14
  • juno
    gondolom a te kedvenced a serius sam, mert ezután a hozzászólás után azt nézem csak ki belőled...
  • Psyho06
    Sztem ez egy qwa jó játék,és a fizikája is qwa jó,az összes degenerált ember aki csak az ilyen gagyi tunkolós 200 l vérrel teli játékokat szereti az csak maradjon kussba
  • Wing Rockling
    Aha, tehát ez a játék is totál le van scriptelve.
  • Wing Rockling
    Hajrá codemasters, hajrá Perimeter! De még egy olyan... játékot mint az volt... Nem elég hogy grafikára kib*szott szar, megtépi a 9600XT-t!
    Soldiers: Heroes of World War II, Ak vs. Dr, Panzers, D-Day stb. Nekem mindegyik ugyanolyan, üres cd-t nem pazarolnék egyikre se! Ez a Best Way sem lesz nagy hírű fejlesztő, olyan játékkal kell kezdeni mint a CryTek vagy a People Can Fly!
  • Demon Eyes Kyo
    egy fps-t nem lehet összehasonlitani egy rts-el
  • N.E.O.!!!
    Hát Wing Rockling haveromnál megnéztünk egy másik codemasteres RTS demóját, de egyértelműen szar volt a menut kivéve. Ez jobbnak látsszik, de sajna ez nem az első II. VH-s RTS játék. Csupán a magyarok 3 hasonlót fejlesztenek. Kezdem unni. Az FPS-ek valahogy nekem jobban tetszenek, mert hát nekem egy játékban a gyilkolás a lényeg. Az új MoH jobb lesz.
  • Demon Eyes Kyo
    ezeknél nem annyira a grafika a lényeg... számomra
  • Tiby
    Jó lesz , de azért a grafikája nem változott a 2002-es stratégiai játékokkal szemben
  • St
    Na ez brutál jó gém lesz
  • AnarchoiD
    a demo UUUUBER jo volt ( ugy kezdtel hogy jonnek a nemetek es a tankodban csak par csepp uzemanyag van, meg nemi loszer a gepagyuhoz, aztan ha mar leszedtel par nemetet, mehettel kannazni a kilott jarganyokhoz, uzemanyagot... ;) feeling az rendesen van benne (ja es kozben jott egy tiigris is ;) ha lassu voltal kiprobalhattad milyen amikor tigris szembol lo a tankodra miben nincs nafta, se loszer ;)
  • Demon Eyes Kyo
    még nincsen
  • Falconer
    Hát szerintem már fel van törve. A legtöbb játékot már a megjelenés napján meg lehet találni feltörve. Mondjuk sajna én nem tudom hol vannak, de biztos így van:)
  • Lacc
    Csak törjék már fel :)
  • Punkerwork
    jóóó lesz