36664
-
ejj de gyökerek vagytok pazzeg :DDDd szőke topic lesz még a végén :D -
Jóvammá! Csak aszittem lemaradtam valamiről!:DD -
Ez zavart meg, mert mindig meccs előtt szokott lenni kezdőhirdetés :D -
tudjuk csak kihirdették a kezdőt :P -
Ma milyen meccs lesz? Az holnap lesz... -
Mielőbbi felépülést Kaladzének!
A mai meccsre pedig Shevchenkonak gólt vagy gólokat =) -
Szegény! Annyi a szezonjának! -
Al Sadd-Milan
2009-03-04 16:30
Al Sadd-Milan: A hivatalos kezdőcsapat
Abbiati; Mattioni, Thiago Silva, Senderos, Favalli; Beckham, Emerson, Cardacio, Jankulovski; Pato, Shevchenko.
Forrás: acmilan.com
-
Az AC Milan hivatalos közleményben tudatja, hogy Kakha Kaladze jobb térdét ma reggel megoperálták. A beavatkozás Martens professzor irányításával sikeres volt. A játékos körülbelül 5 hónap múlva térhet vissza.
Forrás: acmilan.com
-
nemsok értelmeset halottam az utóbbi időkben.. Szegény Patot, meg akik még esetleg jó formában lennének, őket bünteti az egész csapat hogy ilyen rosszul játszanak gondolok itt sértettekre: Kaká, Pato, Abbiati... mást non nem is tudok.... -
Az egész csapat egy vicc most már télleg! -
Kaladze ma fog látogatást tenni a kórházban és nagy valószínűséggel a szezonja véget ért, olyan súlyos a sérülése.
tegnap este meg még ugy volt hogy ha szerencséje van nemsokára visszatérhet :DDD vicc... -
"Ancelotti maradni fog nálunk, ha a csapatnak sikerül kvalifikálnia a Bajnokok Ligája főtáblájára."
Ezt tuti megcsinálja. És utána mi van, ha itt marad?
Majd megint sorra veszítjük a bajnokságokat? Beláthatnák, hogy nem kell ő a Milánnak.

-
A Milan épp Katarba tart, ahol egy barátságos mérkőzést fognak játszani, ám Galliani ennél fontosabb dolgokról beszélt az őt kérdező Sky Sport újságíróinak, és a Milan Channelnek a malpensai repülőtéren.
Adriano Galliani:
"Azt olvastam, hogy Beckhamet sikerült megszereznünk. Ez nem tükrözi az igazságot. A szerződés még nincs nyélbe ütve, ám nagy erőkkel dolgozunk rajta, és reményeink szerint Becks június 30.-áig a miénk marad."
"Nem hiszem, hogy Kaká játszani fog az Al Sadd ellen. Reménykedjünk benne, hogy vasárnap Ronaldinhóval együtt újra játszhatnak. Mint azt többször is mondtuk, nagyon nehéz dolgunk van, hisz olyan hiányzóink vannak, mint Nesta, Gattuso, Kaká vagy Ronaldinho. Olvasva a statisztikákat, idén még nem veszítettünk meccset Gattusóval a pályán, és Kaká sem játszott egyik UEFA-kupa meccsen sem a Werder ellen..."
"Kaladze ma fog látogatást tenni a kórházban és nagy valószínűséggel a szezonja véget ért, olyan súlyos a sérülése. Nesta azonban egyre jobban van, és egy hónap múlva viszontláthatjuk a pályán, de hangsúlyozom, nem vagyok orvos."
"A barátságos meccseket mindig akkorra szervezzük, amikor más csapatok a Coppa Italiában játszanak. Nem látok ez ügyben problémát. A hasonló mékőzéseknek pénzügyileg is fontos szerepük van, de idén már nem játszunk több ilyen meccset."
"Ancelotti maradni fog nálunk, ha a csapatnak sikerül kvalifikálnia a Bajnokok Ligája főtáblájára."
"Kaká? Néhány spanyol lap azt állítja, hogy a Real Madridba fog igazolni nyáron. Florentino Pérez jó barátom, de semmi köze a vele kapcsolatban tett mondataimnak Kakához. Ő is maradni fog, ahogy Ancelotti is."
