Soldiers: Heroes of World War II a boltokban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom a te kedvenced a serius sam, mert ezután a hozzászólás után azt nézem csak ki belõled...
Sztem ez egy qwa jó játék,és a fizikája is qwa jó,az összes degenerált ember aki csak az ilyen gagyi tunkolós 200 l vérrel teli játékokat szereti az csak maradjon kussba
Wing Rockling
Aha, tehát ez a játék is totál le van scriptelve.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Hajrá codemasters, hajrá Perimeter! De még egy olyan... játékot mint az volt... Nem elég hogy grafikára kib*szott szar, megtépi a 9600XT-t!
Soldiers: Heroes of World War II, Ak vs. Dr, Panzers, D-Day stb. Nekem mindegyik ugyanolyan, üres cd-t nem pazarolnék egyikre se! Ez a Best Way sem lesz nagy hírû fejlesztõ, olyan játékkal kell kezdeni mint a CryTek vagy a People Can Fly!

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Demon Eyes Kyo
egy fps-t nem lehet összehasonlitani egy rts-el

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

N.E.O.!!!
Hát Wing Rockling haveromnál megnéztünk egy másik codemasteres RTS demóját, de egyértelmûen szar volt a menut kivéve. Ez jobbnak látsszik, de sajna ez nem az elsõ II. VH-s RTS játék. Csupán a magyarok 3 hasonlót fejlesztenek. Kezdem unni. Az FPS-ek valahogy nekem jobban tetszenek, mert hát nekem egy játékban a gyilkolás a lényeg. Az új MoH jobb lesz.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Demon Eyes Kyo
ezeknél nem annyira a grafika a lényeg... számomra

Jó lesz , de azért a grafikája nem változott a 2002-es stratégiai játékokkal szemben
St
Na ez brutál jó gém lesz
AnarchoiD
a demo UUUUBER jo volt ( ugy kezdtel hogy jonnek a nemetek es a tankodban csak par csepp uzemanyag van, meg nemi loszer a gepagyuhoz, aztan ha mar leszedtel par nemetet, mehettel kannazni a kilott jarganyokhoz, uzemanyagot... ;) feeling az rendesen van benne (ja es kozben jott egy tiigris is ;) ha lassu voltal kiprobalhattad milyen amikor tigris szembol lo a tankodra miben nincs nafta, se loszer ;)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Demon Eyes Kyo
még nincsen

Falconer
Hát szerintem már fel van törve. A legtöbb játékot már a megjelenés napján meg lehet találni feltörve. Mondjuk sajna én nem tudom hol vannak, de biztos így van:)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Lacc
Csak törjék már fel :)
Punkerwork
jóóó lesz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.