36664
  • Palinko
    súlyosabbnak hangzik mint gondoltam :S remélem a kiválló orvosi stábnak nem sikerül félrekezelnie
  • Yulcsa
    akkor 2-vel több gól marad Patonak :P
  • limperatore
    Inter ellen nem fog játszani ;]
  • renike0421
    Az AC Milan hivatalos honlapján adta hírül, hogy Ricky Kaká bal lába sérült meg, de a mérkőzés utáni vizsgálatok nem mutatnak törést.
  • Palinko
    bicegett én is úgy láttam és gondolom azért cserélték le, valszeg ez lesz, nem is jutott eszembe, remélem addigra felépül.
  • Kaplartom
    mert kicsit megsérült a Reggina ellen, nem?
  • Palinko
    mire mondja a cikk végén hogy kakával vagy nélküle?

“Furcsa mérkőzés volt, ahol az ellenfél felállása olyan játékra kényszerített minket, ami nem a legideálisabb számunkra, mert az ívelgetések nem ránk jellemzőek. Szenvedtünk a magas labdáknál. Egy ilyen csapat ellen, mely beáll védekezni, sok beadásra kerül sor, ehhez pedig jól fejelő emberek kellenek. Ezen a téren ők jobbak voltak."

“Mindent megpróbáltunk. Kevés területünk volt játszani, ezért sokszor körbeadogattuk a Reggina védőfalát, de képtelenek voltunk egyenlíteni az első félidőben. Sajnos olyan gólt kaptunk, amit könnyen elkerülhettünk volna. Onnantól kezdve pedig nagyon nehéz helyzetbe kerültünk."

“Seedorf érvénytelenített gólja? A kezezése nem tűnt szándékosnak. Azt hiszem ez mindenki számára egy feszült találkozó volt. Flamini jó teljesítményt nyújtott, agresszíven és jól játszott, a középpályán ő szerezte a legtöbb labdát. A belépőknél kell óvatosabbnak lennie."

“Ami a derbyt illeti, semmi sem változott. Ugyanúgy kell készülnünk rá, mintha most nyertünk volna. Most, hogy nagyobb lett a távolság, még fontosabb, hogy legyőzzük az Intert. Jobbak vagyunk, mint az ősszel. Kakával vagy nélküle, képesek vagyunk jó teljesítményre. Mindeképpen nyernünk kell."

DANIELE BONERA:

“Csalódott vagyok az elhullajtott két pont és a sárgám miatt. A sérülésem után szerettem volna ott lenni a pályán jövő vasárnap, hiszen egy nagyon fontos mérkőzést játszunk. A lap amit kaptam, jogos volt, de sok más esetben a játékvezető másként ítélte meg a szabálytalanságokat."

“A találkozó rosszul alakult. Kilencven percen keresztül próbáltuk a magunk javára fordítani a mérkőzést. A Reggina nagyon jól játszotta azt, amit kellett. Kivárták a megfelelő pillanatot és kihasználták az adódó lehetőséget. Főleg Di Gennaro és Corradi jelentettek veszélyt. Mi ellenben lassan vezettük a támadásainkat, a kontráiknál pedig meleg helyzetek alakultak ki a kapunk előtt."

LUCA ANTONINI:

“A szerencse sem állt mellénk ezen az estén. A Reggina talán háromszor találta el a kapunkat, mégis gólt szerzett. Tudom, hogy a játékvezetőnek ez volt a debütálása. Igazából csak Seedorf gólja miatt neheztelek rá egy kicsit."

