AVAST! Antivirus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
avast! Uninstall Utility
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Lehet még dolgoznak a hangmintán egy kicsit, meg gépiesebbé teszik a hangom, kiszûrik a háttérzajt, stb... :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De 1értelmû, hogy ezek a nyelvi fájlok:
"You can run your avast! in any of the following languages (more languages than with any other antivirus software)."
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
<#nyes>#nyes>
De nem hiszem,hogy lesz belõle valami. Meg úgy láttam, hogy egy Döbröntei Sándor nevû fickóét már el is fogadták, de nem értem, akkor miért olt 'wanted'-ben a magyar hang, és miért nincs még kint amit Õ produkált.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nos, majd kiderül, mi lesz belõle, a beküldés végén kaptam egy üzenetet, amibõl kb azt vettem ki, hogy majd értesítenek e-mailben, ha lesz valami a dologgal.
Az Avast uninstall célprogram tökéletesen bevált. Teljesen kitisztította a rendszert. A korábban hibásan települt Avast telepítõ fájlt lefuttattam és minden rendben mûködik. Kézi indításra is frissít és a valósidejû védelemben is mûködik a vírus adatbázis frissítése.
Köszönöm a segítséget!
Szia KranaZolee!
Elsõ javítási lépésként megpróbáltam telepíteni az általad javasolt legfrissebb vírus adatbázist, de a sérült Avast program nem fogadta.
Köszönöm a válaszüzeneted.
Üdvözlettel: gy?jt?
Fixed issues (from 7.0.1407)
- Autosandbox BSODs
- Too much activity of File System Shield
- UI crashes
- Show Installation Completed window just once
- Problem with not running Mail shield
- Incorrect marking emails as a SPAM
- Slowdown of system after fresh installation
- UPDATE: Improved stability of Outlook plugins
- UPDATE: Improved localizations
- And some security & user improvements
Again, thank you for your feedback about version 7.0.1407 and sorry for any inconvenience with that version.
How to install it
Just run the setup executable (links above). This version can be installed on top of your existing avast installation (7.x, 6.x).
Known issues
- incompatible with Win 8 Consumer Preview(will be fixed soon)
Próbáld meg eltávolítani a saját Uninstall-jával de a gépet csökkentett módban kell elindítanod. Ha nem sikerül, akkor csak csökkentett módban futtasd Avast Uninstall Utility.
Ha minden rendben van a gépeddel, akkor kellett volna frissítsen, viszont ha van vírus, akkor nem biztos a frissítés. Láthatod, hogy a másik gépen ment.
Az is megtörténhet, hogy nem tudta az Avast telepítõ konfigurálni a Windows Tûzfalat valamilyen ok miatt és akkor a Windows Tûzfal nem engedi a frissítést (ha más Tûzfal van telepítve, akkor is hasonló a helyzet). Az is lehet, hogyha járt egy vírus a gépeden és módosította a host fájlt (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts), akkor megint baj van a frissítéssel.
Ha mégsem sikerül feltelepíteni, akkor komolyan át kell vizsgálni a gépet.
Az Avast Antivirus Free programot telepítettem a gépemre.
Valamilyen ok miatt a program frissítés nem mûködk a vírusdefiníciókat illetõen. A program frissítést is próbáltam, de az sem mûködik. 2 hete egy másik gépen ugyanezt a vírusvédelmet sikerült telepítenem és konfigurálnom. Ott minden rendben mûködik.
Ez utóbbi esetben a Rrevouninstaller programmal megpróbáltam az Avast eltávolítani, de csak részben sikerült.
Hogyan lehetne a programot újra telepíteni?
A képen látható idõjárás elõrejelzõnek mi a neve?..És honnan tudom letölteni..?
Ui.: Bocs,a nem témába vágó kérdésért..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elõhozod a program vezérlõpultját: kiegészítõ védelem> zárt környezet>beállítások>automatikus zárt környezet engedélyezése pipa ki>OK gomb.
