36664
-
nekem is adhatna akkor már pár leckét:ASDas_dasdfasdf -
Pato szabadrúgásleckét vesz Beckhamtől
Élete egyik legjobb formájában játszott, és két gólt is szerzett olasz bajnokin a Siena ellen az AC Milan brazil fiatalja, Alexandre Pato.
Az ifjú dél-amerikai csatártehetség két gólt szerzett a Siena elleni bajnoki találkozón, és gyorsan el is szaladt vele a ló... - A következő idényben az AC Milan Bajnokok Ligáját nyer! - mondta magabiztosan Pato. Arról, hogy a mostani BL-kiírásban az Inter, a Roma és a Juventus miért bukott el angol riválisa ellen, a brazil tinédzser ezt mondta: - Mert erősebbek voltak az angolok.
Pato úgy érzi, David Beckham érkezése felerősítette a milánóiak középpályás sorát. - Már meg is beszéltem angol csapattársammal, hogy ha lesz rá ideje, zseniális szabadrúgás-technikáját elsajátíttatja velem - tette hozzá Pato a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva.
-
2 BL, 1 Scudetto, 1 Olasz Kupa, 1 Olasz Szuperkupa, 2 Európai Szuperkupa, 1 Klub VB, ha jól számolom ez CA mérlege velünk... -
2 nyert ancelotti a milannal, 1 et mourinho a portoval.... -
bocs, bl-re gondoltam. -
Pippo a 300. góljának bár nagyon örül, de nem elégszik meg ennyivel! Utol szeretné érni Roberto Baggiót, aki még 18 góllal jár előtte, vagyis 19 gólt még lőnie kell ehez! :D -
ja osz ez a sikerkorszakuk :DDDDDDDD -

-
ide amúgy sem éri meg bejönni oltogatni, túlerőben vagyunk 

-
nektek meg van két Scudettotok, na mennyél szépen haza ASDAS -
8 év alatt 8 serleg, rövid számolás után... -
vitz volt csak -
igazad van, azért nem vagytok sehol :D
ancelotti pontosan hány serleget nyert hány év alatt?:D -
Nem kell a veszekedés megint!
Amúgy nagyon sajnálom Abbiatit, magabiztosan védett, kiváncsi vagyok Dida hogy fogja helyettesíteni.
Kaká is ha kidől megint több napra hétre hónapra akkor annak nagyon fogok örülni -.- -
az inter a nagy murinhoval sem tudott bl-t nyerni, bár sz*rból nem lehet várat építeni:Dddddd -
Halálosan megfenyegették a Milan kiszemeltjét, Miguel Velosot
A hírek szerint a középpályásnak számos otromba üzenetet kell elviselnie a dühös szurkolóktól. A Milan és az Arsenal által is kiszemelt Miguel Velosot a Sporting főhadiszállására küldött gusztustalan levélben még halálosan is megfenyegették.
A Sportmediaset értesülései szerint a levél közvetlenül Velosonak, illetve a klub elnökének, és edzőjének szólt. Vélhetően az üzenetet a Sporting idei gyenge teljesítménye, és a Bajnokok Ligájában elszenvedett két súlyos vereség utáni kiesés miatt kapta a klub.
Olasz, és angol hírek szerint a Milan, és az Arsenal is szívesen látna csapatában a középpályást, és ez az incidens könnyen meggyőzheti Velosot a távozásról. A fenyegetésen kívül számos, a játékost kritizáló transzparenst feszítettek ki a csapat edzésén.
Forrás: goal.com
-
Abbiati szezonjának vége, meg kell őt operálni
Bár a Milan számára csodás, 5-1-es győzelmet hozott a sienai kirándulás, a csapat vezetőit és szurkolóit is elsősorban a két sérült, Kaká és Abbiati sorsa foglalkoztatja.
Nos, az olasz kapus ügyében nem sokkal ezelőtt a klub hivatalos közleményt jelentetett meg, amiben ez áll: "Az AC Milan hivatalosan is megerősíti, hogy Christian Abbiatit hétfőn, azaz ma Martens professzor megvizsgálta. A vizsgálatoknak köszönhetően kiderült, hogy mi a probléma, most vár rá egy két-három hetes rehabilitáció, ezután Belgiumban megoperálják a játékost."
