2214
  • Breki33
    Ezt visszamondtam mondván sorry no reservetion becaeuse

Erre ezt írták

"Thank you for your letter.

We shall wait for you o n 31th july/2th august.

Be sure that we shall write you in the book of reservations for an o ne apartment for you..

For your arrival dates.

We`re looking forward to seeing you.

P.S.

If you have any further questions,don`t worry to hesitate us.

!!!!! BEST REGARDS!!!!!
    "
  • Breki33
    te mázlista P
  • norbre
  • Breki33
    akkor a másik lány

érthetően fogalmazva
  • norbre
    aki ide írt magamat is beleértve és együtt megy most Rovinjba, azok közül én vagyok fiú :D
  • Breki33
    és a másik fiú aki ide irt?

az lány volt? P
  • norbre
    aha csaj vezet, de elég rutinos szerencsére :D
  • Breki33
    és csaj vezet?
  • Breki33
    opsz

azt hittem két fiú ír ide
  • norbre
    3 csaj 1 fiú
  • Breki33
    Két csaj két fiú?
  • norbre
    az már elég jó :D
    nálunk meg volt az el6ározás, csak az egyik csajszi kföldön volt és nem tudtunk vele beszélni hogy tuti jön-e, emiatt csúszott egy kicsit a szállásfoglalás
  • Breki33
    Hát igen a jó helyeket korán elviszik.
    Nálunk is irtak öt eurós árakat csak azt tavasszal kéne lefoglalni.
  • norbre
    ezt mi is néztük de már nem volt kiadó
  • Breki33
  • Breki33
    Mondjuk itt 75 Eu a reservation
  • Breki33
    tessék ROvinj szállás 50-60 EU

• Breki33
    Ilyen esetben nagy élmény lesz.

Főleg mikor előszőr felbukkan a tenger.

Mi akkor tavaly megálltunk kajálni P
  • norbre
    az h nekem mind1 az arról szólt hogy még soha nem voltam se tengerparton, se Horvátországban. Rengeteg helyet dícsérnek, mindenki mást, így elsőre majdnem mind1 hová megyek. Ha már nekem is kialakultak a benyomásaim, akkor valszeg nem lesz az
  • Breki33
    Mégegy ha rá tudod venni a Havert, hogy egy napra lemenjetek Dubrovnikba és meglátod utána hálás leszel (és teis függővé válsz)

NA ott voltam többször P
  • Breki33
    Ja egy jótanács ha valaki bankkártyát visz

Ha külföldön veszel ki pénzt OTP VISA kártyával minden kivétel 4 Eu +1%

Szval aki visz az inkább vásároljon vele az ingyen van.
  • Breki33
    nem vettem úgy

nekem meg majdnem mind1 : na erről beszéltem
    amúgy ez nem neked szólt csak olvastam itt olyat aki mindig ugyanoda megy

ja az olyan hogy reptérről vasútállomásról befuvaroznak ha kell
    mivel kocsival megyünk ezt nem vesszük igénybe

Amúgy tökre örültem, mert komolyabb helyeken 25-30% úgynevezett foglalót kérnek
    ez pedig a bankok atutalási összegeit meg szokásait akár 5000 forint is lehet

MÁrmint maga az átutalás. Viszont nagyon szerettem volna a helyet így érthető hogy mikor sikerült elintézni enélkül nagyon őrültem neki.
  • norbre
    nem beszólni akartam, ne úgy vedd
    h miért Rovinj a #602-ben már írtam:
    "..akinek a kocsijával m1ünk, a benzin egy részét el tudja a számolni, és ő oda szeretne menni , nekem meg majdnem mind1 :D majd legközelebb m1ünk máshová is."

amúgy kétszer ugyanott egyedül a bükkben voltam idáig, én is szeretek mindig máshová menni és főleg nem sztereotípiákban gondolkodni.
    Mikor túrázni megyünk akkor is offroad túrákat csinálok amik ritkán érintenek települést és turistautakat

visznek: #858 "ingyenes szállítást 20
    % kedvezményt az étteremben kihagytam P"
    - ingyenes szállítás -> nálunk nincs ilyen
  • Breki33
    Amúgy mi alapján lett Rovinj?
  • Breki33
    nem visznek????????

Én csak azt mondom, hogy egy szállásért amiről még azt sem tudod tengerpartra néz-e sok a napi 70EU, bár ha 230-ért szerzed az javít valamit.

Azt vettem észre, hogy a magyar emberek többsége tunézia, horvátország, görögország, esetleg olasz spanyol sztereotípiákban, last minute utakban gondolkozik. (Aztán megérkezik kifexik a partra vagy a szálloda medencéjébe és onnan telefonálgat, hogy hú milyen jól nyaralunk P. Az országból meg csak a hipersupermarketet látja meg az akciós piáját.)

