10
-
#10 "A Lossless Linking/ Zero Link technológia révén a felhasználók néhány módosítást közvetlenül a DVD-lemezen is végrehajthatnak"
Ha jól tudom, az LL/ZL nem egészen ezt jelenti, hanem a puffertúlcsordulás védelem megvalósításáanak a neve. -
#9 Milyen teszteket néztél? Írás-/olvasásminőséget is? -
#8 Biztos... -
#7 sose értettem minek külső .. mit kell ezen annyit cipelni ? notebookhoz is van belső .. szal biztos jó valakinek .. de nekem jó a csicsamentes beépíthető is :) -
#6 plextort tényleg nem, az NEC/LG/MSI ugyanolyan képességű van 16-22ezerért... és a tesztek alapján egyik se rosszabb a Nagy Plexnél.
amúgy ha 34-35 a plex, akkor is még mindig beljebb vagyok egy 10essel, és nem kevésbé cipelhető egy külső ház (erre van kitalálva) -
tajfun #5 Mongyuk jo lenne ha vekonyabb lenne. -
tajfun #4 Nem ugyanaz a kategoria. Ez arra jo hogy cipeld magaddal, 1ik geptol a masikhoz. Ha azt nezzuk hogy mezei 2x meg 4x notebook irok kerulnek 60 + tarhaba, akkor ez eleg korrekt. Na persze mire hozzank eljut, a 60 rongybol lesz 600 is. -
Cat #3 a dolog ott bukik meg, hogy 20ezeért nem kapsz 12x-es plextor DVD irót :) -
#2 mennyivel jobb ez így (nem esztétikai, hanem használati szempontból), mint venni egy 20K-s ugyanilyen képességű írót, és még max 10-15ezerért egy USB2/firewire házat? feleannyiból megvan, és könnyebb esetleg a fejlesztése is. -
zord #1 egyebet nem tudok mondani.