36664
  • paly90
    PATO gól!!!!! 0-1
    Emerson jo labdát adott!!Ez meglepő
  • Kaplartom
    Vezetünk Pato góljával... hozzáteszem az ellenfél támad folyamatosan.
  • Kaplartom
  • Yulcsa
    15. perc, Maldini máris le, Bonera be
  • renike0421
    Köszi!
  • Kaplartom
    http://livech.blogspot.com/2009/03/channel-11.html
  • renike0421
    Nem tud valaki egy használható linket a meccshez?
  • renike0421
    Gattuso: Tragédia lenne, ha nem jutnánk a BL-be
    Mint ismeretes, az előző szezonban a Milan az ötödik lett a Serie A-ban, aminek következtében csak az UEFA Kupában (amelyből a múlt héten a Werder Bremen ellen kiesett) indulhatott.
    A mostani idényben is fennáll a veszélye annak, hogy a Rossonerik nem végeznek az első négyben - Gennaro Gattuso, a piros-feketék jelenleg sérüléssel bajlodó világbajnok labdarúgója erre gondolni sem akar.

"A helyzet nem túl jó." - mondta 'Rino' a Gazzetta dello Sport-nak.
    "A Milan történelmének egyik legrosszabb időszakát éljük. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy BL-helyen végezzünk, mert egy sporttragédia lenne, ha ismét lemaradnánk róla."
    "Nagyon nehéz lesz. Még 12 mérkőzés van hátra a bajnokságból, és kemény lesz mindegyik, de ha a Milan-hoz méltó módon teljesítünk, akkor nem lesz probléma."
    "Úgy gondolom, értelmetlen bűnbakokat keresni: ha rosszul mennek a dolgok, az mindenkinek a hibája."
  • renike0421
    A pletykák szerint emiatt Dida és Emerson is átadólistára kerül, illetve újra felmerült Kaká esetleges távozásának híre, hiszen az aranylabdás játékos eladása stabilizálhatná az egyesület anyagi helyzetét, nem beszélve arról, hogy ő keresi a legtöbbet a klubnál.

Egyesek azt is tudni vélik, hogy januárban azért nem érkezett Daniel Agger a Liverpooltól, mert a vezetőség sokkalta az érte kért 8millió eurót.

A klub költségvetése és a játékosok helyzete szempontjából ugyancsak nem mellékes, hogy sikerül-e a klubnak kivívnia a BL indulás jogát, mert egy újabb UEFA Kupában eltöltött év nagy próbatétel lenne még egy ekkora klubnak is. Erre utalt már korábban Galliani is, aki a legrangosabb európai kupából való hiányzás esetén jelentős változásokat ígért.

channel4.com, milannews.it
  • Yulcsa
    Olaszország: harmincszázalékos bércsökkentés az AC Milannál
    A gazdasági világválság miatt 30 százalékos bércsökkentésre szánta el magát az AC Milan labdarúgóklub.

A La Gazzetta dello Sport szerdai száma szerint Silvio Berlusconi elnök így kívánja megállítani az egyesület további eladósodását, mivel a klub évente – Olaszországban rekordnak számító – 120 millió eurót fizet játékosainak. Ezt az összeget kívánja a vezetőség 85 millióra "karcsúsítani".

A válságkezelés további jele, hogy a milánóiak beszüntették a tárgyalásokat a Liverpool által 8 millióért kínált dán Daniel Aggerrel, ezenkívül három fővel csökkentik a keret létszámát is. Az átadólistára kerülő futballisták között van állítólag a brazil kapus, Dida is, aki jelenleg évi bruttó 8 milliót kasszíroz a piros-feketéknél.
  • Yulcsa
    „Maguk újságírók nem beszélnek a Romáról, amelynek nagyon sok játékosát én is szívesen látnám, de mégis trófea nélkül fogják befejezni a szezont. Nem beszélnek a Milanról, amely 12 ponttal van mögöttünk a tabellán és nulla címmel fejezi be ezt a szezont – kezdte Mourinho. – És végül nem beszélnek a Juventusról, amely nagyon sok pontot szerzett ebben az idényben, de ebből a sok pontból kivették a részüket a játékvezetők is.”
  • Yulcsa
    jah, a net XD
  • Nuno88
    Na ez fasza, remélem majd nyáron vmi közvetíteni is fogja.
  • renike0421
    Szupercsapatok a nyári Audi Kupán
    Négy sztárcsapat, a házigazda Bayern München, az AC Milan, a Manchester United, valamint a Boca Juniors részvételével rendezik meg júliusban először az Audi Kupa elnevezésű labdarúgó felkészülési szupertornát.
    Ezt a genfi autószalon keddi napján jelentették be a német gyártó képviselői - áll a milánói együttes honlapján.

A müncheni torna első párjában július 29-én az AC Milan találkozik a Bayern Münchennel, míg a Boca Juniors a Manchester Uniteddel csap össze, másnap a két győztes és a két vesztes játssza a helyosztókat.
    MTI
  • Palinko
    látom már semmin sem lepődtél volna meg, mindenre fel vagy készülve :D
  • szucsy89
    bazz azt hittem már bl-t nyertük annyi új komment :ASDAsd_Dasdfasd_Dfasdfas
  • Palinko
    de nem rossz ha eredmények miatt már komment sem jönne legalább offoljunk :D
  • renike0421
    Csak nehogy fehér foltos legyen a végén! Na jó éjt drágáim! Jó szórakozást hozzá!
  • LasCar16
    Nyunyesz forradalom lesz, tegyél be vmi rózsaszín hátteret :D
  • renike0421
    Látom a dedós szint a plafont verdesi ilyenkor! :D
  • LasCar16
    mit fejeztél be drága Renike? :P
  • renike0421
    na te is kezded? te is kiélheted magad a belinkelt topicban, amit a barátod linkelt! benéztem jó hely! pont nektek való!!!!:D
  • Nuno88
    psszt, nem kell lebuktatni
  • renike0421
    Okos enged, szamár szenved! Tudom szerinted ez szőke duma, de itt befejeztem!
  • LasCar16
    te igen?:OOOOOO
  • Nuno88
    Poénnak szánják a fiúk :)
  • LasCar16
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=973989975
  • renike0421
    Mért? Tetszik a téma?
  • LasCar16
    na ne offoljál már léccives :DD
  • renike0421
    Na ne az én véremet szívjátok má, csak mert szőke vagyok!
  • LasCar16
    :DDDDdd
  • Palinko
    gondolod olyan gyorsan megoldódik a csapat válsága?
  • Nuno88
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • renike0421
    Akkor gyorsan éld ki magad! :DD
  • LasCar16
    hát ha már a csapatnak nem megy, muszáj :D
  • renike0421
    Ilyenkor boldognak érzed magad?
  • LasCar16
    off:

ja dugni :DDDD
  • renike0421
    Köszi! De az egy dolog, hogy szeretitek! Az meg más, hogy...
  • Nuno88
    Relax emberek! Szeretjük a szőkéket Renike! :P
  • renike0421
    1. Mindenki magából indul ki
    2. Ne nekem írd, mert nem én néztem el
    3. Mi van akkor ha szőke vagyok? Örülsz, hogy szóba állok veled? :DD