The Chronicles Of Riddick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Hát nyírd ki. <#nyes>

1 kis segítséget kérnék!
Elakadtam annál a résznél amikor leteszem a bombát és elkapnak. Bejön a mozi és mikor ismét enyém az irányítás 1 õr van velem. Itt bármit csinálok mindig kinyír az õr <#rinya>

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Duddits
Ja és Jupitert kell megkeresni.

Duddits
Húha. Már nem tom hol volt.

Duddits
Megvetted már a bénítópisztolyt?

Sil3nt
kb. 20 mentési pontnál vagyok, ahol is kis csövekebn stb.. mászkálok mígnem kiérek egy vintillátoros részrem ahol mondja, hogy kapcsoljam ki...ki is kapcsolom, és az után hova kell menni? értelem szerûen dupla ventilátor kikapcsolt tehát le tudtam menni, de ott már jártam...eltévedtem teljesen <#help><#help>

IMYke2.0.0.0
Ezzel semmit mondtál - konkrétumokat!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
A képeket hova teszi?

És hol van a Tower 19? Most oda kéne mennem bombáért. Elõbb beséltem Jager Valance-val.

Duddits
Több hiba is van. Én már kettõt is találtam.

Oh köszi tényleg ott van!!
IMYke2.0.0.0
Na, majd utánanézek - Legfeljebb, ki lesz rakva egy 1.11-es Patch a honlapomra (jó öreg játékfejlesztõi szokás <#hehe>)
Csak gyûjtsétek a hibákat, és jelezzétek nekem, hogy a tökéleteshez mind közelebb álló legyen a magyarítás - nem az én érdekem, hanem a Tiétek.

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy hibát láttam a magyarításban. Amikor az õrök elõl bujunk el, akkor mondja az egyik tagmondat angol, mégpedig az hogy "give some hell".

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

IMYke2.0.0.0
Ennyire nem lehetsz "béna"!
Ott van minden a lapon, ahonnan letöltötted! Mert ugye az én honlapomról töltötted le?!?!

Hi! A magyarosítás telepítésénél kéri: Név Cég Sorozatszám
a sorozatszámhoz mit írjak, mert nem enged tovább!
Esetleg mondjon vki egy sorozatszámot a játékhoz!
Köszi
dardevil
Mi köszönjük a magyarítást!

<#worship> <#worship> <#worship>

<#taps> <#taps> <#taps>

IMYke2.0.0.0
<#eljen> <#worship>

dardevil
Végigjátszottam !
A magyarítással hatalmas élmény volt !

tibor16
Igen, ez jó írás... a gém legalább akkora durranás, mint a FarCry volt, -elsõsorban a minõségre és a megjelenés meglepetésére gondolok..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

IMYke2.0.0.0
Kötelezõ olvasmány minden Riddick-játékosnak!

JuanG
nem, csak megzavart a "magyarul "szólal" meg a játék" ...😄...biztosra akartam menni hogy megmaradnak az eredeti szinkronok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ThugEdge
úúúúú kicsi lett a kép,mind1 próbáljátok ki,azt nemtom még,hogy mi van ha megpusztulok,be kell e megint írni,de lehet,hogy élvezetesebb normál módban,csak egy kis érdekesség,én spec tps vagyok inkább😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
találtam egy picsa jó dolgot,ha vkit érdekel:
játék közben lehívod a konzolt(nekem speciel ctrl-alt-0)és beírod a következõt:
cmd cyclecamera
most kezdtem nemrég és isteni jó gém,azt hittem,hogy ez vmi fosadék,de hálistennek utánaolvastam😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Nem csak feliratok lesznek magyarok.

A szöveges az a HL2-nél lesz majd.

Next PC upgrade: 2022

Hagyd csak, szerintem azt hiszi most van április elseje, vagy indulni akar a hónap lámája címért.<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

IMYke2.0.0.0
Te most viccelsz?!

JuanG
Sziasztok!

