Conquer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minek mennyunk az uj serverre??most talaltam egy
Diamond Axe+1 et
acuracy:1
Ph-damage:+74
jo mi??vagy nem??
Diamond Axe+1 et
acuracy:1
Ph-damage:+74
jo mi??vagy nem??
gyertek az uj szerverre, ott vannak meg tavlatok, en mar fejlodok mint a huyle :D
Ide mit kéne írni?
elõre is szólok: senki ne jöjjön hülye kérdéssel, mert kurvára felvagyok baszva. 4 dragonballból nem sikerült feljavítani 1 kurva elitet, és most elbuktam 4-et. Sugam, ez fõleg neked szólt.
Ide mit kéne írni?
elõbb írtam oda
amúgy most kértem meg a moderátorokat a fent látható kép berakására, és hogy arra kattintva elvigyen a fórumra
amúgy most kértem meg a moderátorokat a fent látható kép berakására, és hogy arra kattintva elvigyen a fórumra
Ide mit kéne írni?
Áh nem, kösz, de nem megyek át. Már sokat szenvedtem ezzel egyrészt, másrészt meg én nem iylen mechanikusan akarok ezzel jáccani, élvezni akarom, és úgy akarok magas szinteket elérni hogy tudom, egyedül az én munkám volt benne. Szóval nem megyek.
Átmehetek, de pénzem, cuccaim, mibõl lesznek?
ha +1-es volt, akkor nem is vesztettél sokat, max az eredeti érték 1-2%-éárt adtad el...
na figy, ezért lenne jó pl ha átjönnél lionra, és ot tudnál kérdezni...
na figy, ezért lenne jó pl ha átjönnél lionra, és ot tudnál kérdezni...
Ide mit kéne írni?
Skacok, ne a tigeren szenvedjetek már :D
a karimmál bárkit feltudok húzni 3-4 óra alatt lvl 40-ig, gyertek már át :)
ma votlam a slowapéknél 1 körre 7500 arrowwal felpakolva.
mire ellõttem az utoldót is, addig lett:
11 meteor
5 unique (egyikben volt 1 socket is)
1 elite
360,000 silver
:D
a mostani vagyonom az kb: 2,200,000 silver, és kb még 5,000,000-7,000,000 silver tárgyakban (nem használati)
Nos: socketeket úgy csinálhatsz, hogy szerezel egy dragonballt, és elmész bird islandra, ahol az egyik fickó csinál bele socketet (!!!! NEM MINDIG SIKERÜL !!!)
Dragonball segítségével csinálhatsz pl refinedeket, eliteket, super itemeket, stb az alábba szerint:
sima cucc+db -> refined cucc
refined cucc+db -> unique cucc
unique cucc+db -> elite cucc
elite cucc+db -> super cucc
A meteor segítségével pl:
lvl 5-os kardból-> lvl 10-> lvl 15->lvl 20 ->lvl 25->...
lvl 27-es páncélból->lvl 37-> lvl 47 -> lvl 57 -> lvl 67->...
remélem ez is érthetõ :)
u.i. : aki tud nekem szerezni elite/super nyakláncot, fülbevalót, gyûrût, csizmát, attól jó áron megveszem.
ill veszek még: +1-es ijjakat ; +1-es ijjász köpenyeket, és +1-es gyûrût, csizmát, nyakit, fülbevalót.
a karimmál bárkit feltudok húzni 3-4 óra alatt lvl 40-ig, gyertek már át :)
ma votlam a slowapéknél 1 körre 7500 arrowwal felpakolva.
mire ellõttem az utoldót is, addig lett:
11 meteor
5 unique (egyikben volt 1 socket is)
1 elite
360,000 silver
:D
a mostani vagyonom az kb: 2,200,000 silver, és kb még 5,000,000-7,000,000 silver tárgyakban (nem használati)
Nos: socketeket úgy csinálhatsz, hogy szerezel egy dragonballt, és elmész bird islandra, ahol az egyik fickó csinál bele socketet (!!!! NEM MINDIG SIKERÜL !!!)
Dragonball segítségével csinálhatsz pl refinedeket, eliteket, super itemeket, stb az alábba szerint:
sima cucc+db -> refined cucc
refined cucc+db -> unique cucc
unique cucc+db -> elite cucc
elite cucc+db -> super cucc
A meteor segítségével pl:
lvl 5-os kardból-> lvl 10-> lvl 15->lvl 20 ->lvl 25->...
lvl 27-es páncélból->lvl 37-> lvl 47 -> lvl 57 -> lvl 67->...
remélem ez is érthetõ :)
u.i. : aki tud nekem szerezni elite/super nyakláncot, fülbevalót, gyûrût, csizmát, attól jó áron megveszem.
ill veszek még: +1-es ijjakat ; +1-es ijjász köpenyeket, és +1-es gyûrût, csizmát, nyakit, fülbevalót.
