16
-
#16 Azt mondtam 1ik. Máshol is vannak pofátlan, anyjukat is futtató üzletemberek. (Ez 1 metafóra) :D -
shabba #15 van annál drágább is, elég hozzá Mo.-on belül maradni pl. HTCC területen globonet árak vagy monortelé. De pl. görögöknél is elég irreális adsl árak vannak 30-40ezer ft magasságában, nincs is túl magas penetráció. -
#14 Mindenesetre a világ egyik legdrágább internetszolgáltatója az Axeleró!
És az 1ik legszemetebb is. -
shabba #13 Annál azért több, úgy háromszorosa ha korlátlan adatforgalmú a csomag akkor 37 euro, pl. Arcornál ami egy olcsóbb szolgáltató.
Franciáknál is pl. Wanadoo 30/35 euro az 512/128-as net 2/1 év hűség mellett, ez sem éppen 3500Ft, vagy én maradtam le valamiről és 250 helyett már csak 100Ft lenne az euro árfolyam? ;) -
#12 Németországban meg az 1024/128-as DSL kerül kb 3 rugóba. -
#11 mint USA-ban .. ahol alkotmányos jog ..blabla -
#10 3500-ért lenne rá itt is nagyobb igény. Nem reklámozni kell az internetet, hanem olcsóbban adni. -
k0zi #9 Párizsban 1 hónapi 512kbps ADSL kb 3500Ft-nak megfelelő euróért vesztegetik.
De ott kicsit nagyobb igény is van rá. Itthon sajnos nincs elég user ezért nincs annyi befektetés és fejlesztés. -
#8 Ja a nagyobb sebességet figyelembe se vettem.
.
.
.
Ingyen kéne adni ! -
#7 100 ÓRÁS KOMBI = 9000 FT
KORLÁTLAN ~ 720 ÓRÁS ~ ( V.MI MÁS ) = KB. 10000 FT
10000 / 720 = 13,88 FT/ÓRA
100 * 13,88 = 1388 FT
HA KORREKTEK LENNÉNEK KB. 1400 FT-ÉRT KELLENE ADNI A 100 ÓRÁT.
NA JÓL KISZÁMOLTAM MI ? -
#6 Dejó!
Napközben bármikor használhatom azt a "rengeteg" 40 órát havonta? Eddig is alig jöttem ki belőle, nemhogy napközben is azt használjam.
Persze az átalánydíj bevezetésével nem kapkodnak ennyire. Vezessék csak be nyugodtan, le se szállok az egyik vonalról... -
skristof #5 axeleró (t-online) meg fatáv (t-com) is bekaphaggya!!!!!
qrv annyukat nem tudják az adsl-t normálisan fejleszteni!
csak ahol a fejek laknak odaviszik.....
f@sszop*k!!!! -
zord #4 nem értek veled egyet. szerintem mocskos ge*ik az ilyenek, kapitalista szarok -
#3 ja, rohadt k*csögök -
#2 De azért már szép haladás. Lassan beismerik, hogy nappal sem drágább ugyanazt a vezetéket használni... :) -
#1 még így is drága.....