a Milan-család két fontos tagját, Carlo Ancelotti vezetőedzőt, és Paolo Maldinit is dicsérte: „Ancelotti nagyszerű edző, ha belépsz az öltözőbe, azonnal érzed a nagyszerű légkört, amelynek megteremtésében nagy szerepet játszott. Maldini is sokat segített, hogy beilleszkedjek. Paolo karizmatikus személyiség és nagyszerű barát.”
nso
csak hogy pörögjön a topik:) -
Zlatan Ibrahimovic és Kaká a legjobban fizetett futballista
A Futebol Finance futballgazdasággal foglalkozó internetes portál számításai alapján két Milánóban játszó labdarúgó, Zlatan Ibrahimovic és Kaká keres a legtöbbet a futballisták közül. A harmadik helyen a Barcelona sztárja, Lionel Messi áll, míg Cristiano Ronaldo részben a font gyengélkedése miatt csak a nyolcadik.
A Futebol Finance futballgazdasággal foglalkozó internetes portál elkészített ötvenes listáját a legjobban fizetett labdarúgókról. A kutatás eredményei több mint harminc, a játékosok fizetéséről szóló cikk feldolgozásán alapulnak, így az adatok nem hivatalosak, de viszonylag pontosnak tekinthetőek.
A legtöbb pénzt két Milánóban légióskodó futballista teheti zsebre: az interes Zlatan Ibrahimovic és a milanos Kaká is 750 ezer eurót keres havonta, ami éves szinten kilenc millió eurót jelent.
A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Barcelona sztárja, Lionel Messi került fel, aki 700 ezer eurót vihet haza egy hónapban (8.4 millió euró évente).
A Premier League-ben játszó sztárok nem kerültek be az első háromba, ami részben a font gyengélkedésének tudható be, ám a negyedik helyet holtversenyben elfoglaló két Chelsea-játékos, John Terry és Frank Lampard 68 ezer euróval keres kevesebbet havonta (825 ezer euróval kevesebbet évente), mint Messi.
A hatodik helyen szintén két csapattárs osztozik meg: a barcelonás Thierry Henry és Samuel Eto’o következik a londoni kékek játékosai után. A 2008-as esztendő Aranylabdása, Cristiano Ronaldo meglepetésre „csak” a nyolcadik a sorban a maga 564 ezer eurós havi keresetével. Persze azt tudni kell, hogy a futballisták fizetése nagyban múlik azon, hogy a játékos és klubja mikor kötött szerződést.
nso -
szegény los angeles g :D
-
David Beckham megegyezett az AC Milannal arról, hogy 4,5 millió eurót fog keresni a szezon végéig, ha marad az olasz labdarúgócsapatnál – a pénteki La Gazzetta dello Sport szerint.
A lap úgy tudja, a felek kétéves szerződésben gondolkodnak. A Milan ugyanakkor még nem kezdte meg a tárgyalásokat a 107-szeres angol válogatott középpályás amerikai klubjával, a Los Angeles Galaxyvel, de kész ötmillió eurót fizetni a 33 éves sztárért.
Beckhamnek, aki eddig öt mérkőzésen két gólt és két gólpasszt adott a piros-feketék színeiben, március 9-én kellene visszatérnie az amerikai profi bajnokságba (MLS), ekkor jár le kölcsönadási szerződése. A Galaxyval kötött megállapodása 2011-ig érvényes és évi 7,8 millió eurót garantál neki, emellett megtarthatja reklámbevételeit. Ezekkel Milánóban is maga rendelkezhetne, ugyanakkor az újság szerint beérné jövőre nettó 4,5 millió euróval is.
A Manchester Unitedben és a Real Madridban is szerepelt Beckham azért is maradna a Milanban, mert nem tett le arról az álmáról, hogy ott legyen az angol válogatottban a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.
Beckham végleges szerződtetésében Carlo Ancelotti vezetőedző is bízik, ezért benevezte az UEFA Kupa további küzdelmeibe.
MTI -
Jah, még valami. Ilyen stílusú játékosa most nem nagyon van a Milánnak, ezért tényleg új színt visz a játékba, megújul a Milán. És ez eddig csak a Milán előnyére vált. -
Szerintem az a stratégia, amit a Milán próbált az elmúlt években nyomni, simán fekszik Beckhamnek, és fordítva.
Sok sok beadás, érkezések, indítások.
