893
AVAST! Antivirus
-
#653 Sasztok!
Avast free-t használok a legújabbat.
Utoljára 18 óra után frissített, most meg kiírja, hogy nincs kapcsolata a szerverrel.
Nektek is? -
#652 ha a free legálisan van beregisztrálva az nem fogja kiírni. -
#651 Vagy esetleg LEGÁLISAN használod? Avast!-ot teljesen LEGÁLISAN ingyen lehet használni a free verziót. (és az is megfelelő védelmet ad otthoni környezetbe) -
#650 Hi
Nekem az 5.0.677-es verzió van fenn és kiírja hogy illegális szoftverhasználat, meg hogy 30-tól nem lehet használni. Viszont a lejárata 2012-re van kiírva... akkor most nov. 30-tól nem lehet használni egyáltalán?
A licensz fájl szerint amit megadtam 2012-ig kellene működnie. Valószínűleg problémásan működnek warezzal az újabb verziók. Ha nem fog frissíteni meg nem működik akkor azt hiszem lecserélem Kaspersky-re. -
#649 Lehet hülye kérdés: de Win7 64bit alatt el lehet indítani az Avast kezelőfelületét?
Mikor start menüböl akarom indítani hibát dob, hogy Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a párhuzamos konfigurációja helytelen.
A Windows biztonsági beállításoknál kiírja, hogy az Avast védi a rendszert, tehát a program fut a háttérben. -
#648 Frissítsd a programot és elintézi ha kell, ha nem akkor természetesen nem. :) -
trn30 #647 Melyik az új ? Mert az 5.0.594.0 tegnapelőtt töltöttem le. köszi -
#646 A z 5,ős a 4,8-as már elég régi. -
trn30 #645 Oké, kösz. Felraktam az 5 verziót s ott se lehet. Melyik jobb az 5 vagy a 4.8 ? -
Rotyoka #644 sehol sem lehet mert az avast 32 bites program -
trn30 #643 Sziasztok ! Bootidejű vírusirtást akartam csinálnia 4.8 free verzióval 64 bites rendszeren de nem engedi. Az "ütemezett indításkori keresés" ugyan ott van de halvány nem lehet aktiválni. Olvastam, hogy az 5 verziónál a 64 biten nem lehet csinálni, val. akkor a 4.8 verzióval sem ? -
#642 Sikerült? -
nyecsi #641 Köszi köszi :) -
#640 Válaszsd a free-t otthoini gépre az is bőven elegendő (a legtöbb szaki szerint is!!) és akkor nincs macera és legális szoftver. Beregisztrálod ahol mutattuk ill ahol felajála és beírod neki a kódot és kész bár asszem az 5-ösbe már kód se kell csak regelés. -
nyecsi #639 SZia
Annyit ir h nemsokára lejár,és fel ajánlja h free,vagy fizetős. -
#638 Mit ír ki? Ha rákattintasz amúgy a tálcán az a betűre kiírja hogy a free vagy a pro verzio e. Ha a free akkor csak regelsz 1 kódot inyen, megadod az avastnak és kész. -
#637 El kell döntened, hogy ingyenes vagy fizetős verzió kell-e belőle. Ha ingyenes akkor itt kell újra regisztrálnod: http://www.avast.com/registration-free-antivirus.php
és jó lesz 1 évig.
Ha a fizetős változat kell akkor megveszed bankkártyával vagy warezolod. Rajtad múlik. :) -
nyecsi #636 SZiasztok
Több mint egy éve van fent az avast,de csak most a napokban kezdte el kirakni ezt a licenszes szöveget.A helyzet az h fogalmam sincs ez ingynes verzió e vagy vmi buherált,mert más rakta fel nekem.Én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,és h őszinte legyek nem is akarok hozzányúlni,mert már volt olyan h összeakadtak a progik,és sajnos nem vagyok informatikus.A kérdésem az lenne h keressem azt aki telepitette,vagy mit csináljak ezzel a licensz dologgal.KÖszi a segitséget előre is -
#635 Egyértelmű hogy a tiszta telepítés kell. Régi le, és új fel és máris nem lesz olyan gondod amit írtál. -
Rotcsa #634 Sziasztok!
