36664
  • LasCar16
    haver te ennyire be vagy lőve??? szerinted ez az Inter topik? látszik h egy idióta MU-s vagy........
  • limperatore
    :D
  • Huszi84
    csak nem,attol félek nekünk meg dob egyet! vagy rosszabb..gurít!!
  • limperatore
    csak nehogy ellenetek majd lábbal rúgjon :DD
  • Huszi84
    Haha,adrianonak volt pár ziccere a 2. félidőben is,de nem jött neki össze cs k az az egy csodás találat! Talán ha továbbra is kézzel probálkozott volna!
    MKB Veszprém honnlapján vannak hírek,h lehet leigazolják.
  • szucsy89
    2.félidőre beérek, erre mit kell hogy lássak 2-0?:S:SS

az első gólt nem kellett volna megadni igaz, de tényleg gyengék voltunk a 2. félidőben...Kaká ennyire hiányzik azt kell hogy mondjam. legalábbis támadásban mindenképp, a védelem meg...inkább nem mondok rá semmit, Nestát meg Jankut nézem valamibe, a többiek rémgyengék...Maldini már lassú (ezt be is mutatta amikor Adriano szépen körbeautózta) Kaladzét inkább nem ecsetelném, kb. én jobb védő vagyok, Zambrottával se vok megelégedve...2-1nél még meg lehetett volna fogni őket, volt is rá lehetőség, de nem jött össze, ez van, ilyen a foci...amikor az inter már 20000védővel játszott akkor már tudtam h ennyi marad.90% h a bajnokság elúszott, itt csak vmi nagyon nagy csoda folytán lehetünk bajnokok..UEFA kupát meg ha meg is nyerjük, mindenki azt fogja mondani hogy ez csak uefa...sztem megérett már egy edzőváltás, és ha nem nyerünk bajnokságot valamit uefát se sztem lesz is...

de azért továbbra is FORZA MILAN (:
  • limperatore
    jó csapatnak szerencséje van :D
  • LasCar16
    mák nélkül 5 lenne, onnan meg még szoptok úgyis nehogy azt hidd h ez csak nőni fog, ezt bírom bennetek, sajna olyan szerencsétek van mindig h az hihetetlen
  • limperatore
    mien mák?:D 11 pont előny mák oké
    :D
  • limperatore
    lascar sztem már tekersz :D
  • LasCar16
    dehogy vagytok, rendes játékkal kellene győzni nem mákkal állandóan, ha nem ilyen fos ma a védelmünk fejben akkor nyerhettünk is volna, jó meccs volt sok helyzettel, 11 pont előnyötök van nincs miről beszélni
  • limperatore
    jovan nem gáz jobbak vagyunk :D

- jovan nem gáz viszlát -
  • Yulcsa
    hát akkor ennyi volt, irány az UEFA, a MU meg remélem legalább 3-0-ra oda-vissza veri az Intert!
  • Palinko
    pippo megint nagyot fejelt, veszélyes ez az ember hiába öreg jól játszik.
  • renike0421
    Ezt persze meglátják egyből!:S
  • Palinko
    mondtam hogy pippo rúg egy gólt meg is tette, csak nem adják meg, tényleg les volt :(
  • Palinko
    kaladze le, senderos fel
  • Palinko
    dinho nagyon veszélyes!
  • Palinko
    maldini szarozott de jókor telepedett rá adrinora és azért jó hogy abbiati van a kapuba ez közel volt :D
  • Palinko
    pato rúgott egy szépet dinho adott egy jó paszt janunak és az adta be patonak középre aki ügyesen beküldte ahová való. mindezekről elvonatkoztatva nem hiszem hogy egyenlíteni tudunk :(
  • SLICK
    van 20 percetek, hajrá -.-
  • Yulcsa
    na Pato szépít! 2-1
  • renike0421
    Véégre!!!!!!2-1!!!
  • renike0421
    Hjajj ez már tényleg nem igaz!!!
  • Palinko
    na talán pippo rúg egyet
  • LasCar16
    mit kell még csinálni h levegyék a pályáról???? komolyan dobják már fejbe egy petárdával h észheztérjen
  • LasCar16
    KALADZE BAZMEG JÖJJÖN MÁR SENDEROS
  • Palinko
    már megint mit engedtek. nagybetűvel NEVETSÉGES ilyen szarul védekezni csapatot ritkán látni.
  • Grove4
    Húzzatok bele!!!Második félidőre hajrá!
  • Yulcsa
    a védőkön ment el minden, Janku és Zambro mondjuk úgy-ahogy elmegy, de Maldini akármilyen nagy legenda is, lehet, hogy jobban tette volna, ha tavaly befejezi, mert akkor mindenképpen kellett volna igazolni egy minőségi középső védőt, mert valljuk be, Kaladze, esetleg Bonera majdnem egyenlő a nullával... :S
  • Palinko
    ja simán.
  • LasCar16
    ezt mondom Kaladze plusz a társak helyezkedése hátul, így nem lehet ezt megnyerni, Patoban van gól, Dinnyó is jó, de ha nem védekezünk akkor már le is fújhatnék, ilyen hibákat ezen a szinren nem lehet elkövetni, kurva mérges vagyok...
  • Yulcsa
    azt hiszem eldőlt a meccs és a bajnokság is...
  • Kaplartom
    azaz 2-0
  • Kaplartom
    2-1
  • Palinko
    egy csodaszép védelmi hibát mutattunk be
  • renike0421
    2-0
  • Palinko
    ambrosini megmutatta hogy igenis áttudja ugorni fejesbe a reklámtáblát ez is legalább olyan szép volt mint a gólmentés :)
  • renike0421
    A másik meg szaltózik.:D
  • LasCar16
    LESZAROM H KÉZZEL ÜTI BE DE MÉRNEM TUDJÁK KIFEJELNI???????? első perctől kezdve lehet látni h maldini-kaladze páros kevés az Inter csatárduója ellen, ilyen helyezkedési hibát, szögleteknél már oda sem merek nézni, Ambro mentése előtt miből alakult ki a helyzet, abból h Kaladze-t lefejelték, remélem fordítunk