36664
  • Yulcsa
    büntető!! 1-0 PIRLOOOO
  • LasCar16
    lefutják a kpályát és a védelmet pffffffffff
  • shad0w
    nálam meghalt, pedig eddig tök jól ment :(
  • Yulcsa
    nagyon nyom a Werder, Dida már védett is egy szépet
  • Yulcsa
    link a meccshez
    FORZA MILAN!!
  • Yulcsa
  • Nuno88
    Pato a kezdőben, ennek nagyon örülök és 2 csatáros játék aminek szintén, verni kell a Brémát nincs mese!!!

FORZA MILAN!!!
  • Nuno88
    MILAN: Dida; Zambrotta, Senderos, Maldini, Favalli; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Inzaghi, Pato.

WERDER BREMA: Vander; Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen; Tziolis, Frings, Ozil; Diego, H. Almeida, Pizarro.

acmilan.com
  • Yulcsa
    RIP :( Érte is nyerni kell!
  • Palinko
    RIP
    és épp most mikor már közel álltak a részvény eladáshoz...
  • Grove4
    Nekem a netem nem bírja:S
  • Nuno88
    De sok van még a meccsig, már nagyon lázban égek =)
  • LasCar16
    lesz fasza stream :P
  • Fabio Capello
    RIP :(
  • Nuno88
    Gyászszünettel kezdődik a Milan-Werder

Elhunyt a Milan tulajdonosának testvére, ezért a ma esti UEFA-kupa meccs egyperces gyászszünettel kezdődik.

A La Gazzetta dello Sport honlapjának beszámolója szerint Silvio Berlusconi nővérének halála árnyékolja be a ma esti Milan-Werder Bremen UEFA-kupa találkozót. Maria Antonietta Berlusconi szívrohamot kapott, és már a gyors orvosi ellátás sem tudott segíteni rajta.

- A Milan vezetése és összes dolgozója együtt érez Silvio Berlusconival és családjával a gyászban – szól a Milan hivatalos közleménye.

Az első találkozón a két gárda 1-1-es döntetlent játszott Brémában.

samsungsport.hu

Nyugodjon Békében!
  • Nuno88
    én is haragszom érte hogy eddig eszer adta a meccsünket a tv =(
    így marad a netes meccsnézés...
  • Grove4
    Bazdmeg nem adja a meccseteket a TV,a hülye sportklub is inkább a cszka meg a fior meccseit adja :S(jobban elnézném a tiéteket)
  • Fabio Capello
    Még mindig bizonytalan Beckham sorsa: Kaliforniában nem várják vissza
    Továbbra is bizonytalannak tűnik David Beckham sorsa. Az angol válogatott játékos átigazolási mizériája már-már a tavaly nyári Cristiano Ronaldo-sagára emlékeztet, amikor a Real Madrid és a Manchester United, illetve a portugál játékos között hetekig ment a huzavona, hogy hol folytatja a játékos.

A kaliforniai Los Angeles Times értesülései szerint az amerikai profi labdarúgóligában, az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy vezetői letörten vették tudomásul, hogy a játékos nem akar visszatérni hozzájuk.

Beckham január elején került az AC Milanhoz, és azóta állandó tagja az együttesnek, csapattársai és a szurkolók is megkedvelték, Carlo Ancelotti pedig például állítja mások elé. Eközben az Egyesült Államokban egyre negatívabban ítélik meg az angol játékos megnyilatkozásait, mely szerint szeretné a jövőben is Olaszországban folytatni a pályafutását.

Az AC Milan vezetői – köztük az elnök Adriano Galliani, Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök támogatásával –, hetek óta azon dolgoznak, hogy végleg megszerezzék Beckhamet, vagy legalábbis meghosszabbítsák milánói szerepvállalását.

A Los Angeles Times szerint a Galaxy vezetői a napokban belátták, hogy nem képesek megtartani az angolok kedvencét, és a lap információi szerint a két klub napokon belül megegyezhet az átigazolás részleteiről, így a jövő héten Beckham már hivatalosan is Milan-játékosnak mondhatja magát.

A napokban egyébként egyes Galaxy-szurkolók már Beckham ellen tüntettek, mondván, nem akarnak olyan játékost a csapatban látni, aki nem szeretne a klubban futballozni.

Az amerikai franchise-hoz kapcsolódó hír, hogy a kaliforniaiak szerdán öt játékosuktól is megváltak, így a védők közül Brandon McDonald, Mike Randolph és Troy Roberts, a középpályások közül pedig Ely Allen távozott a csapattól. Az ötödik távozó az előző idény legeredményesebb Los Angeles-i játékosa, Steve Cronin. AZ MLS idei szezonja március 22-én indul.
  • paly90
    Carlo Ancelotti sajtótájékoztatója a Milan-Werder Bremen mérkőzés előtt:

"A mérkőzésen nem akarom felforgatni a csapatom, a lehető legjobb összeállításban játszunk. Támadók terén még mindig gondjaink vannak, de majd a meccs előtt meglátjuk, kire számíthatok. Kaká és Ronaldinho játéka kérdéses, Pato és Shevchenko úgy tűnik felépültek. A védelemben is a legjobb párost igyekszem szerepeltetni, főleg a magas labdákra készülünk fel. Flamini jó formában van, egyre többet fejlődik. Beckham képes ellátni a feladatát, függetlenül attól, ki játszik mellette a középpályán. Ami Inzaghit illeti, ő szeretné növelni európai góljainak számát, különös érzéke van az ilyen mérkőzésekhez. Nem hiszem, hogy Kaká bevethető lesz csütörtökön este, de a hétvégén már igen."

