2422
-
Boroskóla #141 Thx -
#140 Kipróbáltam és bejövős.
Spoiler
Csak kicsit csalódás ez a mód, ahogy megszerezte a szemeket, egy igazi 20 mentolos műtét jobban bejött volna, mint ez a misztikus marhaság. -
#139 becsomagolt fájlnév meg hlm-crdc.rar -al kezdődik r66ig megy.
-
#138 becsomagolt fájlnév.bin -
Boroskóla #137 Egy fájl nevet tudnátok mondani, mármint ha kivan csomagolva mire keressek rá dc-n -
#136 Aha csak lehet hogy a d3-at már 4 éve elkezdték csinálni ugye. -
Boroskóla #135 Akkor sajnos le kell hogy szedjem. -
#134 Ja és rohadtúl nem szaggat be mint a Doom3. -
#133 Szerintem isten lett a game, nem láttam még pc játéknál ilyen élthű mozgást a szereplők mimikája is király néhol olyan az egész mint egy film.
A Doom 3 elmehet a picsába a sötét szar helyszíneivel, itt legalább a világosban is lehet látni, hogy kidolgozott a grafika.
A szinkronok meg tökéletesek brutális Vin Diesel hangja. -
Boroskóla #132 Gépigény milyen, úgyértem kb doom3 szinzű? -
#131 Nem doomos a grafika hanem a domm3 Riddickes ugyanis ez kicsit elöbb jött ki xboxra mint a doom3 megjelent volna. Egyébként jobb a graf mint a doom3 nál föleg késöbb... -
#130 innen kb. mennyi idő alatt jönne le? -
#129 itt fenn van -
#128 csak torrentet tudok,ha kell -
#127 Valaki adjon már egy linket pls!!!!!! -
#126 Te szekény :D -
#125 :) -
#124 Huh megint van mit szedni ezt + a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth az már 2dvd. :) -
Gear #123 eddig úgy tűnik hogy új story.szerintem. -
Gear #122 első 15 perc nagyon pozitív élmény volt a játékkal.Bár ugyanúgy zabálja a hardware-t mint a doom 3,viszont cserébe többet nyújt élményben.
Pár kép:
-
#121 yesss! -
#120 Új. -
#119 a film történetét követi?
vagy új sztory? -
#118 Kicsit könnyűnek tűnik nekem, minden elég szájbarágós... Nem mintha ez olyan nagy baj lenne, de messze nem akkora kihivás a játék mint kellene lennie. Elég messze eljutottam szvsz, már lent vagyok a double-maxes börtönben ahonnan a bányába kell lejutni. A hangulat változatlanul tetszik, nagyon jól össze van rakva itt is minden, de mint mondtam, kicsit túl könnyű lett.
Lehet, hogy nem normalban kellett volna inditani :) Bár pont ez az, hogy nem csak a harc, hanem minden úgy általában. A kis questek általában kimerülnek annyiban hogy öld meg ezt-azt-amazt. Persze legalább jól vannak köritve, tehát a hangulathoz ezek is hozzátesznek az biztos.
Szóval kellemes kis játék, nem több és nem sokkal kevesebb annál mint amit vártam tőle a nagy áradozás alapján. -
#117 A HOODLUM féle törés mindenkinek gond nélkül elindult ??? -
#116 jáá úgy má értem -
#115 Lennvan az 1 óra alatt :))
(melóhely) :) -
#114 bázz , indítsd el most aztán holnap ilyenkorra má vígan tolod ;) -
Szombaton adok a sávszélnek -
#112 nagyon kafa , graf ténleg doom3-as féle !
simán indul....de már az elején nemtom mit kell csinálni :D
szép-szép.....tőcccsétek ezerrel !!! -
#111 Hmmm....király
Vártam a gémet,mert a filmeket naon csípem :) -
#110 Hát nekik nem mindegy, de ezekenek a crackerek úgy látszik vannak alapelveik is :) -
#109 Hát a grafikája olyan mint egy Doom3, kissé talán butitva :) De összehatásban kellemes, bár Riddick bátyó bizony itt-ott elég szegeletes, de annyi baj legyen.
A hangulat eddig tetszik, jó kis darkos sci-fi fps, az az egy szál fegyver, a shotgun is tetszik amit eddig találtam, csak kicsit furcsán lő. Nem rossz game ez, remélem sok jó ötlet lesz benne. A hangok, meg az összhatás eddig tetszik az biztos. -
#108 Honnan tudnám leszedni???
Torrent is jó,csak fizetős oldalakat ne mondjatok!!
Köszi!! -
Gabe18 #107 Ezt a marhaságot...
Jó,lehet hogy ezeken a warez csapatokon belül ez már nem számit jónak,de egy egyszerü játékosnak nem mindegy? -
#106 Hát az nem érdekes....
Nehogy nekiálljak szedni :) -
#105 Ez keves, valami átfogóbb kritikát ha lehet, htx! -
#104 Egyébként tényleg megy, csak azért van nukeolva, mert nem crack van hozzá, hanem néhány filet kell kicserélni a system könyvtárába. -
#103 Tényleg nem rossz kis játék csak kicsit konzol-szagú. De azért elmegy, nekem legalábbis tetszik. Majd még jobban bele kell mélyedni, csak az első checkpointig mentem el. -
#102 asszondja Lacc műxik neki , de jó 1 óra és lennt lesz kb !
Lacc nincs harag lelőttem a dolgot amit írni akartál :DDDD