Korábbi sajtójelentések szerint a kiváló hálóőrnek a térde bánta a Siena elleni mérkőzés elején történt ütközést. Meg nem erősített hírek szerint Abbiatinak a jobb térdében az ínszalagok sérültek meg.
A Milan elsőszámú kapusát a bajnokság hátralévő mérkőzésein Dida helyettesíti. A 36 éves játékos tagja volt a Milan 2 legutolsó BL-győzelmének és a 2002-es világbajnok brazil válogatottnak is. Az 1973-as születésű kapus idén a csapa kupamérkőzésein állt a gólvonal előtt, a bajnokságban legutóbb, a Siena ellen kapott először bizalmat.
-
a BL serlegekről nem is beszélve
-
miért? milant is eljuttatta az 5. helyre :D:D -
Rudee #21185 Hát pont Ő az, aki nem is kell :) -
Kaká ismét lesérült
Kakára rájár a rúd: az aranylabdás játékos vasárnap először játszott azóta, hogy február 7-én, a Reggina ellen lábsérülést szenvedett, de 27 perc alatt ismét az oldalvonalon túlra került.
Kaká a Siena ellen 5-1-re megnyert bajnokin csere volt, a szünetben lépett pályára, ám sok időt nem töltött a Stadio Franchi gyepén, miután rúgást kapott a lábára, Carlo Ancelotti vezetőedző a 72. percben kénytelen volt lehívni a pályáról.
Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-alelnöke a meccs után igyekezett megnyugtatni a játékmesterért aggódókat, kijelentette, Kakát elővigyázatosságból cserélték le.
Maga a játékos viszont sokkal borúlátóbban nyilatkozott:
„Kétségbe vagyok esve. Egy rúgást kaptam a lábamra, és ugyanazt a fájdalmat éreztem, mint korábban. Fogalmam sincs, mikor játszhatok újra" - mondta a 26 éves támadó. Ugyanakkor egyelőre nincsen hír arról, hogy mennyire súlyos a sérülése.
Kaká mellett Christian Abbiati is kidőlt a sorból - őt már a 12. percben le kellett cserélni.
Mivel a milánóiak 31 esztendős kapusának a térdszalagjai sérültek meg, ebben a szezonban már aligha védhet.
-
paly90 #21183 AC Milan: Ancelotti méltatja a 300. gólját szerző Inzaghit
Az AC Milan vasárnapi Siena elleni idegenbeli, 5–1-re megnyert mérkőzésen szerzett duplájával a milánói klub támadója, Filippo Inzaghi megszerezte a 300. gólját profi pályafutása során.
A Milan edzője, Carlo Ancelotti szerint a 36 éves „Pippo” Inzaghi tavasszal kivirágzik.
„Inzaghi tavasszal mindig újjáéled, tavaly is pont ezt tette, ez teszi erősebbé a támadó repertoárunkat. Inzaghi és Alexandre Pato hasonlítanak egymásra, mindketten képesek hosszú időre eltűnni, majd a kellő pillanatban betalálni. Pato egy órán keresztül észrevehetetlen volt, majd szerzett két nagyszerű gólt” – nyilatkozta Ancelotti.
-
Bár az AC Milan trénerét több alkalommal is szóbahozták a Real Madrid-dal, ő nem szívesen távozna.
Carlo Ancelotti felemás érzelmekkel bír az AC Milan-Siena bajnokival (5-1) kapcsolatban. A Rossonerik mestere a következőket mondta a mérkőzést utáni sajtótájékoztatón:
"Csakúgy, mint az Atalanta ellen, most is szenvedtünk a vezető gólunk után, és a Siena nyomást gyakorolt a védőinkre. De a dolgok megváltoztak a második találatunk után, és sokat javultunk Kaká beállásával."
"Inzaghi ötször talált be az elmúlt két mérkőzésén. Őszintén szólva nem számítottunk erre. Pato könnyen tudna 20 gólt is szerezni egy szezon alatt, de egyenletesebb teljesítményt kell nyújtania."
'Carletto'-t a Real Madrid-ról és az esetleges távozásáról is 'faggatták' az újságírók:
"Semmi újdonság nincs ezen a téren. Imádok itt lenni, azt tervezem, hogy kitöltöm a szerződésemet. Csak arra összpontosítok, hogy a harmadik helyet elcsípjük. Nyugodtnak kell maradnom, és remélem, hogy a dolgok nem változnak."
