36664
-
remélem senki nem sérül meg -
paly90 #24766 Ha azt nézzük h melyik csapat játszik durvábba nakkor egyértelmű a Juve fölény....:S -
ez a favágás nem tudom mire jó...már kb. minden milan játékost sikerült csúnyán felrúgni...:\ -
csak igy tovább
-
SANDROOOOOOOOOOOOOOOOOOO
wazze köszönjük a védőiknek.. -
Juve tele van favágókkal, max Diego aki kreatív, nem tudnak normálisan támadni mi meg nem merünk, túl óvatosak vagyunk, de szerintem behúzzuk a meccset -
előző meccsen is ez volt a kezdő, reméljük az eredmény is olyan lesz:pp -
JUVENTUS: Manninger; Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Salihamidzic, Felipe Melo, Poulsen, Marchisio; Diego; Amauri.
MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
-
paly90 #24759 Meccs előtt: Leonardo
”Az olyan összecsapások, mint a Juventus elleni, mindig létfontosságúak a bajnokságban. A holnapi mérkőzés mindkét gárda számára nagy lehetőség, és nemcsak a három pont, hanem a győzelem adta pluszenergiák miatt is. Utoljára a Berlusconi Kupán játszottunk a zebramezesekkel, de azóta rengeteg dolog változott. Öt hónap egy örökkévalóság a labdarúgásban, és a Milan sokkal jobb helyzetben van, mint nyáron. Most egy nagyon jó periódusban vagyunk, és optimistán várjuk a találkozót, de ilyenkor különösen óvatosnak kell lennünk. Azon leszünk, hogy megismételjük a múltkori teljesítményünket."
”Nem szabad alábecsülnünk a holnapi ellenfelünket. Mostanában a Juventust rengeteg kritika éri a Bajnokok Ligájából való kiesés miatt, valamint azért, mert a bajnokságban visszacsúsztak a harmadik helyre. Azonban a Bianconeriket nem lehet leírni, amit a legutóbbi mérkőzésükön is bebizonyítottak. A torinóiakat sok sérülés hátráltatja, de biztos vagyok benne hogy Ferrara meg tudja nyugtatni a fiait.”
(goal.com) -
Gattuso ma ünnepli 32. szülinapját.
Buon compleanno Rino! -
paly90 #24757 Galliani soha nem kételkedett Leonardóban
Adriano Galliani, a Milan labdarúgócsapatának alelnöke elmondta, a rossz szezonkezdet ellenére sem kételkedett soha a brazil vezetőedzőben, Leonardóban.
A nyáron Carlo Ancelotti elköszönt a Milan vezetőedzői posztjától, és helyét a klub egykori játékosa, Leonardo vette át. A brazil szakemberrel azonban kezdetben nem jöttek az eredmények, és októberben egyre gyakrabban vetődtek fel a kirúgásáról szóló hírek.
Hirdetés
A Milan alelnöke, Adriano Galliani viszont a La Gazzetta dello Sportnak úgy nyilatkozott: ő sohasem bizonytalanodott a tekintetben, hogy a dél-amerikai trénerrel sikeres lesz a csapat.
„Sohasem kételkedtem Leonardóban, és elégedett vagyok azzal a munkával, amelyet a csapattal végez."
A sportvezető hozzátette, az utóbbi idők sikerei ellenére sincs róla szó, hogy az edzőnek már most megújítsák a kontraktusát.
„Most még felesleges lenne hosszabbítani, hiszen 2011-ig él a szerződése. Ha viszont sor kerül erre, akkor az ő tollával írjuk alá. Ennek van egy története: amikor Leo 2001-ben visszavonult tőlünk, adtam neki egy tollat a következő szavakkal: »Köszönöm, Leo!« Nos, azóta ez a toll visszakerült hozzám, és minden fontos igazolásnál ezt használom. Ez az én kabalám..."
Galliani kitért a hétvégi rangadóra is, amikor együttese a Juventus vendége lesz.
„Ez egy nagyon fontos mérkőzés mindkét félnek, számomra ez a „Derby d'Italia."
nso.hu -
A tegnapi, a Genoa elleni meccs után Marco Borriello és Ignazio Abate is nyilatkozott a sajtónak.
