36664
  • Palinko
    ittvan dinhot is agyonrúgják mert nem tudnak védekezni és semmi. ugyan már. de így is csak támadunk, de csak patora épül így nem lesz gólt 1 embert nem nehéz megfogni.
  • Yulcsa
    ennél feltűnőbben már csak Maradona csinálta :S
  • Palinko
    kapják be a bírók remélem legalább sokat kérnek ilyesmiért...
    ráültünk az interre, jön egy kontra egy kezes gól és persze hogy megadják a kurva csaló édesanyjukat
  • renike0421
    Öcsém kézzel "üti be", és nem veszij észre!Hát ezt nem hiszem el!:@
  • Yulcsa
    ajjajjjajjj 1-0
  • Burdi
    meg 1 kicsit előbb mondja h mivan:D
  • Palinko
    volt egy szép beívelésünk, dinho jó labdákat oszt próbálkozik, meggyőző.
  • Palinko
    most volt egy nagyon nagy inter helyzet ha ambro nincs ott akkor sima gól, de ilyen szerelést ritkán látunk, érdemes lesz megnézni majd.
  • renike0421
    Szép volt Ambrosini!:D
  • Palinko
    maldini lazán cselezget, becks megakart nagyon ölni valakit :D dobálnak be valami faszok fáklyákat, mindkét oldalon gyengébb helyzetek az első 6 perc.
  • Nuno88
    Győzni kellene FORZA MILAN!!!
  • LasCar16
    FORZA
  • renike0421
    Hajrá!!!
  • Yulcsa
    jó drukkolást! FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!
  • renike0421
    A Nemzetisporton ott van, meg egy másik helyen is.
  • Palinko
    nekem elég lesz 1 kicsike gól is amivel nyerünk :)
  • LasCar16
  • LasCar16
    wazze nem frissítettem :D
  • LasCar16
    INTER: Julio Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano

MILAN: Abbiati, Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho, Pato
  • Yulcsa
    Hivatalos kezdők:

INTER: Julio Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano.

MILAN: Abbiati, Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho, Pato.
  • Grove4
    Hát ti tudjátok...van valami hír,ezt a maradós dolgot amit reni említett nem látom sehol!
  • Yulcsa
    remélem most sem fog sikerülni nekik "maradásra" bírni, azaz visszacsábítani.
  • Grove4
    Igazából a Galaxy nem is igazán tehet róla ,ohg yelment,Becks el akart menni,mert szünetelt az MLS,és mondta,hogy neki a válogatott a legfontosabb,szóval nemigazán tudták volna maradásra bírni szvsz.
  • renike0421
    Sajnos nem látunk bele a fejébe, valami oka biztosan volt. És Yulcsának igaza van abban, hogy a Galaxy-nak hiba volt őt pont ide engednie.
    De most itt van, és ez a lényeg nekünk, ők meg szívják nyugodtan a fogukat!
  • Monoton
    Arról van szó hogy anno felelőtlenül döntött, türelmetlen volt,simán aláírt a Galaxy-hoz pedig több kérője is volt.

• Yulcsa
    van benne valami, hogy nem szép dolog, de szerintem ezt a LA is nagyon jól tudta, amikor elengedte, hogy nagy lesz a csábítás, főleg úgy, hogy a Milan már jó ideje érdeklődik Becks végleges leigazolása után... Szóval ennyi erővel magukra vessenek, hogy elengedték, épp hozzánk!
  • renike0421
    Szerintem tuti megbánta ő, hogy aláírta akkor azt a szerződést. Amúgy szerintem is leigazoljuk, mert egy ilyen játékos ott játszik ahol akar, és jelen esetben itt akar maradni. :)
  • renike0421
    Na állj! Te kihagynál egy nagyobb lehetőséget, sőt még egy VB-t is, mikor tudod, hogy játszhatnál is? Fordított helyzet meg nem igen állna elő semmi esetre sem, mert a jobbak nem lefelé építik a karrierjüket, hanem fölfelé! És nem erőszakkal akar maradni, hanem önszántából, mert tudja mi neki a jó!
  • Palinko
    hülye helyzet, becks mint egy gyerek aki nem tudja eldönteni, hogy mit akar, ne mondja már senki hogy akart focizni és azért ment a galaxyba.... most meg meggondolta magát, kérdezem jövő héten mi lesz? azért örültem így 1 évet itt marad, aztán mehet vissza vagy akárhova, ha meg kitart addig, vagy még tovább a lelkesedés úgyis leigazoljuk...
  • Grove4
    -1 szerintem!
  • Grove4
    Mondjuk szerintem ez nagyon mocskos dolog Beckhamtől szerintem!Most gondolj bele,ha fordított a helyzet,bár nem forsdulna valószínűleg fordítva ilyen elő,mert a Milan lényegesen nagyobb klubb mint az LA Galaxy
  • renike0421
    Beckham-ügy: Ruud Gullit szerint Becks nem tér vissza a Galaxyhoz
    A Los Angeles Galaxy korábbi trénere Ruud Gullit úgy véli, hogy volt játékosa, David Beckham nem megy vissza az amerikai csapathoz miután lejár kölcsönadása az AC Milannál. A holland edző szerint sem a klub, sem a játékos nem profitálna abból, ha újra az MLS-ben futballozna az angol kiválóság.
    „A játékos szempontjából könnyű megérteni, hogy miért szeretne a Milanban maradni: mindenki a legmagasabb szinten akar játszani, amin csak tud. A csapatnak sem jó, ha egy csalódott játékost kell alkalmaznia, akit nem engedtek el a klubtól” – vélekedett Ruud Gullit.
  • Yulcsa
    na már alig várom a meccset! Mindenképpen nyerni kell, mert ha netán döntetlent játszunk, elég nehéz helyzetbe kerülünk! A vereségről nem is beszélve.,,
    Hajrá fiúk!!
  • Kaplartom
    Juventus 1-1 Sampdoria :)
  • Palinko
    juve-samp 1-1 lett, este minden eldől ha most nem verjük meg az intert sztem a bajnoki címnek is pápá, ha nyerünk akkor viszont ismét a 2. helyen leszünk és lesz esélyünk a végső győzelemre is.
  • renike0421
    Bízok benne,hogy igaz a hír!
  • Palinko
    na így elég is :D
  • renike0421
    Na ezt most nem értem, de remélem tényleg így van!:D
  • renike0421
    A hírek szerint David Beckhammel kapcsolatban megegyezett az olasz AC Milan, az amerikai Los Angeles Galaxy és az MLS. Így a szóbeli megállapodás értelmében 2010 nyaráig lesz a Serie A-s klub labdarúgója a középpályás.
  • renike0421
    Ez fájt!Istenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!