36664
-
Samuel Eto’o a Milanra cserélheti a klubot, amelynél csak „dolgozik”
A Gazzetta dello Sport olasz napilap információi szerint Samuel Eto’o, a Barcelona támadójának ügynöke Olaszországba utazott, és a Milan vezetőivel tárgyal. Korábban a kameruni csatár úgy nyilatkozott, hogy a spanyol klub csak a munkahelye, és már döntött jövőjéről, ám azt nem árulta el, hogy melyik együttesben folytatja.
Úgy tűnik, a Barcelona elveszítheti legeredményesebb támadóját, Samuel Eto’ót. Legalábbis a Gazzetta dello Sport olasz napilap értesülései szerint a kameruni csatár ügynöke a Milan vezetőivel tárgyal a játékos szerződtetéséről.
Már napok óta sejteni lehet, hogy valami nem stimmel a katalán klub és Eto’o kapcsolatában, mivel a támadó úgy nyilatkozott, hogy neki csak munkát jelent a Barcelonában futballozni.
Ráadásul az eddigi 22 bajnoki mérkőzésen 23 gólt szerző csatár rendkívül titokzatosan azt is hozzátette: „már döntöttem a jövőmről, ám egyelőre nem árulok el semmilyen részletet”.
Eto’o 2010-ben lejáró szerződését már megpróbálta meghosszabbítani a Barcelona, ám a kameruni játékos nem fogadta el a katalán klub ajánlatát, mivel a csapat nem kínált akkora összeget a csatárnak, mint amennyit Lionel Messi kap.
A Gazzetta értesülései szerint Eto’o ügynöke, Josep María Mesalles – aki elárulta, hogy ügyfele távozni akar a Barcától – és a Milan megpróbálta titokban tartani, hogy tárgyalnak, hiszen az UEFA szabályai szerint ezt nem tehetnék meg, mert a támadó szerződése csak a következő idény végén jár le.
Hmmm...... -
AC Milan: Beckham és Pato játéka is kérdéses a Werder ellen
Mind David Beckham, mind Alexandre Pato kisebb sérüléssel küszködik, így könnyen lehet, hogy Carlo Ancelottinak két alapembere nélkül kell pályára küldeni a brémai UEFA-kupa-mérkőzésen az AC Milant.
Nem tudjuk, zöld utat kapnak-e az orvosoktól, a játékuk jelen pillanatban kétséges” – nyilatkozta Ancelotti.
Beckham még az Internazionale elleni milánói derbin szenvedett kisebb sérülést, Pato pedig a piros-feketék keddi edzésén dőlt ki.
ajjaj... 3 kedvencemből 2 nem játszat, de jó... -
Szerintem Pippo mögött lesz Pato és Ronaldinho avagy Seedorf, mert nem hallottam hogy Pato megsérült volna. -
Serie A: Kaká címeket akar nyerni, ezért maradt Milánóban
Az AC Milan brazil középpályása, Kaká egy nyilatkozatban elmondta, hogy azért maradt Milánóban és nem fogadta el a Manchester City csillagászati ajánlatát, mert továbbra is címeket akar nyerni.
„Úgy gondoltam, itt remek esélyem van rá, hogy további sikereket érjek el. Természetesen a szurkolók is legalább ekkora hatást gyakoroltak rám, hiszen kimondhatatlanul fontosak nekem.”
„A döntésembe belejátszott az is, hogy nagyon tisztelem a Milant, amiért nem akarja eladni a bajnokait, ám ebben a gazdasági helyzetben a Manchester City ajánlata értelemszerűen elgondolkodtató volt.” -
"...elől pedig Inzaghi kezd, miután ő az egyetlen egészséges csatárunk" Lemaradtam, mi történt Patoval? :S -
Hát, ha valaki akkor Halálfej tuti tudja mi a dörgés... :D -
Nesta sikeres műtéten van túl
Az AC Milan védője, Alessandro Nesta ma reggel sikeres hátműtéten esett át. A beavatkozás után a játékosnak legalább két hetet kell pihennie, mielőtt elkezdheti a rehabilitációt. Nesta körülbelül két hónap múlva térhet vissza.
Forrás: transfermarketweb.com || acmilan.hu -
Ancelotti: Dida és Pippo is kezdeni fog Brémában
Elutazott és szerencsésen megérkezett Brémába a szerda esti UEFA-mérkőzésre a Milan csapata. Az acmilan.com beszámolója szerint a keretben Abbiati, Dida, Perucchini (50), Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Pato és Ronaldinho van jelen.
Carlo Ancelotti még a milánói repülőtéren adott egy rövid nyilatkozatot a mérkőzés előzeteseként. A mester azzal kezdte, hogy a Bréma jó csapat, különösen odahaza veszélyes. "Ez nem egy könnyű forduló" - mondta Carlo Ancelotti.
