36664
  • LasCar16
    érdemes elolvasni az e havi FFT-ben a Milan-laboros írást! ki hitte volna, hogy ilyen dolgok állnak az "öregfiúk csapatának" csúfolt klub kulisszái mögött: ez egy hihetetlenül modern orvosi kar és labor, aminek segítségével sok-sok évvel kitolják a játékosok top-formáját. többek között olyan eljárásokat alkalmaznak, amik nemcsak lerövidítik a vissza-visszatérő sérüléseket, de meg is előzik azokat!

ezen túl olyan vizsgálatokat tudnak végezni, amik hihetetlenül pontosan felmérik az egyes labdarúgók aktuális formáját és megjósolják, hogy meddig tud még csúcsformában focizni. pl. emiatt adták el Shevchenko-t. azt orvosok megmondták, hogy eljutott arra pontra, ahonnan csak lefelé fog ívelni a karrierje
  • horpeti
    Mondjuk csak az utóbbi évben vagyunk szarok. :) Előtte azért nem volt ez annyira gáz.
  • Palinko
    én sem értem, na majd valaki utána számol, de túl nagynak tűnik ez az összeg, vagy ha tényleg ennyi akkor nagyon szarul költöttük el
  • horpeti
    Lehet a fizetések, meg az egyéb investmentek (pl. wc felújítás) is bennevannak, nem tisztán játékos igazolások. :D
  • horpeti
    Jah, mostantól a lánya szolgálja majd ki a sztárokat.. Az olcsóbb. :P
  • LasCar16
    237:5= 47,4 milla per év, gratulálok közben meg a fékek itt vannak, egy szar átigazolási politikát úgy akarnak felvázolni, mintha nem rajtuk múlt volna a csapat eredménytelensége,mintha mindent megtettek volna(Mister Xek is voltak...) minden szar kiadást le akarnak faragni, közben meg Dida és társai szarnak bele a milliós szerződéseikkel, és még a szurkolóknak kellene csendben maradniuk mert Berlu a mínimumot invesztálja a szíve csücskének tartott klubjába... kérdésem a kövi: kikre költöttünk mi 237millát??? az elmúlt 5 évben, parasztvakító duma ez is, lerágott csont, ezzel elégedjenek meg a szurkolók, nem kedves Berlu... ez már nem elég...
  • Palinko
    Az AC Milan labdarúgócsapata a továbbiakban nem kíván luxusvillákat biztosítani sztárjátékosainak. A gárda tulajdonosa, Silvio Berlusconi lányát, Marinát bízta meg a klub pénzügyeinek rendbetételével. Az olasz Gazzetta dello Sport magazin szerint a piros-feketék labdazsonglőreinek ezentúl a Milan Real Estate ügynökség által kezelt házakban kell lakniuk.

„Ahogyan az élet sok más területén, a profi labdarúgásban is ésszerű egyensúlyt kell teremteni a kiadások és a bevételek között" – nyilatkozott az olasz miniszterelnök több cégénél, köztük a Mondadori könyvkiadónál és a Fininvestnél is elnöki pozíciót betöltő Marina Berlusconi, akinek intézkedései tiltakozási hullámot indítottak el a Milan-szurkolók körében.

Néhány órával a hír megjelenése után a népszerű közösségi oldal, a Facebook fórumán 3000-nél is több bejegyzés született a témában. A szurkolók a „Berlusconinak mennie kell" címszó alatt fejezték ki nemtetszésüket.

A Fininvest szinte azonnal reagált az eseményekre: kategorikusan cáfolta a klub eladásáról szóló híreszteléseket, valamint hangsúlyozta, hogy Berlusconi vállalatainak köszönhetően a Milan 2005 és 2009 között 237 millió eurót költött játékoskeretének megerősítésére.

A csapat fanatikusai hónapok óta panaszkodnak, hogy a klub vezetősége nem tesz meg mindent a nemzetközi sikerekért. Miközben a városi rivális Internazionale vezeti a bajnokságot, döntős az Olasz Kupában és elődöntős a Bajnokok Ligájában is, a Milan csak a Serie A-ban érdekelt, ahol a dobogóért küzd.
  • Grove4
    Szerintem meg nincs vele semmi baj.Lőné ő a gólokat,ha játszatnátok.
  • mrroma
    Tassotti??????, ez egyaltalan edzo?, edzet mar valakit egyaltalan?, kurvara sajnalom a Milant, de szerintem Berlunak elment az esze, ha nem a politikai "baratai" fogjak lelonni akkor a Milan szurkolok, es meg csak sajnalni se lehetlesz.
  • acm689
    Huntelaar készen áll a távozásra
    2010-04-27 18:01:27
    Már hónapok óta zengi a nemzetközi sajtó, pár héttel a szezon vége előtt pedig újra felszínre került Klaas-Jan Huntelaar, a Milan csatárának lehetséges nyári távozása.
    A holland gólvágót nyáron szerződtette a Rossoneri a Real Madridtól, ám a kevés játéklehetőség miatt már a januári átigazolási időszakban szó volt a távozásáról. Hiába tehát Galliani nyilatkozata, miszerint maradni fog a klubnál, a Tuttosport információi szerint 'Hunter' már készen áll arra, hogy nyáron újra klubot váltson, és ügynöke szavaiból kiderült, elsősorban a Premier League-ből akadnak kérői a hollandnak, például az Arsenal és a Manchester United.