Forrás: acmilan.com, goal.com -
jah, az meg a másik! jó, h lóvé, de akkor is... a bajnokság rovására megy, bár most már annak is mindegy :S -
+ én még hozzátenném h a jövőben az ilyen bulimeccseket hanyagolni kéne -
bmate17 #20868 és akk még is meddig fogják még az öregeket játszatni? xd
addig mig gorcuff nem lesz legalább 35 h ö is csapat tag legyen...istenem..
az lenne a legjobb a milannak ha elmenne a CA, akk ujra a régi lehetne sztem a milan, és olyan edzöt hivni akinek nem haverja fél csapat és elküldené a csapattol az öregeket...me ez egy football club nem idösek otthona... -
csapatépítésként tudom javasolni ancellottinak Ljungberget, Teddy Sheringhamet, Jay-jay Okochát és Romáriot
Mind, fiatal és a csapat előnyére válhatnak..... Mikor jön már rá ez az ember, hogy nem vele egyidős embereket kell keresni a csapatba? -
egyet értek, de ami ebből lesz... fiatalok helyett Panucci... marad Favalli, ez már biztos :s Gurkot is jól eltanácsolta Carlo, ezek után biztos nem fog visszajönni hozzánk, majd elmegy a Juvéba, akik még azt is el tudom képzelni, h megtalálják benne Nedved utánpótlását, nagyjából egy poszton vannak, ha minden igaz.
Ronnie az utóbbi időben nagy csalódás, ha igaz, amit mondott a kommentátor valamelyik meccs alatt, hogy nem is sérült, csak nem akar játszani, bár ezt kétlem, azt nyilatkozta anno, h ő akar megint a legjobb lenni, annak meg nem az a módja... -
Mondjuk részben annyi igaz h sok alapember sérült, de a keret másik fele pedig gyenge, cserepadra értem... jóhogy nem brilliroznak, nézzük meg pl a a Barcát vagy a MU-t, két erős kezdő 11-et fel tudnának állítani, megfelelő elegye a két csapat a fiatalságnak és a rutinnak, tudnak rotálni, ha nálunk se kellene Maldininek minden héten játszania vagy Kaladzénak akkor amikor meccshiány van, na akkor más lenne a helyzet csak az a baj h aki felépült az meg szar formában van Senderos,Bonera, kpályás védekezésünkön kellene elsősorban javítani ez azon látszik meg h Pirlo meg bűnszar, pár meccsre feljavult de azóta halovány, hátul meg öregemberek már nem bírják az iramot... plusz helyezkedni se tudnak a magas labdáknál ill. a beadásoknál ez a legnagyobb baj, ezért kapjuk elsősorban a gólokat, támadórészlegünk annyira nem gáz bár Kaká is kezd beleszürkülni ebbe a mezőnybe, látszik a játékán, Dinnyó meg ha akarna akkor félisten lenne Ricky mellett, na itt jön Carlo felelőssége h a haverokat nem teszi ki a kezdőből, nem tudnak teret nyerni a fiatalok, görcsösek lesznek nem érzik a bizalmat, nem megy nekik, így nem csodálkozom, csapatból többen felemelték már korábban a hangjukat a fenyőfa ellen, de ha nem változtatunk akkor a folytatás szem lesz meggyőzőbb, Pato nyilatkozatában is látszott h jobban kedveli a kétcsatáros játékot, hiszen jobban tud érvényesülni...
09/10-es szezonban a legfontsabb teendők
-keret átszervezése( új játékosok..lehetőleg motivált fiatalok, Emerson félék elküldése )
-orvosi stáb cseréje
-olyan keret amelyben lehet rotálni
-ha marad Carlo akkor új taktika, ha nem akkor majd az új edzőtől várunk szebb napokat, és támadóbb futballt
- lényeg h egy gyors, kemény Milant akarok látni, technikás futballal, és magabiztos hátsó alakzattal, h újra a játékunkon legyen a főszerep ne a sztárjainkon...
-
jaja, a második helyett kellett volna kikötésnek, és akkor azért imádkoztam volna h harmadikok legyünk:( -
Ennek nem örülök, mert:
„Carlo Ancelotti csupán akkor maradhat a Milan vezetőedzője, ha a csapat legalább a harmadik helyet megszerzi a bajnokságban, vagyis közvetlen BL-indulást érő helyen végez” – mondta Galliani.
a 3. helyben azért bízom, és ha meglesz, akkor viszont CA marad :S :S -
Jobban tenné, ha már most elzavarná!!!! -
Szegény Patot meg sajnálom. Annyira megy, hajt, szeretné, csinálja, tényleg minden mérkőzésen gólt lő, és tényleg hiába!
