256
The Moment of Silence - A Longest journey kihívója?
-
#256 Már megtaláltam, most a mágnest nem találom:D -
#255 Hol van a Rádióteleszkóp, vagy a Gyermek observatórium vagy a Gift Shop? Nem tudok más helyszínre menni, már mindenkivel beszéltem. -
#254 visszaolvastam, de nem találtam választ arra, hogy én a repülőtéren voltam, meg az observatoriumban beszéltem egy proffal a lépcsőnél. Utána nem tudom hova menjek, mert csak 4 helyre mehetek, de nem szerepel könyvesbolt meg ilyenek. Hogyan tovább? -
king0921 #253 Van a játékhoz végigjátszás? help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jumpingflash #252 Üdv all!
Kicsit megkésve (néhány évvel), de sikerült nekem is végigjátszani ezt a játékot. Na nem addig tartott csak ezt hagytam még a polcon porosodni.
Lehet már ezt a hozzászólást seni nem fogja olvasni, de azért hátha.
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy a fenébe nem tudnak olyan kalandjátékot csinálni amit végig lehetne játszani leírás nélkül. Mert ezt se lehet! A játék a szekrény alsó fiókjában vagy a főnök fiókjának a kulcsa az még csak hagyján, de amikor a kódot kell beírni a lifthez és abból kell, hogy rájöjj ami a naplóban van írva. Szerintem egy perfekt angolnak is fejtörést okozna, hogy mi az a TR meg BR, ha semmi olyan információt nem kap hozzá, hogy hol használja. Mert az az átkozott újságíró csak annyit írt a naplójába, hogy "Code". A másik amikor el kell árasztani levegővel a B sectort a Lunar 5-ön, és csak a szuszogásból lehet rájönni, hogy vmi gáz van a dologban...na ott már kezd a gyomrom remegni az idegtől. (Persze már aki addig eljutott) Nem sok hiányzik csak valami kiírás, hogy mi a fene az amit állítok, csak annyi hiányozna. Már napjainkban fel vannak ezek a dolgok írva, nemhogy 2044-ben egy "űrbázison". A végén meg, hogy milyen koorditákra kell állítani a parabolákat....sehol nem találtam információt erre vonatkozóan. Ot thatároztam el magam, hogy addig nem játszok kalandjátékkal amíg előtte meg nem szerzem a végigjátszását.
Amúgy a játék érdekes és itt-ott vannak benne jó elszólásokis, de rohadt sok a felesleges duma így persze nehéz kiszűrni a fontos információkat. Mindezek ellenére érdemes végigjátszani.
bye
-
DAud001 #251 Hi, Nemrég kezdtem el játszani az Oveclocked c. kalandjátékkal, ami a HoT ez utáni játéka, és először nagyon bejött az atmoszféra, meg különösen a háttérzene, de aztán a bugok, a monotonitás(mindíg ugyanazok a szobák, kevés hotspot, de azok nehezen észrevehetőek) és helyenként a logikátlanság szörnyen elrontotta a játékélményt. Most a 3. fejezetnél tartok az ötből, de valahogy végigszenvedem magam, mert kíváncsi vagyok a végére.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan, aki játszott mind a kettővel és tudna-e tanácsot adni, hogy ha az nem tetszett, próbálkozzak-e ezzel vagy sem? -
norbivuk #250 Esetleg nincs magyarul végigjátszás? -
#249 Tessék. -
norbivuk #248 Nekem kéne egy leírás a játékhoz, megköszönném, ha valaki adna egy pontos linket. -
dia #247 a 84-es hozzászólásban van valami nem tudom jó e
én sajnos nem játszottam vele -
Girondins #246 senki sem emléxik erre a játékra??????????????? -
Girondins #245 hahó
-
Girondins #244 Hello mkinek. help! Most kaptam el a játékot, és kurvára tetszik, csak elakadtam... nem tudok benenni mannhattanban a munkahelyemre, kiirja hogy identifikáljam magam, de amikor előveszem a kártyám nem enged be. már megkaptam a cd-t cyphertől, de nem tudok vele mit kezdeni! Általános elakadás...segitsetek plíííz.... -
HunStriker #243 Csákóóó! Én most fogom elkezdeni a magyarítást, de ídőbe telik, sztem nyár végére kész lesz! addig is kövessétek nyomon az oldalam, sztem már holnap kihírezem, sőt még képet is megpróbálok rakni hozzá -
#242 Ha visszaolvasol szerintem mindenre találsz megfelelő választ. -
#241 A bü..s k..va an...t...meg van!!! :)))
Csak le kellett olvasni a névjegytáblájáról a k...va nevét... Ba...k meg..
