AVAST! Antivirus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bevált! Minden rendbe lett és nagyon hálás vagyok neked hogy segítettél!!! Nagyon szépen köszönöm! :)

KranaZoli
Próbáld meg innen letölteni a hivatalos eltávolítót. Talán azzal okés lesz.
avast! Uninstall Utility

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Sziasztok! Lenne egy elég nagy problémám az avast 6.0-val. Nos én az ingyenes verzióját használom nekem az elég, és történt egy olyan vele hogy csináltam egy rendszervisszaállítást mert egyik programom nem mûködött, aztán az mûködött de az Avast ikon elé került egy piros "X", próbáltam a programot beinditani és ezt irja ki: error, nincs védelem a gépénél, meg amikor uninstallálni akartam normál és csökkentett üzemmódban akkor sem engedte letörölni mert valami setup reading errort cant contiune the uninstall-t ir ki, pedig ujra akarnám telepiteni de igy nem tudom! :S Windows XP-t használok, most a gyári windows irtót használom de az avast jobb, ezért kérem a segitségeteket ötleteket erre! Elõre is köszönöm a fáradozásotokat!

Épp az a gondom hogy akkor jó vagy nme ?? Ha elfogadta telepítésnél és frissít valamint teljes védettséget mutat akkor miért minden gép indításkor külön ablakba azt mutatja hogy nemsokára kiló mert nem jó??
Ha a licenc nem jó, akkor azt akkor fogja kiírni vagy a gép újraindításával, viszont ha jó akkor nem ír ki semmit.
Az 1 éves licencnél is ezt csinálta !! Azt is gugival kerestem ki.
Azért mert internetkapcsolatod van és onnan le tudta ellenõrizni. Ezért kell keresni rendes (rendes = ha elfogadja internetkapcsolat jelenlétében) licenc fájt, ami érvényes kb. egy évig és akkor azt nem lövi ki. Az ilyen crack dolgok nem nagyon jönnek össze. Keress utána a googleval és biztos találsz, ha nem is találsz egy évre, de egy félévre biztos.
Nemrég felraktam az Avast Internet Securityt, 2050 -ig aktiválva van a teljes verzió, de minden gép indításnál felugrik egy ablak hogy a széria számnem valós és nemsokára kilövi. Ha elfogadja a kódot és aktiválja 2050-ig akkor hogy lehet hogy ezt írja ki és ez mennyire komoly? Tényleg kilõheti és hiába mutatja az aktiválásnál hogy meddig jó ? Mit lehet csinálni??
Néha-néha megnézem, de nincs semmi. Még e-mail sem jött.
Lehet még dolgoznak a hangmintán egy kicsit, meg gépiesebbé teszik a hangom, kiszûrik a háttérzajt, stb... :)

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

KranaZoli
Azt Én honnan tudjam? :D

De 1értelmû, hogy ezek a nyelvi fájlok:

"You can run your avast! in any of the following languages (more languages than with any other antivirus software)."

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

De akkor miért a "speaking your languae"-link az, amelyik az oldalra mutat?

KranaZoli
Az a magyarítás lesz nem a hangfájlok. ;)

Lehet
<#nyes>
De nem hiszem,hogy lesz belõle valami. Meg úgy láttam, hogy egy Döbröntei Sándor nevû fickóét már el is fogadták, de nem értem, akkor miért olt 'wanted'-ben a magyar hang, és miért nincs még kint amit Õ produkált.

KranaZoli
<#hehe>

Narxis
lol, aztán majd hallgathatunk téged ha vírust talál az Avast :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A minap rögzítettem a hangmintákat és be is küldtem nekik.
Nos, majd kiderül, mi lesz belõle, a beküldés végén kaptam egy üzenetet, amibõl kb azt vettem ki, hogy majd értesítenek e-mailben, ha lesz valami a dologgal.

Szia kl24h!

Az Avast uninstall célprogram tökéletesen bevált. Teljesen kitisztította a rendszert. A korábban hibásan települt Avast telepítõ fájlt lefuttattam és minden rendben mûködik. Kézi indításra is frissít és a valósidejû védelemben is mûködik a vírus adatbázis frissítése.
Köszönöm a segítséget!

Szia KranaZolee!
Elsõ javítási lépésként megpróbáltam telepíteni az általad javasolt legfrissebb vírus adatbázist, de a sérült Avast program nem fogadta.
Köszönöm a válaszüzeneted.

Üdvözlettel: gy?jt?

KranaZoli
Avast! 7 R2 beta candidate (UPDATE: 2012/03/02 build 7.0.1414)

Fixed issues (from 7.0.1407)

- Autosandbox BSODs
- Too much activity of File System Shield
- UI crashes
- Show Installation Completed window just once
- Problem with not running Mail shield
- Incorrect marking emails as a SPAM
- Slowdown of system after fresh installation
- UPDATE: Improved stability of Outlook plugins
- UPDATE: Improved localizations
- And some security & user improvements

Again, thank you for your feedback about version 7.0.1407 and sorry for any inconvenience with that version.

