36664
-
súlyosabbnak hangzik mint gondoltam :S remélem a kiválló orvosi stábnak nem sikerül félrekezelnie -
akkor 2-vel több gól marad Patonak :P -
Inter ellen nem fog játszani ;] -
Az AC Milan hivatalos honlapján adta hírül, hogy Ricky Kaká bal lába sérült meg, de a mérkőzés utáni vizsgálatok nem mutatnak törést.
-
bicegett én is úgy láttam és gondolom azért cserélték le, valszeg ez lesz, nem is jutott eszembe, remélem addigra felépül. -
mert kicsit megsérült a Reggina ellen, nem? -
mire mondja a cikk végén hogy kakával vagy nélküle?
“Furcsa mérkőzés volt, ahol az ellenfél felállása olyan játékra kényszerített minket, ami nem a legideálisabb számunkra, mert az ívelgetések nem ránk jellemzőek. Szenvedtünk a magas labdáknál. Egy ilyen csapat ellen, mely beáll védekezni, sok beadásra kerül sor, ehhez pedig jól fejelő emberek kellenek. Ezen a téren ők jobbak voltak."
“Mindent megpróbáltunk. Kevés területünk volt játszani, ezért sokszor körbeadogattuk a Reggina védőfalát, de képtelenek voltunk egyenlíteni az első félidőben. Sajnos olyan gólt kaptunk, amit könnyen elkerülhettünk volna. Onnantól kezdve pedig nagyon nehéz helyzetbe kerültünk."
“Seedorf érvénytelenített gólja? A kezezése nem tűnt szándékosnak. Azt hiszem ez mindenki számára egy feszült találkozó volt. Flamini jó teljesítményt nyújtott, agresszíven és jól játszott, a középpályán ő szerezte a legtöbb labdát. A belépőknél kell óvatosabbnak lennie."
“Ami a derbyt illeti, semmi sem változott. Ugyanúgy kell készülnünk rá, mintha most nyertünk volna. Most, hogy nagyobb lett a távolság, még fontosabb, hogy legyőzzük az Intert. Jobbak vagyunk, mint az ősszel. Kakával vagy nélküle, képesek vagyunk jó teljesítményre. Mindeképpen nyernünk kell."
DANIELE BONERA:
“Csalódott vagyok az elhullajtott két pont és a sárgám miatt. A sérülésem után szerettem volna ott lenni a pályán jövő vasárnap, hiszen egy nagyon fontos mérkőzést játszunk. A lap amit kaptam, jogos volt, de sok más esetben a játékvezető másként ítélte meg a szabálytalanságokat."
“A találkozó rosszul alakult. Kilencven percen keresztül próbáltuk a magunk javára fordítani a mérkőzést. A Reggina nagyon jól játszotta azt, amit kellett. Kivárták a megfelelő pillanatot és kihasználták az adódó lehetőséget. Főleg Di Gennaro és Corradi jelentettek veszélyt. Mi ellenben lassan vezettük a támadásainkat, a kontráiknál pedig meleg helyzetek alakultak ki a kapunk előtt."
LUCA ANTONINI:
“A szerencse sem állt mellénk ezen az estén. A Reggina talán háromszor találta el a kapunkat, mégis gólt szerzett. Tudom, hogy a játékvezetőnek ez volt a debütálása. Igazából csak Seedorf gólja miatt neheztelek rá egy kicsit."
“Most a hangulatunk nem a legjobb, de a következő héten fel kell pörögnünk, mert vasárnap este az Inter lesz az ellenfél. Ne feledjük, közelednünk kell hozzájuk, mert hamarosan elkezdődik a Bajnokok Ligája is, ami még nekünk kedvezhet." -
vegyél fel steamen friendsbe
pamermatyi a user nickem -
tudom, írtam neked, te meg végig
[a=8]·$7·$1[S][t][e][f][f][/a=4]...stílus, tartalom, mélység, pulza és kokain - az űrben asztrálok.. üzenete:
foto http://www.hi5-images.com/[email protected]
[a=8]·$7·$1[S][t][e][f][f][/a=4]...stílus, tartalom, mélység, pulza és kokain - az űrben asztrálok.. üzenete:
ezt küldted :D -
beszoptam egy msnes vírust, legyél fenn -
lejátszuk a derbyt ;) -
tényleg szánalmas, utolsó csapatot nem tudjuk legyőzni hazai pályán és tiziből tudunk csak pontot menteni. szerintem nem paton, dinhon meg kakán bukott meg ez az egész taktika szar volt. -
gyere fifázni maki -
ilyen szarokon basszuk el a bajnokságot:\ -
egyedül Bonera hibái miatt avgyok mérges, többiek hajtottak,akartak,küzdöttek, egy ilyen defenzív csapat ellen nehéz villogni, szerencséjük volt, merdát meg ütni kell a jövő héten -
basszus:(( -
...és ennyi volt, de volt még további 88 perc amikor veszélytelenek voltak. -
Pato azért akart, kiharcolt egy 11-est, Kaká belőtte, és ezzel pontot mentett -
ááááá, tököm kivan az ilyen pontvesztésekkel, buzi Inter meg ezeket húzza be, herótom van az ilyen csapatoktól mint a Reggina -
Nevetséges...
Pato,Kaká, Ronaldinho : leülni 1-es!!! -
pato csinált nekünk egy tizit, kaká gondolta berúgja hogy legyen esély a győzelemre :D -
ollé Kaká 1-1 -
épp hogy dícsérem most hozza le dinhot, de jött pippo megnyerni a meccset :D sztem fejelgetni akarnak, de a távoli lövéseket nem értem miért kell a kapusba rúgni :SS -
na Pippo, most ontsd a gólokat ;) -
már megörültem hogy tud see szabályos gólt rúgni, kaká jól játszik dinho is lassan de felpörgött patot nem találják nagyon labdával de mikor nála van biztató amit csinál. -
ez nem igaz ma semmi nem jön össze -
sokat szabálytalankodik, elkésik...eladja a labdát abból indulnak meg , majd ő adja oda ismét Di Gennaronak, pofozzák fel szünetben vagy cseréljék le Senderos ma vért ivott szerintem, brutál feje volt a padon :D sok labdát szórunk el, többet kellene lőni nem csak beadni meg tilitolizni -
hát ennél több kell, Bonera ejj... -
én elverhetlek matyi -
nem adott meg egy tizit a bíró :|||| -
jah, kár :\ nincs senki basszus aki fifázni a sport részlegről :D -
a védők mindent megtettek hogy izgalmasabb legyen a meccs :SSS
dinho szerintem nem játszik jól, pont mint see, csak dinhon látszik nem találja fel magát a szerepében..
sajna nem bírunk, mert nem fifázok, pest kedveltem de azzal is már nem játszok régen. -
BONERA MI A KURVA ISTEN FASZÁT MŰVEL MA?????
amúgy tuti fordítunk, tetszik a csapat sebessége, kemény meccs lesz -
0-1 -
vezet a Reggina -.- -
ha gondolod játszhatunk egyet -
Dinho kezdi magát összeszedni. :D -
én csak neten fifázok ;) -
nem tudom nézni valaki felvehetné a kommentár szerepét:D -
csak tudod matyi ízin nyomja a fifát és nála csak az a sztár aki mérkőzésenként min 6 gólt lő.