"A Bréma remek támadó képességekkel rendelkező csapat, hozzászoktak már az ehhez hasonló tétmeccsekhez. Tudjuk, hogy a legtöbb gondot fizikális téren okozhatják nekünk, főleg a támadóik. A játékuk ugyanaz idegenben is, mint hazai pályán. Beadásoknál, rögzített helyzeteknél lehetnek problémáink, ezekből biztos kialakulnak majd veszélyes helyzetek. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy fontos találkozó, a szezonunk szempontjából is kiemelt mérkőzés. Szeretnénk egy kiváló meccset játszani. Az elsődleges célunk, hogy a bajnokságban a dobogón végezzünk, de még a bajnoki álmainkat sem adtuk fel. Természetesen jó lenne újra döntőt játszani Európában is. (A Fórumon a múlt héten lezajlott szavazás szerint a magyar szurkolók 45%-a szerint az UEFA Kupa a legfontosabb cél, a BL hely megszerzését 43% tartja elsődlegesnek- a szerk.) Bízunk benne, hogy ha sikerül túllépnünk a Brémán, egészen a döntőig menetelünk. Tegnap beszélgettem Maldinivel arról, hogy csodás dolog lenne, ha még egy kupát a magasba emelhetne. Aztán itt van még Nesta is, akinek szeretnénk egy UEFA Kupa finálét ajándékozni, ahol reményeink szerint pályára is lépne. A lényeg az, hogy a továbbjutáshoz jól kell játszanunk, irányítani a mérkőzést. Félelem nélkül, határozottan kell pályára lépnünk. "

"Ami a csapat formáját és helyzetét illeti, elvesztettünk pár pontot a szezon során, és néhány játékosunk kiesett sérülések miatt. Amit eddig elértünk, az a mi felelősségünk. A csapatomat körülvevő felfokozott hangulat nem aggaszt engem, sőt abban bízom, hogy ez plusz energiákhoz juttat minket."

"A füttyszó a San Siróban nem zavar különösebben. Elfogadom a kritikát. A csütörtöki mérkőzésen azt hiszem, a fütty tapssá változik majd. Seedorf kiemelt figyelmet kap a lelátóról, de szerintem a szurkolóknak jó a memóriája és eszükbe jut, mennyi mindent tett Clarence a klubért. Bízom benne, hogy a Bréma ellen egy pozitív hangulat várja a csapatot."

acmilan.com
  • Yulcsa
    a Sport tv amúgy miért nem ad idén UEFA meccseket?:S
  • Nuno88
    Milan - W. Bremen: A keret

KAPUSOK: Abbiati, Dida

VÉDŐK: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo

TÁMADÓK: Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko.

SÉRÜLTEK: Kalac, Nesta, Gattuso, Kakà, Ronaldinho.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Hírek Kaliforniából: Beckham marad a Milannál

A Los Angeles Times értesülései szerint David Beckham marad a Milanban. Az angol középpályás ügye napokon belül lezárulhat.

Paloschi: Ha a Milan visszahívna...

Alberto Paloschi a Parma támadója a Brescia elleni meccs után nyilatkozott, ahol gólt is szerzett:
    "Visszatérés a Milanba? Mindenképpen. Minden focista álma, hogy olyan nagy csapatban futballozzon, mint a Milan. De a Parma is nagyon fontos a jelenlegi életemben, megpróbálom minden meccsen a legjobbat nyújtani. De ha a Milan visszahívna..."
    Paloschi tervei egyértelműnek tűnnek, a Parma után mindenképpen vissza akar térni a Milanhoz.

Bordeaux: Gourcuff vissza akar térni Olaszországba

Yoann Gourcuff kiválóan teljesít a Bordeauxban és eldöntötte, hogy nem fog maradni a francia együttesben:
    "Egy nagy klubban akarok játszani. Vissza szeretnék térni Olaszországba, de hogy a Milanba vagy egy másik nagy csapatba, az nem számít. Mindenképpen az olasz bajnokságban szeretném folytatni a pályafutásomat."

Forrás: tuttomercatoweb.com
  • Nuno88
    Jó lenne elől Pato, Sheva csatársor, mögöttük Seedorf mert ugye nincs más.
    Nincs mese nyerni kell, de a védekező pontrúgásoktól már előre félek.
  • Yulcsa
    én meg azt remélem, hogy Pato már teljesen felépült
  • Nuno88
    Ahhoz képest hogy azt mondogatták Kaká sérülése nem komoly télleg nem...