Ezt követően beszélt a holnapi kezdőcsapatról is. Mint mondta Dida véd majd, míg a védelemben teljes rátáció várható. "Maldini nem képes egy héten 3 meccset végigjátszani, elől pedig Inzaghi kezd, miután ő az egyetlen egészséges csatárunk".
A vezetőedző kitért Nestára is, mint mondta nagyon reméli, hogy végre sikerül megoldani azokat a gondokat, amelyek miatt "a védőnek az egész szezont ki kell hagynia".
acmilan.hu -
Adrianót nem büntetik meg?
2009-02-17
A La Gazzetta dello Sport című olasz napilap információi szerint nem tiltják el két mérkőzésre az Internazionale csatárát, Adrianót, aki a vasárnapi, AC Milan elleni bajnoki derbin kézzel szerezte meg csapata első gólját.
Hétfőn még arról szóltak a híradások, hogy a brazil klasszist valószínűleg eltitják cselekedete miatt, de a legolvasottabb olasz sportlap szerint Adriano megússza. Giampaolo Tosel sportbíró szerint a támadó esete kísértetiesen hasonlít Fernando Couto tavalyi esetéhez.
A Parma portugál védője az egyik Inter elleni bajnokin - 2-1-es Parma vezetésnél - saját tizenhatosán belül próbált szögletre fejelni egy labdát, ám a játékszer a fejéről véletlenül a kezére pattant. A játékvezető akkor kiállította Coutót és tizenegyest adott a kék-feketéknek, de a meccs után a sípmestereket kijelölő Pierluigi Collina azt mondta: nem lett volna szabad büntetőt adni.
Az egykori kiváló bíró szerint, ha a labda egy másik testrészről pattan a kézre, az nem minősül szándékos kezezésnek. A La Gazzetta dello Sport éppen emiatt gondolja azt, hogy Adriano így elkerülheti a büntetést.
Forrás: FH
Na szép... -
ne haragudjatok, de ez a kálvária röhejesebb mint a céroni vagy a kaká-sága volt... :D -
Beckham szerződést bontott a Galaxyval?
A SkySport24 értesülései szerint megállapodás született David Beckham ügyvédei és csapata, a Los Angeles Galaxy között, így az angol válogatott futballista maradhat az AC Milanban, amely eredetileg március 9-ig szerezte meg őt kölcsönbe. A hírt azóta több olasz portál és lap is átvette, de a klub hivatalosan még nem erősítette meg.
Az angol középpályás már többször jelezte, hogy szívesebben maradna az olasz klubnál, de az amerikai együttes ragaszkodott ahhoz, hogy a megbeszélt időpontban, március elején visszatérjen.
A Galaxy álláspontját erősíti az is, hogy az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vezetői által adott korábbi határidőig nem sikerült megállapodniuk a feleknek.
A 33 esztendős Beckham 2007 nyarán csatlakozott a Galaxyhoz, s öt évre szóló szerződést írt alá. A sportmediaset.it ugyanakkor tényként kezeli a szerződés felbontását. A portál megjegyzi, hogy ezért Beckhamnek komoly anyagi áldozatot kellett hoznia.
Az ügyben a következő lépés az lehet, hogy a Milan hivatalosan bejelenti: megállapodott a szabaddá vált játékossal egy konkrét szerződésben (ez vélhetően 2010 nyara lehet).
acmilan.hu -
Na Shevchenko nem utazik Brémába mivel még nem épült fel teljesen =(
Így biztos hogy 1 csatáros játék lesz, hacsak nem a Pato-Pippo duó lesz elől...
Mind1 nyerni kell, FORZA MILAN!!! -
Az AC Milan újra érdeklődik a Palermo dán belső védője, Simon Kjaer iránt. Az esetleges átigazolást meghiúsíthatja, hogy a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini nem akarja elengedni a fiatal hátvédet a nyáron.
Forrás: transfermarketweb.com
-
Az AC Milan nem adja föl a Beckhamért folytatott harcot
A Sky Sports értesülései szerint az AC Milan küldöttséget küld a Los Angeles Galaxyhoz, hogy mégis rábírják az amerikai klubot, hogy adja el David Beckhamet.
Bár az amerikai liga péntekig szabott határidőt az ügy elrendezésére, most mégis úgy tűnik, hogy lesz folytatás, s továbbra sem tisztázott Beckham jövője.
A Sky Sports szerint a hétvégén az AC Milan képviselői Los Angelesbe utaznak, hogy tárgyaljanak Beckham megvételéről.
Mint ismert: az angol középpályás kölcsönben szerepel a milánóiaknál, s március 9-én vissza kell térnie a Galaxyhoz.