How to install it

Just run the setup executable (links above). This version can be installed on top of your existing avast installation (7.x, 6.x).

Known issues

- incompatible with Win 8 Consumer Preview(will be fixed soon)

Leghamarabb próbáld meg, hogy az Avast hivatalos oldalát fel tudod nyitni?
Próbáld meg eltávolítani a saját Uninstall-jával de a gépet csökkentett módban kell elindítanod. Ha nem sikerül, akkor csak csökkentett módban futtasd Avast Uninstall Utility.
Ha minden rendben van a gépeddel, akkor kellett volna frissítsen, viszont ha van vírus, akkor nem biztos a frissítés. Láthatod, hogy a másik gépen ment.
Az is megtörténhet, hogy nem tudta az Avast telepítõ konfigurálni a Windows Tûzfalat valamilyen ok miatt és akkor a Windows Tûzfal nem engedi a frissítést (ha más Tûzfal van telepítve, akkor is hasonló a helyzet). Az is lehet, hogyha járt egy vírus a gépeden és módosította a host fájlt (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts), akkor megint baj van a frissítéssel.

Ha mégsem sikerül feltelepíteni, akkor komolyan át kell vizsgálni a gépet.
Szervusztok!
Az Avast Antivirus Free programot telepítettem a gépemre.
Valamilyen ok miatt a program frissítés nem mûködk a vírusdefiníciókat illetõen. A program frissítést is próbáltam, de az sem mûködik. 2 hete egy másik gépen ugyanezt a vírusvédelmet sikerült telepítenem és konfigurálnom. Ott minden rendben mûködik.
Ez utóbbi esetben a Rrevouninstaller programmal megpróbáltam az Avast eltávolítani, de csak részben sikerült.
Hogyan lehetne a programot újra telepíteni?

Köszi!..
KranaZoli

Szia!
A képen látható idõjárás elõrejelzõnek mi a neve?..És honnan tudom letölteni..?

Ui.: Bocs,a nem témába vágó kérdésért..
Gyulasjz
Köszi az infókat. Egyenlõre maradok az új Antivírusnál.
gergely1991
Ha azt szeretnéd hogy csak a játékot ne elemezze akkor ott alul létrehozás>mappa elérési útvonalát kell beleírni és ne fájlnak.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Az avast sandbox funkcióját addigra lekapcsolgatod így nem elemezi ki nem zavar be és kékhalált se kap a gép.
Elõhozod a program vezérlõpultját: kiegészítõ védelem> zárt környezet>beállítások>automatikus zárt környezet engedélyezése pipa ki>OK gomb.

Csökkentett módban (Safe Mode) úgyis elindul a rendszer és akkor simán lehet Uninstall-ni. Lehet, hogy XP esetében nem lett volna kékhalál. Ez sok mindentõl függ, de valószínûleg az Avast-nál van a gond. Egy kissé igen gyorsan "nekifogtak számolni", 5-rõl gyorsan 7 lett.
Gyulasjz
Köszönöm a választ. De ezek után már nem merem felrakni az avast 7-t. Ha nem win 7 op rendszert használok, pl. xp - gondolom akkor rakhattam volna újra a gépet.
Üdv mindenkinek!
Ugyanaz volt a gondom, mint fifinetnek, de nekem nincs gadgetem, amit kivehettem volna, úgyhogy körülnéztem az avast! saját fórumán, ahol meg is találtam a megoldást. Szerettem volna rögtön megosztani még tegnap, ezért gyorsan regisztráltam, de sajnos legalább 24 órát várni kellett, úgyhogy elkéstem. De talán lesz majd más is, akinek hasznos lehet:
- kikapcsolni az avast! önvédelmi modulját (beállítások -> hibaelhárítás)
- a figyelmeztetéstõl nem megijedve elmenteni a változást
- megkeresni az "avast5.ini"-t és megnyitni pl. a jegyzettömbbel
- a "" szekcióban a "ShowSetupOutro" értékét átírni 1-rõl 0-ra, majd elmenteni
- rendszert újraindítani (már nem jelenik meg az a képernyõ)
- az önvédelmi modult ismét bekapcsolni

KranaZoli
El kellene küldeni Avast-nak a hibát, esetleg kivétel közé kellett volna tenni az EXE fájlt - de lehet az sem segített volna, mert utána meg vmelyik DLL fájlal játszotta volna el ugyanezt. <#nemtudom>

Gyulasjz
Sziasztok!

