2422
-
#181 Szvsz jól fog futni, bár a GF4mx miatt lehet kicsit lassú lesz. -
#180 elég ratyi sajna: P4 2.2 ghz,gef. 4 mx440 64mb,512 mb ram -
#179 Milyen a géped? -
#178 Amúgy vajmi mimimum gépigényt nem tudtok?? nem tudom hogy futna a gépemen -
#177 huhhh....onnan töltök éppen
mondj akkor légyszi valami jó warezt,ahonnan szedhetek játékot
lehet fizetős is -
#176 Szvsz ezt alap betűmérettel is észrevették volna az emberekp. :PPP -
#175 ITT HIVOM FEL A FIGYELMET HOGY SENKI SE FIZZESSEN A WANADORA MERT EGY KALAP SZ*R AZ EGÉSZ! A LETÖLTÉSI SEBESSÉG SIRALMAS ÉS ÁLLANDÓAN MEGSZAKAD A KAPCSOLAT! -
#174 Spoiler
Csak egyvalamivel nem vagyok még mindig kibékülve, mégpedig azzal, ahogyan a szemeket szerezte. Valahogy az jobban bejött volna, ha tényleg leperkált volna 20 mentolos cigit egy lesittelt dokinak, aki megcsinálja neki a műtétet, hogy lemehessen egy sötét helyre (a bánya erre tökéletes lett volna történetileg). Ehelyett ez a hülyeség, hogy egy misztikus hang beszél hozzá és titokzatos módon megjelennek a mechanikus szemek. Valahogy nem illik a képbe. -
#173 Az garaf engine nekem is bejon: 20-50 FPS mindig,teljesen konfig es beallitasfuggetlen. -
#172 Nah, behatóbban tanulmányoztam a gamét (néhol SPOILERES):
- a kezelés egyszerű de nagyszerű. A legzavaróbb, hogy olyasmi mint a Thiefben, szóval abszolút a testhelyzethez igazodik az irányítás és a kamera, ami néha érdekes "árnyékban-megbújásokat" eredményez.
- grafika nagyon szép, egyértelműen szebb mint a D3. Jobb modellek, sokkal, de sokkal részletesebb textúrák, nincs vaksötétben a pályák 99%-a, stb. És sokkal gyorsabb is. Az én gépemen a D3 akadt mint a fene normál beállításokon, ez meg maxon hasít.
- játékmenet egész jó. Vannak overhetelő-s részek (a csatorna a mutánsokkal pl), amik nem nagyon jönnek be, de vanak király lopakodós pályák és "csendbengyilkolós" pályák (bánya pl), és kaland pályák, ahhol miniküldetéseket kell teljesíteni (a kezdő cell-block, a bánya feletti rész, stb). Tetszik, hogy néha egész ötletes módon meg lehet szabadulni a hulláktól (bánya legalján bele lehet vonszolni a darálóba :D).
- hangügyileg nagyon jó. Vin apó hozza a Riddickes formáját, a többi mellékszereplő se rossz (Ice-T nagyon jól játszotta a keménykező smasszert, kár, hogy már az eleje felé le kellett csapni :D). Zeneileg meg angyon bejövős, az a pergős szimfonikus muzsika a harcok alatt valami fenomenális.
- történetileg is bejövős, bár nem valami fantáziadús (megszökni :-) ). De tetszett, hogy még ha álmában is, de legalább lehetőségünk volt kicsinálni Johns-t (úgyse volt szimpi a filmben :-) ).
Hirtelen ennyi. -
#171 Ja, de szvsz ugyanigy megy egy 1,7 cerkan meg egy Geforce3-on is. -
#170 HAHAHAHA!! -
#169 dobtam egy link -et.
:)) -
#168 Ezt komolyan mondod, hogy azon a konfigon úgy megy a gém????
Optimalizálás rulez -
#167 jól hangzik - alig várom már, hogy leérjen -
#166 Cellblock A 11-30 itt tartok !
itt má kemény bunyók is vannak :D
csak a hosszú késes hapek mindig kinyír mert bedob perdülést és hosszú kése van...de majd meglesz.... :) -
#165 Aki leszedte az pm-ben dobjon már légyszi egy linket,mert már nagyon szeretnék vele játszani!!
Előre is köszi!! -
#164 Irtatok itt, h alacsony a gepigenye a Doom 3-hoz kepest:
1024*768 HQ 4AA / 16AF-ban inditottam, a Doom3 rohogve ment ilyen beallitasok mellett, nem esett be 50 FPS ala sem... ez viszont elso palya legelejen beesett 20FPS-re is.
Ezutan mar kivancsisagbol megneztem 800*600 NO AA /NO AF-nel is ugyanugy leesett az FPS 20-ra.
Hmmm...hogy is van ez?
Szvsz a grafmotor egy ujabb gagyi konzolatirat, ami konzol miatt Geforce3 hoz van optimalizalva es Geforce3 feletti vidokarikon egyforman teljesit.
(konfig alairasban) -
#163 ftp-ről... -
#162 Lehet hogy ez azért van mert HOODLUM.
Valakinél megy valakinél nem :) -
BlackWolf #161 nalam is -
#160 Sziasztok nekem nem indul el a game ha tud valaki segitsen mert bemásolom azt a hoodlumqsystem könyvtárat a játék könyvtárába és azt irja ki hogy alkalmazás hiba mi lehet a gond?Sima xp-m van fent! -
#159 Te honnan szedted?? -
#158 NAGYON SIRÁLY !!! 100× jobb mint a dúm3
eszméletlen ! :)
megmerem kockáztatni a hl2-nél is jobb :DDD
(azé lehet annál nem)
most tartok a börtönbe ! -
#157 Vagy mégsem, a Bittornado invalid portot ír ki:( -
#156 Na látod !! -
#155 Ja oké megvan, csak a kezdőbetűket figyeltem ez meg PC-vel kezdődik:) -
#154 A linkre se jön semmi és a 9-edikei cuccok között sem találom -
#153 Én nem értem ezt a wandoo-t ugrál jobbra balra a sebesség :( -
#152 nekem a linkre nem jött ki semmi. neked jó?? -
#151 hm. bemész a suprnovára,és lent ott van,hogy 9-edikei cuccok,tehát a tegnapi,és ott van közte,hogy PC Crhronichles of riddick... -
pinehead #150 megathx! -
#149 -
pinehead #148 itt nem találtam-pontosítaná vki egy torrent-linkkel???
thx
-
#147 már tegnap fennvolt !! -
#146 Reggel néztem,de ezek szerint már fenntvan!!
Köszi!! -
#145 suprnova.org -
#144 Jó lesz a torrent is,mert én bizony nem smswebezek!! -
#143 Már ami a külsöt illeti a játékmenet , müfaj, azon kivül hogy fps, teljesen eltérö persze... -
#142 Igen de a kész játékról beszéltem és akkor a Riddick jóval korábbra datálható mint a doom3, a ki koppint kiröl kérdés szempontjából ez a döntö..