-
ja ezt mondtam fujtogatás a pályán, ugyanmár és nem zavarták el afrikáig, igaz becks is lökdöste de azért mégis van külömbség a kettő között -
Bex vs. Muntari "nézeteltérés" -
Werder-Milan: A keret
KAPUSOK: Abbiati, Dida, Perucchini (50)
VÉDŐK: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo
TÁMADÓK: Seedorf, Inzaghi, Pato, Shevchenko, Ronaldinho
Forrás: acmilan.com -
Beckham nem tágít: maradni akar
A Los Angeles Galaxy angol középpályás még három hétig szerepelhet kölcsönben a Milanban, ő azonban nem akarja otthagyni az olasz együttest.
David Beckham nem először jelentette ki, hogy nem akar visszamenni a Galaxyhez, a vasárnapi milánói derbi után újra leszögezte: ha egy mód van rá, maradna az olasz városban. Az amerikai klub azonban ragaszkodik a visszahívásához, és miután a Milan a múlt hét pénteki határidőig nem ajánlott elfogadható összeget a futballistáért, a jelenlegi állás szerint március elején el kell hagynia Olaszországot.
- Már elmondtam, hogy szeretnék itt maradni, és nehezemre esne a visszatérés. Majd meglátjuk, mi történik, nem rajtam múlik, a következő hetekben újabb tárgyalások következnek. Remélem, minden úgy történik, ahogy én szeretném - mondta a vasárnap esti milánói derbi után Beckham.
samsungsport.hu -
Nagyon sajnálom Nestát =(
Nem ezt érdemelné, remélem nem fejezi be, felépül és a következő szezonra újra a régi önmagát tudja hozni. -
nestát műteni kell :( sztem könnyen lehet hogy abbahadja. a hír:
Az AC Milan hivatalos közleményben tudatja, hogy Alessandro Nesta holnap reggel fekszik kés alá. Az operációt a Maurizio Fornari professzor által vezetett orvosi csapat végzi, és a La Madonnina klinikán kerül majd sor rá. -
Kaká díjat kapott, ő a legjobb európai brazil
Külföldi labdarúgás
A Sambafoot nevű szervezet átadta a Samba Gold elnevezésű díját, amelyet minden évben kioszt a legjobb Európában játszó brazil futballistának.
A díj odaítéléséről egykori kiváló játékosok, edzők, valamint szurkolók döntenek minden évben, ma a 2008-as év legjobbjának járó trófeát adták át. A díj alapítói a Milan edzőközpontjában adták át a trófeát Kakának, aki a szavazatok egynegyedét begyűjtve végzett a voksolás élén. A második helyen Robinho (Manchester City), a harmadikon Luis Fabiano (Sevilla) végzett.
- A legfrissebb elismerés, amit Kaká átvehetett, a Samba Gold nevű díj. A játékos Milanellóban kapta meg a trófeát, amellyel azt ismerték el, hogy ő a 2008-as év legjobb Európában szereplő brazil játékosa. Ricky a brazil futball minden pozitívumát felvonultatja játékában, köszönhetően többek között csapattársainak is - áll a Milan közleményében. -
szerintem a tegnapi meccs nem ca ment el ennyi és ilyen keretből ezt lehetett kihozni jelenleg főleg ilyen bírókkal. én inkább a genoa és egyébb a táblázat alján kapaszkodó csapatok elleni eredmény ami inkább ca hibája. nyáron tényleg kéne idén is történnie valaminek :D de legalább most igazolgatunk, de sikerül mindég valami fiatal bizonytalant, vagy kivénhedt sztárt venni :D -
ha uefát nem nyerjük, mindenképp menni kell, de a vezetőség annyira elfogult h egyszerűen nem akarják elengedni, pedig már elég begyepesedett taktikát nyom, frissíteni kéne... -
Nem akarom de ha esetleg kikapnuk tőletek és a Romától majd X a Fio ellen, akkor sem rúgnák ki ez biztos :D
Kopasz is és Berlu is megmagyarázná a dolgot Ca-ról nem is beszélve :D
Tavaly szinte minden rangadót elvesztettünk (jó az Inter vertük :)), és még mindig itt van... -
hát, azért szerintem a vezetőség türelme sem végtelen. Szvsz egy rangadó ellenünk, vagy rossz eredmény egy Roma, Fior ellen szinte biztos kilépő a Milantól -
Nem fognak tőle megvállni most, mert mindenképp megvárják h mit alakít az UEFA-ban, én most kirúgnám, sőt már rég kirúgtam volna de látod, még mindig töretlen a bizalom feléje. Nevetséges.
