Ősszel jön a frissitett Counter-Strike
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Ahoz képest, hogy majd 5 éve még kezdõ koromban 1 hetet szarakodtam vele, most végigjátszottam egy délután alatt.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
csak ennyit akartam."
Mozilla egy 100%-os hibátlan bugmentes program...vannak még naív emberek...
Mellesleg flashget...
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
vagy így vagy úgy, de a HL2 megjelenésekor megjelenik.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
csak ennyit akartam.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
a hl1 nek is az MP je néha élvezhetõbb ( kis játékos létszám esetén ) mint a CS .. Meg a HL és CS között nem túl sok hasonlóság van. Az egyedüli szinte a graf motor. Nem kéne egybevonni
*hihi ** *
A címet nem én adtam a cikket én írtam.
A pályákat elismerem elírtam, de nem nézem állandóan a filestruktúrát veled ellentétben. Szerintem ez nem olyan egetrengetõ hiba, hogy ezen kelljen lovagolni... de te tudod.
Amúgy ez a nyár õsz sem annyira ellentmondás, ugyanis tükrözi a biztos megjelenési dátumot :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Havana az tuszos map (CS), nem bombas (DE)....
Akarcsak CS_italy is, bar most nezem, a windows xp-s logoju is jelezte a sulyos problemat...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
"A videó végén még elhangzik egy lényeges információ: "Summer.". Remélhetõleg még ezen a nyáron megjelenik valami végre a Valve háza tájáról."
:DD ez a cikk tele van hülyeséggel, és ellentmondásokkal!
ezt a sok uj faszságot ugyis le fogják tiltani :D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
És ez szerintem erre a játékra is illeni fog.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

http://thenamelessphoto.com/

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"