36664
  • DeerHunter01
    majd meglátjuk. én is fontosabbnak tartom a BL-t, mint a bajnokságot, de az lenne a jó ha mindkettőt behúznánk :)
    és tartom azt a véleményemet, hogy a barca nem fog bejutni a döntőbe.
  • forza milan
    Galliani kijelentette,hogy bármikor elfogadná ha miénk lenne a Bl a Scudi pedig a Napolié...és nemis tartja kizártnak:Dfő az önbizalom!Napoli nagyon szimpatikus csapat énis őket tartom az idei legnagyobb riválisnak az eddigi kép alapján,de ők a szerethető fajta!Én nembánnám ezt a kombót végülis,nemtudom ti hogyvagytok vele,de valamelyik legyen meg,bár maradjunk a realitás talaján de sose gáz nagyot álmodni!
  • Nuno88
    Nesta vs Messi
  • szucsy89

• Nuno88
    Nesta a védelmi miniszter! :D
  • paly90
    mind a 2 gólpasszt ő adta a Leverkusen ellen:D:D
  • virslyee
  • bakkerman
    nem érné meg,robinho remekül tud előkészitő feladatkörben focizni,vagy akár utolsó emberként gólt lőni,mozgékony,technikás,míg torres egy amolyan ibra2,várja a labdát,és szevasz
  • DeerHunter01
    Torresért Robinho?
  • DeerHunter01
    :D
  • acm689
    nagyon komoly ez a video :DD
    meg a kép is! honnan lehet ilyen jókat szerezni? :P
  • forza milan
    Valami eszméltlen amit leművel,ésmég ottvan egy csomó videó...Milan-Inter 3-0osnál tartottam ott,h rendesen gyűlt a könny a parkettánxDD
  • Mor3llo
    Mi forma a csóka :DDDDDDd
  • Redbull756
  • acm689
    köszönöm! akkor azt meg tudom nézni szerencsére.
  • szucsy89
    Jó írás
  • szucsy89
  • Galy
    vasárnap 20:45, Napoli
  • forza milan
    Mindenképp nézzétek meg,befogtok hugyozni...eszméleten ez a Crudelli:D
  • acm689
    srácok, mikor játsszunk a hétvégén?
  • Galy
  • WuFraZselic
    nem akarom csökkenteni az érdemeiteket, de el kell ismerni, hogy a Barca nagyon rég lőtt ilyen szarul. kb telibe lőtték Abbiatit a kapu közepén rend szerint
  • Nuno88
    Thiago Silva a legnagyobb király!!!
  • szucsy89
    Jha, Thiago Silva megmint megmutatta hogy mekkora király :D
  • szucsy89
    Nagy meccs volt! Ez tényleg győzelemmel felérő döntetlen, a Barcának 2 gólt lőni idegenben nem könnyű... igazából a 2 gólunk között támadásban momentumunk nem volt, Cassano nagyon rosszul játszott, Pato a gólján kívül elszórta a labdákat, Boatenget hamar le kellett cserélni... DE! Amit a Barca ellen műveltünk 90 percig, az valami hihetetlen volt, félig azért tartalékos csapattal... tulajdonképpen jól mondta a kommentátor, valami olyasmit csináltunk mint amit anno az Inter, csak kevesebb szabálytalansággal. Nesta, Silva hatalmasat játszottak, a Barcelona azon kívül, hogy a 16osunk előtt tologatta a labdát, nem sok mindent tudott kezdeni, ugye kaptuk a gólt egy hatalmas Abate hibából meg egy rögzített helyzetből (ami nagyon szép gólt volt, odarakta Villa rendesen).

A San Siroban mostmár magabiztosan, de nem ész nélkül kitámadva kell játszani, és akkor egy szép eredmény is elsülhet (ugye ha megnyeri mindkét csapat a 2 kicsi elleni meccseket akkor a San Siroban nekünk elég egy 0-0, 1-1 is).

Örülök, hogy nem volt favágás a meccsen, színészkedések, piroslap, olyan durva időhúzás, verekedés, a Real tanulhatna ebből :D

FORZA MILAN!
  • forza milan
    sok tippmixhuszár meg barca divatrukker milyen fogalmatlan...leszidnak az égről facebookon:Dígyjár aki lenézi az olasz bajnokot,ennyit mondok:D
  • acm689
    én maximálisan elégedett vagyok, szép volt fiúk! remélem, Prince nem dőlt ki, csak elővigyázatosságból cserélte le a mester.
  • pzoli00
    na ez szép volt
  • Davidke007
    en is hatalmasat orditottam, a szek mogottem csapodott a falnak :D:D felaltam hamar :D
  • forza milan
    ki ordított akkorát hogy felébredt az egész utca még rajtam kívül?:D:D
  • Palinko
    egy győzelemmel felérő döntetlen :D
  • Davidke007
    ezzel a csapattal, ennyi hianyzoval hatalmas eredmeny igy a dontetlen!
  • acm689
    2-2 olééééééé
  • Davidke007
    Mondtam en h meglesz a 2-2!!!!!!!
  • forza milan
    gyönyörűűűűűűűűűűűű!
  • DeerHunter01
    EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • forza milan
    Na Urby itt am mélyvíz:D
  • forza milan
    Allegrit lekéne cipelni egy sötét pincébe 2 50es karú kidobóval és a fejébe verni hogy felejtse el a nyugdíjas középpályát!!!:D:D:D:D:D
  • acm689
    hát ez ellen nem nagyon lehetett mit tenni :S ezek a fránya szabadok wááá :SS
  • forza milan
    minden tiszteletem Abbiatié,amennyit fogott...de ez az evőeszköz kicsinált:Sbazki 1x van nálunk a labda akkor is olyan ovodás hibáink vannak,lefelé Seedorf,Ambro!!!!!!!!!!!