I.Robot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egyébként india 1 milliárdját hova soroltad? (nemsokára többen vannak mint a kínaiak)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ez sima statisztika
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egyszerûen nem hiteles - bár felmérések szerint biztos ez jön be a mai mozibajáró fő generációnál, a 15-20 éveseknél.
: 7/10 pont.
A többi részlet viszonlyag jó volt, robotok kinézetében több fantázia lehetett volna, ezek túl legóemberes, simított darabok.
*hihi ** *
naja, birodalom fíling.
de amikor a kamera a létezõ összes szögpen elkezd pörögni, az leginkább rókázhatnék érzés volt...😉
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
+ hozzátenném, hogy, amikor Sony(😊) robot menekül az ablakon át és leesik a betonra, mintha a nagy zöld behemótot láttam volna,
+ amikor Calvin lóg a rámpa végén, az kissé a Birodalom visszavág végére hajaz
+ a legeslegvége, a robotok a hídroncs elõtt, kissé Animatrix feeling
+ fura, hogy a SuperAudi a high tech cuccaival úgy döcög be a prof villája elé, mint Trabant Hycomat a krumpliföldre (pattog a kocsi rendesen)
amúgy valóban jó kis film, nem bántam meg, hogy moziban is megnéztem. A reklámok már tényleg nagyon pofátlanok benne....
a sok robot között keresem az egyet nem értettem.
ha 1000 robot gyönyörû sorban áll, akkor csak feltûnik, hogy egyel több van nem? errefel mégis mindig volt a kékszemûnek hely ahova beállhatott! 😄
a robotok jól meg voltak csinálva, de túlzottan pókemberesek lettek.
minden hibájától függetlenül egyszer nézhetõ és szórakoztató.
ennyi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Egy dologot viszont viccesnek találtam benne:
*Minimal spoiler*
2035-re az összes autógyártó tönkremegy, kivéve az Audit, amely egyedül fogja uralni a piacot 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nah.. vegre ez is megvan...
sokaktol csak a fikazast hallottam hogy igy megugy.. nemtom.. en meglestem semmmi de semmi zavaro dolgot nem talaltam a filmben! a kis hulye will kolok szineszi kepessege is teljesen fexik!
a film kisse elgondolkodtato volt...
9 est azert nem kap mert nincs az a hubazzeg ez kurvajo film volt.. egyszeruen csak siman nagyon jo film.. es kisse elgondolkodtato, nem is biztos hogy soxor fogom meglesni de igy most nagyon jo volt!...
Jó sztoriból jó film.
Ami feltünt az elején, hogy már nem 2150 v. 2200-at irtak ki mint a régi Sci-Fi-kbe hanem 2035-öt.😊 Lehet, hogy az Amcsik már tudnak valamit amit mi nem?😊)
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
!!!!Spoiler!!!!
Volt egy jelenet ami iszonyatosan bejött 😊 Amikor elfogták a roboto, Sonny-t és belépett hozzá a Will S., elõtte kacsintott egyet a munkatársára. Aztán benn megkérdezte a Sonny, hogy mit jelentett az a gesztus. Elmondta neki a Will, hogy mi is volt ez. Késõbb amikor már kiderülteka dolgok és fenn voltak az épületben egyszercsak a Sonny elkapta a csajt és úgy tett mintha gonosz lenne, még mondta is a Will-nek, hogy menjen ki szépen az ajtón keresztül, különben szétlövi a csaj fejét. Na és annál a pontnál kacsintott egyet a robot. Nekem nagyon bejött ez a jelenet 😊 Meg voltak benne jópofa lassítások is, szerintem érdemes megnézni mindenkinek.
Íme ezek vannak:
CAM - kamerás verzió, ahola hang nem külön forrásból jön, hanem a kamera veszi a hangot, tehát bejöhetnek külsõ hangok illetve rázkódás is elõfordulhat a képnél.
TS - Telesync - Kamerás verzió szintén, de itt általában nincs a képnél rázkódás, valamint külsõ hangforrásból jön a hang, tehát jó minõségû általában.
TC - Telecine - mozigéprõl digitálisan van átmásolva a kép, egész jó minõség, a hang pedig akármiylen lehet, attól függ mit szereznek meg 😊)
DVDScreener - dvd minõségû kép, de még nem a kereskedelmi változat, lehetnek benne fekete-fehér átmenetek illetve ún watermarkok amik feliratokat jelentek, általában a stúdió nevét jelzi.
Screener - ugyanaz mint a dvd screener csak VHS-rõl van a forrás
DVDRip /DVD-R - ezeket azt hiszem nem kell már magyaráznom 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a film egy kiemelkedõ 52M-ós hétvégével indított! ezzel az év 6. legerõsebben nyitó filmje, megelõzve a tróját és a van helsinget!