2422
-
#461 Fennvan a megacity-n is... -
#460 Töltsd le a maradékot torrentel vagy probálgasd a Wandoo-t továbbra is. -
Deajka #459 Szasztok!
Wazz, én láma child vagyok (wanadoo) és most hiányzik Cd1 r02, cd3 r38.
Anybody can help me? -
#458 Probáld Total Commanderrel. -
Pogi #457 Legalább neked van neted. -
bazze #456 nem tölti!
-
Boroskóla #455 Flashgetet föltelepíted,az oldalon ahol letöltendő fájlok vannak job klikk "Mindenletöltése Flashgettel" és annyi. -
bazze #454 abban kéne segítség hogy a wandoon regisztráltam magam és ugye vannak azok a részletek.
na most nekem tegnap óta van netem úgyhogy nem vagyok túl járatos a letöltésnél és nem tudom hogy kéne azt megcsinálni hogy azokat a részleteket egymás után sorba töltse le!
segítsen valaki!!
-
bazze #453 tudnál nekem segíteni 1 picit??
-
#452 Bárcsak lenne PC-re folytatása.De ha lesz legyen hosszabb egy 10-15 órával a játékidő. -
Zsoldos #451 Nyomja vki 8500-al? Elvileg kb ugy kene mennie, mint egy boxon, de rohadt lassu. A doom3 sebessegenek kb a harmada, nem hiszem, hogy igy kene mennie. -
#450 Úgy várhatjuk ezt pc-re mint a Halo 2-t. -
#449 Akkor Pc-re már ne is várjuk. -
#448 Azért nem vészes, a játék ugy van felépitve hogy reménytelenül ne lehessen elakadni.. -
#447 Állitólag xbox2 vel jön a 2.rész de ez teljesen pletyka szintü... -
#446 Nyugodtan abbahagyhatod, ha már itt elakadsz. Rengeteg párbeszéd lesz a játék során, sokat kell mászkálni, feladatokat végrehajtani, beszélgetni. Percenként járhatnál kérdezősködni. -
GrimReaper78 #445 -
#444 nincs
-
GrimReaper78 #443 Sziasztok! Nincs vmi más megoldás a játék elindítására anélkül, hogy valamelyik Service Pack-et felnyomatná az ember? Crack-et nem találok a neten, esetleg van vmi kiskapu? -
#442 Valaki segítsen már!Mit kell csinálni a legelején a játéknak?Van egy őr és két rab.Beszélek az őrrel.Aztán elmegy beszélni az egyikkel.Utánna mit kell tenni?Mert ,ha az ajtó felé megyek akkor egyből elkezdenek lőni a ajtó feletti gépágyúk. -
#441 Csokimikulás! -
Gabe18 #440 Talán lesz egy folytatás...
Bár azzal szemben meg már nagyok lesznek az elvárások. -
#439 Persze! Dúmot nyakonbaxta, graf meg a története is több a semminél. Van olyan szép és vagy 10x gyorsabb! -
#438 graf az odabaszott rendessen azt azé elismered... :P -
#437 Háááát végigtoltam. Amekkora 5letek voltak benne, annyira semmitmondó volt az egész. Túl darkos, olyan dúm féle, bár attól jóval jobb. QRVA RÖVID!
De a legjobb az, hogy ennyit se vártam el tőle, szal kellemes meglepi volt. -
#436 Kirir! Köszi! -
Zatoichi #435 fitutufi-nak:
Jött Pogi, és megoldotta a problémát, most már tovább mentem!
Amúgy köszönöm, hogy segítettél: Boldog Karácsonyt neked és aki segített! -
#434 en veled tartok :) -
Zatoichi #433 elöször végigjátszom a Riddick-et, de még mindíg nem tok tovább menni -
#432 OFF:
Ha még nem tudod, hol szilveszterezz, hát én meghívlak. Jó hely, baró a csapat és tavaly is óriási buli volt. Mellékelem róla a PR-anyagot! : http://www.freeweb.hu/lunatic/szilveszter.jpg
-
#431 The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay Developers Cut (c) Vivendi Universal *BWClone CD1* CARBON 55x15 MB -
#430 FELHIVÁS!!!!
Kérek minden olyan embert aki segítőkész és ért a képszerkesztő programokhoz hogy csináljon már egy korong alakú boritot erről a gameről!!!!!
MEGOLDHATÓ?? Nagyon kéne. -
#429 inkább a riddicket tolnátok
(én már végigtoltam) -
Pogi #428 Gratula hozzá!
-
kalimpa #427 Na végignyomtam.
Tök jó volt! -
Pogi #426 Mennyire is? -
#425 [IMG]http://www.my-smileys.de/smileys2/36_1_18[1].gif[/IMG] -
#424 Na te is ilyen barom vagy kb. [img]http://www.my-smileys.de/smileys2/36_1_18[1].gif[/img] -
Pogi #423 NA de ez most hol kapcsolódik a játékhoz?
KB olyan barom lehetett mint te. -
#422 van még pár ilyen jó oldalam
de ezt amit belinkeltem ezt dc-n láttam vmelyik barom tette be