Amúgy van itt még vki? Ha kéne segítség jól jönne egy ember, aki már végigvitte:) Köszi! -
#240 kész vagyok...ezt írtátok :
!!!!!SPOILER!!!!!!!
Menj vissza a szobádba és ülj le a gép elé lesz egy üzeneted, nézd meg.
Nézz be a felső fiokodba ott lesz egy cetli.
Utánna a messengerrel hivd a tudakozot és utánnna Mrs Oswaldot.
Beszélgettek elmondod neki hogy nálad van a teddy odamész az ajtóhoz és kinyitja.
hogyan hívjam fel Mrs oswaldot???? Nincs ilyen lehetőség... nem értem... -
#239 ööö kibaszott nehéz...2 órája itt állok és nem értem...2 üzenetet küld
1.i don't even know who's number i'm looking for here
2.thanx anyway
ennyi...hogy a faszba kell felhívni azt a valakit, ha ennyi...nálam van maci,cetli,robot,gyújtó,messenger...elolvastam számítógépbe üzenetet...és semmi. Hogy tovább??? -
#238 Hali! Sajna csak most jutottam ehhez a nagyxü gamehez,s nem értem. Az elején meséltétek, hogy fel kell hívni azt a vkit...nekem nem sikerül...folyton csak az a kiscsaj jön be s egyet hajt...nem értem...help me. -
#237 Nincs magyarosítás! Ha lesz is valaha, az nem mostanában lesz, az biztos! -
hibás nick #236 Sziasztok! Tud valaki elérhető magyarosítást a game-hez?! Előre is köszönöm! -
#235 Koszi :D
Mar sejtem. Amikor feltettem a kerdest nem tudtam hogy ki is lehet menni az epuletbol es ot randaliroztam minta huje :D -
#234 Pofázz vele addig, amíg meg nem mondja, hogy éhes, és LiteLife kéne neki. Aztán menj el Brooklynba Bobhoz, az utcai árushoz, tőle kapsz ilyet. Aztán használd az irodai mikrót, de előre mondom, nem lesz ilyen egyszerű :)))) -
#233 Ize... hogy tudom Bill-t eluzni a Terminal elol? Ugyertem lehet eluzni anelkul (butykolni kell a mikrot mi?) hogy ki kene menyek az utcara?
-
#232 Há persze, hogy jóóóó! Főleg az átvezető animok vannak nagyon ott a szeren. De nem lesz az év kalandjátéka szvsz. Jön még idén a Still Life, meg a Nibiru is ám. -
#231 Faxba mar itt rohad a gama a gepen es csak most telepitettem fel :D
Naon jo! :D -
#230 bocs grebber de nem küldte el privbe...
SPOILER
szitu ugye úgy kezdődött, hogy elrabolják a szomszédot...
Erre hősünk miért, miért nem, megnézi mit segíthet, bizti sdzipmátiát is keltett benne a nő meg a gyerek [mert az ő felesége és gyereke meghalt amikor lezuhant egy repülőgép, "terroristatámadásban", valójában az önudatára ébredt sz.gép nyírta ki őket , mert a gépen a Ludditák vezére volt, aki őt megalkodta (a szgép mesterséges intelligenciáját, aztán megijedt attól amit alkotott) és aztán megpróbált minden gépet megsemmisíteni...]...
Szal hősünk is elkezd nyomozni, követi a szomszéd hátrahagyott nyomait, szomszéd ugye újságíró volt, gyaníthatjuk h vmit felfedett... aztán lássuk, h a munkahelyünkön egy kampányon dolgozunk , a "szólás szabadsága" :) címmel, hogy mindenki szabadon beszélhessen, nem kell több titkosítási rendszer, ha mindenki nyíltan beszél, és az lesz a gyanusított így aki hallgat [terrorista]...