Elõzmény: Több éve használom az avast és megvagyok elégedve vele / vagy voltam? / 2012.02.25.-én frissítettem az avast 7-re. Telepítettem egy régi játékot DDMT2 ,( tudni kell az avast6 -on kifogástalanul mûködik a mai napig ) visszatérve a 7-hez: indítom a játékot a jobb alsó sarokban egy kis ablak - gyanús programot elemez felirat és utána mi történik? kékhalál - újra indul a rendszer - nem akartam elhinni. Kikapcsoltam a vírusirtót úgy indítottam a játékot mûködött. Uninstall avast7, majd újra telepít, játék indít, ismét kékhalál. Uninstall 7, visszaraktam avast 6 mûködött a játék. Végül egy másik vírusirtót raktam fel és maradok annál.
Nem tudom mi lehetett a baj, sajnálom azért az avast 7-t.
KranaZoli
Te voltál az ügyes és kitartó, ezt lájkoltam is!
Így kell ezt csinálni, nem adtad fel!<#wink>

Gyûjtõ

A Te hozzáállásod is lájkoltam. <#alien>

Lck és Krana Zolee!
Királyok vagytok.Megoldódott az avast problémám.Úgy ahogy mondtátok csak egy kicsit másképp csináltam.Elsõ lépésben elvettem a gadgetet belõle de így nem kért újrainditást. Másodikban vissza tettem neki a gadgetet és így már kért egy újrát és minden megoldódott.Nincs többé ablak.Mégegyszer nagyon köszi mindent.Bárcsak mindenem így oldódna meg
Szia!
Az Opera böngészõt az elmúlt napokban próbáltam ki.Alaposabban átnézegettem és azt hiszem, megtaláltam a probléma okát.
A böngészõ beépülõiben nem található (jelenleg) a WebRep beépülõ.
Így hiába kínálja fel az Avast a fenti beépülõt az Opera-nak, nem tud kapcsolódni.
Talán mások számára segítséget jelenthet a fenti információ.
Egyébként pedig elõször az Opera böngészõt kellett volna jobban átbogarásznom (ahogy ajánlottad). Ezzel együtt köszönöm a bejegyzésed.

KranaZoli
Ezt inkább kérdezd meg Opera topic-ba (gondolom ott is van olyan, aki Avast-ot használ), vagy majdcsak beesik vki aki használ innen Opera böngészõt. Lehet azzal a verzióval csak szimplán nem kompatibilis, vagy fene tudja. Sajnos nem tudok róla semmit, mert Opera-t nagyon rég használtam.

Szervusztok!
Az avast! Antivírus Free 7 védelmet használom. A program Böngészõ védelem moduljában 4 böngészõ webwédelmét (WebRep) ajánlja fel és azonnal be is épül a böngészõkbe (IE, Firefox Chrome, Opera).
Nálam az Opera 11 böngészõbe valami oknál fogva nem akar beépülni.
Megjegyzem, hogy az Opera böngészõ portable telepítésérõl van szó. Ez is lehet oka?
Ugyanakkor a Google Chrome ugyancsak portable telepítésébe beépül. Azt felismeri. Hogyan lehetne a WebRep beépülõt "bevarázsolni" az Opera 11 portable böngészõbe?

KranaZoli
<#wink>

lck
Köszi Krana Zoli. A képlinkelést majd még gyakorlom <#wave>
Biztos nem szúrtam még be eleget. :)

fifinet ! Nálam az egyik gépen így mûködött!
Lehet XP miatt ?? Esetleg próbáld meg hogy feltelepítés után regisztrálj benne fiókot. De ez aztán tényleg csak tipp.
KranaZoli

Az a vicces az egészben,hogy az asztali gépemen xp van és ott is ugyanez a jelenség
Azzal még nem próbáltam,de revo uninstallal már töröltem,de úgyse volt jó
KranaZoli
Amit link-eltem uninstall utility-t, azzal is ezt csinálja?!

Mégegyszer köszi az ötletet,de sajnos nem jött be nálam,pedig úgy csináltam ahogy mondtad.Létrejött a csere a minialk. kivettem belõle és megcsinálta a cserét.Gépet kikapcsoltam.Vártam egy kicsit aztán vissza,de sajnos ugyanúgy megjelenik az ablak.Az a baj,hogyha letörlöm az avastot és utána újra felrakom akkor is ez van.Nem értem ezt az egészet. lehet hogy majd a következõ frissités oldja csak meg?
KranaZoli

Lck!

Ezt nem is ismertem. <#worship>

"Na nem az én napom." 3-ból, nulla. :D
Szerintem ma már sok mindent ne vállalj be. <#nevetes1>

lck
http:\\lck.uw.hu/Pic/avast7ins.jpg
lck
Na nem az én napom.
Szóval:
lck
lck
Arra gondoltam ahol te kerested.
Nekem az így néz ki:
Köszönöm az ötleteket, csakhogy én béna vagyok,mert nálam a vezérlõpultban csak olyan van, hogy programok és szolgáltatások. Ha abba belemegyek akkor ha kijelölöm az avastot akkor csak eltávolítani akarja ha rákattintanék.Lehet hogy rossz helyen keresem a programok hozzáadását?Ha kérhetném lépésrõl lépésre hol is van ez a programok hozzáadása? Bocsi hogy béna vagyok de a víz is kiver ha nem tudom hogy mit is kéne csinálnom