Marco Borriello: „ 10 meccs alatt sikerült 7 gólt szereznem. Persze ez köszönhető a csapattársaimnak is, akik gyönyörű labdákat osztogattak. Szerencsére már az eredmények is jönnek a csapat számára. A Palermo elleni meccsen kívül nagyszerű eredményeket értünk el a bajnokságban. Vasárnap éjjel a Juve ellen fogunk pályára lépni. Ez egy rendkívül fontos meccs lesz számunkra és mindenkinek a legjobbját kell nyújtania. Egy támadónak nem könnyű egy olyan csapatban játszania ahol fantasztikus futballisták játszanak mögötted, nagy nevekkel. Mindig úgy megyek ki a pályára, hogy a legjobbamat akarom nyújtani, hogy így őrizhessem meg a helyemet a csapatban. Az edzések alatt is igyekszem keményen dolgozni, de emelett azért kell némi szerencse is. Igyekszem minél tovább megőrizni a helyemet a kezdőcsapatban. Ebben az évben, eddig az összes gólomat a San Siroban szereztem, de most már szeretnék idegenben is betalálni.“
Ignazio Abate: „ Jól játszottunk a Genoa ellen. Ez egy teszt volt számunkra a szünet alatti edzések után. Beckham? Ő mindig alázattal játszik és ezt ma is bebizonyította. Nagyon jól oldotta meg a rá bízott szerepet.“
Forrás: tmw.com -
Az AC Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy Clarence Seedorf és Gianluca Zambrotta még mindig nem épült fel sérüléséből. Mindketten még 10-15 napig nem lesznek hadra foghatóak.
A Milan brazil játékosa, Pato se épült még fel sérüléséből. Bővebb információkat a következő napokban lehet majd megtudni.
forrás: acmilan.com -
Filippo Galli, a Primavera első embere nyilatkozott: „Célunk, hogy ütőképes utánpótlást alakítsunk ki, akik közül néhányan a nagycsapat segítségére lehetnek. A projekt jelenlegi állása szerint abban állapodtunk meg, hogy ez a 2011-es szezonra megvalósulhat: 5 vagy 6 embert szeretnénk fokozatosan beépíteni.”
az új igazolás: Edmund Hottor 16 éves ghánai -
fura egy meccs volt. nem játszott rosszul a milan, ezt senki sem mondhatja. de. valóban kaptunk 3 tizit, amiből ugyan kettő biztosan jogos volt, de éppen a leginkább véleményes vált végül a mérkőzés szempontjából legfontosabbá. szerintem amúgy azt is be lehetett fújni, az ilyeneket inkább meg szokták adni, kivéve ha az asszisztens nagyon ellenkezik :P Borriello gólja viszont biztos, h les volt. tehát most azért van mit megköszönni a partjelző(k)nek is, de egyáltalán nem érdemtelenül nyert a csapat. majd a juve ellen újra bizonyíthatnak... -
Szép volt fiúk!!!
Borriello de szép gólt vert! 3 tizit kaptunk jöhetnek a nyávogók :D
...ja és Borriello gólja lehet les volt, erre is várom a negatív megjegyzéseket! :D -
A Milan edzőjén látszott a boldogság csapatának remek győzelme után.
Leonardo a találkozó után a következőket mondta: " Ma este optimális volt a teljesítményünk, a gólokat és a játékot tekintve is. Jól indult számunkra a mérkőzés, majd kihagytunk egy 11-est és a Genoa az első lehetőségéből betalált.
Ekkor nem volt egyszerű újraindulni. Ehhez képest a fiúk óriásiak voltak! A csapat viselkedése példás volt; Beckham is különlegesen jó volt. A héten úgy edzett, hogy minden poszton kipróbálta magát - átlagon felüli teljesítménnyel.
Ugyanakkor mindenkinek a teljesítménye boldogsággal töltött el: Ronaldinhoé, Gattusoé, vagy Huntelaaré, aki épp hogy bejön és berúg egy 11-est. A két szélső hátvéd, Antonini és Abate is remekül játszottak. Ma este több rendkívüli, páratlan dolgot láttam!
