2422
-
#1462 Hoodloom könyvtárad viszont van, ember!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1461 elment -
#1460 [email protected]
köszi -
#1459 és nincs Myth könyvtáram -
#1458 ha nincs ott (??) elküldöm mail-ben -
#1457 dvd-s változatom van -
#1456 krekk az egyes cd Myth könyvtárában van -
#1455 Crack-ot honna lehet szerezni sajna nincs a telepítőbe
köszi -
#1454 ha nincs elég helyed a setup.bat megáll szó nélkül. -
#1453 csinálsz 7-8giga helyet telepíted, setup.bat-ot indítod, crack-eled és játszol:D -
#1452 Crackeld meg! -
STeev #1451 Hello mindenkinek!
Valaki el tudná mondani, hogy hoyg kell elindítani a 3 CD-s verziót?
PLS -
#1450 Szerintem átfogja venni tőled. -
#1449 #21076-os hozzászólás.
===============================
.:i2k:. from meló -
#1448 A "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban éppen erre a kérdésre válaszoltam. Kérlek, olvasd el ott.
Hoz_Hun #1447 Egybként mire rágott be a Múmia gyerek,... csak ha nem indiszkrét a kérdés?
Kicsit furcsálom, hogy valaki akkor ír magyarítást egy játékhoz, amikor már van egy. Bizonyíthattna egy másik játékkal, ha annyira akar. De szerintem ez nem verseny. -
#1446 vajon kérektőle időt ad nekem is? Neki aaannnyi vaan...:(
-
dolfy #1445 Hát nagy az isten állatkertje az biztos. Ha fölös energiája van ennek a fószernak akkor jobban tenné, hogy ha inkább olyant kezd el fordítani amit még nem kezdett el senki.
Imyke valszeg igazad lehet, puszta irigységből kezdte el újra... -
#1444 Hogy milyen emberek vannak!?
Most olvastam a www.hwsw.hu fórumában, hogy mumia elkészíti a saját Riddick-magyarítását!... Gondolom, bosszúból.
Kérdem én, mire jó ez?!
#1443 Nagyon szívesen!
#1442 Régóta olvasom az SG-t de nem olyan rég olvastam bele először a fórumba
mostmár tudom, hogy mit vesztettem! Igy sokkal könyebb.
IMYke köszönöm a magyarosítást!
Örülök nektek!
Thx! -
#1441 Nah, felraktam az 5 CD-és verziót. A 3 CD-hez képest amely 3,26 GB ez 4,06 GB. Ehhez képest az extra tartalom, amit eddi nem láttam, -kpek a filmből, meg a játékból + 1 verekedést bemurtató videó, nem tűnik annyival többnek. Az is igaz, még nem jáccottam végig, a 30. mentés körül vagyok. A börtönbe se mentem vissza, miután amúgy se tudtam a "jutalmat" megnézni. Ezt majd ha végigjáccottam, alighanem pótolom... -
#1440 vagy ott a minigun, kényelmesebb:D -
#1439 Menj be az ajtón. -
SASI #1438 A Gumiszoba utáni piramisoknál hogy kell kijutni??? -
SASI #1437 Köszi szépen! Örök hála! -
#1436 Minden ellenfeledet ki kell nyírni, amíg valamelyik is él, nem nyílik ki az űrhajó ajtaja. Tehát a három "normál" őrt és a két heavy guard-ot is. Az utóbbiaknak "jót tesz" pl. a kézigránátból fejenkét 3-4 darab. -
SASI #1435 Help PLS!
Chapter: 33.Hangar.
A két robot mellett elmentem most a hajónál vagyok, de nem tudok beszállni, hogyan kell??? -
#1434 A helyszínt én is megtaláltam. Láttam ahogy kinyírják őket. -
#1433 Mindíg tanul az ember valami újat.
Ezért is jó ez a game, mert többféle módon is végigvihető. Nem megkerülhetetlenek, lineárisak a történések. -
#1432 Én nem találtam meg ...
De most már keresni fogom, később...
LittleBiG #1431 Az a francos büszkeség! Mégis elárulom a megoldást, pedig nem akartam. Aki nem akarja tudni, az halkítsa le a számítógépét, vagy váltson másik ablakra!
Tehát: a kábítópisztollyal gyors egymásutánban lelövöd az őröket a rácsok között célozva. Majd futás ki, be a Riot Guard-ba, majd bepréseled magad az ajtón. Az őrök már kezdenek éledezni, de te megszórod őket a robottal. Vér mindenhol, a rabok pedig hidegvérrel elsétálnak.
Kiváncsi vagyok, ki találta meg ezt a helyszínt, de nem lehetünk sokan. -
#1430 nekem szerdán sikerült beásznom a baloldali kapszulába, asszem valamelyik nap előre szól is riddick, talán attól függően mennyire néztél körül az elmúlt napokban. -
#1429 Mikor kiszáltam a kapszulából, jöttek azok a robotok. Én meg megpróbáltam a fegyverüket egymásra céloztatni, hogy lelöjjék egymást de nem nagyon sikerült. A Kapuk fölött meg piros fény volt. Én meg azt hittem, hogy nem lehet kimenni. Ott bojongtam egy csomót. -
#1428 Beugrasz a kapszulába, gugolás, majd E. És akkor elvileg jön a videó. Nekem is úgy sikerült hogy elolvastam itt amit írtak. -
#1427 Akkor mi a megoldás?
#1426 Na végigjátszottam. Nem volt rossz! -
#1425 no problem :) -
nutiform #1424 Fél órát keringtem,már azt is próbáltam,hogy amikor a csávó összezuhan és berakják a kapszulába akkor én is beleguggolok,és várom hátha engem is beraknak vele együtt,de én ott maradok mindig.Meg próbáltam felugrani arra a fogós-karra,hátha az a megoldás.Na majd este próbálkozom.Legalább már tudom,hogy hogyan kellene normálisan működnie. -
LittleBiG #1423 nutiform: temérdek türelem kell, nem csak párszor megpróbálni.