Jó lenne Rijkaard is sztem ő tudna vmit alakítani, bár Ronaldinho-val nem igazán lenne jó viszonyban :)
Ezt a szezont vezesse le, aztán nyáron önként távozzon, mert ez így télleg nem mehet tovább... -
na de érted, nem a szezon végét kell megvárni ezzel, mert akkor bedob pár ígéretet, hogy milyen jó igazolások lesznek, és milyen szenzációs a csapategység, és kész. Szezon közben kell megválni tőle, most jópár nagy név kering a piacon, lenne választék -
Nagyon remélem hogy nem kacsa amit sutogtak, hogy ha nem nyerünk semmit idén akkor chao CA, márpedig már csak az UEFA maradt...
Ha Pato lő a bajnokságban még 5-6 gólt és 17-18 találattal zár akkor ez lesz az egyet len pozitívum számomra... -
őszintén szólva, mennie kéne.... -
Megint ott tartunk mint tavaly meg tavaly előtt, csak most februárban mondtak le a bajnoki címről nem novemberben -.- -
"Carlo Ancelotti a derbi után lemondott!" címnek valahogy jobban örültem volna... Egy ideig úgy láttam a dolgot, hogy nincs vele semmi gond, ki kell tartani mellette, és majd minden rendeződik, de az utóbbi fél évben fordult a kocka, egyre inkább új edzőre vágynék... -
még most nézem, 24 meccsből mindössze 13szor tudtunk nyerni, ezzel nem lehet bajnokságot nyerni...kapott gól is elég sok szvsz.. -
DAVID BECKHAM MEGSÉRÜLT
Sérülés miatt le kellett cserélni a vasárnapi milánói derbin az AC Milan angol válogatott középpályását, David Beckhamet az Inter elleni találkozó 56. percében. Beckham egy apróbb rúgás miatt kért cserét, a sérülése minden bizonnyal nem súlyos, ám pihenésre lesz szüksége. „Még a hétközi válogatott mérkőzésen kaptam egy rúgást a jobb vádlimra, és nem múlt el teljesen. Most újra, ugyanott megrúgtak, apróság, óvatosságból kértem cserét” – mondta a meccs után David Beckham.
nso.hu -
Carlo Ancelotti a derbi után lemondott a bajnoki cím megszerzéséről
Az AC Milan vasárnap este 2–1-re elveszítette az Inter elleni városi derbit, ezzel 11 pontos hátrányba került a címvédővel szemben a scudettóért folytatott harcban. A találkozót követően Carlo Ancelotti a játékvezetőt okolta csapata vereségéért, és elismerte, hogy a bajnoki cím megszerzésére már nem sok esélye maradt csapatának.
Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője nem meglepő módon Roberto Rosetti játékvezető ténykedésének értékelésével kezdte az Inter 2–1-es győzelmével befejeződött városi derbit követő nyilatkozatát.
„A játékvezető nem adott meg nekünk két büntetőt, pedig mindkétszer szabálytalanság történt a tizenhatoson belül, és akkor Adriano kézzel szerzett gólját még nem is említettem. Teljesen egyértelmű, hogy a brazil csatár nem fejjel, hanem kézzel szerezte a találkozó első gólját” – fogalmazott a Milan mestere.
„Jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést, de a játékvezetői ítéletek teljesen megzavarták a csapatomat. Azt hiszem a játék képe alapján minimum az egyik pontra rászolgáltunk volna” – mondta Ancelotti.
A szakember hozzátette, ez a vereség azt jelenti, hogy csapatának le kell mondania a bajnoki cím megszerzéséről: „11 pontos hátrány az Interrel szemben már túl nagy. Sajnos le kell miondanunk a scudettóról. A célunk mostantól az, hogy a bajnokságban az 1-3. csapat között végezzünk és persze szeretnénk megnyerni az UEFA-kupát.”
Az Inter csatára, Adriano a mérkőzés után egyébként José Mourinho fiának ajánlotta kézzel szerzett gólját, mert az ifjú Moruinhónak a brazil futballista az egyik kedvence. „Adriano találata különleges a pályafutásomban, mert még soha egyik játékosom sem ajánlotta gólját a fiamnak” – mondta a portugál mester, akit a jelek szerint egyáltalán nem zavar, hogy a csatár szabálytalanul talált a hálóba.
„A bajnokságot még nem nyertük meg, de innentől már csak rajtunk múlik a siker” – mondta a meccs után Mourinho.
nso.hu -
Kaphattunk volna több gólt is de X-re is jók lettünk vlna ha Pippo vagy Pato jobban kocentrál, mind1 ez van, nyert az Inter grat nekik.
Megkell nyerni az UEFÁT nincs mese!
FORZA MILAN!!! -
szóri, csak télleg topikot tévesztettél. -
gyj -
haggyad, sugárzik belőle az értelem :D -
amugy meg nem értem miért kell egyböl "idiota MS-sozni"?
mondtam vmi bántót a nagy csapatodra?
sztem nem,szal ne feszengj légyszi -
direkt nem oda írtam