A magyarositás magyar hangokra cseréli a hanganyagot is a játékban, vagy csak a feliratok lesznek magyarok???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

IMYke2.0.0.0
Megírtam nekik mit kell tenni 😊)))

IMYke2.0.0.0
Hoppá!

A srác barátja küldött mailt:

Sorry, I don`t speak english ....

My friend want translate Chronicles ..... He speak english and I help him.
All.xcd is big file. It contains all compiled (????-MOS DATAFILE2.0)
(.xrg-s).
My program extracts this files from .xcd, but did not decompiles.

Please, can you send me guide how to translate all dialogues.

Valec

Megj.: Az Unpacker már a gépemen pihen 😊))

IMYke2.0.0.0
Nem. 😊

A fordítással nekem sem volt gondom - UltraEdit isten-király!
A lefordított anyagok megjelenésre bírásával azonban igen. Abban Mumia korszakalkotó ötelete segített - a HWSW.hu vonatkozó fórumában.

A két srác közül az egyik azonban a magyarításom által, a feltelepített játék könyvtárából kitörlésre ítéltetett (mert kavart okoz) All.xcd kicsomagolására külön programot írt!!!
Most majd e-mailt váltunk (én már írtam neki) és - remélem - elküldi a programját.
Nem mintha szükség lenne rá, hiszen van már mûködõ magyarítás, de hátha a (remélhetõleg érkezõ) Patch bekavar majd...

Duddits
Hehe. <#nyes> õk nem tudták lefordítani?

IMYke2.0.0.0
A trükkre kíváncsiak 😊
Az egyik lengyel, a másik ukrán srác.

IMYke2.0.0.0
Srácok, hogy mennyire népszerû lett a Riddick HUN MOD jelzi az is, hogy más nyelvre fordítani szándékozók (konkrét két, külön felhasználó) is megkerestek a StarBreeze fórumában!

MrDevil
A nagy robot fölött menek gázpalackok azokat kell kilõdözni amikor alatta van!!

IMYke2.0.0.0
<#worship>

via_mala
Nem is vettem bántásnak, vigyorogtam! 😊))

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Nem bántani akartalak, csak jeleztem, hogy gond adódhat angolul...
Amúgy, tényleg jobban bejövõs a HL2-nél.
HalfLife 2-ben minden srciptelve van.
Ha nem megfelelõ módon hajtasz végre valamit akkor állnak az NPC-k és csak várnak - nem lefagynak, csak várnak.

via_mala
Köszi a reklámot! 😊
De tényleg õk ugrottak nekem! Na midegy.
Akkor majd kipróbálom a magyarításodat. (Ha már azt mondod, hogy a HL2-nél is jobb a játék.)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Duddits
<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
... ahol fontos érteni, hogy mit kell csinálni...

[nagyon megszoktam a VIP-t a javítási lehetõség miatt. Lehet, hogy kell küldenem egy SMS-t? <#hehe>]

IMYke2.0.0.0
<#worship> Örülök, hogy tetszik.
Bizony, így visszagondolva, számos helyzet adódhat, ahol fontos, hogy mit kell csinálni...
Lásd, lejjebb egyik játékostársunk kinyírt egy késõbb fontos tagot is, még angol verzióban ... <#hehe>

copass
nagyon korrekt lett, a fordítás!gratula! <#worship>
ez az a játék aminek hangulata van és fontos hogy megérteni.
(igaz én végignyomtam angolul elsõ nekifutásra,mondjuk kavarogtam is azért rendesen,silány angol tudásom miatt)de magyarul is lesz egy menet!😊
támogatás megy.

IMYke2.0.0.0
Amennyiben a CC-t akarod használni: .NET 1.1 kell a gépedre! (Microfoson megtalálod).
Nem akarom, hogy rossz szájízzel gondolj rám, tehát, ha nem megy, nincs rá keret, inkább ne küldj a számlámra money-t, biztosan megvan nálad is a helye!
Én tudom, milyen szar dolog "épphogy elég"-bõl megélni.

