36664
-
bla bla bla, megint jönnek majd a Kaká vs. Madrid cikkek, bár félek hogy Ricky elmegy ha nem lesznek változások, vagy nem lesz eredményesebb a csapat :||| -
Ha Galliani barátja lesz a Real Madrid elnöke, Kaká érkezhet
Adriano Galliani, a Milan elnöke elárulta, úgy véli, hogy a Real Madrid korábbi elnöke, Florentino Pérez visszatérésével járna a legjobban a „királyi gárda” a nyári választásokon. Az olasz vezető úgy véli, akár Kaká eladásáról is tárgyalna spanyol barátjával.
Talán kevesen tudják, de Adriano Galliani, a Milan elnöke jó barátságot ápol Florentino Pérezzel, a Real Madrid korábbi vezetőjével. Az olasz üzletember most nyíltan beszélt spanyol kollégájáról, akit szívesen látna újra a „királyi gárda” elnöki posztján.
„Nem szeretnék beleszólni a Real Madrid ügyeibe, de úgy vélem, hogy a spanyol klub azzal járna a legjobban, ha Florentino Pérezt választaná meg elnökének a nyáron” – mondta Galliani a spanyol Marcának adott interjújában.
A Gallianit faggató újságírók azt is megkérdezték az olasz vezetőtől, lát-e esélyt rá, hogy Kaká eladásáról tárgyaljon Pérezzel. A Milan elnöke sejtelmesen fogalmazott.
„Nem szeretnék Kakáról beszélni, de annyit mondhatok, hogy egy olyan baráttal, mint Florentino, bármiről tárgyalhatunk – mondta a vezető. – Florentino Pérez kiváló üzletember, akivel nagyon jó a kapcsolatom, és ezt kevés labdarúgó-vezetőről mondhatom el. Találkoztunk tavaly is, annak ellenére, hogy jelenleg nem elnökként dolgozik.”
A Real Madrid korábban már próbálkozott Kaká megszerzésével, ám Ramón Calderón elnöklése idején a Milan elzárkózott a brazil zseni eladásától. Kérdés, hogy Florentino Pérez kapcsolata Gallianival segíthet-e Kaká megszerzésében a spanyol üzletember esetleges elnökké választásakor.
Mindenesetre a spanyol lapok szerint Pérez egy sztár átigazolásának ígéretével próbálhatja meggyőzni a klub egyesületi tagjait, hogy rá szavazzanak, és könnyen lehet, hogy ez a játékos Kaká lesz.
Annyi viszont biztos, hogy Péreznek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban érdeklődik a brazil futballista iránt, hiszen a Milan télen a Manchester City 100 millió eurós ajánlatát utasította vissza érte, bár egyes értesülések szerint a játékos kérte csapatát, hogy ne adják el. -
voltak jó meccsei az elejé aztán nem játszatták de mikor betették jó labdákat adott, sztem többet ér mint becks. -
Szerintem biztos, már csak mi vagyunk olyan hülyék hogy egy esetleges nagyobb összeget kifizessük érte.
Maradjon nyárig utána go back to LA... -
Monoton #20840 Ha ez lesz akkor júniusban is elkezd majd sírni a sajtónak? -
Panucci érkezhet, Gourcuff nem kell mert nem lehet alapember, ez az Carlo, remélem eltakarodsz a büdös picsába már a nyáron télleg... -
A Sky Sport 24 újság cikkje szerint a Milan és a Los Angeles Galaxy elérte a közös hangsúlyt, és megállapodtak David Beckham jövőjével kapcsolatban.Az angol sztár júniusig marad a Milan játékosa, és majd csak a szezon végén kell visszatérnie Amerikába.
forrás: tuttomercatoweb.com -
Yoann Gourcuff idén a Girondins Bordeaux együttesében szerepel kölcsönként, és eddig nagyon meggyőző produkciót nyújt.A játékjogát a Milan képviseli, de a francia csapatnak 15 milliót kell fizetnie a szezon végén, ha meg akarják tartani őt.
Carlo Ancelotti a Milan mestere nyilatkozott az esetleges visszatéréséről.
"Nem lesz könnyű dolga, ha a Milan alapembere szeretne lenni.Ugyanakkor nem lehetetlen küldetés.Én valószínűbbnek tartom azt, hogy a Bordeaux kivásárolja őt.Sajnálom, mert nagy tehetség, de ez ügyben többet nem tudtunk csinálni."
Az edző nem kímélte a szavakkal akkor sem, amikor jellemeznie kellett a csapatbeli munkáját.