Ugyanaz volt a gondom, mint fifinetnek, de nekem nincs gadgetem, amit kivehettem volna, úgyhogy körülnéztem az avast! saját fórumán, ahol meg is találtam a megoldást. Szerettem volna rögtön megosztani még tegnap, ezért gyorsan regisztráltam, de sajnos legalább 24 órát várni kellett, úgyhogy elkéstem. De talán lesz majd más is, akinek hasznos lehet:
- kikapcsolni az avast! önvédelmi modulját (beállítások -> hibaelhárítás)
- a figyelmeztetéstõl nem megijedve elmenteni a változást
- megkeresni az "avast5.ini"-t és megnyitni pl. a jegyzettömbbel
- a "
- rendszert újraindítani (már nem jelenik meg az a képernyõ)
- az önvédelmi modult ismét bekapcsolni
Elõzmény: Több éve használom az avast és megvagyok elégedve vele / vagy voltam? / 2012.02.25.-én frissítettem az avast 7-re. Telepítettem egy régi játékot DDMT2 ,( tudni kell az avast6 -on kifogástalanul mûködik a mai napig ) visszatérve a 7-hez: indítom a játékot a jobb alsó sarokban egy kis ablak - gyanús programot elemez felirat és utána mi történik? kékhalál - újra indul a rendszer - nem akartam elhinni. Kikapcsoltam a vírusirtót úgy indítottam a játékot mûködött. Uninstall avast7, majd újra telepít, játék indít, ismét kékhalál. Uninstall 7, visszaraktam avast 6 mûködött a játék. Végül egy másik vírusirtót raktam fel és maradok annál.
Nem tudom mi lehetett a baj, sajnálom azért az avast 7-t.
Így kell ezt csinálni, nem adtad fel!<#wink>#wink>
Gyûjtõ
A Te hozzáállásod is lájkoltam. <#alien>#alien>
Királyok vagytok.Megoldódott az avast problémám.Úgy ahogy mondtátok csak egy kicsit másképp csináltam.Elsõ lépésben elvettem a gadgetet belõle de így nem kért újrainditást. Másodikban vissza tettem neki a gadgetet és így már kért egy újrát és minden megoldódott.Nincs többé ablak.Mégegyszer nagyon köszi mindent.Bárcsak mindenem így oldódna meg
Az Opera böngészõt az elmúlt napokban próbáltam ki.Alaposabban átnézegettem és azt hiszem, megtaláltam a probléma okát.
A böngészõ beépülõiben nem található (jelenleg) a WebRep beépülõ.
Így hiába kínálja fel az Avast a fenti beépülõt az Opera-nak, nem tud kapcsolódni.
Talán mások számára segítséget jelenthet a fenti információ.
Egyébként pedig elõször az Opera böngészõt kellett volna jobban átbogarásznom (ahogy ajánlottad). Ezzel együtt köszönöm a bejegyzésed.
Az avast! Antivírus Free 7 védelmet használom. A program Böngészõ védelem moduljában 4 böngészõ webwédelmét (WebRep) ajánlja fel és azonnal be is épül a böngészõkbe (IE, Firefox Chrome, Opera).
Nálam az Opera 11 böngészõbe valami oknál fogva nem akar beépülni.
Megjegyzem, hogy az Opera böngészõ portable telepítésérõl van szó. Ez is lehet oka?
Ugyanakkor a Google Chrome ugyancsak portable telepítésébe beépül. Azt felismeri. Hogyan lehetne a WebRep beépülõt "bevarázsolni" az Opera 11 portable böngészõbe?
Biztos nem szúrtam még be eleget. :)
fifinet ! Nálam az egyik gépen így mûködött!
Lehet XP miatt ?? Esetleg próbáld meg hogy feltelepítés után regisztrálj benne fiókot. De ez aztán tényleg csak tipp.
Lck!
Ezt nem is ismertem. <#worship>#worship>
"Na nem az én napom." 3-ból, nulla. :D
Szerintem ma már sok mindent ne vállalj be. <#nevetes1>#nevetes1>