503
  • pityogo2
    lvl 30
  • TEJA
    Van egy level 25ös botom, ha meteort nyomok rá level 30 vagy 35 lesz?
  • pityogo2
    tedd at elosszoris 16 bitre a színmélységet.
    próbálkozz újra

Nah, új szerveren csak lvl 27,62-ot sikerult full egyedul elerni egnnyi ido alatt, meg meg meneztem kozben az elvalt nok klubbjat...
    jóccakát mindenkinek, én megyek mostmár aludni. Holnap majd folytatom...

• Mihail
    most szedtem le, feltelepítem, és patchelésnél winsocket error! mi a fasz baja van?
  • pityogo2
    jah, hát bassza meg a lustaságod, hogy lusta vagy nekem írni :P
    DS sztem meg uncsi.. én legalábbis meguntam lvl 80 után a mágusommal...
  • Imurai
    2 nap után meguntam. Miután a tudatlanságom lévén ingyen adtam el egy tökjó kardot... Bassza meg! Inkább Dungeon Siege!
    DS rulz!
  • pityogo2
    pl én.
  • Sugam
    kik jatsznak az uj serveren??
  • Sugam
    ja ok:))
  • pityogo2
    a hülye kérdés szólt neked :)
  • Sugam
    a fene egye meg!!!socket error:((((
  • Sugam
    okes en mar vaok az ujserveren:sugam nevvel

haod cee ez miert szolt nekem ez a 4 db?
  • Sugam
    minek mennyunk az uj serverre??most talaltam egy

Diamond Axe+1 et
    acuracy:1
    Ph-damage:+74

jo mi??vagy nem??

• pityogo2
    en meg nem alttam lvl 10-nel nagyobbat:D
  • pityogo2
    gyertek az uj szerverre, ott vannak meg tavlatok, en mar fejlodok mint a huyle :D
  • pityogo2
    előre is szólok: senki ne jöjjön hülye kérdéssel, mert kurvára felvagyok baszva. 4 dragonballból nem sikerült feljavítani 1 kurva elitet, és most elbuktam 4-et. Sugam, ez főleg neked szólt.
  • pityogo2
    előbb írtam oda
    amúgy most kértem meg a moderátorokat a fent látható kép berakására, és hogy arra kattintva elvigyen a fórumra
  • Sugam
    haho emberek milett a masik forummal senki nem jar oda??
  • TEJA
    Áh nem, kösz, de nem megyek át. Már sokat szenvedtem ezzel egyrészt, másrészt meg én nem iylen mechanikusan akarok ezzel jáccani, élvezni akarom, és úgy akarok magas szinteket elérni hogy tudom, egyedül az én munkám volt benne. Szóval nem megyek.
  • TEJA
    Átmehetek, de pénzem, cuccaim, miből lesznek?
  • pityogo2
    ha +1-es volt, akkor nem is vesztettél sokat, max az eredeti érték 1-2%-éárt adtad el...
    na figy, ezért lenne jó pl ha átjönnél lionra, és ot tudnál kérdezni...
  • pityogo2
    Skacok, ne a tigeren szenvedjetek már :D
    a karimmál bárkit feltudok húzni 3-4 óra alatt lvl 40-ig, gyertek már át :)
    ma votlam a slowapéknél 1 körre 7500 arrowwal felpakolva.
    mire ellőttem az utoldót is, addig lett:
    11 meteor
    5 unique (egyikben volt 1 socket is)
    1 elite
    360,000 silver
    :D
    a mostani vagyonom az kb: 2,200,000 silver, és kb még 5,000,000-7,000,000 silver tárgyakban (nem használati)

Nos: socketeket úgy csinálhatsz, hogy szerezel egy dragonballt, és elmész bird islandra, ahol az egyik fickó csinál bele socketet (!!!! NEM MINDIG SIKERÜL !!!)

Dragonball segítségével csinálhatsz pl refinedeket, eliteket, super itemeket, stb az alábba szerint:

sima cucc+db -> refined cucc
    refined cucc+db -> unique cucc
    unique cucc+db -> elite cucc
    elite cucc+db -> super cucc

