36664
-
Seedorf nem tudom mit keres még itt... Ronaldinho vagy Kaká jöjjön már! -
félek hogy nem fog időben lépni:( -
See fék a csapatban, Kaká remélem beáll és felpörgünk elől, beívelésekre és a hosszú indításokra kell továbbra is figyelnünk kell, ez szopathat meg minket, bekkjeinket simán lefutják
szal ha Carlo időben lép akkor 3 pont ha nem akkor mi vagyunk a forduló vesztesei -
Meg! -
megérdemeltük volna azt a gólt... -
-ilyen -
omg ilyen Seedorfot meg Pirlot páros lábbal rúgnám le a pályáról olyan szarok...eskü ők ketten húzzák vissza a csapat teljesítményét most, főleg Seedorf...megkapja a labdát, megáll, megfordul, rámennek, elkezd csetleni botlani majd feldobja magát és kapja a szabadot...csak ezt akkor is eljátsza ha lendületben van egy támadás...komolyan idegesít amikor nála van a labda...áh..Pirlo se valami jó. Paton meg Beckhamen látom hogy hajtanának, nagyon öreguras a csapat ezt a vak is látja...ha Seedorf nem megy le a 2. félidőben, nem is nézem a meccset tovább, ez így kínszenvedés
-
az csak felvezetőműsor volt 
amúgy sajnos nem játszunk jól... -
Na kezdődik!!! FORZA MILAN!!! -
NAPOLI: Navarro; Santacroce, Cannavaro, Contini; Grava, Pazienza, Blasi, Hamsik, Mannini; Lavezzi, Zalayeta
MILAN: Dida; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Flamini; Seedorf, Inzaghi, Pato
acmilan.com -
Nyerni kellene mindenképp, de nem lesz könnyű menet!
FORZA MILAN!!! -
nemis mert 11perc!
-
fél óra, és meccs! -
A spanyol média újra és újra arról cikkezik, hogy Kaká a nyáron csatlakozik a Real Madrid csapatához. A királyi klubnál elnökválasztás lesz a nyár elején, Florentino perez esetleges győzelmével pedig ismét világsztárok érkezhetnek a spanyol fővárosba. Köztük lenne Cristiano Ronaldo és Kaká is.
Adriano Galliani igyekezett gyorsan véget vetni a találgatásoknak:
"Kaká nem eladó!" - mondta La Gazzetta dello Sport kérdésére válaszolva.
A Milan talán megtartja játékmesterét, ám azt a klub vezetői sem titkolják, hogy a pénzügyi válság miatt csökkenteni kell a fizetéseket. Emellett a nyáron nem jut nagyobb mennyiségű pénz új igazolásokra, holott Carlo Ancelotti nyíltan kijelentette, új játékosokra, főleg klasszis belső védőre van szüksége.
goal.com
-
Ronaldinho hosszú nyilatkozatot adott az Il Giornalenak. A Fata által fordított anyagból kiderül: Ronaldinho nem haragszik Ancelottira és világbajnoki címre készül a válogatottal.
--- Mindenekelőtt, hogy vagy?
--- Köszönöm, nagyon jól vagyok, leküzdtem a sérülésem, és dolgozom, hogy kész legyek egy jó hajrára.
--- Mi történt ezalatt a csapattal?
--- Sok pontot és velük együtt a látótávolságot is elveszítettük az Interrel szemben. Aztán kiestünk az UEFA Kupából: ez volt a legnagyobb csapás.
--- Az Inter tényleg olyan erős,mint ahogy azt a tabella mutatja?
--- A fontos mérkőzéseken nem veszítenek pontokat, ha mégis botlanak, azonnal felállnak: ezek vitathatatlan tények.
--- Mi magyarázza a BL-ben való szereplésüket?
--- Nincs ötletem. A Roma sorsa egy büntetőn múlt, a Juventus is helytállt. Én nem láttam abszolút dominánsnak az angolokat.
--- Nehéz napokon vagy túl… Hogy élted meg a kispados időszakot?
--- Természetesen nem voltam boldog, ahogy nem lehet boldog az, aki nem játszik. De eldöntöttem, hogy egy módon válaszolok Ancelottinak: semmi vitakeltő nyilatkozat, csak munka, munka, munka. Úgy gondolom, ez a legkorrektebb forma.
--- Amikor Ancelotti azt mondja „a tehetség nem elég”, pontosan rád gondol. Mi erre a válaszod?
--- A válaszom, az, hogy mióta Olaszországba kerültem, mindenen változtatnom kellett, az edzésmódszeren és a játékstíluson is. Megszoktam a spanyol, kevésbé fizikai erőre építő és egyáltalán nem taktikus focit.
--- Sorolj fel néhány nehézséget, amivel meg kellett küzdened!