“Most a hangulatunk nem a legjobb, de a következő héten fel kell pörögnünk, mert vasárnap este az Inter lesz az ellenfél. Ne feledjük, közelednünk kell hozzájuk, mert hamarosan elkezdődik a Bajnokok Ligája is, ami még nekünk kedvezhet."
  • limperatore
    vegyél fel steamen friendsbe

pamermatyi a user nickem
  • limperatore
    tudom, írtam neked, te meg végig
    [a=8]·$7·$1[S][t][e][f][f][/a=4]...stílus, tartalom, mélység, pulza és kokain - az űrben asztrálok.. üzenete:
    foto http://www.hi5-images.com/[email protected]
    [a=8]·$7·$1[S][t][e][f][f][/a=4]...stílus, tartalom, mélység, pulza és kokain - az űrben asztrálok.. üzenete:

ezt küldted :D
  • LasCar16
    beszoptam egy msnes vírust, legyél fenn
  • limperatore
    lejátszuk a derbyt ;)
  • Palinko
    tényleg szánalmas, utolsó csapatot nem tudjuk legyőzni hazai pályán és tiziből tudunk csak pontot menteni. szerintem nem paton, dinhon meg kakán bukott meg ez az egész taktika szar volt.
  • limperatore
    gyere fifázni maki
  • szucsy89
    ilyen szarokon basszuk el a bajnokságot:\
  • LasCar16
    egyedül Bonera hibái miatt avgyok mérges, többiek hajtottak,akartak,küzdöttek, egy ilyen defenzív csapat ellen nehéz villogni, szerencséjük volt, merdát meg ütni kell a jövő héten
  • szucsy89
    basszus:((
  • Nuno88
    ...és ennyi volt, de volt még további 88 perc amikor veszélytelenek voltak.
  • Yulcsa
    Pato azért akart, kiharcolt egy 11-est, Kaká belőtte, és ezzel pontot mentett
  • LasCar16
    ááááá, tököm kivan az ilyen pontvesztésekkel, buzi Inter meg ezeket húzza be, herótom van az ilyen csapatoktól mint a Reggina
  • Nuno88
    Nevetséges...

Pato,Kaká, Ronaldinho : leülni 1-es!!!
  • Palinko
    pato csinált nekünk egy tizit, kaká gondolta berúgja hogy legyen esély a győzelemre :D
  • Yulcsa
    ollé Kaká 1-1
  • Palinko
    épp hogy dícsérem most hozza le dinhot, de jött pippo megnyerni a meccset :D sztem fejelgetni akarnak, de a távoli lövéseket nem értem miért kell a kapusba rúgni :SS
  • Yulcsa
    na Pippo, most ontsd a gólokat ;)
  • Palinko
    már megörültem hogy tud see szabályos gólt rúgni, kaká jól játszik dinho is lassan de felpörgött patot nem találják nagyon labdával de mikor nála van biztató amit csinál.
  • LasCar16
    ez nem igaz ma semmi nem jön össze
  • LasCar16
    sokat szabálytalankodik, elkésik...eladja a labdát abból indulnak meg , majd ő adja oda ismét Di Gennaronak, pofozzák fel szünetben vagy cseréljék le Senderos ma vért ivott szerintem, brutál feje volt a padon :D sok labdát szórunk el, többet kellene lőni nem csak beadni meg tilitolizni
  • Yulcsa
    hát ennél több kell, Bonera ejj...
  • LasCar16
    én elverhetlek matyi
  • Nuno88
    nem adott meg egy tizit a bíró :||||
  • limperatore
    jah, kár :\ nincs senki basszus aki fifázni a sport részlegről :D
  • Palinko
    a védők mindent megtettek hogy izgalmasabb legyen a meccs :SSS

dinho szerintem nem játszik jól, pont mint see, csak dinhon látszik nem találja fel magát a szerepében..

sajna nem bírunk, mert nem fifázok, pest kedveltem de azzal is már nem játszok régen.
  • LasCar16
    BONERA MI A KURVA ISTEN FASZÁT MŰVEL MA?????

amúgy tuti fordítunk, tetszik a csapat sebessége, kemény meccs lesz
  • renike0421
    0-1
  • Nuno88
    vezet a Reggina -.-
  • limperatore
    ha gondolod játszhatunk egyet
  • renike0421
    Dinho kezdi magát összeszedni. :D
  • limperatore
    én csak neten fifázok ;)
  • szucsy89
    nem tudom nézni valaki felvehetné a kommentár szerepét:D
  • Palinko
    csak tudod matyi ízin nyomja a fifát és nála csak az a sztár aki mérkőzésenként min 6 gólt lő.