1-2 oldalt visszalapozva leírtam korábban, hogy hogy megszívtam, amikor haver gépén frissíteni akartam 4.8 ról 5.0 ra.
Nos,1-2 hete az én asztali gépemen lévő 4.8 as regje elavult és valahogy, már én sem tudom,hogy miként, a linkekből-linkekbe menve amiket felajánlott a rendszer, az 5.0 telepítésénél kötöttem ki. Paráztam is, hogy most is bent ragadnak majd a modulok a windowsban és szenvedhetek vele újra, de nem ez történt. Szépen kicserélődött az új a régire mindenféle fennakadás nélkül.
A minap arra gondoltam, h a notimra is felteszem az 5.0-t, mert eléggé megtetszett. Szerintetek ezúttal kapcsoljam ki a réginek az ellenőrző moduljait és töröljem le, majd tegyem fel az újat, vagy hagyjam az egészet ahogy van és csak nyomjam fel az 5.0-t?
Ami miatt még mindig a régit használom az a VRDB. Nagyon fájlalom, hogy az újba nem került be.... -
Puhos #633 -
#632 Köszi mbam megoldotta a problémát és avast is megy mar rendesen ... virus volt a gépen ,Köszönöm -
Puhos #631 Akkor valami gond van a gépeddel, mert nálam tökéletesen működik, megnyílik az oldal! Esetleg valami vírus, trójai nincs a gépen? Próbáld meg letölteni az mbam-ot, frissíteni, majd futtatni! -
#630 A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.avast.com helyen.
* Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal....
Ezt írja ki -
Puhos #629 Szia!
Nem ez az? -
#628 Sajnos sehogy nem j ó
-
Arkon #627 Nézd meg a Főablakban a Karbantartás' majd 'Regisztráció'. Hátha ott kell.
Mondom még egyszer, olvastam valahol, hogy az új avast! 5-höz már nem a régi módon kell kérni újabb kulcsot. -
#626 Maga az oldal nem jön be -
Arkon #625 Én nem használok avast!-ot csak próbáltam segíteni, hátha ...
Most megnéztem de nekem sem küld kulcsot.
Valami olyanra emlékszem, hogy az ötösben már a programon belül kell valahol kérni újabb kulcsot, de ebben nem vagyok biztos. Talán majd valaki tud többet is segíteni. -
#624 sajnos nem jó , neked megy ? -
Arkon #623 Talán itt. Link. -
#622 Sziasztok
Megtudná valaki mondani miért nem elérhető az avast.com , most már kB 2 hete. Lejárt a Licence és nem tudok újra kulcsot kérni . help -
Vardar #621 az új Avast 5 Pro-t felraktam próba időre, egyelőre nagyon tetszik. A virtualizációs résznél hogy lehet beállítani, hogy mindig virtualizáltan fusson az adott folyamat? -
#620 Az Avast weboldala
nézz körül hátha írják. -
Black7Seven #619 Hali!
Tudja valaki, hogy hova kell beküldeni fals riasztást avastékhoz?
Köszike. -
#618 1 évig szól a kód. Szóval ha 1 éve regisztráltad itt az ideje hogy szóljon. Természetesen két perc alatt kérhetsz ismét kódot újabb 1 évre.
"Igen. Otthoni használatra ingyenes akármeddig." Ez a mondat azért így nem helyes mert 1 évig érvényes 1 reg. :) -
rockszy #617 ok.kösz -
#616 Igen. Otthoni használatra ingyenes akármeddig. -
rockszy #615 De én már egyszer regisztráltam magam kb egy éve , akkor is regisztráljak újra? -
#614 Ingyenes magyar letöltése.
Karbantartás > Regisztráció