Szerintem Hunter nem az olasz bajnokságba való, vagy legalábbis nem a Milanba. Nem vagyok elégedett vele, a játéklehetőség hiányának tudatában sem. De ha ő elmegy, jönne helyette valaki? Mert ha nem, akkor semmiképpen sem szabad elengedni!
  • Grove4
    Kérjetek kölcsön Berlu maszkot Materazzitól:D:P
  • acm689
    na a szurkolók úgy tűnik elolvasták, amit írtam, tüntetés lesz Berlu ellen :D
    link
  • Palinko
    Lippi megmondta hogy nem jön, bár sztem is van az a pénz :D de inkább akkor már játékosokat vegyük. edző is fontos de leo nem annyira szar, és mégis a játékosok vannak a pályán
  • Sojka5
    igen, inkabb lippibe kene invesztalni, eso talan egy fiatal csapatot is jol oszze tudna rakni
  • szucsy89
    ez rossz hír...világklasszis edző kellene
  • Grove4
    Moggi a Milanra is szentelt egy kis időt, amely csapattal kapcsolatban megjegyezte, hogy jelenleg a teljes összeomlás felé tart. Az egykori Juve vezető szerint Mauro Tassotti fogja váltani Leonardot a szezon végeztével.

„A Milan jelenleg zuhan. A csapat lassan játszik és nincs egy szinten a gyors futballt játszó együttesekkel. A csapat látványosan elkészült erejével a szezon végére. A következő edző vélhetően Mauro Tassotti lesz, aki Filippo Galli-val fog együtt dolgozni.”

• LasCar16
    firkászok odatettek minket de mi fanok tudtuk h nem sikerül, amikor lehetett volna előzni akkor mindig elbasztuk, az utolsó 6meccsünkről nem is beszélve
  • Palinko
    "a csapat egy hónapja még a bajnokság egyik legnagyobb esélyese volt."
    na itt félrefordítás van :D esetleg csak simán esélyes volt matematikailag :D
  • LasCar16
    Clarence Seedorf, a Milan holland mágusa szerint a Leonardo távozását pedzegető pletykák egyáltalán nincsenek jó hatással a csapat teljesítményére, továbbá beismerte, hogy a Rossoneri célja már a harmadik hely megőrzése a tabellán, vagyis a Bajnokok Ligája indulás biztosítása.

A Milan sorozatban második vereségét szenvedte el múlthét szombaton, amikor az ötödik helyzett Palermótól kaptak ki, egy héttel előtte pedig a negyedik Sampdoria otthonából kullogott haza a Rossoneri nulla ponttal.

A fent említett eredmények tükrében Seedorféknak már visszafelé kell nézni a tabellán, hiszen a bajnoki cím már egyértelműen elúszott, de a jövő évi Bajnokok Ligája indulás még nincs biztosítva. A holland 10-es szerint a legutóbbi rossz eredmények a Leonardo távozását híresztelő hírekkel vannak összefüggésben.

"Világos, hogy ezek a pletykák megzavartak minket." -árulta el Clarence a Sky Sport 24-nek. "Már hozzá vagyunk szokva, hogy hasonlókat pletykálnak a csapatról, de csak a szezon végén."

"Egyértelmű céljaink vannak, és el is érhetjük őket, ha kellően ki tudjuk zárni a külvilágot. Nem szabad megengednünk, hogy ezek a hírek megzavarjanak minket."

"Továbbra is teljes erőbedobással koncentrálnunk kell a célunkra, vagyis a Bajnokok Ligája indulás biztosítására." -mondta Seedorf keserűen, hiszen a csapat egy hónapja még a bajnokság egyik legnagyobb esélyese volt.

