36664
-

-
:DD ő aztán nagyon kemény, anno fenyegetett h ad egy két pofont megadtam neki a címem azt megijedt :D -
Nuno legyél már olyan kemény HG mint breki a gobbiknál
-
nemtom de vasárnap milan verés lesz :D:D -
Az tök jó! Legalább végre láthatom játszani!
-
Nesta holnap edzésbe áll ha minden igaz, remélem nem lép fel több sérülés nála és végre elkezdheti a szezont. -
Monoton #20318 beköszöntem -
Az Interesek szeretnek minket, és tudnak szépen beszélni! Egyébként semmi komoly!
-
Télleg jó volna!:D -
Szép lenne ha így lenne =) -
erre én is kiváncsi vok:DDDdd -
ahha, köszi:) -
itt meg mi volt? :DDDDDDdddd -
"Ha egy jó napot akarsz rúgj be, ha egy jó évet nősülj meg ha egy jó életet, szurkolj a Milannak" ez? -
Az utolsó fordulóban saját góljával szeretné eldönteni a bajnoki címet Pato, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan brazil támadója.
„Arról álmodom, hogy a szezon záró mérkőzésén a Fiorentina elleni gólommal fogjuk megnyerni a bajnokságot” – mondta a Guerin Sportivo című napilapnak a 19 éves válogatott futballista, aki jelenleg 10 bajnoki gólnál jár.
„Nagyon egységes csapat az Internazionale, de mi erősebbek vagyunk, és hiszünk a bajnoki cím megszerzésében” – tette hozzá Pato, aki várhatóan kezdőként lép majd pályára a városi rivális elleni, vasárnapi csúcsrangadón. MTI -
A datasport.it közölt egy rövid interjút Luca Antoninivel, a Milan játékosával.
A védő számára különösen fontos a derby della Madonnina, mivel gyerekkora óta Milan szurkoló.
"Mindig úgy éltem meg a mérkőzést, mint egy szurkoló. Éveken keresztül a Curva Sudból néztem végig a találkozókat, számomra ez az év mérkőzése. A közvetlen közelről figyelni az eseményeket, hatalmas élmény, még akkor is, ha esetleg nem kapok lehetőséget. A derby egy külön történet, a szezon legfontosabb mérkőzése a játékosok, a szurkolók és a közvélemény számára. Idén ráadásul a bajnoki címért is harcolunk, így még nagyobb a jelentősége.
Vasárnap este nyerni akarunk!"
goal.com
-
Imkább fordítva! Aztán majd a nagyorrú sztárotok hátha lefarag szégyenében vagy 10 centit az orrából! :D -
- viszlát Matyi - -
Lascar, hogy is volt az a milanos idézet ami még régebben szerepelt az aláírásodban? -
aztán a végén még Kakát is összedrótozzák sutyiban. :)) -
Izgatottan várom!!!:D -
Áhhh sztem nem fog játszani, nem sok esélyt látok erre, és ennyi kihagyás után én sem játszatnám egy ilyen meccsen, hacsak nem élet-halál kérdése :) -
Nekem tökéletes! De adhat többet is nem? :D -
fél győzelem lenne ha ő játszana...bár kérdés hogy ennyi kihagyás után hogy fog menni neki a játék... -
A védő készen áll a visszatérésre, és a hétvégén már játszana az Inter ellen.
Alessandro Nestanak nagyon komoly fájdalmai voltak, de most ezek mind eltüntek, és az Inter-Milan városi derbyn játszaná le a 2008-2009-es szezonbeli első meccsét.
Tehát még nem mutatkozhatott be az olasz, és három hónappal ezelőtt Miamiba repült, hogy a sérülését ott ápoltassa, de januárban haza utazott, és keményen edzett, hogy minél hamarabb pályára léphessen.
Van fény az alagút végén a hátvéd számára, és a Sportmediaset.it szerint nagyon jó esélyei vannak arra, hogy a hétvégi Inter-Milan meccsen a "vendégek" kezdőcsapatát erősítse.
Alessandro nagyon kéne már ebbe a védelembe, hiszen amióta sérült, azóta vannak védőproblémái a csapatnak, és Carlo Ancelottinak ez egy komoly erősítést jelentene.
Rossz hír viszont, hogy Ricky Kaká egy bokasérülés miatt nem fog játszani a meccsen.
forrás: goal.com -
és beckham adja mindkettőnek a gólpasszt:D jó így?:P -
derby előtt reálisan nézve úgy állunk h:
nincs Kaká, talán villog majd Dinnyó, talán..
Seedorf szar formában van, elől Patoban van potenciál
mivel lesz irlo és Beckham ezért bízok az ő labdáikban, Flamini jól szűrt csak kapkod egy kicsit ha higgadtabb akkor kezdő lesz, Bonera nincs, Kaladze talán lesz, az ő formája pedig rejtély, Senderos meg nem egy életbiztosítás főleg Maldinivel, gyorsaság kellene a belső védő posztokra, Nestát nemtom h milyen állapotban van, de tuti nem siettetik a visszatérését, plusz nyernünk kell ez motiváció és egyben görcsösséget is okozhat, de az ilyen nagy meccseken jobbak vagyunk, na ezek alapján latolgassátok az esélyeket :) -
Azért tavaly is volt pár... -
És a Beckhamet hol hagyod? :D Ő is tud ám gólt lőni, sőt még gól passzokat is adni! ;) -
hát dinhonak jól ment az inter ellen, remélem most is betalál meg pato is eredményes lesz:) -
az biztos hogy pechesek vagyunk ezekkel a sérülésekkel idén :| -
Te még fönt vagy? :D Akkor is nagyon fog hiányozni abból a mérkőzésből! Neki ott lett volna a helye! -
legalább biztosan a pályán lesz dinho, pato is jól van, majdcsak lesz valami :S persze jó lenne ha tudna játszani de ez van. -
Az AC Milan brazil középpályása, Ricky Kaka két hetet lesz kénytelen kihagyni a Reggina elleni 1-1-es döntetlennel végződött találkozón összeszedett sérülése miatt.
Ez azt jelenti, hogy Kaka nem lesz ott a hétközi Olaszország elleni válogatott mérkőzésen, valamint a városi rangadót, és a Cagliari elleni összecsapást is csak az oldalvonal mellől tekintheti meg.
Forrás: acmilan.com, channel4.com
Hát nagyon szomorú vagyok!!!
-
meg nem adtak meg pár 11-est :D
fifa?:D -
Catania védője mekkora luftot rúgott istenem... de mákosok basszus -
A Juvénak sikerült, ami nekünk nem, a hosszabbításban lőtték a győztes gólt, így lecsúsztunk a 3. helyre. -
nyugi, így majd villoghat Ronnie! -
-
Hivatalos: Kaká kihagyja a Derbyt!
Alemilan 2009.02.08. 13:54
Kaká ma átment egy vizsgálaton, és az eredmény szerint a bal lábában egy összetett sérülés található, az ügy nem komoly, tehát nem kell hónapokat kihagynia, de a kezelés 15 napot vesz igénybe,és az Inter meccsen nem játszhat, és valószínűleg a Werder Bremen elleni brémai meccsen sem lesz bevethető.forrás: tutomercatoweb.com