36664
-
Nem csak te! -
mono mérnem baszol be ilyenkor neki egy pontot?:D mondjuk én bírom mátyást legalább visz egy kis színt az sg-re :DDD
renike meg télleg szőke, azt csak én tudom h mennyire :D -
A sejk most a Milanból venne egy kicsit
Lapértesülés szerint egy hónappal azután, hogy nem sikerült megszereznie az AC Milantól a brazil Kakát, Manszúr bin Zajed an-Nahjan sejk részesedést vásárolna az olasz futballklubban.
A Corriere della Sera kedden azt adta közre, hogy a Manchester City tulajdonosa 500 millió eurót kínál a részvények 40 százalékáért.
A tulajdonos Silvio Berlusconi állítólag hajlik az ajánlatra, hogy csökkentse az egyesület 31,98 millió eurós adósságát. Hivatalos állásfoglalásában viszont a klub úgy reagált az újság értesülésére, hogy az "minden alapot nélkülöz".
A manchesteri csapatot tavaly 250 millió euróért megszerző, egyesült arab emírségekbeli Abu Dzabi United Group vezetője januárban 108 millió eurót fizetett volna Kakáért, aki végül a maradás mellett döntött. A királyi ház sarjának vagyonát 18 milliárd euróra becsülik, többek között ötszázalékos részesedéssel rendelkezik a Mediaset nevű sajtóbirodalomban, amelyet a Berlusconi család birtokol.
(Goal.com, mti) -
lol erről a topicról nem is tudtam -
Monoton #20680 Köv ilyen beszólást mondjuk flémkeltésnek fogom nézni -
Pirlo nyilatkozat
Andrea Pirlo nyilatkozott a Milan Channelnek:
-Nagyon kellett a Cagliari elleni győzelem. Te is így érzed?
"Vasárnap nagyon fontos volt begyűjteni a három pontot. Nehéz találkozó volt, jó jel, hogy a nehézségek ellenére a csapat képes volt a győzelemre. A támadóink közül szinte mindenki sérült. Reméljük, hogy Kaká és Pato gyorsan felépülnek és már csütörtökön játszhatnak a Bréma ellen. A németek hátsó alakzata nem a leggyorsabb, ezért két olyan fürge támadó, mint a két brazil, könnyebben érvényesülhet ellenük."
-A szurkolók vasárnap élesen bírálták Seedorfot és Ancelottit...
"Visszatérve a Cagliari elleni meccsre, a szurkolók füttykoncertje sosem tesz jót egy játékosnak. Szerencsére Seedorf erős személyiség így könnyeben elviseli ezeket a reakciókat. Más emberek nehezebben birkóznak meg vele, ez pedig kihat a teljesítményükre. Annyit mondhatok a szurkolóknak, hogy várják meg a mérkőzések végét és akkor döntsék csak el, elégedettek-e a csapattal. Meccs közben jobban esne, ha inkább buzdítanának minket. A győzelemhez mindenkire szükség van, ha pedig sikert érünk el, mindenki boldog lesz."
-Elérhető még a bajnoki első hely?
"A bajnoki aranyban még mindig hiszek, ameddig esély van rá, addig én is bízom benne. Mostantól minden mérkőzést meg kell nyernünk és várnunk, hogy az előttünk állók hibázzanak."
-Mi a véleményed Beckhamről?
"David Beckham remek fickó és kiváló csapattárs. Jó vele együtt játszani, mert amikor szoros őrizetet kapok, mindig visszajön, hogy elkérje a labdát. A támadójátékunkat is segíti, jobbnál-jobb beadásai vannak, a keresztlabdáiról nem is beszélve. nagyon fontos tagja a mai Milannak."
acmilan.com -
Hanyagoljuk már a veszekedést ez a Milan topic :)
Itt kiélhetitek magatokat! -
Helyes!;)
Na kíváncsi leszek mikor jelenik meg és ebbe mikor kotyog, vagy köt bele!:D -
mindig járok , de nem írok :D -
helytadok az érvelésnek :) -
Azzal vagánykodik, hogy valaki mutatott neki rólam egy képet. Ha ismerne személyesen, akkor kellene neki szövegelni ilyenekről nem? Vagy ha legalább beszélt volna már velem. De így...
Szerintem nem túl nagy találat, ha valakit le szőkéznek, sőt szerintem szánalmas!!! -
érdekelt hogy hamár limp barátunk nagyot mondott, legalább betalált e :D -
Szőke vagyok, de miért is?
-
na ezek után érdekel, télleg szőke vagy e :D -
paly90 #20670 hmm.. am 18 éves vok de mind1
am meg 5 éve milanos vok...ennyi.. -
David Beckham a mai nap folyamán részt vett az Adidas új cipőinek bemutatóján,mint a német sportszergyártó első számú "nagykövete." A bemutató után természetesen az újságírok faggatták David-et a jövőjével kapcsolatban,az angol frappánsan az Adidas mottójával válaszolt a kíváncsi zsurnalisztáknak: "Lehetetlen nem létezik [Impossible is nothing],és ha igazán hiszel valamiben,akkor az általában úgy is valósul meg.Még semmi sincs eldöntve..."
Forrás:tuttomercatoweb.com
na új csuka Rickynek, Davidnek, Seedorfnak, na mega többieknek remélem Kaká visszatér a fehérhez :D -
Már majmolod is újabban a barátaidat?:D
-
jovan akkor szöszke :D -
Legalább nem az ovisokéval vetekszik az értelmi szintjük, mint a tiéd!
-
annál jobb, minél fiatalabban kezd el valaki drukkolni a Milannak! Emlékszem, én is 13-14 évesen kezdtem el a meccsnézést úgy igazán! -
Szia!:D -
valamibe mindig bele kell kötni? de ez az utóbbi már elég száni lett, látszik h már nem nagyon tudsz mibe
-
lol nem vagytok jobbak semmiben :D:D
gyűlnek a milanosok, 14 évesek :D:D -
Szia neked is, ha ennyien leszünk csak úgy pörögni fog :) -
Üdv!
Ez az gyűljünk csak =) -
paly90 #20659 Mármint új:D -
paly90 #20658 Szevasztok, a mai napra még egy MILANOS forumozo!!
FORZA MILAN!! -
AC Milan: Yoann Gourcuff szeretne visszatérni Olaszországba
A francia válogatott középpályás, Yoann Gurcuff ebben a szezonban a Milan kölcsönjátékosaként a Boredaux-t erősíti, de újságíróknak elmondta: mindenképpen szeretne visszatérni Olaszországba.
„Újra egy nagy csapatban szeretnék játszani, ezért remélem, hogy a nyáron visszatérhetek Olaszországba. Az sem zavar, ha a Milannál kell újra játszanom, de más csapathoz is szívesen mennék” –nyilatkozta Gourcuff.
A francia középpályás 2006-ban szerződött Milánóba, ahol két szezon alatt 36 bajnoki meccsen lépett pályára, de nyáron nem tartott rá igényt Carlo Ancelotti vezetőedző, ezért egy évre kölcsönadta őt a Bordeaux-nak. -
istenkirály a logód =) -
na te amilyen gyakran jársz ide :D -
még ebbe is jobbak vagyunk :O -
szia! jó fórumozást! -
többen vagyunk mint az Interesek
-
Szia! -
hi! -
jaja dinho után :D -
Üdv a sorainkban! -
Üdv!
-
üdv :DDD -
Ónozó Imothep #20645 Szevasztok, a fórumon mostantól egyel több Milanos lesz:)
Forza Milan!