Csodálom játékosaim elképesztő játékintelligenciáját, ezért is adtam nekik nagyobbb szabadságot a játékban, így kreatívabbak lehettek. Nem véletlen, hogy ilyenkor a játékelemek maguktól jönnek. Persze tudom, hogy még több taktikai elemet kell begyakorolnunk. Ugyanakkor azt hiszem, ha a támadó játékunkat sikerül tovább tökéletesíteni, félelmetesek leszünk" - fejezte be Leonardo az 5-2-es győzelem után adott nyilatkozatát.
(Köszönet Gálházi Lacinak a segítségért) -
Monoton #24750 Remélem ott lesz a VB-n :) -
A kihagyott tizenegyese ellenére is remekül futballozó Ronaldinho is kiharcolt egy tizenegyest a folytatásban. A brazil szerette volna, hogy a visszatérése után első mérkőzését játszó David Beckham rúgja a büntetőt, de az angol átadta a lehetőséget Klaas-Jan Huntelaarnak. A holland kilőtte a jobb felsőt… 
-
icemankimi #24748 nagyon jó mérkőzés volt roni olyan volt mint régen a barcában:D
Boriellonak meg külön örülök 2 gól remélem sokáig lesz helye a milánban, de huntelaar is jó volt neki is kellenek a gólok. -
Na Beckham visszatért, már jól megy nektek :D:D:D -
paj01 #24746 Fasza meccs volt.:) Kurva jo nezni ahogy egyik oldalon becks ivelve indit, roni a masikon meg guritva.Ambro ugy latom kipihente magat az unnepek alatt, mert ma nagyon elt. Borit nem tom miert fikazzak oly sokan... sztem kurva hasznos jatekos.Labdat tart, jol elokeszit ha kell ollozik stb:)
Abate jo is meg nem is.. vedekezesben nem egy nagy asz, de kurva gyors a szeleken..lobbanekonysagaval mondjuk inkabb csak art. Jo ev kezdet, csak tartson ki a juve elleni meccsig ez a lendulet. -
Borriello-é szebb volt :P
5-2 csak így tovább!!! nagyon jó meccs volt! -
5-2lett végül, Ambrosini, Beckham, Ronaldinho, Boriello, Silva akiket így kiemelnék hogy jók voltak -
paly90 #24743 Grat a csapatnak!!!:)Sztem jól játszottak a srácok!!
Én Ambrosinit,Dinnyot és Boriellot emelném ki a mai teljesítménye alapján -
fú ez sem volt kis gól, Suazo :D -
5-1 tényleg elég jó :D -
Davidke007 #24740 a csapat elég jó az első félidőben, van elképzelés, a kényszerítős játékból van eddig valami helyzet is, Pirlo picit lassú, keveset van játékban a jobb oldal, de összességében szép játék, és jó Milan van a pályán. Gattuso is jó... kicsit gyorsabb játék, és nem elöregurazás, és nyugodtan fogok aludni :P meglátjuk mindjárt... eddig ennyi... (várom Huntit) -
kimaradt 11es ide vagy oda, vezetünk és ez a lényeg. -
ja, megvan, a silvát egy kicsit másnak olvastam :D :D -
ki a picsa lőtte a 2. gólotokat?:D -
Szep volt Runárdinnye tizije:D -
remélem este jó meccset látunk,mert a mieink mostanában nem azok:D -
sport1! eddig a sport2-n volt kiírva, de ma áttették valamiért a Sport1-re -
DANKE -
paly90 #24732 3/4 9-től megy a Sport2-n -
Adja tv? -
hazai pályán nyerni kell, utóbbi pár meccsen nem brilliroztunk de remélem a pihenő helyretette a srácokat, See is azért sérült le mert nem bírta már a rotáció hiányát, remélem Adiyah-t nem adjuk kölcsön, berobbanhat a srác, Becks labdáiban bízom még, remélem Hunti is, viszont Leót nem értem h miért nem meri alkalmazni a rotációt, várom a taktikát, forza! -
ez nem mák, ez skill ;) -
Inter bemákolta megint a meccset, 1-0 a Chievo ellen. Győzni kell!