--- Spanyolországban megszoktam, hogy úgy érjek labdához, hogy nem fognak szorosan mielőtt lepasszolnám. A Barcánál a tizenhatoson kívül tartottuk egymástól a tíz lépés távolságot, több volt a játékterület. A Milannál az van, hogy labdához érek egyszer, maximum kétszer, felnézek és azt látom, hogy a társak már épp a másik oldalon vannak.
--- Az olasz foci durvább az átlagnál?
--- Nem durvább, mint máshol.
--- Hallottad a Balotelli elleni rasszista megnyilvánulásokat?
--- Ez velem még sosem fordult elő sem Párizsban, sem Spanyolországban, sem itt, Olaszországban.
--- Tehát akkor ez Balotelli hibája?
--- Nem mondanám. Mario jól nevelt srác. Volt egy kis afférja Cristiano Ronaldoval a Manchester elleni mérkőzésen, de semmi több.
--- Ha már Inter: a napokban sokat foglalkoznak Ibrahimoviccsal. Szerinted nagy játékos az, aki 16 mérkőzés óta nem lő gólt a BLben?
--- Mindenkivel megtörténik, hogy nehezebb időszakot él meg.
--- Nehéz volt kimaradni a BL-ből?
--- Nagyon nehéz. A TV-ből nézni, azok után, hogy a részese lehettem és megnyerhettem, nagyon lehangoló volt. Ezért is kell mindent elkövetnünk, hogy legalább a harmadik helyre odaérjünk.
--- Mi hiányzik jobban: gólt lőni vagy stabil kezdő lenni?
--- Decemberig kilenc találatot szereztem, idén egyet sem, de nem is játszottam. Ha nem játszok, nincs kondícióm. Ha nincs kondícióm, nem tudok segítséget nyújtani a csapatnak. Nagy szenvedélyem a gólszerzés, de nagyon örülök annak is, ha gólpasszt adhatok, mint Patonak a Siena ellen.
--- Mond valamit az, hogy Napoli?
--- Természetesen. A Napoli Maradonát jelenti. A testvéremmel nagy rajongói voltunk, az egész házban az ő poszterei voltak. Egy hete azon dolgozom, hogy életemben először játszhassak Maradona stadionjában.
--- Pelé vagy Maradona?
--- Nekem, mint brazilnak ez lehetetlen kérdés. Mindketten a futballtörténelem kitörölhetetlen játékosai.
--- Milyen a kapcsolatod Ancelottival? Jobb vagy rosszabb, mint Rijkaarddal?
--- Ancelotti egy őszinte és becsületes ember. A többi edző az újságoknak beszél: ő a játékosokkal foglalkozik.
--- Melyik válogatottat ajánlanád Amaurinak?
--- Jöjjön hozzánk! 2010-ben megnyerjük a VBt.
--- Thiago Silva tényleg olyan erős, mint mondják?
--- Nem csak erős, nagyon ügyes. -
paly90 #21229 Örülnék ha Sakho és Taiwo is jönne. Mondjuk 20 millioért sok sztem -
Örülnék neki ha játszana és nem sérülne rá ismét. 2 éve nincs olyan szezon amikor Kaká végig talpon tudna maradni, kisebb pihenőkkel persze. -
Az Il Corriero dello Sport szerint a Milan brazil ásza biztosan benne lesz az utazó keretben, de ha minden jól megy akár pályára is léphet a hétvégén.
Az Il Corriero dello Sport szerint Kaká jelen volt ma Milanelloban, és Carlo Ancelotti is behívja a keretbe.
A brazil válogatott kapitánya Carlos Dunga is számít rá az Ecuador elleni meccsen, és ebbe sajnos a Milan sem tud beleszólni, és az is előfordulhat, hogy emiatt kikell hagynia a Napoli meccset, de az olasz napilap ragaszkodik hozzá, hogy játszhat.
Carlo Ancelotti szombat délután egy sajtókonferencia után nyílvánítja ki a keretét, és addig még lesz egy edzés, amin megmutathatja Ricky, hogy készen áll a feladatra.
A Rossoneri harmadik a Serie A tabelláján öt ponttal lemaradva a második Juventustól, és hat ponttal a negyedik helyezett Genoa előtt.
forrás: goal.com -
Úgy tűnik, a hírek szerint legalábbis, hogy a Milan nagyon élénk lesz a francia piacon.1-2 napja még a PSG-ből Sakho volt a kiszemelt, a legújabb név viszont a Marseille nigériai játékosa, Taye Taiwo.Az üzlet létrejöttét viszont hátráltatja az, hogy a Ligue 1-es gárda 20 millió eurót kérne, ezzel szemben a Rossoneri alig adna 14 milliónál többet.
forrás: tuttomercatoweb.com -
szerintem sajnos nem...