Ide mit kéne írni?
haod figy az sztem ert vagy 1m et ha nem 500k t
de aztan lehet hogy tevedek.es csak 100 200 at.
questeket a www.conqueronline.com-on talalsz ott a
play reszlegnel.amugy pkticket et is erdemes gyujteni.
haod es sztem gyakj pheasentokat meteore meg ticketeke.
ja es most hanyas vagy??kulonben irja az a tekercsen levo
kerdojeles bigyo hogy mi a _feladatod_.nem quest(habar azt jelenti hogy feladat) es ott leirja azt is hogy mit kell megszerezni cuccot es magadra rakni meg hogy miket gyakj.
ebbol a pontbol sokfele kiindulhatsz.
de aztan lehet hogy tevedek.es csak 100 200 at.
questeket a www.conqueronline.com-on talalsz ott a
play reszlegnel.amugy pkticket et is erdemes gyujteni.
haod es sztem gyakj pheasentokat meteore meg ticketeke.
ja es most hanyas vagy??kulonben irja az a tekercsen levo
kerdojeles bigyo hogy mi a _feladatod_.nem quest(habar azt jelenti hogy feladat) es ott leirja azt is hogy mit kell megszerezni cuccot es magadra rakni meg hogy miket gyakj.
ebbol a pontbol sokfele kiindulhatsz.
Na ez az, de kezdõként honnan a fazsból tudjam hogy mit tud. De talán már tájékoztathatnátok mire jó a Ph damage +2.
Valami adam vagy richard nevû fazon a városban 6 ticketet vesz 6000ért.
és kellenek questek...
Valami adam vagy richard nevû fazon a városban 6 ticketet vesz 6000ért.
és kellenek questek...
Aki eddig Ravens néven ismert annak mondom: új kairt kezdtem Selestis a neve(most lvl 15 warrior), ha láttok szóljatok, addoljatok a friendlistbe. De ha elvisztek tápolni az se baj :)
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Ki vesz pk ticketet? Pls help!
Nekem van olyan "MEGMARADAVÁGÁSIRÁNYÁNAKNYOMASZINESEN" kardom ^_^ Megveszed? :P
Más: hol találom Magic Artisan-t? (tea: õ is rak gemet a cuccokba. Meg Artisan wind is, õ Twin fõterén áll)
Más: hol találom Magic Artisan-t? (tea: õ is rak gemet a cuccokba. Meg Artisan wind is, õ Twin fõterén áll)
Még egy kérdés, iylen frankó MEGMARADAVÁGÁSIRÁNYÁNAKNYOMASZINESEN effektust hogy kapnak a fegyvereim? Hogy lehet gemet rakni tárgyba, és hol lehet gemet szerezni, meg oylan tárgyat amibe lehet tenni? =) Refined cuccokat hogy lehet csinálni/szerezni?
Nem kell, én iylennel nem élek vissza, egyedül doglozom. Na, kénének questek mert ez így már unalmas, 24es szintû vagyok. Mentem az utcán egy félisten szerû karakter elém állt és azt mondta kell neki a gyûrûm, és ad érte 10k-t. Ph damage+2 volt a tulajdonsága, baj, hogy eladtam?
Hi, Imurai néven keressetek egy taoist-ot... Teával lógok ált, hadd húzzon má :D (a köcsedék 5 embert nyírt ki eccerre, teambe voltunk)
Tigris szerver...
Tigris szerver...
énis mingyá 80-as haver leszek :D
amugy van egy haverom, aki már az egyik szerveren ujjászületett...
amugy van egy haverom, aki már az egyik szerveren ujjászületett...
Ide mit kéne írni?
Jah engem megiunt megöltek. Kis csávó mindenkinek bepofázik, csak azért hogy valaki bántsa, hogy hívhassa a 80as szintû haverját hogy verje már meg azt a szemetet, akinek volt pofája megütni azt aki sértegeti...
Nah, mind a 4 kari ottvan a helyén.
valszeg én fogok 1-et vinni, Sugam 1/2-t, és a maradékról pedig megpróbálok valakit meggyõzni:)
valszeg én fogok 1-et vinni, Sugam 1/2-t, és a maradékról pedig megpróbálok valakit meggyõzni:)
Ide mit kéne írni?
Nah, a blade használatnál azt írja ki: You may improve it after level 20. Mi ez, mikor, és hol tudom megcsinálni?
Az edzõrészen mivan ha két játékos harcol egymással?
Az edzõrészen mivan ha két játékos harcol egymással?
