36664
-
paly90 #20924 PATO gól!!!!! 0-1
Emerson jo labdát adott!!Ez meglepő -
Vezetünk Pato góljával... hozzáteszem az ellenfél támad folyamatosan. -
-
15. perc, Maldini máris le, Bonera be -
Köszi!
-
http://livech.blogspot.com/2009/03/channel-11.html -
Nem tud valaki egy használható linket a meccshez? -
Gattuso: Tragédia lenne, ha nem jutnánk a BL-be
Mint ismeretes, az előző szezonban a Milan az ötödik lett a Serie A-ban, aminek következtében csak az UEFA Kupában (amelyből a múlt héten a Werder Bremen ellen kiesett) indulhatott.
A mostani idényben is fennáll a veszélye annak, hogy a Rossonerik nem végeznek az első négyben - Gennaro Gattuso, a piros-feketék jelenleg sérüléssel bajlodó világbajnok labdarúgója erre gondolni sem akar.
"A helyzet nem túl jó." - mondta 'Rino' a Gazzetta dello Sport-nak.
"A Milan történelmének egyik legrosszabb időszakát éljük. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy BL-helyen végezzünk, mert egy sporttragédia lenne, ha ismét lemaradnánk róla."
"Nagyon nehéz lesz. Még 12 mérkőzés van hátra a bajnokságból, és kemény lesz mindegyik, de ha a Milan-hoz méltó módon teljesítünk, akkor nem lesz probléma."
"Úgy gondolom, értelmetlen bűnbakokat keresni: ha rosszul mennek a dolgok, az mindenkinek a hibája."
-
A pletykák szerint emiatt Dida és Emerson is átadólistára kerül, illetve újra felmerült Kaká esetleges távozásának híre, hiszen az aranylabdás játékos eladása stabilizálhatná az egyesület anyagi helyzetét, nem beszélve arról, hogy ő keresi a legtöbbet a klubnál.
Egyesek azt is tudni vélik, hogy januárban azért nem érkezett Daniel Agger a Liverpooltól, mert a vezetőség sokkalta az érte kért 8millió eurót.
A klub költségvetése és a játékosok helyzete szempontjából ugyancsak nem mellékes, hogy sikerül-e a klubnak kivívnia a BL indulás jogát, mert egy újabb UEFA Kupában eltöltött év nagy próbatétel lenne még egy ekkora klubnak is. Erre utalt már korábban Galliani is, aki a legrangosabb európai kupából való hiányzás esetén jelentős változásokat ígért.
channel4.com, milannews.it
-
Olaszország: harmincszázalékos bércsökkentés az AC Milannál
A gazdasági világválság miatt 30 százalékos bércsökkentésre szánta el magát az AC Milan labdarúgóklub.
A La Gazzetta dello Sport szerdai száma szerint Silvio Berlusconi elnök így kívánja megállítani az egyesület további eladósodását, mivel a klub évente – Olaszországban rekordnak számító – 120 millió eurót fizet játékosainak. Ezt az összeget kívánja a vezetőség 85 millióra "karcsúsítani".
A válságkezelés további jele, hogy a milánóiak beszüntették a tárgyalásokat a Liverpool által 8 millióért kínált dán Daniel Aggerrel, ezenkívül három fővel csökkentik a keret létszámát is. Az átadólistára kerülő futballisták között van állítólag a brazil kapus, Dida is, aki jelenleg évi bruttó 8 milliót kasszíroz a piros-feketéknél. -
„Maguk újságírók nem beszélnek a Romáról, amelynek nagyon sok játékosát én is szívesen látnám, de mégis trófea nélkül fogják befejezni a szezont. Nem beszélnek a Milanról, amely 12 ponttal van mögöttünk a tabellán és nulla címmel fejezi be ezt a szezont – kezdte Mourinho. – És végül nem beszélnek a Juventusról, amely nagyon sok pontot szerzett ebben az idényben, de ebből a sok pontból kivették a részüket a játékvezetők is.” -
jah, a net XD -
Na ez fasza, remélem majd nyáron vmi közvetíteni is fogja. -
Szupercsapatok a nyári Audi Kupán
Négy sztárcsapat, a házigazda Bayern München, az AC Milan, a Manchester United, valamint a Boca Juniors részvételével rendezik meg júliusban először az Audi Kupa elnevezésű labdarúgó felkészülési szupertornát.
Ezt a genfi autószalon keddi napján jelentették be a német gyártó képviselői - áll a milánói együttes honlapján.
A müncheni torna első párjában július 29-én az AC Milan találkozik a Bayern Münchennel, míg a Boca Juniors a Manchester Uniteddel csap össze, másnap a két győztes és a két vesztes játssza a helyosztókat.
MTI -
látom már semmin sem lepődtél volna meg, mindenre fel vagy készülve :D -
bazz azt hittem már bl-t nyertük annyi új komment :ASDAsd_Dasdfasd_Dfasdfas -
de nem rossz ha eredmények miatt már komment sem jönne legalább offoljunk :D -
Csak nehogy fehér foltos legyen a végén! Na jó éjt drágáim! Jó szórakozást hozzá!
-
Nyunyesz forradalom lesz, tegyél be vmi rózsaszín hátteret :D -
Látom a dedós szint a plafont verdesi ilyenkor! :D -
mit fejeztél be drága Renike? :P -
na te is kezded? te is kiélheted magad a belinkelt topicban, amit a barátod linkelt! benéztem jó hely! pont nektek való!!!!:D -
psszt, nem kell lebuktatni
-
Okos enged, szamár szenved! Tudom szerinted ez szőke duma, de itt befejeztem!
-
te igen?:OOOOOO -
Poénnak szánják a fiúk :) -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=973989975 -
Mért? Tetszik a téma? -
na ne offoljál már léccives :DD -
Na ne az én véremet szívjátok má, csak mert szőke vagyok! -
:DDDDdd
-
gondolod olyan gyorsan megoldódik a csapat válsága? -
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Akkor gyorsan éld ki magad! :DD -
hát ha már a csapatnak nem megy, muszáj :D -
Ilyenkor boldognak érzed magad? -
off:
ja dugni :DDDD -
Köszi! De az egy dolog, hogy szeretitek! Az meg más, hogy...
-
Relax emberek! Szeretjük a szőkéket Renike! :P -
1. Mindenki magából indul ki
2. Ne nekem írd, mert nem én néztem el
3. Mi van akkor ha szőke vagyok? Örülsz, hogy szóba állok veled? :DD