2214
-
#214 köszi, meglesz;) -
#213 Rovinjt se feledjük! -
#212 kellemes hétvégét :) -
#211 óóó szuper! köszi a segítséget -
#210 prágai hotelek
válogass kedvedre, ez egy korrekt online hotelfoglalós oldal, gyakorlatilag a város összes, és az ország nagyobb részének a hoteljai benne vannak a szövetségben. (kivétel a hátizsákos helyek, de gondolom nem olyasmit választanátok) -
#209 Aham! Bécs mér többször megvolt, valószínű hogy Prágánál maradok (jobb ötletem nekem sincs), ott még ugyse voltunk és tényleg mindenki dícséri! Most mán csak valami fasza szállás kell, szív alaku káddal :)) -
#208 nem hiszem, nem fürdeni kell menni és egy nagyon szép város azért... vagy esetleg kint a félsziget végén Pula, annak van egy nagyon szép amfiteátruma is, nagyon hangulatos (bár jópár éve jártam arra)
de inkább Bécs vagy Prága - itt vannak 1 nagyobb köpésre, és csodálatos városok. -
#207 Fiume nem nagyon kihalt ilyenkor? Prága nekem is eszembe jutott, az van talonban:) -
#206 Fiume, vagy Bécs :) esetleg Prága, de az csak másodszomszéd :) -
#205 adhatnátok tippet egy hétvégi kiruccanáshoz a környező országok valamelyikében! olyan romantikus tipusút!:))) -
#204 Itt büntettek mweg minket a rendőrők P -
#203 -
#202 -
#201 -
#200 Mennyit vittetek?
HA a szálást nem veszem max 50-60 eurot költöttem
pedig polókat ajándékokat is vásároltam, benzinbe is beszálltam. -
#199 Mi is elszámoltuk magunkat! -
#198 Köszi, de nem volt drága
120 Euro-t visszahoztam -
#197 Hm tényleg ottis hasonló van
de ezt máshonnan P -
#196 bazzeg, tudsz élni! -
Garfield #195 Hmmm, a fejlécben levő kép nem a baraka.hu-ról jön? -
#194 Jaz Beach
-
-
#192 Budva
-
-
-
#189 Péda a digitális képjavításra
-
#188 Ez még Montenegro
csak találtam gyönyörű képeket Stevan Kordic's-től
Camera:
Olympus E-10
Comment:
Our Lady of the Rock island.
-
#187 Ezek most Albánia vagy Montenegro?
Két barátom most megy szept 1-én valami stali noviba jaj nem jut eszembe a neve, mert egy ismerős az ottani hunghest hotelben dolgozik.
Két hétre mennek. Ahogy elnézem jó lesz nekik. -
-
-
#184 Budva
Stari Grad
-
#183 -
#182 -
#181 Hát nem pont erre gondoltam de ok :) -
#180 Amúgy ezeket nem azért mutatom itt, hogy hú én milyen ember vagyok, hogy ilyen helyekre járok.
Mert nem nagy szám ide eljutni csak sokan nemismerik pedig nagyon szép nemhiába a világörökség része.
És tapasztalatból mondom, hogy a rémhírekből szinte semmi sem igaz.
Najó a rendőrök kivételek P
A másik indok, hogy sokaknak igértem képeket a határon túlra és hazánkba is. -
#179 Azis volt
-
#178 te vagy az én emberem :) -
#177 szépek!
Az az asztal ponn nekem való.
Kiücsörgés borocskázás rulez -
#176 Itt nem lehet akkora a dagál apály. -
#175 a hamburger úgy zajlik, hogy kapsz egy választható burkolatot (pita, hamburger zsömle, meg volt még valami), meg választhatsz bele húst (marhahús pogácsa, grillezett szárnyas, ilyesmi), innentől kezdve csak rajtad múlik a hamburger tökéletesre komponálása: ki van rakva az összes tartozék, szósz és fűszer, és annyit és olyat pakolsz a hús mellé, amennyit és amilyet csak akarsz. méretére jellemző, hogy egy ilyen le tud fedni egy főétkezést. a palacsinta is jópofa, vastag tésztás óriáspalacsintáról van szó, szintén választható töltelékkel, ami vicces, hogy lehet vegyíteni is (pl.: lekváros-diós), a végén pedig érdekesen összehajtogatják, és belecsúsztatják egy zacskóba, amiből menet közben is el lehet fogyasztani.