36664
-
:DASDasd_dsafsa_fds?D-sfff -
egyet néztem, de ott Adriano itta a legtöbbet -
jól van belehet fejezni =) -
nézd meg a bajnokok listáját :D:D -
akkor viszont nem értem, mit keres nálatok? :D -
persze vesztes csapatba nem megy:D:D:D:D -
topikot tévesztettél, Adriano nem nálunk játszik XD -
Nem az amelyik gömbölyű és rugdosni szokták egy nagy zöld mezőn?
-
te mit akarsz már azt se tudod mi az a labda :D -
Eto,o a Milanba tart?
Samuel Eto,o, az FC Barcelona kameruni csatára az AC Milanban kívánja folytatni futballkarrierjét. A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Primera División gólkirályjelöltje ügynöke útján már fel is vette a kapcsolatot az olasz élcsapattal szerződtetése ügyében.
Az itáliai sportnapilap szerdai számában közölte cikkét arról, hogy a jelenleg 23 bajnoki találatot jegyző támadó hátat kíván fordítani a katalán csapatnak, s ennek bizonyítékaként értékeli azt, hogy Eto,o visszautasította 2010-ig szóló jelenlegi kontraktusának meghosszabbítását.
A lap úgy tudja, az afrikai játékos máig nem bocsátotta meg a Barcának, hogy az előző szezonban nem bíztak benne, s majdhogynem átadólistára került.
"Ma már senki sem kételkedik bennem, az emberek hamar felejtenek" - idézte Eto,o-t az újság, amely a csatár ügynökét, Josep María Mesallest is megszólaltatta. Utóbbi azt mondta, hogy sem az FC Barcelona, sem ők nem tettek egy lépést sem azért, hogy 2014-ig meghosszabbítsák Eto,o szerződését, és hogy a játékos "nem tervez hosszabb távon a katalán klubbal".
MTI -
Na itt a nagyokos!
-
azé bírói segítség megint megvolt a gólnál :D -
na ezt jól megaztmondtam
-
UEFA kupa meg nem nyerése esetén ezért kéne távoznia -
lényeg a győzelem! a bajnokság már úgyis elúszott, legalább nyerjünk! -
Carlonak vannak barátai meg játékosai, cserénél az operatőr ráközelített Viudez arcára is, See végigalibizte a meccset, amíg az a motivált srác végig a padon ült, ezekután Guffit is meg tudom érteni -
meg jóban vannak...sztem túlzás amit CA művel, ennyire elfogult nem lehet, nagyon hosszú ideje rossz formában van és mégis játszatja...:S -
hát jobb h nem láttad :D
See bpasszolta az üres kapuba, a gól előtt is gyenge volt a gól után is maradt ugyan olyan gyenge, meg sérült is volt de CA nem cserélte le, bár gondolom azért mert az egyetlen Tkp volt a keretben. -
franc, hogy ezt a meccset se tudtam megnézni, lényeg h behúztuk, am See milyen gólt lőtt? remélem jót tesz neki ez a gól és feljavul mostmár a játéka... -
Ezt a meccset el kell felejteni gyorsan. 3 pont a lényeg. -
ennyi hiányzóval lehet szerencsénk, köv meccsre már elvileg lesz Kaká,Pato,R80 is -
-
Most már csak ki húzzuk, de nem értem ezt a cserét!:s -
Kellene még egy gól vhogy mert ismerve a szerencsénket nem életbiztosítás ez az 1:0... -
azért van egy kis szerencsénk is. -
Seeee:D 1-0 :DDD -
oléééééééééééé 1-0 Seeeee -
bonera rambózott ,most lesérült, cserélik? vagy mi, nállam átváltottam a fiorentina mecsre még cserégletnek a miénken vagy mit csinálnak? -
Viudezt is megnézném pedig... de Carlot ismerve nem teszi be -
csak a szokásos, elől szenvedünk védelemben benne van a gól, tipikus X meccs, pontrúgásoknál levegőben súlytalanok vagyunk így a beívelésekkel sem érünk sokat, Pippoban bízok bármikor képes odaérni, de ma csak ennyire vagyunk képesek -
Nem bír egymással a két csapat!:D Remélem a Cagliari átka nem törik meg és most sem győznek. :) Pippo ha így folytatja csak össze szed 1-2 gólt! De a védelem is jobban figyelhetne, nehogy gól legyen belőle... -
hát azért megvannak mindkét kapunál a helyzetek... -
abbiati nagyot véd -
Várhidi azt mondja, Pato a padon sincs :s -
Ajjaj!Sem Pato, sem Dinnyo nem lesz padon!?:S -
Forza Milan! -
Ilyenkor lenne jó Paloschi Pippo mellé... egy csatárral szenvedni fogunk megint. -
szerintem padon ott lesz -
na majd jobban odafigyelünk :), bár eddig a Gazzettaban nem csalódtam :P -
na most ezek szerint Pato sem 100%-os kíváncsi vagyok h mit játszunk, valszeg Pippora varázsolják párszor a zsugát oszt akkor behúzzuk, Bonera remélem magához tért, Marek pedig Udinese elleni kpályás teljesítménnyel rukkol elő..