36664
-
majd meglátjuk. én is fontosabbnak tartom a BL-t, mint a bajnokságot, de az lenne a jó ha mindkettőt behúznánk :)
és tartom azt a véleményemet, hogy a barca nem fog bejutni a döntőbe. -
Galliani kijelentette,hogy bármikor elfogadná ha miénk lenne a Bl a Scudi pedig a Napolié...és nemis tartja kizártnak:Dfő az önbizalom!Napoli nagyon szimpatikus csapat énis őket tartom az idei legnagyobb riválisnak az eddigi kép alapján,de ők a szerethető fajta!Én nembánnám ezt a kombót végülis,nemtudom ti hogyvagytok vele,de valamelyik legyen meg,bár maradjunk a realitás talaján de sose gáz nagyot álmodni! -
Nesta vs Messi -
-
Nesta a védelmi miniszter! :D -
paly90 #31636 mind a 2 gólpasszt ő adta a Leverkusen ellen:D:D
-
virslyee #31635 -
nem érné meg,robinho remekül tud előkészitő feladatkörben focizni,vagy akár utolsó emberként gólt lőni,mozgékony,technikás,míg torres egy amolyan ibra2,várja a labdát,és szevasz -
Torresért Robinho? -
:D -
nagyon komoly ez a video :DD
meg a kép is! honnan lehet ilyen jókat szerezni? :P -
Valami eszméltlen amit leművel,ésmég ottvan egy csomó videó...Milan-Inter 3-0osnál tartottam ott,h rendesen gyűlt a könny a parkettánxDD -
Mi forma a csóka :DDDDDDd -
-
köszönöm! akkor azt meg tudom nézni szerencsére. -
Jó írás -
-
vasárnap 20:45, Napoli -
Mindenképp nézzétek meg,befogtok hugyozni...eszméleten ez a Crudelli:D -
srácok, mikor játsszunk a hétvégén? -
-
nem akarom csökkenteni az érdemeiteket, de el kell ismerni, hogy a Barca nagyon rég lőtt ilyen szarul. kb telibe lőtték Abbiatit a kapu közepén rend szerint -
Thiago Silva a legnagyobb király!!! -
Jha, Thiago Silva megmint megmutatta hogy mekkora király :D -
Nagy meccs volt! Ez tényleg győzelemmel felérő döntetlen, a Barcának 2 gólt lőni idegenben nem könnyű... igazából a 2 gólunk között támadásban momentumunk nem volt, Cassano nagyon rosszul játszott, Pato a gólján kívül elszórta a labdákat, Boatenget hamar le kellett cserélni... DE! Amit a Barca ellen műveltünk 90 percig, az valami hihetetlen volt, félig azért tartalékos csapattal... tulajdonképpen jól mondta a kommentátor, valami olyasmit csináltunk mint amit anno az Inter, csak kevesebb szabálytalansággal. Nesta, Silva hatalmasat játszottak, a Barcelona azon kívül, hogy a 16osunk előtt tologatta a labdát, nem sok mindent tudott kezdeni, ugye kaptuk a gólt egy hatalmas Abate hibából meg egy rögzített helyzetből (ami nagyon szép gólt volt, odarakta Villa rendesen).
A San Siroban mostmár magabiztosan, de nem ész nélkül kitámadva kell játszani, és akkor egy szép eredmény is elsülhet (ugye ha megnyeri mindkét csapat a 2 kicsi elleni meccseket akkor a San Siroban nekünk elég egy 0-0, 1-1 is).
Örülök, hogy nem volt favágás a meccsen, színészkedések, piroslap, olyan durva időhúzás, verekedés, a Real tanulhatna ebből :D
FORZA MILAN! -
sok tippmixhuszár meg barca divatrukker milyen fogalmatlan...leszidnak az égről facebookon:Dígyjár aki lenézi az olasz bajnokot,ennyit mondok:D -
én maximálisan elégedett vagyok, szép volt fiúk! remélem, Prince nem dőlt ki, csak elővigyázatosságból cserélte le a mester. -
na ez szép volt
-
Davidke007 #31613 en is hatalmasat orditottam, a szek mogottem csapodott a falnak :D:D felaltam hamar :D -
ki ordított akkorát hogy felébredt az egész utca még rajtam kívül?:D:D -
egy győzelemmel felérő döntetlen :D -
Davidke007 #31610 ezzel a csapattal, ennyi hianyzoval hatalmas eredmeny igy a dontetlen! -
2-2 olééééééé -
Davidke007 #31608 Mondtam en h meglesz a 2-2!!!!!!! -
gyönyörűűűűűűűűűűűű! -
EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Na Urby itt am mélyvíz:D -
Allegrit lekéne cipelni egy sötét pincébe 2 50es karú kidobóval és a fejébe verni hogy felejtse el a nyugdíjas középpályát!!!:D:D:D:D:D -
hát ez ellen nem nagyon lehetett mit tenni :S ezek a fránya szabadok wááá :SS -
minden tiszteletem Abbiatié,amennyit fogott...de ez az evőeszköz kicsinált:Sbazki 1x van nálunk a labda akkor is olyan ovodás hibáink vannak,lefelé Seedorf,Ambro!!!!!!!!!!!