Forrás: goal.com
  • acm689
    :P Látod erre nem gondoltam :D
  • Matthew Prosac
    Van Basten sem edzőnek jönne sztem, hanem majd a nyáron távozó Kaká helyére igazolnák Berluék
  • acm689
    attól függ, milyen fiatalokra gondolsz... ha nem csak az ifijeinktől jönne fel 7-8 fiatal, hanem mondjuk Pastore, Kjaer szintű fiatalok jönnének, egyértelmű, hogy az utóbbinak.
    de sajnos felesleges a találgatás, mert C verzió lesz: se sztárok, se ifik...
  • limperatore
    sztem egy milan drukker se örülne a 6. helynek, idén is meglesz a 3. hely ilyen trágya csapattal, 4 sztárral csak jobb lehet :D
  • bakkerman
    egy kérdés a nagy fanoktól: Minek örülnétek jobban,egy olyan nyárnak,amikor jön 3-4 nagy igazolás,sok pénzért,és ott lesz a nyomás az egész jövő évi szezonban,hogy kell az eredmény a költött milliók miatt,vagy annak hogy a nyár alatt beépülne 7-8 fiatal(18-19-20 évesek),és a jövő év mehetne az épitkezésre,esetleg megcélozni a 6. EL helyezést!
    nos??
  • acm689
    na grat, el tudom képzelni milyen fejeket fog vágni a kapott gólok után... ezzel biztosra veszem, h senki minőségi igazolásunk nem lesz... pedig Van Baastennek örültem volna!
  • LasCar16
    a pénteki Gazzetta címlapja szerint Berlu kiválasztotta Leo utódját, Filippo Gallit. Ezt már bizalmasan közölte másokkal egy ebéd során, de Galliani még tagadja.
  • Fabio Capello
    na de ha egyszer csak ő képes szinte gólt lőni... :)
  • paj01
    Micsoda?:) Pippo szabja a felteleket?:D mer mit akar ő a bl ben? Nem azert..tenyleg nagy ász volt meg meghatarozó figura, de bekell latnia hogy mar nem birja az iramot...ő meg szeretne bl meccsen lesen lenni ugy latom:D csak még egyszer utoljara:D
  • acm689
    Storari megnyerte a bajnoki címet az Internek - ha így marad - és még lehet, hogy el is veszi a Milantól a 3. helyet... Tényleg pont a Sampnak kellett kölcsönadnunk???? :S
  • acm689
    megállapodás Galliani és Pippo között miszerint Pippo akkor marad, ha jövőre is a BL-ben indulhatunk.
  • acm689
    ha valamelyiküknek van tömött foga, biztosan :DD
  • LasCar16
    http://samsungsport.hu/hir.php?id=55237

lehet nálunk fog kikötni valaki :DD
  • Nuno88
    Keménykezű edző? Majd megkapjuk Tassottit, és megint maradnak a bérelt helyek, meg az alibi foci...
  • acm689
    szerintem Leo már kapott tájékoztatást arról, hogy nem lesz kellő szintű erősítés. + hiányzik neki a családja, semmi szüksége rá, h a jövő évi csúfos eredményt is majd az ő "tapasztalatlan nyakába" varrják. Igaza is van...
  • LasCar16
    ha ez a keret marad akkor sérüljenek le a vének, nem érdekelne legalább akkor kénytelenek lesznek hozzányúlni a fiatalokhoz, ki lehet kapni úgy is h megdögölnek a pályán a sikerért...
  • acm689
    na ja, de ha 35 éves játékosokhoz keménykezű edzőt szerződtetsz 2 lehetőség van: vagy még ennél is több sérült lesz, vagy pedig a 2. félidőben minimum 2 gólt be fognak kapni. 15 év azért nagy különbség - ld. Pastore tegnap.
  • LasCar16
    felőlem mehet, azért mert a fontos meccseken látszódott h mennyire tanácstalan én kedvelem őt mint ember, és remélem ha elmegy marad a klub alkalmazásában továbbra is mint játékosmegfigyelő, de ide egy keménykezű edző kellene...
  • acm689
    végre egy korrekt nyilatkozat! Látszik, hogy már nem fél semmitől Leo, el fog menni...
  • LasCar16
    Leonardo: "A csapat hozzáállása teljesen alkalmatlan volt a győzelemre. A kellő akarat és motiváció nélkül játszottunk. E miatt lőhetett a Palermo könnyen 2 gólt, húsz perc alatt...Egész jól reagáltunk és az ideiglenes eredmény 2-1 lett. Hozhattuk volna 2-2-re de nem tettük...A vereség hozzátartozik a futballhoz, de elfogadhatatlan az ahogyan vesztettünk! Nem tetszett a hozzáállásunk és magatartásunk a pályán...Nem foghatjuk a sérülésekre, hogy megint vereséget szenvedtünk és a jövőmről szóló pletykákra sem. A játékosaim elég tapasztaltak és érettek. Azért veszítettünk mert nem játszottunk jól. Ez egy borzasztó teljesítmény volt!"

footballpress.net

a másik meg az hogy az első gólnál én is Pirlot szúrtam ki mint aki beragadt és ez miatt nem volt Bovo lesen, de Antonini mégis hol a rákban helyezkedett?? megmondom: SIlva seggében kb, gól után Thiago oda is szólt neki ez is lehet látni egy összefoglalóban, szélsővédőink nem tudnak védekezni sem
  • paj01
    ott van még a vitorlazorepules es a vizen landolas lehetősége:D
    "Berlu nem fog kolteni annyit mint az inter"... azert szerintem atgondolja ha az inter veletlenul behuzza mind a 3kupat:D
    Ha meg nem kolt rá bazze akkor adja mar el..ha igazan szereti a csapatot megteszi. Pedig az hinne az ember h egy ilyen kaliberu tulajdonosnal nem lehet penz gond.
    Ez a meccs is kuka. pippo is 0 szogbol berakja lesről, ajto ablak helyzetet meg kihagyja..:(
    Nem ertem hogy girnyo miert nem megy soha tuzkozelbe? mindig megáll 20 méternél és lepasszol. értem hogy iranyito meg minden de tovabb kellene mennie az akciokkal.
    Nincs uj a nap alatt...dinamuzmus hianyzik, nicsenek kontrak, felallt vedelemmel meg hat nehez valamit kezdeni.