112
Én a robot.
  • Eye-scream
    A The crow a kedvenc filmem :)
  • Chaos Mad
    én megnézem biztos, láttam a trailert is. sztem jo lesz.

azért az audi odavág :DDD
  • winnie
    lehet, hogy jó film lesz, de szerintem nem lesz siker (ami engem nem is érdekel, ha filmnek jó lesz:) ugyanis a rendező személye eddig a közönségsikermentes minőségre volt garancia (alex proyas - holló, dark city, garázs-rock)
  • Eye-scream
    Lehetne de nem fognak....
    Ha lesz belőle film szvsz azt is "elamcsisítják" mert hát kell a bevétel....
  • Eye-scream
    1et értek.
  • KM
    Hm... Ha kellően el tudunk vonatkoztatni, akkor lehet, hogy nem is lesz rossz ez a film. Meglátjuk!
  • Dzsini
    azért szerintem az Alapítvány megfelelő részeiből (kalmárfejedelmek/alapítvány és birodalom) egész kiváló kis űrscifis-akciós cuccokat lehetne gyártani :) az annyira olyan korszak
  • nemcsakfeel
    sztem egy asimov könyvet az életben nem fog tudni visszaadni bármilyen amcsi film.
    rohadjanak meg hogy asimov hírnevét használják föl a népszerűsítés miatt.
  • Dzsini
    a filmben lesz túl sok a robot, na... csak már keverem :)
  • Dzsini
    a történettel lehet, hogy semmi baj nem lesz. a technikai megvalósítással szinte biztos, hogy nem lesz gond, és csillogni villogni fog. de Asimov univerzumában a Földön NEM volt soha ilyen mennyiségben és szabadságban robot, mint a könyvben, főleg nem 203x táján, amikor a film játszódik. akkoriban csak rejtett laborokban, és az űrben meg a többi bolygón lehetett robotokat használni. amikor már utcán is mozoghattak robotok (akkor is közutálatnak "örvendve"), az 4500 után, az Acélbarlangok idején volt. úgyhogy ennyit az "Asimov alapján"-ról... maximum a (feltételezhetőleg elég szabadosan kezelt) 3 törvény lesz, ami emlékeztet majd a világra :)
  • Eye-scream
    Maga a film lehet, hogy jó lesz csak nem ezzel a névvel kellett volna...
  • Sadun Tryst
    jó lenne a film, ha nem a bevételre mentek volna, hanem a filmes élmányre és nem az effeketre. (ezt megmondtam! :D) látványmozi lesz sajnos... :(
    pedig a története nekem nagyon tetszik! :)
  • CSOCSO
    en azt szeretem hogy altalaban ugy vannak ezek a dolgok hogy ha jon egy kurvajo bemutato akkor HUUUDEFASZA film lesz.. aztan megjon a film es egy nagy fika.. ilyen a holnaputan.. pl meg a tobbi ...
    itt ez a film.. mindenki szidja.. remelem kurvajo lesz a film... azt hogy kire mit lehet rabizni azt hagyjuk...
    will smith szineszi tehetsegevel semmi baj nincsen!
  • Eye-scream
    Kb annyira mint amennyire a Van Helsing WoD based....
  • KM
    Max. könnyei!
  • Gnome
    Erdekes nagyon hangoztatjak a keszitok hogy Asimov konyei alapjan keszult a film....szal
  • Eye-scream
    Ha jól tudom ebben is a fellázadt robotok el akarják foglalni a világot de szerencsére jön a Villszmissz...
    Tré...
  • KM
    Ja-ja. Az előzetesekből ez jön le. Sajna...
  • Loál János #14
    Dettó.
  • Dzsini
    azon kívül, hogy a címe "én a robot", azon kívül semmi köze az Asimov-féle robot-univerzumhoz. egy érdekes akciófilm lesz belőle a szokásos 3 tonna CGI-vel megáldva... nem sokat várok tőle.
  • Shaman
    Na jó többet én sem kommentezek,mert csak marhaságokat írkálok. Szal a megjelenés JÚLIUS 16. Így nálunk sztem olyan szeptember körül várható.
  • Shaman
    Egyébként a trailerben Jún. 16 van megjelenésnek,szal lassan-lassan (sztem július-augusztus körül) nálunk is menni fog.
  • Shaman
    Igen ebből lehetne jó filmet kihozni,de hogy pont egy vicces figura Will Smith játsza a főszerepet....hááát,nemtom.
    Egyébként nézzétek meg a trailereket,sztem nem lesz annyira gagyi. Csak kicsit gagyi lesz,de nem nagyon:-)
  • winnie
    láttam az előzeteseket. így érzem.
  • Gnome
    hmm...hat egy ujjabb "el hollywoodositast" lathatunk majd sztem....Asimov forogni fog a sirjaban...
  • CSOCSO
    ki mondta ezt neked?
  • csabawarchief
    mi lesz ez? :P
  • Cat #5
    egyetértek, will smith nem az az ember akire egy ilyet biznék

• winnie
    gáz lesz.
  • Shaman
    Amúgy meg vesszőt akartam a címbe írni,nemtom,hogy lett pont:-)
  • Shaman
    Remélem erről a filmről még nem volt topik nyitva..Megnéztem a keresőben,s nem talált. Ha van ilyen,akkor zárhatjátok.
    Egyébként a Hardwireden található 3 trailer is a filmről. Vélemények?
  • CSOCSO
    nah...