Félelem!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pempõ
És szívjál kevesebbet! D:

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Akkor menj vissza 'kísérõvel'

kurvanyu jó-johánzon!!44

The Garrett
de okozhatott volna, nem is kicsit. ÉS igazából már csak ez az ami megrémíszt. Elég "elhagyatott" egy hely, nem valószínû hogy egyhamar rámtaláltak volna. DE mondhatom hogy " szerencsém" volt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dzsini
abban egyetértünk, hogy emiatt nem kell megijedni - csak hirtelen 2x is felhoztad, amikor semmi köze sincs a jelenlegi helyzethez.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dynamic
Nekem ellenkezõleg, elalváskor szoktak elõjönni ilyen dolgok(bár szerencsére nem olyan erõsen, mint az elõzõ hsz-omban).Félig éber és félig alvó állapotban sokkal intenzívebben és hihetõbben élem át a dolgokat.Tehát részben fenn vagyok, érzékelem a valóságot, de érdekes módon a valóságban nem annyira negatív dolgot is jóval tragikusabbnak érzékelem akkor abban a "félhülye" állapotban.
Pempõ
Egy kurva szóval nem mondtam hogy az.
Erre reagáltam mert szerintem fasság:
"mindenesetre asszem ezentul csak a házkörül sétálgatok ha mehetnékem van"

kurvanyu jó-johánzon!!44

Dzsini
Pempõ de ez NEM pánikbetegség. semmi köze hozzá, ne keverjük bele. ezt biztosan tudom (és nem fogok róla mesélni).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
ez lesz az, amit Dynamic írt, csak szokás szerint nem tudom megfogalmazni 😊) csak nekem közvetlen ébredés után volt - sok egyéb mellett emiatt is kezdtem a tudatos álmodással foglalkozni, hogy kiderítsem a forrását 😊 aztán nem lett meg, de sok másra jó lett a dolog.

szerintem ne változtass a sétálási szokásaidon egy ilyen miatt, azzal pont megerõsítenéd azt, hogy ez egy kerülendõ dolog. szerintem inkább természetes, fogadd el, és ne félj tõle, nem okozott semmi bajt.

Pempõ
Emiatt mondom az orvost. Pánikbetegek (nem rád mondom, neked nem tudom mi bajod) elég rendesen bekorlátozzák az életterüket, van aki a lakásából többet nem mozdul ki és ez nemjóak...

kurvanyu jó-johánzon!!44

The Garrett
Nemtudom nemigazán hiszek a szellemekben, természetfeletti dolgokban. Tuti van rá valami "biológiai" magyarázat.

The Garrett
Asszem ez írja le legjobban. ÉS elmult magától? Vagy tettél ellene valamit?

Dzsini
azért mondom, hogy ha rendszeres lenne, akkor mindenképp dokihoz kell menni vele. de egy ilyen alkalom még nem számít igazán... vizsgáld át magad belülrõl (meditáció vagy ilyesmi, elég ha csak csendben felidézed hogy pontosan mi és hogy történt), és rájössz, hogy igazából csak egy új élmény volt, de valószínüleg semmi rossz nem történt. (ha mondjuk kicsit el lehet rugaszkodni azt mondanám, hogy esetleg egy szellem csapott át rajtad, és az állított le egy pillanatra)

Dynamic
Nekem is volt hasonló, bár nem tudom ugyanarról beszélünk-e.Egy megmagyarázhatatlanul erõs félelem érzet, ami olyan nagy volt hiszen szinte fizikai fájdalomként éltem meg.Szinte határozottan éreztem, hogy perceken belül megõrülök vagy meghalok.A legrosszabb az volt, hogy miután "megismertem", újra és újra elõ tudtam ezt a hülye érzetet hozni magamból.Szerencsére csak 3-4* fordult elõ(kb.8 éve), azóta nem.
The Garrett
Ja hmár viszonylag lenyugodtam, csak gondoltam valaki tud okosat mondani rá 😊
mindenesetre asszem ezentul csak a házkörül sétálgatok ha mehetnékem van

Pempõ
Csak vigyázz nehogy túlreagáld magadban a dolgot és esetleg emiatt tüneteket produkálj. Sazlé nopara.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempõ
Szerintem mindenképpen, anélkül súlyosbodhat, bár nem értek a témához. Elég sokféle parára van már gyógyszeres vagy terápiás kezelés.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Dzsini
ha gyakori és rendszeres lesz, akkor esetleg. de addig felesleges, úgyse nagyon lehet visszamenõleg semmit kideríteni róla.

The Garrett
olyasmiféle. "érdemes" ezzel orvoshoz fordulni? Ugyértem tudnak vele valamit kezdeni?

Dzsini
neem, az teljesen más - ez csak valami roham volt, nekem ébredés után volt idáig kb 2x, nem tudom mi a forrása és miért akkor történt...

Pempõ
Pánikbetegség?

kurvanyu jó-johánzon!!44

The Garrett
Huhh nemtudom veletek történt-e már ilyen, de ma olyat éltem át, amit eddig soha. Szokásos

napi/heti (mikor hogy) sétám egy kb 1 km re lévõ kis erdõn visz keresztül. Sétálok a már

unalomig ismert fák között, mikor hirtelen földbegyökerezett a lábam, ez a legjobb kifejezés rá, mert mozdulni se bírtam.Hirtelen olyan érzésem támadt, mintha valaki figyelne... Vagyis nemtudom mintha magamat figyelném kívülrõl, nem ájultam el meg semmi, de valami olyan hihetetlenül elkezdett remegni a kezem hogy a mutatóujjam görcsberándult. NEm láttam szellemet, vagy hallottam gyereksírást, sikoltást, de talán így még félelmetesebb volt, mert egy még most se tudom mitõl blokkoltam le pár mp re. Belegondolni is szörnyû, hogy mivan akkor ha elájulok ott a semmi közepén, mert 10 év mulva se találnak rám.
Ezt szerintetek mi okozhattta? Nemhiszem hogy bebeszéltem volna magamnak, hisz gyakran járok

arra és eddig soha nem fordult elõ még csak hasonló eset se. a hej se félelmetes, temetõ sincs a közelében stb.

KOMOLY ötleteket/javaslatokat várok, thx.

← ElőzőOldal 3 / 3