36664
  • szucsy89
    :DASDasd_dsafsa_fds?D-sfff
  • LasCar16
    egyet néztem, de ott Adriano itta a legtöbbet
  • Nuno88
    jól van belehet fejezni =)
  • limperatore
    nézd meg a bajnokok listáját :D:D
  • Fabio Capello
    akkor viszont nem értem, mit keres nálatok? :D
  • limperatore
    persze vesztes csapatba nem megy:D:D:D:D
  • Yulcsa
    topikot tévesztettél, Adriano nem nálunk játszik XD
  • renike0421
    Nem az amelyik gömbölyű és rugdosni szokták egy nagy zöld mezőn?
  • limperatore
    te mit akarsz már azt se tudod mi az a labda :D
  • renike0421
    Eto,o a Milanba tart?
    Samuel Eto,o, az FC Barcelona kameruni csatára az AC Milanban kívánja folytatni futballkarrierjét. A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Primera División gólkirályjelöltje ügynöke útján már fel is vette a kapcsolatot az olasz élcsapattal szerződtetése ügyében.
    Az itáliai sportnapilap szerdai számában közölte cikkét arról, hogy a jelenleg 23 bajnoki találatot jegyző támadó hátat kíván fordítani a katalán csapatnak, s ennek bizonyítékaként értékeli azt, hogy Eto,o visszautasította 2010-ig szóló jelenlegi kontraktusának meghosszabbítását.

A lap úgy tudja, az afrikai játékos máig nem bocsátotta meg a Barcának, hogy az előző szezonban nem bíztak benne, s majdhogynem átadólistára került.

"Ma már senki sem kételkedik bennem, az emberek hamar felejtenek" - idézte Eto,o-t az újság, amely a csatár ügynökét, Josep María Mesallest is megszólaltatta. Utóbbi azt mondta, hogy sem az FC Barcelona, sem ők nem tettek egy lépést sem azért, hogy 2014-ig meghosszabbítsák Eto,o szerződését, és hogy a játékos "nem tervez hosszabb távon a katalán klubbal".
    MTI
  • renike0421
    Na itt a nagyokos!
  • limperatore
    azé bírói segítség megint megvolt a gólnál :D
  • szucsy89
    na ezt jól megaztmondtam
  • szucsy89
    UEFA kupa meg nem nyerése esetén ezért kéne távoznia
  • Yulcsa
    lényeg a győzelem! a bajnokság már úgyis elúszott, legalább nyerjünk!
  • LasCar16
    Carlonak vannak barátai meg játékosai, cserénél az operatőr ráközelített Viudez arcára is, See végigalibizte a meccset, amíg az a motivált srác végig a padon ült, ezekután Guffit is meg tudom érteni
  • szucsy89
    meg jóban vannak...sztem túlzás amit CA művel, ennyire elfogult nem lehet, nagyon hosszú ideje rossz formában van és mégis játszatja...:S
  • Nuno88
    hát jobb h nem láttad :D
    See bpasszolta az üres kapuba, a gól előtt is gyenge volt a gól után is maradt ugyan olyan gyenge, meg sérült is volt de CA nem cserélte le, bár gondolom azért mert az egyetlen Tkp volt a keretben.
  • szucsy89
    franc, hogy ezt a meccset se tudtam megnézni, lényeg h behúztuk, am See milyen gólt lőtt? remélem jót tesz neki ez a gól és feljavul mostmár a játéka...
  • Nuno88
    Ezt a meccset el kell felejteni gyorsan. 3 pont a lényeg.
  • LasCar16
    ennyi hiányzóval lehet szerencsénk, köv meccsre már elvileg lesz Kaká,Pato,R80 is
  • renike0421
  • renike0421
    Most már csak ki húzzuk, de nem értem ezt a cserét!:s
  • Nuno88
    Kellene még egy gól vhogy mert ismerve a szerencsénket nem életbiztosítás ez az 1:0...
  • Palinko
    azért van egy kis szerencsénk is.
  • renike0421
    Seeee:D 1-0 :DDD
  • Yulcsa
    oléééééééééééé 1-0 Seeeee
  • Palinko
    bonera rambózott ,most lesérült, cserélik? vagy mi, nállam átváltottam a fiorentina mecsre még cserégletnek a miénken vagy mit csinálnak?
  • LasCar16
    Viudezt is megnézném pedig... de Carlot ismerve nem teszi be
  • LasCar16
    csak a szokásos, elől szenvedünk védelemben benne van a gól, tipikus X meccs, pontrúgásoknál levegőben súlytalanok vagyunk így a beívelésekkel sem érünk sokat, Pippoban bízok bármikor képes odaérni, de ma csak ennyire vagyunk képesek
  • renike0421
    Nem bír egymással a két csapat!:D Remélem a Cagliari átka nem törik meg és most sem győznek. :) Pippo ha így folytatja csak össze szed 1-2 gólt! De a védelem is jobban figyelhetne, nehogy gól legyen belőle...
  • Palinko
    hát azért megvannak mindkét kapunál a helyzetek...
  • Palinko
    abbiati nagyot véd
  • Yulcsa
    Várhidi azt mondja, Pato a padon sincs :s
  • renike0421
    Ajjaj!Sem Pato, sem Dinnyo nem lesz padon!?:S
  • renike0421
    Forza Milan!
  • Nuno88
    Ilyenkor lenne jó Paloschi Pippo mellé... egy csatárral szenvedni fogunk megint.
  • LasCar16
    szerintem padon ott lesz
  • LasCar16
    na majd jobban odafigyelünk :), bár eddig a Gazzettaban nem csalódtam :P
  • LasCar16
    na most ezek szerint Pato sem 100%-os kíváncsi vagyok h mit játszunk, valszeg Pippora varázsolják párszor a zsugát oszt akkor behúzzuk, Bonera remélem magához tért, Marek pedig Udinese elleni kpályás teljesítménnyel rukkol elő..