Ősszel jön a frissitett Counter-Strike

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N.E.O.!!!
ja... havi 10 ezerért...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Wing Rockling
Nekem csak akkor lenne a Neten játszás az erõsségem ha ADSL-em lenne.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Múltkor feltettem megint a régi HL-t, és kedvem támadt végigvinni mert unatkoztam. Ahoz képest, hogy majd 5 éve még kezdõ koromban 1 hetet szarakodtam vele, most végigjátszottam egy délután alatt.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

droland
"a videót nem lehet leszedni mozillával. ( firefox) juj dejó mod használnom kell azt a bugos IE-t.
csak ennyit akartam."

Mozilla egy 100%-os hibátlan bugmentes program...vannak még naív emberek...

Mellesleg flashget...

N.E.O.!!!
Már minden játékot a HL2 motorjára ki akar adni a Valve? Elõször a sima HL-t, aztán meg ezt. Én akkor sem fogom letölteni/megszerezni az említett játékokat, mert nekem a HL2 kell. De ahelyett, hogy azon dolgoznának inkább kiadják ezeket a régi szarokat új köntösben. (Minden HL és CS rajongótól elnézést kérek, amennyiben mélyen belegázoltam a leki világába, de az interneten való játsszás nem az én erõsségem)

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

M@TriX
hát mivel elég bazi nagy a CS rajongó tábora így szerintem nem lehetetlen de majd meglátjuk. :)
vagy így vagy úgy, de a HL2 megjelenésekor megjelenik.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

mireez
már aki:D
Wing Rockling
IE-vel én még bejelentkezni se tudok.

SuperCow
a videót nem lehet leszedni mozillával. ( firefox) juj dejó mod használnom kell azt a bugos IE-t.
csak ennyit akartam.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

nemcsakfeel
na nehogy már ez legyen a hl2 sima multiplayere is ! hát az nem lenne annyira baró.
a hl1 nek is az MP je néha élvezhetõbb ( kis játékos létszám esetén ) mint a CS .. Meg a HL és CS között nem túl sok hasonlóság van. Az egyedüli szinte a graf motor. Nem kéne egybevonni

*hihi ** *

ricsi1
akkor ez a condition zzerot bõvíti ugye?

M@TriX
milyen ellentmondásokkal?
A címet nem én adtam a cikket én írtam.
A pályákat elismerem elírtam, de nem nézem állandóan a filestruktúrát veled ellentétben. Szerintem ez nem olyan egetrengetõ hiba, hogy ezen kelljen lovagolni... de te tudod.

Amúgy ez a nyár õsz sem annyira ellentmondás, ugyanis tükrözi a biztos megjelenési dátumot :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

hát a valvet ismerve jó lesz az karácsonynak is

mireez
:D "is jelezte a sulyos problemat"
atomboy
"A videón még rápillanthatunk a de_Dust, de_Cbble és a de_Havana pályákra is."
Havana az tuszos map (CS), nem bombas (DE)....
Akarcsak CS_italy is, bar most nezem, a windows xp-s logoju is jelezte a sulyos problemat...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

mireez
"Õsszel jön a frissitett Counter-Strike"

"A videó végén még elhangzik egy lényeges információ: "Summer.". Remélhetõleg még ezen a nyáron megjelenik valami végre a Valve háza tájáról."

:DD ez a cikk tele van hülyeséggel, és ellentmondásokkal!
mireez
Summer ... 3-4 years later, ahogy a valvet már ismerjük...
mireez
és CS_HAVANNA!!!!!
mireez
de_italy lol!! és az MÉG A RÉGI ITALY! LOOOL
CS source
The Garrett
1.5 for life.
ezt a sok uj faszságot ugyis le fogják tiltani :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Wing Rockling
Engem nem érdekelnek ezek a frissített verziók, meg hogy mit adnak ki új motorral, jöjjön már ki végre a SIMA HL2!

Wing Rockling
jujj de rondák ezek a képek.

Goodwill
hát ha a mozgás ilyen igénytelen marad, én maradok az 1.6nál (már ha létezni fog még ezután)...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

SinClaiR
Szerintem meg, mint általában, ez sem lesz olyan jó, mint az elõdje.
És ez szerintem erre a játékra is illeni fog.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

szerintem király lessz! bebarikádozzuk z italí fõ részeit és nem jöttök majd be! királyság

http://thenamelessphoto.com/

bld
erre kíváncsi leszek

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"