Vissza fog esni nála ez a lelkesedés, és nehogy baj legyen belőle. -
Hát ő tényleg nem ennyire képes, és ezt jól be is bizonyította a brazil válogatottban nem rég! Szal szerintem is Carlonak lehet ahoz köze, hogy így játszik. Csak tudnám hogy mi... -
jaja hülye kijelentés. dinhot meg nem játszatta és kitalált valami hülyeséget hogy miért nem ha kapna mégtöbb lehetőséget akkor megváltozna az edzéshez való hozzáállása is szvsz -
"...nincs idő a fiatalokra..."
Szerintem pont hogy fiatalabb játékosok kellenének. El van már kicsit öregedve a csapat. Általában második félidők elején már elfáradnak a játékosok. Akkor miről beszél?
Ez a fickó tényleg fásul befelé...
-
Ultimátum CA-nak... -
Panaszkodik a Milan fiatal sztárja
Alexandre Pato sajnálja, hogy az utóbbi időben csak haszontalan gólokat szerez a Milan színeiben. A brazil támadó ugyanakkor biztos benne, hogy csapata hamarosan visszanyeri formáját.
- Hiába szereztem eddig összesen 15 gólt ebben a szezonban, az a helyzet, hogy ezek közül rengeteg haszontalan volt - kesergett Pato (a képen). - Az UEFA-Kupában és a bajnokságban is betaláltam az utóbbi időben, ám a csapat semmire sem ment ezekkel a gólokkal, és ez nem jó érzés. Ugyanakkor érzem, hogy hamarosan vége ennek a rossz szériának. Felépülnek a sérültjeink, és akkor megmutatjuk, hogy kár leírni bennünket! Biztos vagyok benne, hogy jövőre ott leszünk a Bajnokok Ligájában.
A Milan ifjú brazil sztárja azt is elárulta, szerinte miért megy gyengébben a csapatnak. Pato szerint sokkal jobb a rossonerik támadójátéka, ha ő nincs egyedül a pályán.
- A Sampdoria ellen az első félidőben csak szenvedtünk. Nekem is sokkal jobban ment a játék, amikor a második játékrészben Inzaghi is fent volt a pályán - nyilatkozta a 19 esztendős támadó.
samsungsport.hu -
Végre eldőlt: Beckham marad Milánóban!
Szinte hihetetlen, de eldőlt David Beckham sorsa. Az angol válogatott labdarúgó a CBS amerikai hírtelevízió értesülései szerint a szezon végéig biztosan a Milan játékosa marad.
A részleteket egyelőre nem lehet tudni, csupán annyi bizonyos, amit a CBS néhány órával ezelőtt bejelentett, vagyis David Beckham a szezon végéig a Milannál marad, és csak júliusban tér vissza Los Angelesbe. A híradásban azt is megemlítik, hogy a játékos jövője július után egyelőre tisztázatlan, de annyi bizonyos, hogy októberben már maga Beckham is kivásárolhatja magát a Galaxy csapatából, így valóra válhat legújabb álma: ismét Európában, Fabio Capello angol szövetségi kapitány szeme előtt futballozhat.
Tegnap látott napvilágot az a híresztelés, mely szerint a két klub egy eddig példátlan megállapodást köt egymással, melynek lényege, hogy Bekcham mindkét együttesben szerepelhet. A Milan és a Galaxy megosztozik az angol középpályáson, a futballista a következő hónapokban mindkét gárda színeiben pályára léphetne. A terv szerint Beckham az olasz bajnokság végéig Milánóban szerepel, majd júliustól visszamegy az Egyesült Államokba és a nyáron az ott még nagyban zajló bajnokságban a Los Angeles-ieket segíti. A futballista innentől egészen az MLS zárásáig a kaliforniai alakulatban szerepel, majd végleg visszajön (akár már októberben) Európába, és pályafutása végéig a Milan játékosa lesz.
Hasonló megállapodást eddig nem kötöttek a nemzetközi futballban, de a szakértők már nevet is találtak az üzletnek, Beckham az első "time sharing" ügylettel (időmegosztással) szerződő játékos.
samsungsport.hu -
"Vagy Seedorftól, aki az egyik legfontosabb játékosunk, egy igazi klasszis, aki sosem fanyalog azon, hol szeretne játszani."
Jah ő nem sír, de amikor előrelépett Kaká mellé és úgy volt hogy jön Dinho így vissza kell majd neki lépni Ambrosini mellé akkor rinyált... Legfontosabb játékosunk VOLT ember csak VOLT!!! -
Carlo: „Kedves Dinho, a tehetség nem elég!”
