The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

38

Ma2ska
Hmm nem tudom nem SPOILER e ami a játék hosszára utal, de 36.

fitutufi
hány részes összvissz az egész amit a csekpointok alatt ír ki ?
30.-nál vok most.

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Na kiprobáltam én is.
Összképe jobban bejön mint a Doom3 ,bár szerintem az jóval magasabb poligonszámmal dolgozott mint ez de ez szebb és jobb.
Frankón össze lett gyúrva igaz vannak hibái ,de melyik gameben nincsen.
Egyszóval király.Archiválom is azonnal.

Next PC upgrade: 2022

Nem igazán emlékszem,ott nekem semmi gondom nem volt,mindig megtaláltam merre kell menni...próbálj meg jobban körülnézni,vagy irtogatni még egy kicsit a dögöket,de ott nincs semmi extra ami miatt ne lehetne továbbjutni egyszerûen!

Lacc
Akkor válaszolhatnál #306-ra 😊
Egy pár órája végigvittem,nagyon zsír játék,simán übereli a doom3-mat,a hl2-t azért nem (nálam) 😄

Dynamic
No meg még annyit hozzátennék, hogy a procedúra végén nekem kiírta, hogy hibás az új kulcs, ettõl függetlenül újraindítás után gond nélkül tudtam telepíteni az SP1-et.
na mar meg is eloztek 😊
Sg forum oprendszerek, win xp es hasznald a search-t, vagy lapozz vissza(egy szep hosszu szoveget keress). Le van irva szep reszletesen, hogyan kell kicserelned a meglevo win-ed kulcsat masikra.
Dynamic
Nekem se, az is egy kisebb procedúra, hogy másolt XP-re felrakd.

Ezen a címen a WinXP menü alatt ott a leírás.
nekem nem original a cd kulcsom igy nem tudok sp1et rakni 😞

Dynamic
Melyik SP van fenn?
DONGUBA
nekem ugy se indul el😞((((Nas otlet?Esetleg crack van hozza?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lacc
Hmm egy kicsit megitn elakadtam. Mikor menni kell felfele a teherliftekkel, és megkapom elõször a minigunt egy bot-tól, ott merre kellene menni? Minden zárva, a lifttel nem lehet visszamenni, a lift mellett özönlenek a dögök, de ha továbbmegyek azon az egy szál ajtón ami ott van, egy terembe jutok ahonnan szintén nincs kiút mert minden zárva. Már megpróbáltam szétlõni mindent 😊 De se szellõzõ, se kulcs, se kapcsoló, se semmi.
JohnnySmith
cheat? skacok valami 😊)))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lacc
Huh köszi már látom merre kell tényleg továbbmenni. Most jönnek ezek a dögök, elég parás lett.
Dynamic
ATTENTION!

Akinek "az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ..." hibaüzenetet ír ki, rakja fel a Windows Service Packet!Én az SP1a-t raktam fel, azzal elindult.
báttyó02
kössz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fitutufi
az iso meg 3.3 GB 😄DD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
4.3 GB-t !

fitutufi
szerintem format c: <#alien><#idiota><#nevetes1><#eplus2>

hm nalam game közben is, egy idõ után.. nemrég még 4.10-es volt, aztán amikor láttam ezt, gondoltam felpakolom a 4.11-et, de nem javitott.
off: jah amuigy driver installálása közben vmi ilyet irt ki: Zero Device Display Error.. ez valami rosszat akar jelenteni? pedig minden rendben megy

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

fitutufi
1. The Cronicles Of Riddick
2. Half-Life 2
3. COD OU
4. Mohpa
5. Prince of Persia 2

-nálam igy- 😛

fitutufi
tedd fel a 4.12b-t , de nekem is fekete ilyen csíkok a hapek testébõl állnak ki de picik és amikor múvi van akkor lehet észrevenni 😊

fitutufi
az gázos rész én is sokat bolyongtam de majd a piros övezetbe kell menni a végén és azzal lesz vége annak a résznek !

Juj ez a game valami eszméletlen jó lett!!! Nem gondoltam volna, hogy filmes témából csinálnak valaha ilyen kidolgozott jatekot. Le a kalappal a Starbreeze elõtt!
Jah es lenne egy problemam.. Egy idõ után kezdenek a karakterek texturai elnyulni, elcsuszni, mintha egy hosszu éles tárgy állna ki belõlük.. ATI Radeon karim van, nemrég telepitett 4.11-es driverrel.. masnal is van ilyen gond?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

dikki*yysw
lehet le kéne töltenem lassan ezt a játékot is 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Vissza a felvonoba, letran fol, szellozobe be.
En is benyaltam ezt a reszt, pedig voltakepp csak arra kell visszamenni amerrol amugy is jottel korabban 😊

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Lacc
Valaki segitsen aki már jó elöl van a játékban, aki nem annak spoiler lehet.

Ott vagyok, hogy bombát kell szerezni menni a Tower 19-be, oda tartok. Felmentem a báynából a lifttel aminek a tetején jöttem, kaptam hozzá kódot. Viszont ott fent amikor felérek, nem tudok továbbjutni. Be tudok ugrani egy felül nyitott szobába, ahol van egy ilyen szervó ruhában egy õr, akit tudok lövödözni tranq-gunnal, de megölni nem tudom, és ki se tudok jönni a szobából. Van ott még egy homályos ablak is, amin egy hangár látszik.

help?
dikki*yysw
bithumen.tx.hu -n is fenn van.

dikki*yysw
igen ha ugyanaz a fájlnév/méret stb

báttyó02
ööö hány gigát telepit fel a játék???

báttyó02
huhh,ha ilyen jó a játék,akkor lassan kéne szednem....<#finom>

dardevil
1. Half-Life 2. és The Cronicles Of Riddick
2. COD-UO
3. MOHPA

- nálam -

fitutufi
nekem jobban tetszik a riddick mint a hl2 ez most már biztos ennyi game után nem vontatott nagyon hangulatos , pörgös fps és jó game közbeni hangok most már a mentésre is rájöttem a 19. rész környékén hogy van quicksave 😄
tehát én neki adnám az év játéka címet !!!

Glpetyus
Próbálj mondjuk egy driver cserét.

fitutufi
29.rész !
bogaras harapdáló szörnyek és ugrálók 😄
lennt vagyok a lyukakba vagy mi ez föld alatti dolog...

M4ck
Srácok nálam elég trén megy a game, söt AA nem is tudok rárakni mert 1 fps van talán.. Mi lehet a gond ?
conf: 2500+ barton +768 ram + nv6800...

Dont hate the player, hate the game!

..igen,és köszönöm 1,5 MB6s melletti 4.06kb/s-es sebességet ezúton is...
asszem w****o felejtõs ezek után.

Mázlista!!! Vagy inkább elõrelátó? :-))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

bocs az OFF-ért, de ha már itt vagyunk...

Torrent szakértõk!!! Ha elkezdtem egy letöltést egy tracker-rõl azt lehet máshonnan folytatni?

grebber
Én már régen bejutottam oda és sikerül tartanom a ratiom és nem is kell sokat várnom az új cuccokra.Csak mindig tisztességel fel kell tölteni amit leszedtünk.

De itt ne erõl beszéljünk hanem majd a gamerõl ha lejött.

Aha, csak ki kell fogni amikor éppen törlik a régóta nem aktív regeket. Ehhez szerintem k. szerencse kell....

grebber
Még szép mivel a béka segge alatt van a feltöltök/letöltök arány.
A torrentbitsen király.

Glpetyus
Köszönöm szépen!

Sajnos itt jelenleg max userszám van, nem lehet regelni
😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((