A nyomok követése közben kapcsolatba kerülünk az Idegen Támadás Clubbal akik azthiszik h a helyi internet [globalnet] az "idegenekkel" kommunikál, és h minden adatot megszerezni a neten rólunk, ezért építettek egy saját hálózatot, és találtak egy titkos kódot, ami szerintük az idegenek kódja a globalnetbe [valójában az öntudatra ébredt sz.gép aki így szerez adatokat a világról, a puerto rico-i , adattovábbító műholdak felé fordított nagy antennával IS],.. [antikváriusnak meg van egy csomó újsága, mert a globalnet úgy cenzúráz, h ami régen történt eseméyn és neki nem tetszik nem teszi fel a netre (nem szkennelt be öreg csomó újságot amiért megbüntethető az infó szabadsága törvény miatt, amúgy eltörölték kézírást is 2010 körül :P)] szal amikor pl. este felébredünk és látjul h vmi "ufó" az az űrbázison kiderül, hogy a szupersz.gép építi őket, h megfigyelhesse a világot! ÉS pl. akkor h jönnek ügynökök a gépbe, amikor bezárják a csajt... hát az úgy, h a szupergép, küld egy emailt, egy kormnányhivatalnak h itt terroristák vannak, érted...
Ja űrbázis, ottan agyat mosnak, aki kezd rájönni h mi folyik itt azt az űrbűzison kezelik ki, kábító koktélokkal, nem tucc gondolkodni, elfeleded amit hittél, mindenki nyeri a jegyét az űrbázisra ez is érdekes ;) a sz.gép sorsol ki... a sz.gép, ami mi Christine-ünk akivel chataltünk nap mint nap, ahogy a szomszéd is tette, de ott a neve Mary volt :)
Pl az őrült Guru is a parkban is fenn az űrbázison őrült meg.. süket zenész meg parkba ajakról tud olvasni, így érti meg az embereket, így értette meg az antikvárius üzenteét, amin nem volt hang..
Ja antikvárius... felesége kiment segíteni egy sebesültnek, amikor a Lowe East side-on laktak, és ott dúltak a harcok a rendőrök meg a gépromboló, robbantgató Ludditák között...
Tengeri toronyba egy továbító állomás van ami infót küld a világról a szupersz.gépnek, el is pusztítjuk jól...
Aztán elkapnak, börtön, idegbeteg őrt jól kiütjük, h megijesszük kecsappal, fogunkba a nyomkövető, ezért tudják h a fal mellé megyünk és szólnak h lelőnek holott senki sincs az őrtornyokban...
Szal börtönből ki, épp ott kinozták a szomszédot is, ő is megmenekült, nem tudni h, metróba talizunk, levisszük családját hozzá, mondja van egy tankolt gép a reptéren, el is jutunk alaszkába, meglássuk a szupersz.gépet [hulla is próbálta leállítani, de bezárták és szomjan meg éhenhalt] , rájövünk h ha a műholdakat beállítjuk [egy már hibás , a 2es amit nem is piszkálunk, ez kapta az adatokat a tengeri toronytól] és ha ügyesen állítjuk a szateliteket, akkor jó lesz mert a sz.gép nem kap adatot, meglesz a pillanatnyi csend a "moment of silence" és nyertünk, igen ám , DE a sz.gép 3 nukleáris rakétát new york ra állíott , amit a kapszulából, a disc*cel átprogramozunk és nyertünk!
remélem jól írtam mindent.. :)
Peace -
#229 "nem magam találtam ki" :) -
#228 Csak azt nem magadtól???
Ha igazad beszélsz te kurva okos ember vagy elismerésem -
#227 Na végigtoltam én is, bár a műholdas puzzlet nem magam találtam ki mert elég idegtépő volt a számomra :)
De nagyon tetszett, jó kis játék volt, még sok ilyet tőlük! -
#226 Ez amiatt volt, mert annak a vacaknak, amit beleöntöttél fel kell oldódnia, és ahhoz idő kell. A játékban úgy telik az idő hogy ki-be mész a szobákból :P -
#225 Inkább kussolok mert megvan érdekes egyszer nem tudtam lehuzni a budit bementem mégegyszer akkor már igen . -
#224 Na erre sajna nem jövök rá akárhogy is töröm magam a csajjal vagyok a szobában és annyit tudtam csinálni hogy a gumicukrot felvettem azt beletettem a budiba.
Mi a következő lépés??
-
#223 Persze hogy ezt is megtaláltam. -
#222 Ott vagyok a lepukkant metróban Oswald,Professzor,Charlie és Juri beszéltem mindenkivel valami cipőt kell kombinálni a drótal de cipő sehol hol találom? -
#221 Aludni kell rá egyet :) -
#220 Na megvan. -
#219 A szomszádos cellában attol a csávótól hogy kényszerithetem ki a KECSAPOT???? -
#218 Arra még várhatsz pár évet... -
#217 Szeretnék egy olyan grafikáju akármilyen gamet ami ebben a gameben az átvezető animokban van.