Na azért valahogy próbállak támogatni, persze tényleg csak jelképes összeggel mert tudod, nekem sincs túl sok, én is gyûjtök de engem nagyon zavar hogy ilyen sokat és hasznosan dogozol INGYEN.
Letöltöttem az 5.10-es catalyst drivert de nekem szar. Nem tudja megjeleníteni a control panelt. még antialaisingot se tudok állítani.
IMYke2.0.0.0
Megértelek.
A pénzt nem effektíve magamra költeném (illetve, ha majd hónapokszámnyi kuporgatás után összejön egyszer), hanem egy olyan gépre, mellyel megint egy jó ideg nem lesz gond a fordítgatások elvégzése.
Sajna, az #1176-ban közölt géppel korántsem virgonckodhatok...
Egy-egy játék már most szaggat (Riddick-et is többnyire 800*600-ban nyomtam, 2.0 Shader Mód-ban), videok editálása (pl.: True Crime elején), tesztelés folyamán az Alt+TAB hadmûvelet már megfekteti a gépemet...
Az alaplapom õsrégi, 4x AGP-s, 133 FSB-s... 😞(

Talán a nyárra tudok majd fejleszteni, ha sikerül, a segítségetekkel azonban biztosabb lenne az upgrade - s a hõn áhított Unreal III Hun tuti elkészülhetne majd, 2006 elsõ negyedévében.

Hello.
Köszi az infót.
Még egyszer megköszönném hogy dolgozol, nagyon sokat jelent ugyanis csak magyarul játszom és te ebben segítesz.
Nem vagyok nagy pénzû emberke, és sajnálom hogy nem tudlak támogatni. Pedig megtenném hidd el.

Köszönöm mégegyszer.
IMYke2.0.0.0
Köszi, sokat dolgoztam rajta 😊

Nos, elárulok egy technikai trükköt:

A Játék feltelepítése után indítsd alapértelmezett módban, hozz létre egy profilt, emellett semmihez ne nyúlj.
Lépj ki belõle, majd indítsd el megint a Játékot.

Az újra elindított játékban állítsd bátran 2.0-ra a Shader Mód-ot! Voilá, megy, szakít, tép és gyönyörû...!

Ezen a konfigon jöttem rá:
AMD 1700+ (1466 MHz) / 512 DDR RAM / ATI Radeon 9500 Pro / ATI Catalyst 5.10 / DirectX 9.0c

Hello!

Észrevettem egy fura dolgot.
Ha a Shader Mode-ot 0.5-nél nagyobbra veszem, akkor furán hullámoznak az épületek textúra illesztései. Gyönyörû meg minden, de kicsit zavaró. Pedig a vasam jó:
AMD barton 2500+
Radeon Sapphire 9800PRO
Catalyst 4.11 driver

Szerintetek mi lehet a baj?

Imyke Gratulálok a kiváló munkádhoz.
IMYke2.0.0.0
Amire Te utalsz, azt már jeleztem korábban is: a progi mindig azt a tárgyat és azt a küldetést választja ki neked, amikor megnyitod a Leltárat, aminek a teljesítéséhez éppen a legközelebb állsz!

Pl.:
Ha nem találtad meg még a szemüveget, akkor a bányában azt a feladatot emeli ki neked, ha a szemüveg közelében vagy!

Makkmag
Ez csak mellékküldetés.Egyébként a szemüveg ott van a bányában , ahol két tag járõrözik egy erkélyszerûségen ahová nem tudsz feljutni , az egyik dobozon a lift mellett 😊))

Gizzda:Vissza kell menni arra amerre bejöttél ( a térkép segít ) Eljutsz egy olyan terembe ahová lifttel érkezel amit elektromos kerítés határól két oldalról "L" alkban . Fel tudsz mászni a afalra alattad lesz egy brutál õr , de felette át lehet kapaszkodni arra a részre ahonnan elindultál a bányába , TÁDÁ és visszaértél a börtönrészlegbe ahol szét tudod osztani a szajrét 😊))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm