36664
-
köszi!
-
Jajj de aranyos vagy! Köszönjük szépen! 

-
Renike, Yulcsa... Boldog Nőnapot! 
-
Ezek szerint...
Ne aggódj, majd megnősz!
-
Én meg a legfiatalabb?
-
:D
Én 20 vagyok még 1 hónapig!:D -
sztem Nuno a legidősebb. -
Legalább edződtök!:D
Ilyenkor már aludni kéne fiúk! XD -
Hát amúgyis nagyokat esünk a korlátokon , max annyi hogy hazafelé kicsit kacskaringósan megyünk:D -
A mázlista! :DD
Korizás közben????? Az komoly!!Nem szoktatok nagyokat esni?:D -
háát apum kamionos szóval havi 1-2x van itthon , akkorsem meccset néz hanem alszik szóval az kizárva :D Általában haverokkal a parkban korizás közben meg stb:D -
Tyűha fiúk... Mégvalaki? :D Leho! De igaz azt egy-egy meccs közben szoktad az apukáddal, mikor az anyukád elfordul?!:D
Vagy jársz már bulizni hétvégente?
És ki itt a legidősebb? -
én még csak 14 de nálam nincs ilyen gond :D -

Akkor már vagy kettő simlisen lecsúszhat a buli közben!
-
15
-
Hány éves vagy?:D -
Még nemiszok sört! XD Kicsi vok még XP -
Akkor jövőhéten abban tekerj le legalább 10-15 korsó sört! :D
Ma este én is itthon ülök...De nagyon unalmas! :S -
Ma este nem, talán jöv.héten... :D kaptam egy tök jó Milanos gatyát! :D
Köszi Yulcsa! :D -
Boldog névnapot ;) -
Nincs mit! Ma este buli ezerrel? -
Eltaláltad... :) Köszi szépen! :) -
Nagyon sok boldog névnapot! Gondolom akkor Tamás vagy! :D -
Boldog szülinapot neki, együtt ünneplünk... nekem névnapom van:P :D -
Az AC Milan középpályása, Mathieu Flamini ma ünnepli 25. születésnapját. A nagy munkabírású francia játékos 1984. március 7-én Marseille városában látta meg a napvilágot.
Isten éltesse sokáig!
-
Pato: "A védők keményen bánnak velem"
Nem könnyű Alexandre Patonak lenni manapság. A fiatal brazil igen jó szezont tudhat maga mögött, hiszen idáig 15 gólnál tart, a góljai mégsem jelentenek mindig Milan győzelmet.
A múlt héten a Sampdoria elleni gólját "hasztalannak" nevezte, mivel 2-1-re kapott ki a lombard óriás. Most a védőkről nyilatkozott a Milan Channelnek: "A védők egyre keményebben fognak. Elhatározták, hogy nem hagynak futni, de elég gyakran nem a labdát, hanem a lábamat találják el."
"A Milanban könnyű gólt szerezni, hiszen sok jó játékos van a csapatban, akik tudják hogy, hova kell passzolni a labdát" - mondta Pato, majd hozzátette: "Shevchenkótól és Inzaghitól sok cselt tanulok".
Megemlítette Beckhamet és Ronaldót is: "Szeretném ha maradna Beckham" - jelentette ki a 19 éves csatár. "Nagyszerű fiú, és nem csak a pályán. Nagyon sokat segített nekem, és amikor együtt játszunk, akkor tudom, hogy ha kérem tőle a labdát, akkor Ő pontosan tudja hova kell azt passzolni."
"Ronaldo jó barátom egy ideje, és örülök, hogy ismét pályára lépett. Azt kívánom neki, hogy visszatérjen, és ugyanaz a játékos legyen, akit mi mindannyian csodáltunk."
Érdekes, hogy hasonló témában nyilatkozott közben Pep Guardiola, a Barcelona trénere is: "Messivel gyakran előfordul, hogy egy az egyben megveri az ellenfeleit, és egy napon súlyosan megsérülhet. A játékvezetőknek közbe kellene avatkozni, hogy védjék a játékosokat. Ez nem csak Messire vonatkozik, hanem az összes játékosra".