-
Meccs után: Inzaghi
”Úgy érzem magam, mint egy gyerek,” – nyilatkozta Pippo a Sky Italiának. ”Múlt vasárnap a mesterhármasom után eltettem a labdát, és most is ezt fogom tenni, mert ma szereztem meg a 300. gólomat. Szerettem volna egy mezt is a jubileumi szám elérésének alkalmából. Nagyon köszönöm a csapattársaimnak. Az első profi gólomat is a Siena ellen szereztem, és most szintén ellenük lőttem meg a háromszázadikat.”
Arra a kérdésre, hogy melyek voltak élete legfontosabb góljai, a veterán csatár a következőt válaszolta:
”Az Athénban lőtt duplám a Bajnokok Ligája döntőjében, meg az Európai Szuperkupa fináléban, illetve a Klubvilágbajnokságon szerzett góljaim.”
Forrás: goal.com
-
--- Azt beszélik, nemcsak a pályán vagy gyors… Hogy is van ez a kocsikkal?
--- Én tiszteletben tartom a korlátozást! Nem is ezért kapom a büntetéseket…
--- Akkor miért?
--- A parkolóhelyek folyton megviccelnek. Egyszer leparkoltam egy repülőtéren és mire visszamentem, a kocsi sehol, elvontatták. De már fejlődöm.
:DDDDd -
pfffff :S :S
AC Milan: Christian Abbiati fél évre is kieshet sérülése miatt
A Serie A-ban szereplő AC Milan négyszeres olasz válogatott kapusának, Christian Abbiatinak valószínűleg elszakadtak a jobb térdében lévő szalagok, így akár hat hónapra is kidőlhet.
A Milan a vasárnap délután a Siena ellen vendégszerepelt, és bár a milánói csapat 5–1-re győzött, az egyesület háza táján jelenleg a 13. percben egy szerencsétlen ütközés következtében megsérült, és emiatt kényszerűségből lecserélt kapus miatt aggódhatnak.
További vizsgálatokra lesz még szükség, ám ha beigazolódik az első feltevés, akkor a kapus fél évig harcképtelen lesz. -
2 szó, ami a leggyakrabban előfordul Alexandre Pato nyilatkozatában: Bajnokok Ligája. A Milan fiatal brazil zsenije még a Siena meccs előtt nyilatkozott a Gazzetta dello Sportnak. Fata fordította nekünk.
---Szeretném megnyerni ezt a trófeát. Szeretném a Milant újra Európa és a világ tetején látni. Képesek leszünk rá, biztos vagyok benne. Sőt, továbbmegyek: megígérem a szurkolóknak, hogy visszatérünk.
--- Egy osztályzat a Milan eddigi szezonjára?
--- Erős nyolcas."
--- Nem sok ez, tekintve, hogy kiestetek a Scudettoért folytatott harcból, az olasz kupából és az UEFA Kupából is?
--- De, sok, én mégis így gondolom. Mi papíron nyolcas szinten játszunk. Ha még benn lennénk az UEFA Kupában, tízest adnék.
--- Saját teljesítményedre mennyit adsz?
--- Ezt a feladatot inkább rátok bízom. 12 gólt szereztem a bajnokságban (már 14-nél tart a kis brazil - a szerk), elégedett vagyok, de tudom, hogy jobb teljesítményre vagyok képes. Sokkal jobbra.
--- Mit szólsz ahhoz, hogy Ronaldo góllal tért vissza?
--- Bámulatos. A tévé előtt örültem a sikerének. Nagyon boldog vagyok miatta, mert nagyon sokat szenvedett és megérdemli ezt az eredményt.
--- Nem találod túlsúlyosnak?
--- Ha ő túlsúlyos, és ilyen gólokra képes, képzeljük el, mire képes, ha formába lendül. Ronaldo a példaképem. Rengeteg súlyos sérülése volt, de mindig legyőzte és képes volt visszatérni a pályára. Hihetetlen jellem.
--- A válogatottban a helye?
--- Természetesen. Ő már eddig is nagyon sokat tett a Selecaoért, és úgy gondolom, még mindig a segítségére lehet. Brazíliában számos bajnok van, de csak egy Fenomén.
--- Vissza a Milanhoz: mi a sok probléma oka?