"Amikor edzésen, vagy akár meccsen megfigyeltem, akkor egy valamit tapasztaltam: meggondolatlanságot.Nagy értéke lehetne a csapatnak, de a feje, az esze, talán csak a kárára válhat, mintsem a hasznára."
forrás: tuttomercatoweb.com
nem baj carlo remélem nyáron elmész és akkor nem kell megtalálnod Guffi helyét ... -
A Sky Sport szerint Areido Braida a Milan átigazolásaiért felelős embere ma Oscar Damianival találkozott, hogy megvitassák Christian Panucci jövőjét.A két fél már januárban is találkozgatott egymással, de akkor még nem sikerült közös nevezőre jutni.Panucci sorsa egyenlőre bizonytalan Rómában, hisz korábban összeveszett vezetőedzőjével, aki állítólag még nem felejtette el a sérelmeket.
forrás: milannews.it -
A Milan védelméből nagyon sok alapember dőlt ki az elmúlt időszakban.Holnap a grúz Kaladze megy majd át egy orvosi vizsgálaton, amit Martens professzor fog elvégezni.Akkor eldől, hogy mi lesz Kakha sorsa a jövőben.Ha szerencsénk van, akkor minnél hamarabb visszatér, ha nincs akkor ő is csatlakozik a klub nagyon hosszú sérültlistájához.
forrás: tuttomercatoweb.com -
Dinhot??? Miben? 2-3 meccse volt amire azt mondom hogy igen nagyon jó volt...
Pato, Kaká (ha egészséges), Zambrotta, Abbiati... ők azok akikkel elégedett vagyok. -
én nem -
dinhot is kiemelném. -
És mivan ha 2 hét mulva is beégnek ? Akkor megint azt nyilatkozza hogy nincs gond ? :C -
hát elég hosszú az pillanat, 2007 májusi BL óta nagy pangás van, egyedül Pato az, akit ki lehet emelni a csapatból, meg esetleg Kaká, ha nem sérült. Az újonnan érkező Becks jól teljesít, de kérdés, h visszatér-e 7 nap múlva... -
Rettegj Milan! Galliani átveszi az edzői feladatokat!
Adriano Galliani megígérte, kézbe veszi az irányítást a Milan edzőközpontjában, és saját maga felügyeli a szakmai munkát a piros-feketéknél.
A Milan alelnöke nehezen emészti meg csapata gyenge szereplését, és érezhetően Carlo Ancelotti vezetőedzőben sem bízik már meg vakon. Ezt bizonyítja az a vasárnapi ígérete, miszerint a jövőben nem az irodából, hanem a milanellói edzőközpontból irányítja a klubot és egyben saját szemével felügyeli a szakmai munkát, vagyis szinte az angol-típusú menedzseri munkakört jelölte ki magának.
- Minden egyes játékosnál látni akarom, hogyan teljesít az edzéseken, milyen intenzitással, odaadással tréningezik. Figyelni fogom, hogyan foglalkoznak a sérültekkel, milyen munkát végeznek az erőnléti edzők, és más szakmai dolgokat is szemmel tartok. Mostantól május végéig nem az irodámból fogom irányítani ezt a klubot, hanem Milanellóból. Minden lehetséges pillanatban jelen leszek az edzéseken, garantálhatom, hogy gyakran fognak látni a csapat körül - fenyegetőzött Galliani.
Carlo Ancelotti vezetőedző ugyanakkor megnyugtatott mindenkit: csapata jó kezekben van, és korántsem olyan rossz a helyzet, mint azt sokan gondolnák.
- Nincs ok az aggodalomra, ez egy szomorú pillanat, de hamar túlteszi magát a csapat a csalódásokon. Biztos vagyok benne, hogy két hét múlva, mikor a sérültjeink felépülnek és mindenki megfelelő erőnlétben lesz, teljesen más Milant látnak majd a pályán. Abban is biztos vagyok, hogy hasonlóan az előző szezonhoz idén is nagyszerűen zárjuk az idényt, és kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába. Nem érzem magam hibásnak, és a klub vezetői sem sugalmazzák ezt, csupán felelősnek érzem magam azért, hogy kilábaljunk a nehéz időszakból. Nem érdekel, hogy a média edzőváltást emleget, engem csak a Milan érdekel, semmi más nem fontos - nyilatkozta Ancelotti.
samsungsport.hu -
Megérdemlte az Inter néztem a meccset, JM hihetetlen...
CA ehhez képest, nézzük meg ő miket cserélt 2:0-nál... -
ez a kép mindent elárul... -
azt akarom mondani örüljetek a 2. helynek ha meglesz -
csak döntetlenre áll az Inter, mindjárt tesznek a bírók ellene, h ne 3-3 legyen... -
"juve nem tud már befogni csak matematikailag" ez épp elég... de most hajrá Roma! -
Nem véletlenül Interes... -
Vazze akkor ezzel azt akarod mondani,hogy te kikezdhetetlen vagy:D -
Yulcsa Juve nem fog tegnap is szívtak volna ha nincs mákjuk, mákkal nem lehet Scudettot nyerni, de bárcsak mi is olyan játékkal hoznánk a pontokat :asdas -
Adriano Galliani a Milan (al)elnöke is beszélt a Sampdoria elleni vesztes meccs után.Elmondta; nem igaz, hogy ő csúnyán beszélt volna a Werder elleni meccs után a csapattal.
"A Milan nem eladó.Senki nem támogatja a klub eladását.Csoki-gyártók ide, arabok oda, a Milan jövőre is Berlusconié marad"-mondta Galliani azzal a pletykával kapcsolatban, hogy eladnák a klubbot.