(pato7)
-
sztem is jobb döntéseket hozott volna, de nem biztos hogy a csapatnak jót tett volna a stílusa és a milan felfogásába sem illik bele a viselkedése. sztem berlusconi sem lehet olyan hülye hogy ezt sokáig nézze, galliani is dühödt volt még ha le is tagadta. -
Biztos hogy nem úgy kezelné a csapatot mint Carlo, JM-nél sztem Pirlo meg Seedorf nem alibizne ennyit, Favalli, Emerson már a nyáron mentek volna... -
én is utálom, de kétlem h vele most így állnánk bár nem lehet tudni
-
Mourinho és a milan na ne, akkor már inkább carlo feltúrbózva :D -
nagy arca van, de van mire, ha szezon elején CA megy és ő jön helyette most nem itt tartanánk -
ekkora nagyképűséget!ez már tényleg sok(k)... -
Maldini: Mourinho maradjon csöndben, még semmit sem nyert az Interrel
Paolo Maldini nem hangzatos nyilatkozatairól és a sajtón keresztül történő üzengetéseiről híres, de José Mourinho hét eleji nyilatkozata még a Milanhoz 24 éve hű védőnél is kiverte a biztosítékot. A portugál edző a héten azt találta mondani, hogy a Milan hiába van tele sztárokkal, tróefa nélkül fogja befejezni a szezont. Maldini erre úgy válaszolt, hogy aki még semmit sem nyert Olaszországban, jobb, ha nem kritizálja a riválisokat.
José Mourinho a héten kis túlzással az egész olasz labdarúgás ellen éles kirohanást intézett. Nem kímélve a rivális csapatokat, azok edzőit, a játékvezetőket és az újságírókat sem. Mourinho a szórásból természetesen nem hagyta ki a városi rivális Milant sem.
„Maguk, újságírók miért nem beszélnek a Milanról, amely tizenkét ponttal van mögöttünk a tabellán, és cím nélkül fejezi be ezt a szezont, pedig tele van klasszisokkal” – nyilatkozta Mourinho. Ez volt az a mondat, amit Maldini nem hagyhatott szó nélkül.
„Én nem akarok konfliktust Mourinhóval, de nem szabadna ilyeneket nyilatkoznia, amíg ő maga még semmit sem nyert az Interrel” – kezdte Maldini.
„Tudom, hogy Mourinhónak az idén nagy esélye van arra, hogy címeket szerezzen az Interrel, de én már ötször annyi címet nyertem a Milannal, mint amennyi neki van, mégsem beszélek úgy az ellenfelekről, ahogyan ő teszi” – fogalmazott a 40 éves védő. -
Zsil #20971 látnám már a csapatépítést!fiatal tehetségekből több!emerson,meg beckham?nem ok -
de berlusconi ennyire hülye? még nem rugdosta ki őket hát ez már siralmas, nincs még1 ilyen csapat akinek ennyire béna orvosai lennének. -
Nem a várt ütemben javul Kaká sérülése
* Index - [email protected]
2009. március 5., csütörtök 16:10 | Frissítve: 18 órája
A Milan orvosai változatlanul nem tudják megmondani, mikor térhet vissza a pályára Kaká. A brazil irányító már korábban is panaszkodott a lábfejére, és február 7-én hivatalosan is sérültnek nyilvánították a csapat orvosai, akik akkor azt mondták, két hetet kell kihagynia. A játékos azonban változatlanul nincs játékra kész állapotban, úgy nyilatkozott, rá sem tud lépni a lábára, így szinte biztos, hogy a hétvégi Atalanta elleni meccsen még biztosan nem léphet pályára. A Milan orvosai korábban is okoztak már gondot, Ronaldo sérülése utáni rehabilitációját is elrontották, és Kaká korábbi műtétje is teljesen feleslegesnek bizonyult.
ezmár olyan jellemző kezd lenni az orvosi stábotokra.... -
te ez nem telefon :D -
XD -
eddie #20966 limperatore: kis gyerek, Te minek írogatsz ide?Maradj a helyeden! -