36664
  • forza milan
    term. én örülök az olaszoknak,és Noce se egy rossz spíla,de Bl-be labdába akartunk rúgni,nem?
  • forza milan
    szerintem a butaság miatt a világ legszarabb tulajdonságai közé tartozik ha vmit előre agyonharangozunk,miközben aztsem tudjuk micsinálunk...ez a 2 vegyült,bár nem mi vagyunk a szakemberek meg az okosok se meg a tulajok stb.,de szerintem azért egy ép ember számára úgy kb. körvonalazódnak a dolgok...az nyilvánvaló h nemtudják felvenni a versenyt ezekkel az olajsejkek által birtokolt összevásárolt groupokkal,de könyörgöm egy Montolivot megszerezni...nemvagyunk egyikek sem,csak épp szurkolók,akik meghatározzák egy csapat életét...most ugyan hány embert vet szét az ideg még rajtunk kívül???volt naivitási alap,mert előző évben 31.én jött a fél világ,akik minőségi játékosok is.
  • paly90
    Montolivo, Ganso lehet de már én sem hiszek el semmit...
  • forza milan
    Ezentúl amúgy tudod ki hiszi el elfogultság ellenére is,hogy Januárba lesz vmi nagy villanás...ha lesz is,nemjátszhat a Bl-ben,merthamár olyan nagy gondolom nem a Vicenzából fog érkezni meg hasonlók...
  • forza milan
    és íme,tanúi lehettünk egy hatalmas átbaszásnak,és ezt vártuk szűk fél éve...gratulációmat fejezem ki h egy Montolivot se tudunk leigazolni...nemtudom mire jó ez nekik mert sokan elfognak fordulni a Kopasztól meg kifog röhögni az összes sporthíradós okos meg stb.,h na mivan he,ennyi a MR.X mizéria,az olyan emberek,akiknek a futball CRből meg Messiből meg a Cityből és társaiból áll...de még megis érdemli kivételes esetben,ez nagyon nulla...ha nem harangoztak volna be semmit,szerintem senki se lenne igazán agyonilletődve...
  • Nuno88
    Cső Mr. X!
    Oddo elment ez lenne a Mr.X?
  • paly90
    igen, azóta már olvastam én is annyiért megérte mindenképp
  • LasCar16
    2,7 milliába fájt
  • paly90
    Flamini pótlására jött gondolom, a transfermarkt.de szerint 9 miilió az értéke, ha kb fizettünk érte 6-7 millát, akkor nem értem hogy Montolivoért miért nem tudtunk adni 10-t
  • acm689
    nézni kéne, ahogy néztem is. bár igaz, a Copát nem böjtöltem ki hajnalban.
    amúgy meg nem szidni kéne Gansot, hiszen nem gondolnám, hogy te mindegyik Santos meccset láttad. egyáltalán, örülni kéne annak is, hogy bekerült a válogatottba, nem rögtön szidni, hogy minek van ott.
  • limperatore
    azért szidják mert amíg a barcában 5 meccsen lő 15 gólt, addig a válogatottban 5 meccsen 1 kapufát lő

de ettől független rohadt jól tolja ott is, rengeteg pontos passzt ad meg ugyanúgy megeteti az embereket....na meg más poszton is játszik sokszor

nézni kéne pár válogatott meccset, nem más véleményére alapozni ;)
  • forza milan
    úgynézki van egy Nocerinonk...varázslatos!:Dújabb ember a padra,kiváncsi vagyok hogy magyarázzák ki a Mr.X dolgot ha tényleg nemjön senki:D:D
  • forza milan
    ez a Nocerino-s dolog igaz?:D:D
  • WuFraZselic
    ettől függetlenül Ganso egy kalap szart nem ért a Copán, és a 40-50 milliós árából csinált kb egy 15öt. azért mert a Santosban ellabdázik, nem jelent semmit. legalább Messi a klubjában brillírozik, így hülyeség összehasonlítani a kettőt...