Énis így voltam aztán láttam tavaly montenegro-t és elvarázsolt. És nem egy városa, körbejártuk.
    DE előtte csak a sztereotípiákat tudtam.

Francokat akarok én bárkit überelni akkor 50-70 eurós szállodákat mutogatnék és pl Baziliába utaznék P

Tavaly aludtunk szabadban is kétszer (mundjuk az elsőnél olyan víztározónál ami felejthetetlen), nem volt előre lefoglalt szállásunk az egyik helyen eltörtük WC elvezető csövét (elég volt hozzáérni) szval énse szoktam luxuskörülmények között nyaralni, de ez az élmény amit a környék és a kultúra nyújt feledhetetlen.

És ha akár két embernek, felkeltem az érdeklődését és úgy dönt oda megy pl Tunézia helyett már megérte. Sztem ha valaki felvágni akarna pont ilyet mondana, hogy voltam olaszban aztán még leugrottam Görögországba egy hétre...
    Nem azt hogy szerbia, Montenegro, Bulgária meg Románia.
    Mert itthon az van hogy hú az milyen szerencsére nemcsak a németek jöttek újra rá, hogy érdemes pl Bulgáriát újra felfedezni.

Gondoljatok csak bele hány nyaratok van amikor fiatalok vagytok üdülni mehettek és a világnak hány szép tája van.

Aki mindig ugyanoda megy mennyi mindent veszít. Lehet, hogy most nem jön rá
    mert buli haverok, fanta, de évek múlva bánni fogja.

Énis évekig nyaraltam balatonon, imádtam és imádom most is volt mikor szinte egész nyáron lent voltam, de hidd el érdemes körbenézni a világban és mindig új
    részeket felfedezni.

Nemvéletlen voltunk mi tavaly három-négy ország országban és idén is kb annyiban.

Ha ez úgy jön le hogy megpróbálok bárkit überelni hát sajnálom :-)
  • norbre
    bocs ezt elírtam, sztem nem visznek semmit ingyen (az ingyenes szállításra írtam)

azt meg hogy nyertél azért írtam, - remélem nem veszed zokon de - azt vettem észre hogy itt a fórumban mindenkit megpróbálsz űberelni
  • Breki33
    ez nem horvátország

és nem azért mondtam, hogy nyernek, csak számomra ez soknak tűnik

"sztem nem viszen semmit ingyen" ez mit jelent?

Amúgy úgy találtam hogy elmentem a város lapjára az összes hotelt végignéztem aminek volt honlapja, aminek meg nem volt annak irtam emilt

Horvátba ha mennék biztos az index fórumot nézném előszőr

Amúgy ezért érdemes montenegro-ba menni legalább olyan szép-szerintem szebb-és sokkal olcsóbb lásd másfél euros hamburgaer amibe pakolsz amit akarsz.
  • norbre
    ok :D
    a miénkben:

nincs reggeli
    van szines tv
    van telefon
    nincs légkondi
    nincs saját medence
    nemtom van-e kilátás a tengerre
    sztem nincs minibár
    a ház udvarán van a parkoló
    sztem nem viszen semmit ingyen
    és nincs kedvezményt az étteremben, mert ez apartman és nincs étterme

érdekes módon mi nem találtunk ennél olcsóbbat pedig hidd el h keresünk, uh te nyertél, legközelebb majd téged kérdezlek h hol keressem.
    Tényleg hol találtad?

• Breki33
    sófiában pedig 30 EUro egy éjszaka
  • Breki33
    hogy tiszta legyen a mienk is négy főnek enny tehát 15 euro per nap reggelivel
  • norbre
    otthon van a cím
    h tiszta legyen a miénk 4 főnek ennyi, tehát kb 17 eur / fő / nap
  • Breki33
    amiket felsoroltam azok közül van valami?

van képed róla?
  • Breki33
    én egy hete néztem először

amúgy 60 Euro és ez a város legjobb szállodája ill apartman
  • norbre
    az utazásiirodás ajánlatok ennél is drágábbak voltak
  • norbre
    nemtom.
    neten kerestünk szállást, megnéztünk egy rakás apartmant, de ez a legolcsóbbak közt volt
    Hozzátartozik, hogy csak 3 héttel ezelőtt kezdtünk el nézelődni és addigra egy rakás jó hely már le volt foglalva
  • Breki33
    kiváncsi lennék a másik csapat is ennyiért bérel-e

ez utazási irodás?
    vagy miért ennyi?
  • Breki33
    minibárt őrzött parkolót, ingyenes szállítást 20
    % kedvezményt az étteremben kihagytam P
  • Breki33
    szerinted mennyi egy szállás reggelivel, szines tv-vel, telefonnal, légkondi+saját medence+kilátás a tengerre? :-)

• norbre
    ja
  • Breki33
    oh majdnem 70 euró naponta?