36664
-
Nekünk hova?
Zlatan, Pippo, Pato, Cassano, Robinho --- ezek mellé akartad volna? :) -
jól látom, hogy Forlán ingyen érkezik az Interhez??
de mindegy is, mi miért nem tudtuk elhozni? :SSS -
Lesz ma Mr. X, srácok ? :D -
gyere velem és megyek :D -
megy vki? szücsy v lascar? :D -
Patya nevű fórumozó az acm.hu-n:
"Azt jelenti, hogy órákon belül eldőlhet, hogy jön-e Kaká a Milanhoz: http://www.tuttosport.com/edicola.html
Közben Parolo sem futott még le teljesen, a cikkben nyilatkozó sportújságíró szerint a Milan még mindig egy kölcsönszerződést szeretne, viszont a Cesena pénzt akar kapni Paroloért.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60075" -
Így igaz, egy 2006/2007 szezonbeli Kakát Özil meg sem közelít :) -
pedig aztán a régi kaka lábát béka szemű meg se csókolhatná :D -
az a kezdőember aki jól teljesít... -
hát azért nem jó 10 perce volt... mondta a kommentátor is, hogy tavalyi mérlege 14 meccs 7 gól, vagyis nem volt szar, csak Mou nem játszatja, megmondta, hogy Özil a kezdőembere... -
miért mert elmúlt 3 évben volt jó 10 perce már erősítés lenne? :D -
Zseniális volt amit művelt abban a kis időben, amíg a pályán volt. A jelenlegi keretünknek nagy erősítés lenne az tuti. :D
De azért elnézve a mai Dzeko gólokat is kicsit fájt a szívem, anno emlékszem, még majdnem könyörgött, hogy igazoljuk le... :D:D
-
Kaká gólpassz :D -
Kaká gól :) -
Seedorf, Bommel, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Boateng, Emanuelson, Aquilani --- ők ugye a középpályások
Seedorf, Ambrosini, Gattuso --- őket már a nyugdíjjas kategóriába sorolom, bár See van mikor elkapja a fonalat.
Bommel --- kora ellenére még mindig nagyon jó, csak ne legyen sérült, nagyon hasznos tagja lehet a középpályának idén is
Flamini --- 6 hónap pihi
Emanuelson --- én még mindig azt mondom hogy nem középső középpályás hanem szélső
Aquilani --- róla még nem tudok mit mondani
Boateng --- a legjobbat eddig a csatárok mögöt hozta, de ugye így nem sokat védekezett
Ezért mondom hogy kell egy Bommel szintű fiatal romboló közzéppályás, Ambro Gatta kevés már és Bommel mellett nincs másik ilyen középpályás. Jöjjön Montolivo vagy Kaká és egy ilyen középpályás. -
De Rossi, Montolivo, Kaká, Keita...
Ezek a nevek keringenek ma meg tegnap nagyon, annak ellenére, hogy Allegri és Galliani is kijelentette, hogy idén már nem lesz több igazolás. Bárki jönne, én örülnék neki, mert egy Aquilanival nincs megoldva a középpályánk. Elvileg Montolivoért 7 millát ajánlottunk, a Fio 10et akar, folynak a tárgyalások, a többi játékosról nincs konkrét hír. -
paly90 #31385 Kaka
Montolivo------Bommel------Boateng
de szép is lenne...:)
-
boateng -
elvileg egy utolsó rohamot indítanak Montilívóért. Meg elvileg Kakát is írják h visszahozzák és ő lehet a Mr.X... de ha esetleg még Kakán kívül betoppan még valaki azt sem bánnám. Viszont Kaká és Montolivo sok, egyikük helyett egy labdaszerző sokat futó robosztus középpályás kell. -
jó lett a banner!
hát a sorsolás, végül is nem is olyan rossz! Barcát leszámítva persze :)
szerintetek lesz még igazolás? nagy a csönd, már megkezdődött a szokásos a piac bezárult szöveg. Aqu hány cm magas? szerintem nem ő volt Mr X.... -
ezt sejtettem, magára a scriptre voltam kíváncsi, de azóta úrrá lettem a lustaságomon és megnéztem :P köcsög ez a random parancs, azt hittem a kerekítés miatt adja gyakran ugyan azt a képet, de látom floor-al van, szóval nem értem. mindenesetre sorry az offért.
viszont várom, hogy ki jön Flaminit pótolni :P -
Pato még nincs, de lesz :) -
nekem szinte mindig más... bár Patot még nem láttam :P
egyébként fasza lett -
Véletlenszerűen kiválaszt egyet a 4-ből. -
milyen script alapján teszi be a fejlécbe az aktuális bannert? csak mert nekem 10-ből 8-szor Boateng jelenik meg :P -
Jó kis sorozat lesz, de remélem a 4-ből azért lehozzuk a bajnokikat, Lazio és Udine otthon 6 pont, Napoliban 1 pont a Barcát meg meglepjük és 3 pont :D -
milyen odds lehet a 4/4-re? :D lazio is erős lett, barca tuti bukó kb :D napoli se gyenge főleg most pandevvel AS:DSA_D:A
udinese meg arsenal ellen nagyon jól nyomta -
és? nyerjük az utána lévőt is 
/egyébként ezt benéztem/ -
főleg h 4 meccset írt le :ADSAD:SA -
sima 5/5
-
az igen :D -
09.11 Milan-Lazio
09.13. Barcelona-Milan
09.18 Napoli-Milan
09.21 Milan-Udinese
kemény lesz. -
Flamini keresztszalag sérülés miatt 5 hónapra off.
így még legalább 2 középpályás elférne... -
Aquilani most lett hivatalos!
-
elmarad az első forduló...talán nem is akkora baj.
BL menetrend:
Szeptember 13., Barcelona – Milan
Szeptember 28., Milan - Viktoria Plzeò
Október 19., Milan – Bate Borisov
November 1., Bate Borisov – Milan
November 23., Milan – Barcelona
December 6., Viktoria Plzeò - Milan -
„A legerősebb csapatot kaptuk, de ugyanakkor két olyan együttes is szerepel a csoportunkban, akik ellen nagyon magabiztosak vagyunk. A Barcelona elleni párharc óriási kihívás, ezért sokat kell rá készülnünk, hogy a lehető legjobb formánkban nézzünk vele szembe" – vélekedett Allegri a sorsolást követően.
„Úgy gondolom a katalánok elleni mérkőzések elég motivációt ad majd játékosaimnak bármiféle plusz ösztönzés nélkül. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb formánkban leszünk és készen állunk majd megküzdeni a Barcelonával.” - Allegri
nso.hu -
-
-
Hát csak nem kerültük el a világ jelenlegi legjobb csapatát. Meglátjuk mit tudunk ellenük tétmeccsen. Legutóbb mikor őket kaptuk a BL-be egy 0:1 ha jól tudom tovább mentek és megnyerték. Idegenbe Sheva gólját nem adta a bíró, pedig nem lökte el Puyolt hanem ő maga csúszott el. Zlatan visszatér, remélem egyszer (odahaza) megszorongatjuk őket! :) -
Jó ez a csoport, tovább kell jutni.
Amúgy szerintem Kaká még fog jönni jövőhét elején és még Mr. X, mert Aquilaniért sem kellett fizetnünk és Kakáért se kellesz, ha jön.
Igaz, fizettünk Ibraért meg Boatengért is, de szerintem nem Kaká lesz Mr. X, hanem egy másik játékos.