Remélem Sheva szerepet kap ^^
  • Fabio Capello
    Milan: Kaká és Ronaldinho nincs a Werder elleni keretben
    Az UEFA-kupában csütörtökön a Milan a Werder Brement fogadja a múlt heti németországi 1–1-es döntetlen után. A találkozóra Carlo Ancelotti sérülés miatt nem nevezi a csapat két brazil klasszisát, Ronaldinhót és Kakát.
    Carlo Ancelotti szerdán hirdette ki keretét a Werder Bremen elleni UEFA-kupa-meccsre.

A keretben a már régóta sérült Zeljko Kalac, Alessandro Nesta és Gennaro Gattuso mellett továbbra sem szerepel a hónap elején megsérült Kaká, illetve sérülés miatt hiányozni fog a Werder elleni mérkőzésről Ronaldinho is.
  • Yulcsa
    pontos link
    Na remélem ez a link már jó lesz
  • Yulcsa
    légyszi ha van egy kis időtök, töltsétek ki ezt a kérdőívet, előre is köszi!
    sportolók, kérdőív
  • renike0421
    Shevchenko nyilatkozat
    Andriy Shevchenko rövid nyilatkozata a tegnapi milanellói edzés után:

Andriy, hogy érzed magad?

"Sokkal jobban vagyok, remélem, hogy a csütörtöki mérkőzésre teljesen felépülök. Ma végig csináltam a teljes edzést a csapattal, bízom benne, hogy az edző benevez a keretbe. Az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztam. Két hetet hagytam ki sérülés miatt, emiatt aztán még nagyobb akarattal vetem bele magam a munkába, hogy visszanyerjem a régi formám. Nagyon szeretnék segíteni a csapatnak. Jó lenne gólt szerezni a San Siróban."

Csütörtökön a Bréma ellen játszotok egy fontos mérkőzést

"Igen, az egész klub jól szeretne szerepelni az UEFA Kupában, főleg egy olyan nehéz ellenfél ellen, mint a Werder. Remélem, hogy a stadion megtelik majd. Jól kell játszanunk, hogy továbbjussunk. Nekik mindenképpen gólt kell szerezniük, nekünk meg kell akadályoznunk őket ebben. A német csapatban magas játékosok vannak, különösen figyelnünk kell a beadásokra, magas labdákra, mert a fejeseknél gondban lehetünk."

acmilan.com
  • renike0421
    Én is szoktam ezt használni, tényleg jó dolog. Más dolog miatt voltak kétségeim...
    Na de akkor vissza az igazi témánkhoz:
    AC Milan: a klub cáfolja az arab befektetőkkel való kapcsolatfelvételt
    Érdekes hírt szellőztetett meg az egyik olasz napilap, a Corriere della Sera mai száma. Az újság információi szerint a Manchester City tulajdonosa, Manszur bin Zajed al-Nahja sejk által irányított arab befektetőcég (Abu Dhabi United Group for Development and Investment) tárgyalásokat kezdett az AC Milan 40 százalékos tulajdonrészének megszerzéséért.
    A Corriere della Sera szerint az arabok 500 millió eurót sem sajnálnának fizetni ezért, és állítólag a klub korábbi elnöke, a jelenleg miniszterelnökként ténykedő Silvio Berlusconi is áldását adta arra, hogy megkezdődjenek az egyeztetések az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett társasággal, amelynek egyébként ötszázalékos részesedése van a Berlusconi-család saját cégében, a Mediasetben.

És bár igen nehéz megjósolni, mi történhet a színfalak mögött, az tény, hogy a milánói klub vezetősége gyorsan cáfolta a hírt.

„Az AC Milan tulajdonrészének áruba biocsátásáról szóló, a Corriere della Serában megjelent hírek nem fedik a valóságot” – áll a klub hivatalos kommünikéjében.
  • Grove4
    Nem értelek,mit magyarázok ki,egyszerűen rámentem itt az sg-n a profilodra,ott volt egy becenév,azt becopyztam a google-be és kiadta a Hot-Dog adatlapodat,ennyi,próbáld meg te is hasonló eredményre jutsz,másképp honnan láttam volna a képedet?De itt be is fejeztem az OFF-ot.
  • renike0421
    Na jó! Látom úgy is kimagyarázod! Hagyjuk ezt a témát!Azért akkor már remélem tetszett amit láttál! ;)
  • Grove4
    hfhrena-->Google
  • limperatore
    istenem :D nézd aminek akarod nem nagyon érdekel :D
    itt bírják a vérszívást nem úgy mint a többi csapatnál, ne legyél már ilyen...
  • renike0421
    És hogy találtál meg?
  • Grove4
    Hot Dogon,vagy az nem te vagy?!
  • renike0421
    És hol?
  • Grove4
    Én nem arra mondtam,hanem arra,hogy láttam róla képet!
  • Palinko
    na ez nagyon jól jönne :)
  • LasCar16
    jóvan te sem így kezdted, maradjunk ennyiben sokunknál lelkesebb és ez jó :P személyeskedést meg ezzel fejezzük be mindannyian ;)