"Olvastam az újságban azt, hogy a Werder elleni meccs után én ordibáltam volna a fiúkkal az öltözőben és csúnya szavakat használtam volna.Ezek a híresztelések nem felelnek meg a valóságnak.Valóban a meccs után lementem hozzájuk, de nem használtam trágár szavakat.Csupán megmondtam nekik, hogy Mi a Milan vagyunk, és ezzel a csapattal nem, hogy a BL-be jutás, a bajnoki cím is reális célkitűzés lehetne.Sok nagy csapat fogadná el a mi keretünket.Egy gyengébb kezdővel is illett volna hoznunk a meccset"-fejezte be.
forrás: sportmediaset.it -
haggyad már, juve nem tud már befogni csak matematikailag, roma mindig nyer nálunk vagy x-el ezen nem lepődök meg
-
az a baj h még pár hét és úszhat a 3. hely is :D
és a szurkolóknak valamint Gallianinak is elfogyhat a türelme, tegyük fel h 4 hétig nem nyerünk meccset , vajon akkor is ilyen vidáman fog nyilatkozni, dolog h szakadunk az Inter-Juve párostól de kb a 6. helyig is hátra kell tekintenünk, vagy majd megint az lesz mint 2008 tavaszán? jók voltunk de, nem volt szerencsénk..addig kellene pedálozni amíg magunk alakítjuk a sorsunkat
védelmünkről pedig megint egy jó kép:
pontrúgás,helyezkedés,gól
-
de nekem meg nagyon nem... Úgy el vagytok szállva magatoktól, h nem árt, ha valaki jól hazavág titeket! inkább a Juve nyerjen bajnokságot, mint ti! -
Kínodban röhögsz? -
nektek már tök mindegy :D -
na a Roma remélem helyrerakja az Intert! már 0-2 nekik! -
Mindíg ugyan az a szöveg, de ezzel valószínű még magát sem bírja megnyugtatni.
Ja hozzá tette, hogy most boldog és ráadásul elégedett is.
Mért nem csinálnak már valamit, vagy zavarják el? Semmi lehetősége nem marad így a csapatnak, és még vissza is csúsznak. Meddig lesz még kifogás, hogy sok a sérült? -
ez már csak süketelés, kalapkabát és jónapot. -
Carlo Ancelotti: Nincs miért aggódni, nem voltunk rosszak
Az UEFA-kupa-búcsút követően a bajnokságban is újabb kudarc érte a Milant, de Carlo Ancelotti, a gárda szakvezetője szerint nincs miért aggódni a Sampdoria elleni 2–1-es vereség után.
„Kétségtelenül nehéz helyzetbe kerültünk, ám biztos vagyok benne, hogy hamarosan jóra fordulnak a dolgok – mondta a genovai találkozó után Ancelotti. – Összességében nem hiszem, hogy rosszak voltunk. Nem játszottunk a legjobban, de a meccs teljesen kiegyenlített volt, legalább annyi helyzetünk adódott, mint a Sampnak. A második gólnál Bonera nagyot hibázott, egyébként viszont jól futballozott.”
Ancelotti kollégája, Walter Mazzarri teljesen érthetően elégedett volt csapata teljesítményével, bár amondó volt: a Samp magának nehezítette meg a végén.
„Természetesen boldog és elégedett vagyok a játékunkkal és az eredménnyel is. Az egyetlen probléma, hogy 2–0 után nem voltunk keményebbek és nem kontrolláltuk jobban a találkozót. Ha ezt megtettük volna, akkor nem lettek volna az izgalmak a végén. Magunknak köszönhetjük, hogy szenvedtünk a hajrában” – nyilatkozta a Sampdoria mestere.
Az újabb fiaskót követően Ancelotti alatt jobban inog a kispad, mint valaha, ám ő nem aggódik különösebben. Persze milánói ténykedése alatt megúszott már néhány hasonló szituációt...
„Mint már említettem, rossz passzban vagyunk, de túljutunk ezen. Amint visszatérnek sérült játékosaink és normálisan tudunk edzeni, újra magunkra találunk. Úgy gondolom, ez néhány hétbe telik, utána azonban egy teljesen más Milant lehet majd látni. Nem vagyok bűnbak; nyilvánvalóan én is érintett vagyok, de a felelősség közös” – fogalmazott Ancelotti, aki szerint céljukat, a harmadik helyet továbbra is el tudják érni.
----------------------------------------------------------------------
Persze, jól játszunk, vezetjük a bajnokságot, bejutottunk az UEFA legjobb 4 csapata közé... -
Djemba #20810 az öreg milán nem bírja a lépést:s
edzőváltás lesz tuti -
ez a végső szabadrúgás röhej volt komolyan mondom.
nem tudok már mit mondani... -
Vereség... Szép volt szép volt!!! -
el lehet innen menni... -
kíváncsi leszek ancelotti mit nyilatkozik, bár szerintem az előző meccsel fogja ezt magyarázni meg a sérültekkel. -
jéé milyen szabadrúgás kombináció :D