Ahogy néztem a Beckhames Milán meccseket, ha ő megkapja a labdát, már azt nézi, hogy tud-e olyan kiflit adni, hogy pont pl. Pato elé kerüljön a labda, full klasszissal tekeri be a labdákat, vagy épp rálövi laposan a társ lábára, esély nincs közbenyúlni.
Szal szerintem sokat dob a játékon, főleg azon amit Ancelotti szeret. Amellett tényleg sok múlik a szellemen, Beckham mindig tök jó volt fejben, tényleg jól hajt. Persze ha ez a tűz elmúlik, akkor minden előbbi valszeg negyedére csökken. De egyelőre úgy tűnik, közös érdek, hogy maximumot nyújtson. :)
Szal csak hajrá! -
Gatta túlzás h mindjárt visszajön. A középpályán Pirlo jól játszik, Ambrosinivel sincs gond, Beckhammel főleg nincs, egyedül Seedorf lóg ki de nagyon, neki kellene már végre egy kis padozás, mert kiakaszt ha játszik. Flamini télleg csalódás számomra is pedig nagy reményeket fűztem hozzá. -
a felsoroltak tényleg gyengén telejsítenek, de már így is sok játékosunk van sztem, fel kéne pörgetni a felsoroltakat, gatta hamarosan visszajön én úgy érzem most nem kéne igazolnunk, nyáron meg a középpályát összehozni, mert védők már jöttek, csatárok okés, de a középpályán van most legnagyobb zűr sztem. -
a galaxytől függ minden mostmár bár ez eddig is nyilvánvaló volt:) -
Beckham:
"Nyilvánosan is elismertem, hogy minden vágyam az, hogy a Milanban maradhassak, mert itt elképesztő fogadtatást kaptam és mert nagyon jól érzem magam a csapatban, jól kijövök az edzőmmel és a társaimmal. A szurkolók részéről hatalmas szeret árad felém. Most abban bízunk, hogy a két klub képes lesz megbeszélni a dolgot. Nem hiszem, hogy gyorsan pont kerülhet az ügy végére, mivel több szempontot is figyelembe kell venni a tárgyalások során. A mérkőzésen csak az első félidőben játszottam, mert egyrészt az edzőnk a következő mérkőzésekre is gondolt, másrészt nem éreztem túl jól magam a héten, egy kisebb megfázást is összeszedtem."
-
hát nem tudom, szerintem is jól járnánk vele, pár középpályás meg (a mostani formája alapján) nem való a csapatba....:S Seedorf most nagyon nem pörög, Flaminiben csalódtam, Ambrosini is öreg már...Pirlo se a régi formáját hozza...ezzel csak azt akarom kiemelni, hogy a középpályásaink közük most Beckham az egyik legjobb (ha nem a legjobb), szóval mindenképpen jó lenne ha a miénk lenne, mind a játékunk szempontjából, mind marketing téren, bár ez ugye nekünk szurkolóknak másodlagos. -
szerintem nehéz lenne ennyi sztárra normális taktikát előhozni, és 2 év után megint valamit kitalálni, mert becks valszeg alappillére lesz az új stratégiának és ez az új játékosokat is elnyomja, aztán az lesz mint gufival.
szerintem a reklám érték itt elég van dinhonk akit lehet sztárolni, remélem hamarosan belendül és lesz is miért.
persze nem mondom hogy csak rosszul jöhetünk ki az átigazolásból, szerintem a vezetőség el tudja dönteni mi a legjobb megoldás. -
jó fogás nekünk és nagy lehetőség neki, szerintem bírja ő még jó darabig, és tényleg jól játszik... -
ez is egy szempont ha csak 3 év van benne akkor is megéri, 2010-ig szvsz pörögni fog mert VB kerettag akar lenni, de hangsúlyozom h a reklámérték :D -
Csak jól járhatunk Becksel! Amilyen beadásokat ő tud, abból minden pillanatban gólhelyzet alakulhat ki. -
játéka tényleg jó és meggyőző de májusban lesz 34 éves és nem vagyok benne biztos hogy olcsón elengednék, szóval sztem egy fiatalabban kéne gondolkodni. -
mér lenne az? először én is így gondoltam, de látván a pali hozzáállását engem meggyőzött, eddig hasznos és lelkes, plusz ott van a reklámértéke is :P -
vagy csak magát fényezte Carlo :D -
Pedig eddig nem volt rossz szerintem. -
szerintem badarság lenne beckset megvenni. -
tetszett neki a taktika:DD hát bazmeg
felétek a játékosok találják ki?:D -
Monoton #20177 Majd Kaká-t kérik cserébe :DD -
jóhogy nem akarják eladni az aranytojást tojó tyúkot:D de remélem jön...