A meteor segítségével pl:

lvl 5-os kardból-> lvl 10-> lvl 15->lvl 20 ->lvl 25->...
    lvl 27-es páncélból->lvl 37-> lvl 47 -> lvl 57 -> lvl 67->...
    remélem ez is érthető :)

u.i. : aki tud nekem szerezni elite/super nyakláncot, fülbevalót, gyűrűt, csizmát, attól jó áron megveszem.
    ill veszek még: +1-es ijjakat ; +1-es ijjász köpenyeket, és +1-es gyűrűt, csizmát, nyakit, fülbevalót.
  • Sugam
    ja es azt is hogy merre talalod amit gyaknod kell
  • Sugam
    haod figy az sztem ert vagy 1m et ha nem 500k t
    de aztan lehet hogy tevedek.es csak 100 200 at.
    questeket a www.conqueronline.com-on talalsz ott a
    play reszlegnel.amugy pkticket et is erdemes gyujteni.
    haod es sztem gyakj pheasentokat meteore meg ticketeke.
    ja es most hanyas vagy??kulonben irja az a tekercsen levo
    kerdojeles bigyo hogy mi a _feladatod_.nem quest(habar azt jelenti hogy feladat) es ott leirja azt is hogy mit kell megszerezni cuccot es magadra rakni meg hogy miket gyakj.
    ebbol a pontbol sokfele kiindulhatsz.
  • TEJA
    Na ez az, de kezdőként honnan a fazsból tudjam hogy mit tud. De talán már tájékoztathatnátok mire jó a Ph damage +2.
    Valami adam vagy richard nevű fazon a városban 6 ticketet vesz 6000ért.
    és kellenek questek...
  • Ivan Pjodr
    Aki eddig Ravens néven ismert annak mondom: új kairt kezdtem Selestis a neve(most lvl 15 warrior), ha láttok szóljatok, addoljatok a friendlistbe. De ha elvisztek tápolni az se baj :)
  • Imurai
    Ki vesz pk ticketet? Pls help!
  • Imurai
    Nekem van olyan "MEGMARADAVÁGÁSIRÁNYÁNAKNYOMASZINESEN" kardom ^_^ Megveszed? :P

Más: hol találom Magic Artisan-t? (tea: ő is rak gemet a cuccokba. Meg Artisan wind is, ő Twin főterén áll)
  • Sugam
    te hulye allat.eladtad?!!! nem vagy normalis
  • TEJA
    Még egy kérdés, iylen frankó MEGMARADAVÁGÁSIRÁNYÁNAKNYOMASZINESEN effektust hogy kapnak a fegyvereim? Hogy lehet gemet rakni tárgyba, és hol lehet gemet szerezni, meg oylan tárgyat amibe lehet tenni? =) Refined cuccokat hogy lehet csinálni/szerezni?
  • TEJA
    Nem kell, én iylennel nem élek vissza, egyedül doglozom. Na, kénének questek mert ez így már unalmas, 24es szintű vagyok. Mentem az utcán egy félisten szerű karakter elém állt és azt mondta kell neki a gyűrűm, és ad érte 10k-t. Ph damage+2 volt a tulajdonsága, baj, hogy eladtam?
  • Imurai
    Hi, Imurai néven keressetek egy taoist-ot... Teával lógok ált, hadd húzzon má :D (a köcsedék 5 embert nyírt ki eccerre, teambe voltunk)
    Tigris szerver...
  • pityogo2
    énis mingyá 80-as haver leszek :D
    amugy van egy haverom, aki már az egyik szerveren ujjászületett...
  • TEJA
    Jah engem megiunt megöltek. Kis csávó mindenkinek bepofázik, csak azért hogy valaki bántsa, hogy hívhassa a 80as szintű haverját hogy verje már meg azt a szemetet, akinek volt pofája megütni azt aki sértegeti...
  • Sugam
    szar nap ez a mai:((((
  • pityogo2
    Nah, mind a 4 kari ottvan a helyén.
    valszeg én fogok 1-et vinni, Sugam 1/2-t, és a maradékról pedig megpróbálok valakit meggyőzni:)
  • pityogo2
    slowape
  • Sugam
    okes.:)
    ja,es hol fejleszten(ed)(nenk) a karikat?kiket?
  • TEJA
    Nah, a blade használatnál azt írja ki: You may improve it after level 20. Mi ez, mikor, és hol tudom megcsinálni?

Az edzőrészen mivan ha két játékos harcol egymással?
  • TEJA
    Nem megyek át, jó így nekem. Ma jött egy gyerek a vadonban hogy meteor kell neki és ad érte 40000et.Mondom jólvan, erre trade ablakot nyit rám, mondom neki hogy a városban van a cucc. Aszondja hozzam el, megvár(itt már kicsit gyanús volt), de mondtam neki hogy ha neki kell a cucc,nehogy már én ugrabugráljak, bemegyünk a városba, kiveszem a meteort, mondom üzlet, erre a gyerek bepánikolt hogy a katonák megfogják ölni és elfutott. Gondolom úgy tervezte hogy leüt azt elveszi az árut... Hát nem jött be. Úgy utálom ezeket a playerkiller köcsögöket.
    A gyilkosok neve pirossal van nem?
    Miylen küldetéseket ajánlatos megcsinálnom?Vagy hogy mondjam, kezdésnek, mert eddig egyet se csináltam, gondoltam felnyomom magam előtte egy kicsit hogy ne dögöljek meg az első szörnytől.