--- Egyszerű: bizonyos mérkőzéseket nem tudtunk lezárni, elveszítettük a megszerzett előnyünket. Olyan meccsekre gondolok, mint a Lecce, a Torino vagy a Genoa elleni. Határozottabbnak kellett volna lennünk.
--- Nem gondolod, hogy a BL helyezés, mint egyetlen célkitűzés a szezonra, kevés?
--- A Milan mindent megnyert, a szurkolók hozzászoktak a győzelmekhez. Normális, hogy eljön egy ilyen időszak is… Azt mondom, ha bejutunk a BL-be, már pedig biztosan bejutunk, minden kezdődik majd elölről, egy új korszakot nyitunk.
--- Idén viszont az összes olasz csapat kiesett. Miért?
--- A három angol, akik az Intert, a Juvét és a Romát kapták, erősebbek voltak, ennyi a magyarázat.
--- Beszéltél Balotellivel a Manchester elleni kiesést követően?
--- Nem, de képzelem, milyen csalódott lehet.
--- Neked szimpatikus Mourinho?
--- A derbi után beszéltem vele. Nekem annak tűnt, de nem ismerem eléggé.
--- Ki nyeri idén a BLt?
--- A Barca vagy a MU.
--- Melyek azok a csapatok, amelyek a legjobban szórakoztatnak?
--- A Barca tetszetős, de én a Real Madridot is szeretem.
--- Igazi klasszisok vannak előtted, akiktől tanulhatsz: Kaká, Inzaghi, Ronaldinho, Beckham… Kezdjük Kakaval.
--- Én gyorsan futok, de meg kell tanulnom tőle, hogyan legyek az labdával is. Ebben ő egyedülálló.
--- Inzaghi?
--- Mindig figyelem a mozgását a tizenhatoson belül, ott ő a legerősebb. Meg kell tanulnom kihasználni a helyzeteket, ahogy azt ő teszi.
--- Ronaldinho?
--- Meg kell tanulnom, mikor induljak be, amikor nála van a labda. Dinho fantasztikus gólpasszokra képes, az én feladatom arra törekedni, hogy jókor legyek jó helyen.
--- Beckham?
--- A szabadrúgásaiból is van mit tanulnom… Ugyanakkor bárhonnan képes helyzetet teremteni, hatalmas és pontos indításaival. Azok a csavart labdák, amiket a csatárok fejére varázsol, káprázatosak.
--- Azt beszélik, nemcsak a pályán vagy gyors… Hogy is van ez a kocsikkal?
--- Én tiszteletben tartom a korlátozást! Nem is ezért kapom a büntetéseket…
--- Akkor miért?
--- A parkolóhelyek folyton megviccelnek. Egyszer leparkoltam egy repülőtéren és mire visszamentem, a kocsi sehol, elvontatták. De már fejlődöm.
--- Üzenj valami a szurkolóknak.
--- Köszönettel tartozunk nekik. Nem teljesítünk a legjobban, de ők kitartanak mellettünk, ami nagyon sokat jelent számunkra. Érezzük a szeretetüket. És ezért cserébe, én ígérem hogy elérjük a BL-t jelentő helyezést, és később is mindent megteszünk majd a siker érdekében.
--- Carlo Ancelottival, vagy mással?
--- Vicceltek? Ancelottival, természetesen. Senki sem jobb nála. -
na végre egy hozzánk méltó eredmény, pipponak külön gratula a 300. adik gólhoz. -
-
hát volt 7 helyzetünk abból belőttünk 5öt, nem is rossz:D
Kaká meg Becks avégén azért belőhette volna, nade ne legyünk telhetetlenek:D
a Fiorentina ma remélem megszorongatja az intert:))) -
Szép volt, az első félidei gyenge játék után a második félidő azért jobbra sikeredett! =) -
szép volt fiúk! feltöltődtem a jövő heti zhkra :D -

-
1:5!
PATOOO!!! =) -
PATOOOOOOO 1-5 ollééééééé :D :D :D -
Sántított, nem tudom remélem nem komoly, bár amilyen szerencsénk van ilyen téren ujabb 1-2 hónap vár rá, de ne legyen igazam!!! -
pont nem voltam benn, mivan vele sérülés?:S -
1:4!!!
Pippo 300. gólja!!! -
Kaká le... :S -
PIPPOOOO 1-4 :D és jön Ronnie mindjárt