Favalli, Bonera páros ha összekapja magát sincs védelmünk, Kaladze sem remekel újabban, Maldini visszavonul. Marad Antonini, Zambrotta, akikre számítani lehet - illetve majd jön Thiago Silva, de neki még be kell majd illeszkednie, akármennyire is a csapattal edz, az véleményem szerintem nem u.a. a szitu. Szóval 2 védő mindenképpen kellene!
ÉS akkor a kpályáról még nem is beszéltünk... A támadók sztem nagyjából megfelelnek, Pato-Inzaghi, Sheva (?), Borrielló meg egy még nagyobb kérdőjel.
Persze azért egy Ibra-féle gólvágó nem ártana Pato mellé... -
Mielőbbi gyógyulást neki! Meg Happyb.... -
Ha összekapják magukat ez is elég!
-
Nesta ma 33 éves! Isten éltessen Sandro és mielőbbi gyógyulást!!! -
Az olasz sajtó szerint, Carlo Ancelotti szeretné, ha minimum két embert igazolna nyáron a Milan, de ha ez nem jönne össze, akkor távozna az olasz tréner.
Adriano Galliani tegnap figyelmeztette a Milan drukkereket, hogy ne számítsanak nagy igazolásokra, mert a gazdasági válság miatt ezt nem tudják megtenni. A Corriere dello Sport szerint, ez Ancelottit zavarná, olyannyira, hogy akár klubot is váltana emiatt.
Állítólag, az olasz tréner minimum kettő embert szeretne igazolni.
Az egyik a Chelsea védője, Alex lenne. Még van két jelőlt: a Barcelona csatára, Samuel Eto'o, és az Arsenal támadója, Emmanuele Adebayor. Tehát közüllük minimum két embernek jönnie kéne a Rossonerihez...
goal.com -
paly90 #21220 Ígyvan Renike mondd meg neki!!!:D
Büszke vagyok rád!:D:P -
XD
nyugodt vok!
:DDDDDDD -
Eszembe sem jutott téged bántani, csak ez a kis mitugrász már az agyamra ment az idióta okoskodásával, beszólásaival!
Téged nem bántalak, neked:
-
szúúúúúúúszááááááááááá -
Reni, komolyan mondom kezdek félni tőled
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én jófiú voltam, nebááááááááááánts :D
:) -
Hagyjad már! A világon mindenkinél okosabb! Azért mert ő biztos itt éli ki a nemi életét! Elég szánalmas! -
Na tudod mit te nagyképü majom! Nagyon gyorsan mássz vissza a helyedre, nem akarlak többet itt látni!
Mi közöd van neked az én véleményemhez? Állandóan csak baszogatsz mindenkit, meg itt jártatod a nagy szádat, amire senki sem kíváncsi! Vedd már észre magadat és szólogass be a saját topicodban! Én is békén hagytalak már egy jó ideje!
Kis nyálgép!!!!!!!!!! -
A 2. gólja hétvégén nagyon nagy volt! :) :P -
Milan: Egyeztetés a Cagliari olasz kapusával
Az idén remekül szereplő szárd kiscsapat kapusának, Federico Marchettinek az ügynöke azt nyilatkozta, hogy a héten tárgyalóasztalhoz ülnek a Milan képviselőivel. Guglielmo Gabetto azt mondta a ’calciomercato.com’-nak, hogy szándékuk elsősorban a sajtóban felmerült hírek tisztázása, tehát, hogy a lombardok tényleg érdeklődnek-e ügyfele iránt, és ha igen, akkor mik az elképzeléseik. A 26 éves Marchetti eddig főleg alacsonyabb szinten futballozott, tavaly került a Cagliarihoz, amelyhez még három éves kontraktus köti. A piros-kékeknél nagyszerű teljesítményt nyújtott a szezon során, és mindennél többet elmond, hogy Gianluigi Buffon őt nevezte meg egyik lehetséges utódjaként a válogatott kapujában. Mint ismeretes, a Milan elsőszámú hálóőre, Christian Abbiati hosszabb időre kidőlt a sorból, de Marchetti esetleges szerződtetésének a célja biztosan nem az ő helyettesítése lenne, hiszen a transzfer legkorábban nyáron jöhet létre. -
ibránál én jobban lövöm :D -
paly90 #21210 nem értem miért kell mindenbe belekötni...
am beckham ez egyik legjobb szabadrúgáslövő
de ibrahimovic jobb, tudjuk :D -
látszik mennyire ismered a focit :D
gondolom az a név hogy Juninho Pernambucano nem mond semmit, keress rá ;) -
Neki ebben tényleg nincs párja! -
Monoton #21207 Beckham szabadrúgásairól készül dokumentum film is :D -
XD -
tegye fel youtubera mi? :D