36664
-
A dán védő távozásával kapcsolatos hangok egyre erősebbek,hiszen Daniel Agger nem kapott új szerződést a liverpooli pirosaktól,így nagy valószínűséggel távozik az angol városból...
Agger szerződése 2010 -ben jár le,ám a Liverpool F.C. nem kezdeményezte a dán válogatott védő szerződésének meghosszabítását.Angol jelentések szerint a vörösök edzőjének,Rafael Beníteznek kétségei támadtak Aggerrel szemben.Nem így vélekedik Carlo Ancelotti,aki a Corriere dello Sport szerint,szívesen látna a Milanban a dánt.
A Corriere állítása szerint a Milan gyorsan egyességre szeretne jutni a Mersey partiakkal,ám ha a Liverpool nem hajlandó lemondani a védőről,akkor Ancelotti kész komolyabb lépéseket tenni Aggerért.(mint ahogy azt idén nyáron Mathieu Flamini esetében tette - a szerk.)A Milan vezetősége szerint Agger méltó utódja lehet Maldininek,aki a szezon végeztével befejezi a pályafutását,így komoly esély mutatkozik arra,hogy Daniel Agger jövőre piros-feketében folytassa.A dán védő anyagilag is jól járna a váltással,hiszen a sajtó szerint a Milan kész megduplázni a Liverpool-i 5-ös fizetését,mely jelenleg évi 2 millió € körül van.
Ha a Liverpool hajthatatlan marad a nyáron és magához láncolja a védőt 2010-ig,akkor ezzel azt is kockáztatná,hogy 2010 nyarán ingyen távozna az Anfieldről,így valószínűleg már a nyári átigazolási szezonban eladják a dánt,miután az olasz sajtó szerint a Milan kész 7 millió € letenni Aggerért.
Forrás: goal.com -
jah hát egyértelmű :D -
Akkor te már biztosra veszed hogy megveritek a Juvét :D -
ha nyertek hétvégén akkor ti lesztek a 2. ak ;) -
Hát a második hely a Milan-Juve meccsen fog eldőlni szvsz.
Bár jó kis sorozatunk lesz majd akkor. -
Meg is lesz! Ha nem más, akkor szerencsénk lesz...
Olvastam vissza is....Ennyire gáz volt a meccs? -
simán meglehet még a 2. hely is -
A Juve kikapott, így 2 pontra vagyunk a 2. helytől! Nem mintha sokat számítana...
-
megkapja a labdát és elkezdi tologatni, magára húz 3-4 embert, megfordul majd feldobja magát és várja hogy befújjá a szabadot...kb ennyit csinál egész meccset, amikor már kapja a labdát falra tudnék mászni...hihetetlen módon lassítja, tördeli a csapat játékát... -
Hát akkor legyél elégedett, most is a gólon kívül egy marék lepkét nem ért azt hallottam. -
Clarence Seedorf:
"Elégedett vagyok a játékommal, és a korábban engem érintett gúnyolódások miatt is duplán örülök a gólomnak.Úgy érzem jó úton vagyunk a célunk megvalósítása felé.A csapat azonban nem csak egy játékosból áll.Meg kell, hogy dícsérjen Kakát és Shevchenkot.Pár hét, és Kaká újra a régi lesz.Most lesz két hazai meccsünk zsinórban, így van esélyünk, hogy növeljük az előnyünk az üldözőkkel szemben."
forrás: acmilan.com -
volt 1-2 nagy védése -
Ancelotti: igen a Chelsea millióira!
Az angol lapok úgy tudják: Roman Abramovics bődületes fizetéssel csábítja, vagy csábította a Chelsea csapatához Carlo Ancelottit.
A brit média szerint három esztendőre, nettó 5,5 millió eurós éves fizetésért vállalta a londoni együttes vezetését az olasz szakember. A hírek szerint Abramovics egy millió eurót ígért Ancelottinak minden megnyert kupáért cserébe. Az orosz mágnás már régen kiszemelte az olasz trénert, és most úgy tűnik, egymás tenyerébe is csaptak a felek. A kiszivárgott információk szerint egyébként Abramovics nyíltan tárgyalt Silvio Berlusconival, és el is utazott Olaszországba egyeztetni a Milan elöljáróival. Ha valóban igazak a sajtóhírek, Ancelotti nyolc év után int búcsút Milánónak.
A kékeket jelenleg igazgató Hiddink már korábban kijelentette: ő csak ideiglenes megoldás a csapat élén.
- Tartom a szavam és hamarosan már csak egy csapat irányítását végzem. Az orosz válogatottra komoly erőpróba vár szeptemberben és októberben és teljes erőmmel arra a feladatra szeretnénk koncentrálni - mondta Hiddink.
samsungsport.hu -
Hát az nem sok, gondolom semmi különöset nem csinált, bár ennyi idő nem is lehet =(
...lényeg a 3 pont, ahogy olvasom az acmilan.hu fórumán nem voltunk jók, és Didának köszönhetjük a 0:1-et. -
10percet -
Na látom sikerült kiharcolni a győzelmet!
Sheva játszott? -
ez az! Remélem a Juve legalább döntetlent játszik este, és akkor közelebb kerülhetünk hozzájuk! -
na a 3 pont megvan, és ennyi.. -
olyan kényelmesen játszunk hogy az már vicc -
Dida mit védett már :OO -
kellene egy 2. gól, de ameddig nem cserélünk addig nem lesz... közben meg mázlink van állandóan hátul... -
na majdnem kiegyenlítettek... :S -
Dinnyo és Bekem jöhetne, Ambro kezd elszállni
Saccaninak meg van egy feje :DD -
Pippo helyett Flamini, sztem Pato most több helyet kap, jobb lesz, bár ennél csak jobb lehet alig hallottam a nevét -
beadásoknál továbbra is jól helyezkedünk, asszem jövőre újra meg kell tanulnia mindent a csapatnak a védekezésről -
VEZETÜNK!!!:D -
beszarok, és ki lövi? Seedorf 0-1... -
ez de szép gól volt :OOOOOOOO -
de méééér Pirlo lövi... -
Pato ezt bevágná...szabadrúgás.. -
Carlot viszont megértem faragják a játékosainkat főleg Patot rendesen, Saccani eddig egy vicc Bekemet és Shevát a pályára...!! -
ez kevés tőle, ő ezeket általában be is fejezi, látszik h még nincs csúcsformában -
Carlot elküldte a padtól Szákkáni, változtatni kell mert ez így nem lesz jó, See,Pirlo eddig semmi szinte, ha ők hibáznak akkor lendületben érkezik a baj Senderosra és Favallira.. -
ó Kaká de szépen csinálta...:) -
na ha jól láttam, Ancelottit elküldték a kispadtól... -
szívesen
-
köszi
-
http://atdhe.net/live-tv-6140.html -
hát helyzetek vannak... -
neten nézed las?