-
eddig az a szitu h Beckham maradna, asszony is beleegyezett , klub is akarja egyedül a Galaxyt kell még meggyőzni némi pénzzel, közben meg az ügvédek a kiskaput keresik a szerződésében.. de megértem az amcsikat h ekkora "reklámértéket" nem akarnak csak úgy eldobni, mert a Galaxy Beckham előtt ismeretlen volt, vele hívták meg a csapatot különböző barátságos meccsekre meg stb, március 9.-e után kiderül h mi lesz -
Monoton #20174 Egyébként a Galaxy reagált már a Milan és Beckham "eljegyzéséről" ?
Mert nemhiszem hogy egykönnyen eladnák. -
:DDD -
Monoton #20172
-
A Rossoneri tegnap 2-2 -t játszott a Rangers ellen, ám a menedzser, Carlo Ancelotti elégedett volt játékosai teljesítményével.
Carlo Ancelotti tegnap egy merészet húzott, s berakta a kezdőcsapatba a két újonnan igazolt brazílt, Thiago Silvat és Felipe Mattionit.
A tréner különösen Thiago Silvaval volt elégedett.
"Tetszett a taktitka, amit a csapat játszott, percről-percre csak jobbak voltak. A második félidőben jobbak voltunk" -mondta Ancelotti a Milan hivatalos honlapjának.
"Különösen tetszett Thiago Silva játéka, egy remek védő, kinek még sok hasznát vehetjük."
"Felipe Mattioni bemutatkozása is jól sikeredett, volt néhány szép megmozdulása. Pato és Kaká lőtték a gólokat, de ugyanúgy elégedett voltam Ronaldinho, Shevchenko és Inzaghi játékával is, akik sok gólhelyzetet dolgoztak ki."
A Milan legközelebb a Regginat fogadja otthon, a San Siróban.
forrás: goal.com -
Az angol középpályás elmondja, hogy miért szeretne annyira Milánóban maradni.
Tegnap Becks egy félidőt játszott a Rangers ellen.
Látszólag, Carlo Ancelotti is számít az angolra, hisz az UEFA keretbe is bevállogatta őt.
David nyilatkozott milánói életéről, és arról, hogy miért szeretne a Rossonerinél maradni.
"Számítottam rá, hogy jó lesz itt játszani, de arra tényleg nem gondoltam, hogy ennyire fogom élvezni az itteni életet. Az én akaratom az, hogy itt maradhassak. De sajnos ez elsősorban nem rajtam múlik. Én egyenlőre csak várok és figyelek."
"Ha itt maradnék, könnyebben bekerületnék az angol válogatottba. Nagy vágyam, hogy játszhassak majd a 2010-es VB-n, ehhez pedig az szükséges, hogy itt maradhassak."
Adriano Galliani továbbra is tárgyal a Galaxyvel, mácius nyolcadikáig minden eldől.
A Rossoneri brazíl védője, Thiago Silva elégedett volt tegnapi játékával a Rangers ellen, mely meccset döntetlenre húzott a Milan.
Thiago hivatalos meccsen júniusig nem játszhat, de az edzéseken és a csapat barátságos meccsein részt vesz. Tegnap is a pályán volt, amikor a Milan 2-2 -es döntetlent játszott a skót Rangerssel.
"Elégedett vagyok a tegnapi játékommal. A szélen játszottam, s nagyon élveztem. Kár, hogy kaptunk egy második gólt, de egy barátságos meccsen kevésbé koncentrálunk, mint egy hivatalos összecsapáson" -mondta Thiago Silva.
"Boldoggá tesz Pato és Kaká gólja. Hihetetlen játékosok mindketten, mert bármelyik pillanatban képesek villanni, és már ott is a gól!"
A 24 éves védő jól játszott tegnap, ám sajnos még sokáig kell várnia, hogy hivatalos meccsen is pályára léphessen.
te ilyet nem tucc mátyás :ASDASD -
nyád :_DDDDDD -
Üdv!
-
Inzaghi kihagyott látom 500 helyzetet :D
Ronaldinho kapufa szabadból...