36664
  • forza milan
    Allegri elküldte a p*csába Inzaghit persze kicsit enyhébb hangvételben. Megosztja az embereket, hogy maradnia kéne és meccsvégeken, kupában lehetőséget kapnia, avagy mennie, de akkor is egy ikon és Allegri kezdi nagyon sok embernél kihúzni azt a bizonyos gyufát köztük nálam is. Minek szopatta akkor fél éven át, miért nem tudta a szezon elején elengedni, mert jogos, hogy még akár húzóembere lehetne egy közép vagy kiesőzónás csapatnak. Tököm tele van ezzel az emberrel, persze most ez nem hat annyira közvetlenül a csapat jelenlegi helyzetére de ettől függetlenül csak tetézi az utállatom iránta!
  • szucsy89
    Alberto Pastorella, a Tuttosport olasz szakértője Montolivo helyzetét elemezte:
    "Montolivo a Milan mezét fogja viselni. Az, hogy januárban nem fog csapatot váltani, azt mutatja, hogy megállapodott a Milan vezetőségével, hogy ezt a szezont még Firenzében tölti és csak júniusban csatlakozik a Milanhoz. Ezt alátámasztja az is, hogy a Bayern és a Roma 10 millió €-s ajánlatát is visszautasította."

Kezdenek kialakulni a nyári transzfereink: Montolivo és Keita ingyen, míg Tevezért kicsengetjük végleg a 20 millát :D

Amúgy a 2 fenti kp-ás el is fér majd, mert az Ambro-See-Gatta-Bommel 4esből sztem minimum 2 távozik...
  • szucsy89
    "Leonardo és Ancelotti Párizsba várja Patót!
    Ancelotti, Leonardo, Kaká, Beckham, Pato. Párizsban ismerős klub épül."

Mióta kibasztuk Leonardot, úgy tesz nekünk keresztbe ahogy tud... eléggé elvágta magát sztem a szurkolók szemében.
  • Nuno88
    Szerintem is elfogad.

(Jelen állás szerint közel sem ér ennyit... senki más nem olyan hülye h ennyit fizessen. HA eladják kell egy irányító és egy támadó, meg akk lehetne a védelem szélére is hozni egy Mr. X-et.)
  • forza milan
    elfogad, veszünk egy jó karmestert meg vmi csodacsatárt akit nevezhetünk a bl-be és probléma megoldva:DDD
  • Nuno88
    PSG 50 millás ajánlatot tesz Pato-ért?

Elfogad vagy Elutasít?!
  • szucsy89
  • Nuno88
    Inzaghi már nem az első csapattal edz egy ideje, szóval Allegri nem számol vele. Pippo valószínűleg távozni fog.
  • shad0w
    hát pedig nem túl nehéz megtalálni :D simán rendelhető például itt
  • Nuno88
    Megkaptam végre azt a könyvet amit neten se találtam.

Shevchenko és az aranylabda csillagai

• acm689
    gratulálok, és sok boldogságot! :)) az utóbbi feladat nem lehetetlen, elvégre én is egy Milanos lány lennék, szóval van rá élő példa :)
  • szucsy89
    Wow, gratulálok!
  • Nuno88
    Na akkor Karácsony letudva, eljegyzés letudva, már csak a menyasszonyomból kell Milanost faragni! :)
  • limperatore
    hat remelem en is h ez a forma megmarad :))
  • szucsy89
    reméljük megmarad az Inter nagyszerű formája jövőre is, boldog karácsonyt
  • limperatore
    na fiuk vege a hanukanak nalatok? :D
  • DeerHunter01
    Én piros-fehérben látom főként, de boldog Karácsonyt mindenkinek :)
  • forza milan
    Boldog karácsonyt mindenkinek aki piros-feketében látja a világot:):D
  • szucsy89
    Állítólag Karácsonyi ajándékként, megegyezett egymással a 2 klub Tévezzel kapcsolatban :) Ha ez igaz, akkor a kopár érdemel pár bejglit :D

Ja, és Boldog Karácsonyt minden Milan-fannak!
  • Nuno88
  • acm689
    Nagyon boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
  • Nuno88
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

• forza milan
    Napoli elviszi a Vargas gyereket elméletileg, nagy igéret tuti befog náluk válni énmeg összecsikarom magam...
  • szucsy89
    Kellemes ünnepeket mindenkinek, aki szokott írni ebbe a topikba! :)

a videót valamiért nem ágyazza be, úgyhogy linkben tudom csak

• Nuno88
    Hurrá! Ugye nyáron lejár pár ember szerződése, remélem nem lesz jópofizás meg szerelem, hanem elengedjük mindet! Vagy mehetnek az edzői stábba...
  • LasCar16
    gondolom Ambro, Van Bumi helyére érkezne, fiatalabb tőlük 3 évvel :D
  • Nuno88
    Nem kell.
  • LasCar16
    Barcelona: Keita a szezon végén a Milanba igazol - lapértesülés

A katalán sportnapilap, a Sport értesülései szerint Seydou Keita a szezon végén a Barcelona labdarúgócsapatából a Milanba szerződik.

A 2008 óta a Barcelonát erősítő Keita állítólag szóban már meg is egyezett Adriano Gallianival, az olasz klub alelnökével.

A 31 éves mali válogatott középpályást ugyan 2014-ig szerződés köti a katalán egyesülethez, ám kontraktusában van egy pont, amelynek értelmében ennél hamarabb is eligazolhat, ha nem lép pályára bizonyos számú mérkőzésen egy idényben.

nso
  • szucsy89
    Jaaa tényleg, még van forduló :D akkor nem szóltam, olyan érzésem volt, hogy ez volt az uccsó, de most ugrott be, hogy az intert még meg kell vernünk
  • Nuno88
    Amúgy most a gólkülönbség számít.
  • DeerHunter01
    csak akkor fog számítani pontegyenlőség esetén az egymás elleni mérleg, ha már mindkét fordulót lejátszottuk.
  • Nuno88
    Őszi bajnokot most vagy féltávnál mondanak? Mert ugye még van 2 forduló a feléig.
  • szucsy89
    GK vagy egymás elleni számít? Akkor most ki az őszi bajnok? :D
  • Nuno88
    Udine - Juve 0:0

A Juvéval karöltve telelünk az élen! :)
  • DeerHunter01
    Torres jöhet, hátha :D
  • LasCar16
    mai hírek: ha nem érkezik Tevez akkor Torres az új kiszemeltünk, akit állítólag hajlandó lenne a Chelsea kölcsönadni, Maxi Lopez is érkezhet 3. számú alternatívaként

Berlu közben lenyilatkozta, hogy nem is annyira fonros Tevez megszerzése :D (újabb sajtóetetés, közben meg Galliani holnap tárgyal a Cityvel)
  • Nuno88
    Hát nekem tegnap az első félidőben azért volt pulzusszámom :D
  • acm689
    jó volt a tegnapi meccs, kellett a 3 pont! örülök, hogy most szívroham nélkül lehet nézni a kis csapatok elleni meccseinket is, mert azért szerencsére behúzzuk őket. tudom, Bologna, de a Siena és a Caglari azért megvolt.
  • Nuno88
    Na meg van a 3 pont! Lehet szorítani a Juve pontvesztésért holnapra.

Folyt köv. 2012-ben...
  • Nuno88
    Eltolta akapus mellett hosszan, erre nem h beadta volna Prince-nek, kivágta a stadionból... de után a gólpasszt ő adta.