12X külső DVD író a Plextor kínálatában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeszteloPontHu
"A Lossless Linking/ Zero Link technológia révén a felhasználók néhány módosítást közvetlenül a DVD-lemezen is végrehajthatnak"
Ha jól tudom, az LL/ZL nem egészen ezt jelenti, hanem a puffertúlcsordulás védelem megvalósításáanak a neve.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

TeszteloPontHu
Milyen teszteket néztél? Írás-/olvasásminõséget is?

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

AtomHeart
Biztos...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

[HUN]PAStheLoD
sose értettem minek külsõ .. mit kell ezen annyit cipelni ? notebookhoz is van belsõ .. szal biztos jó valakinek .. de nekem jó a csicsamentes beépíthetõ is 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dzsini
plextort tényleg nem, az NEC/LG/MSI ugyanolyan képességû van 16-22ezerért... és a tesztek alapján egyik se rosszabb a Nagy Plexnél.

amúgy ha 34-35 a plex, akkor is még mindig beljebb vagyok egy 10essel, és nem kevésbé cipelhetõ egy külsõ ház (erre van kitalálva)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mongyuk jo lenne ha vekonyabb lenne.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Nem ugyanaz a kategoria. Ez arra jo hogy cipeld magaddal, 1ik geptol a masikhoz. Ha azt nezzuk hogy mezei 2x meg 4x notebook irok kerulnek 60 + tarhaba, akkor ez eleg korrekt. Na persze mire hozzank eljut, a 60 rongybol lesz 600 is.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

a dolog ott bukik meg, hogy 20ezeért nem kapsz 12x-es plextor DVD irót 😊

Dzsini
mennyivel jobb ez így (nem esztétikai, hanem használati szempontból), mint venni egy 20K-s ugyanilyen képességû írót, és még max 10-15ezerért egy USB2/firewire házat? feleannyiból megvan, és könnyebb esetleg a fejlesztése is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

egyebet nem tudok mondani.