A mai Gazzetta dello Sportban Carlo Ancelotti, a Milan jelenlegi edzője nyilatkozott játékosairól.
„Beckham? Minden úgy indult, hogy két hónapig edzeni fog nálunk. Nem gondoltam rá, hogy játszatni fogom. Aztán láttam,hogy edz…A pályán mindenkinél előrébb lát. Nagyon intelligens és rengeteget dolgozik.”
Ronaldinhoról azonban már nincs ilyen jó véleménye a Misternek: „Az olyan játékosok, mint ő, azt hiszik, a tehetség jelenti a különbséget. Ez nem igaz. A mai fociban, ha nincs erőnlét és nem dolgozol eleget az edzéseken, akkor nehéz tündökölni a meccseken.
Példát vehetne Maldinitől, aki már 20 éve profi, de sosem panaszkodott az edzésekre. Vagy Seedorftól, aki az egyik legfontosabb játékosunk, egy igazi klasszis, aki sosem fanyalog azon, hol szeretne játszani."
"Mi nem vagyunk galaktikus Real Madrid. Hiszem például, hogy Shevchenko újra a régi lesz."
Gourcuff? "Az ő visszatérése nehézkes lenne. A Milanban hamar meg kell mutatni a tehetséget, nincs idő a fiatalokra. Megértem, hogy csalódott, de amikor lehetőséget kapott, elsősorban saját és nem a csapat érdekeit tartotta szem előtt. Neki elsősorban mentális problémái voltak. Azt mondják ő az új Zidane? Szívből kívánom neki, hogy olyan naggyá váljon."
Ancelotti a nyilatkozata befejező részében elismerte, hogy Flamini az ő kérésére érkezett. "Senkinek nincs biztos helye a csapatban. Aki nem játszik, annak többet kell mutatnia edzésen, vagy megy a kispadra, mert a többi játékos jobban teljesít. Igaz, ő keveset játszott, de hosszú még a szezon.”
(Fata)
acmilan.hu -
jah akk boccs:D -
vállalattá akarják alakítani a csapatot, Dinnyó, Bekem---> olcsó játékosok megtartása, buli edzőtáborok, bulimeccsek, holnapi is egy ilyen, biztos sok pénzt hoz a kopaszéknak, az a baj h a lóvét nem forgatják a csapatba vissza, nem értem h h gondolkodnak, Kaká-ügy is csak egy marketingfogás volt most meg a Beckham saga is, Berlu nagy tv-s mogul, kell neki a figyelem, okosan taktikáznak ilyen téren csak ennek a játéknak a klub a szenvedője és a szurkolók, akik egy ideig még csendben lesznek, lényeg ha a toppon akarunk maradni akkor komolyabb változások kellenek, és ez a helyzet a vezetők hibája
1. nem küldték el tavaly Carlot
2. spóroltak az igazolásokkal, nem volt folyamatos csapatépítés
remélem visszatalálunk a helyes útra mert, ez a Milan télleg kezd hasonlítani a galaktikus Madridra ami nekem nem nagyon tetszik... -
persze h vicc volt =) -
szerintem Nuno is csak viccnek szánta, legalábbis remélem :P "ez az Carlo"-ból legalábbis erre következtetnék :) -
sztem meg pont nem kéne még1 öreg védő, és egy fiatal kp jól jönne, bár ehez hozzátartozik, h én elküldenék vagy 8embert szezon végén az tuti
-
most mit aggódtok, van egy Favallink, akivel nagy tárgyalások árán sikerült meghosszabbítani a szerződést, aki a Milan alapját képezi, kulcsjátékos. Kakát rúgjuk ki, nem tett annyit a klubért, mint a mi jó öreg - szó szerint... - Favallink. Becks sem kell nekünk, Gurko nem fér be a keretbe, Bonera-Senderos-Kaladze védők bombaformában, nincs itt semmi gond! Ja, Carlonk is van, azt elfelejtettem... És esetleg még az ifjú tehetség Panuccit is megszerezhetjük, akivel tovább erősödne az atomerős védelem...
Nevetséges!
-
Én sem szeretném, hogy elmenjen. Kell ő a csapatnak. Remélem mostmár gyorsan felépül! -
Monoton #20845 Állítólag Perez keze is benne volt, hogy ne menjen a City-be.
Én úgy vagyok vele, hogy jelenlegi keretünkbe nem hiányzik, nem szeretném ha hozzánk igazolna.