úgy néz ki megszereztétek Nocerinot, ő lesz Mr. Y :D
  • acm689
    ja, azért szidja mindenki... ezt te sem mondod komolyan, hogy Messi a válogatottban olyan hű de jól teljesítene? vicces egy emberke vagy te, hallod-e :)
  • limperatore
    messi válogatottban is kurva jól játszik, azért mert gólokat nem lő.. azzal a formájával is a legjobb játékos lenne :D
  • acm689
    na mert Messi úgy csillog a válogatottban...................
  • limperatore
    aztán ganso nagyon nagy játékos tényleg, amit a válogatottban csinált arra volt jó hogy megfelezze az értékét :D
  • acm689
    hát ez kezd egyre jobban idegesíteni... nagy nevek a Rómánál, az Internél, a Juvénál... Zarate is épp most igazolt át a kék-feketékhez. Eliát is el lehetett volna hozni, csak 8 millió volt. Aggaszt a dolog, hogy nem hoztunk senkit, de remélem ez azért van, amit pedzegetnek, hogy Ganso, Montolivo jön januárban.
  • 9csöves9
    Pelénél nagyobb név?nem vagy kicsit telhetetlen?:D
  • Nuno88
    Itt már nem lesz semmi, Aqua a Mr. X :(((
  • paly90
    ha az akire gondolok, akkor nem rossz, játszott az u-20-as vb-n is
    de azért valami nagyobb névre számítok:D
  • acm689
    állítólag leigazoltunk egy portugál fiatalt: Pelé-t, aki vkp
  • paly90
    én már szinte úgy vagyok vele h mindegy h ki csak valaki jöjjön:D:D
  • Davidke007
    + Oddo elment a Leccebe a milannews szerint :)
  • Davidke007
    19:00, es forumon volt, hogy Balotelli 20 millioert 4 evre jon.
  • LasCar16
    http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-city-balotelli-adatlapja-nem-elerheto-a-honlapon-milanoban-mar-pletykalnak-2092894
  • acm689
    hánykor zárul a piac? 20:00 vagy éjfél?
  • forza milan
    csúnya pofáraesés lesz itt a végén...
  • LasCar16
    Genoa elnöke kijelentette hogy megegyeztek egy januári átigazolásról még hétfőn egy vacsin Gallianival.
    Média szerint Constant lesz az.
  • LasCar16
    El Shaarawy visszamegy a Genoába kölcsönbe ha Palaciot leigazolja az Inter.

milannews.it
  • Nuno88
    Na ma minden kiderül, kiváncsi leszek történni fog-e vmi. Megyek Egerbe, remélem mire hazaérek lesz vmi hír h valaki(k) jött(ek).
  • Nuno88
    óóóóóóó Januárban... itt hitegetik a népet erre tessék
  • szucsy89
    Kopasz szerint Januárban jön
  • Nuno88
    Mr. X a végén nem is lesz...
  • DeerHunter01
    Mr. X amúgy Xavi lesz :DDDD
    Fabregas kiszorítja a kezdőből és átjön ide. szép is lenne... :D
  • szucsy89
    Nem hiszem
  • Nuno88
    Cassano jól játszott a felkészülési meccseken. Zlatan Pato alap kezdő lesz sztem, mögöttük vagy Robinhoval vagy Boatengel. Ha még forlán is ide jön akkor ki padozik? Nem lehet a sérülésekre alapozni, nem kell ő ide. Jöjjön egy Kaká és egy De Rossi aztán uccu neki...

Ja a fizetését meg már meg sem említem...
  • acm689
    Cassano akart lenni, bocs.
  • acm689
    egy Forlán minden csapatba befér... tegyük fel: Ibra lesérül. Patoról tudjuk, mennyire sérülékeny. Pippo már 38. Marad Robinho és Cassano. Robinho ismeretes, mennyi helyzetet puskázott el az elmúlt szezonban, nem igazi befejező csatár a szememben. Vassanot meg még el is akartuk adni nemrég. Egyszóval befért volna...