Nem megyek át, jó így nekem. Ma jött egy gyerek a vadonban hogy meteor kell neki és ad érte 40000et.Mondom jólvan, erre trade ablakot nyit rám, mondom neki hogy a városban van a cucc. Aszondja hozzam el, megvár(itt már kicsit gyanús volt), de mondtam neki hogy ha neki kell a cucc,nehogy már én ugrabugráljak, bemegyünk a városba, kiveszem a meteort, mondom üzlet, erre a gyerek bepánikolt hogy a katonák megfogják ölni és elfutott. Gondolom úgy tervezte hogy leüt azt elveszi az árut... Hát nem jött be. Úgy utálom ezeket a playerkiller köcsögöket.
A gyilkosok neve pirossal van nem?
Miylen küldetéseket ajánlatos megcsinálnom?Vagy hogy mondjam, kezdésnek, mert eddig egyet se csináltam, gondoltam felnyomom magam elõtte egy kicsit hogy ne dögöljek meg az elsõ szörnytõl.
A gyilkosok neve pirossal van nem?
Miylen küldetéseket ajánlatos megcsinálnom?Vagy hogy mondjam, kezdésnek, mert eddig egyet se csináltam, gondoltam felnyomom magam elõtte egy kicsit hogy ne dögöljek meg az elsõ szörnytõl.
keresd meg, ha annyira akarod, de én nem árulom el, mert énis elég sokat szenvedtem már, és énis csak _véletlen_ találtam meg.
Ide mit kéne írni?
aki/akik segít/enek nekem megcsinálni holnap 4 karit lvl 40-ig, azok fejenként kapnak 2 meteort :)
számítok rátok
sztem készen lennének elég hamar...
számítok rátok
sztem készen lennének elég hamar...
Ide mit kéne írni?
mi a lion-on... sztem te is gyere át... amugy hogy mi a squama?.. na ezt énis szeretném tudni...

Ide mit kéne írni?
Hm, nekem csak 3 van, elõtte elpzaroltam 1et ruha szinezésre, meg egy gyûrût fejlesztettem és oylat kaptam amiylen már amúgy is volt..Bláh.
Kérdés: Mi az a quama vagy mi? Azt tudom hogy ha megtalálod akkor jó neked és kapsz meteort, de hogy néz ki, hol van, stb.
Tiger szerveren vagyok, gondolom ti nem.
Kérdés: Mi az a quama vagy mi? Azt tudom hogy ha megtalálod akkor jó neked és kapsz meteort, de hogy néz ki, hol van, stb.
Tiger szerveren vagyok, gondolom ti nem.
mwuhaha, szertem a meteor zónát 

ezt a mennyiseget kb masfel -2 óra alatt csináltam :D

ezt a mennyiseget kb masfel -2 óra alatt csináltam :D
Ide mit kéne írni?
Na tökjó ez a team dolog csak úgy folyik az xp. Nem tudom hogy személyes varázsom van e de ma már 9 csaj támadott meg és kurvára unom már. Igaz többet ütnek de én tele vagyok gyógyitallal szal hosszú távon én nyernék de elfutnak, én meg nem vagyok oylan nevetséges mint õk szal nem ugrok utánuk. De télleg, mire jó ez? Szerintem tök szánalmas hogy jön egy 50es szintû nagyarc és leüti a kezdõt..
A "pvlevel me" vagy micsoda az mi?
A "pvlevel me" vagy micsoda az mi?
bakki... nem enged be ez a buzzansc most.... na mind1, megyek mostmár aludni, aztán holnap megint pénzelek 1-2 kört....
megvan az elv hogyan kell minden meteort kimenekíteni :D
hátulutüje: 2 ember kell, vagy nagyon gyors alt+tab+kattintgatás...
megvan az elv hogyan kell minden meteort kimenekíteni :D
hátulutüje: 2 ember kell, vagy nagyon gyors alt+tab+kattintgatás...
Ide mit kéne írni?
Valami szerver javítás volt,ki kellett lépni de ezek szerint jó. Még egy kérdés: Láttam egy buksit fekete ruhában, de én nem láttam oylan ruhafestéket. Hogy lehet ezt elérni?
müxik :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
hát nem tudom hogy fog összejönni....le van halva a csat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És a tiger, dragon stb az mi? Szerver?
medagja azt az infot, ghogy melyik teruleten van....
na én élmos vagyok, korán keltem , jóéjt mindenkinek.
Holnap reggel kb 10-12 kozott talalkozo. aki bennlesz uzenjen 10 es 12 kozott nekem a játékban vagy itt priviben.
na én élmos vagyok, korán keltem , jóéjt mindenkinek.
Holnap reggel kb 10-12 kozott talalkozo. aki bennlesz uzenjen 10 es 12 kozott nekem a játékban vagy itt priviben.
Ide mit kéne írni?