torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fura dolgok indultak be ott szerintem...
Remélem tévedek...
Azelõtt rapidsharerõl/megauploadról/más tárhelyekrõl szedegettem az anyagot Jdownloaderrel... régen a rapid csak úgy süvített, csak persze ip címet kellett újítani mindig, de mostanság már nagyon belassult ez a módszer... torrentezni nem szerettem azelõtt, mert szar volt mindig is a netem... sima 4 megás ADSL, aminek a feltöltése nem nagy szám...
Tavaly kezdtem igazán belefolyni ebbe a témába, amikor új gépem lett és kellettek a játékok... fent voltam Insanen meg kéksárkányon, és jó is volt, de aztán jött a razzia és a kettõbõl csak a sárkányra tudtam visszakerülni (nem törölte az usereket), viszont azóta nagyon szar lett:S
Aztán regeltem bithorlóra, ami nem volt rossz, de utána kaptam meghívót magra és csak lestemOo Minden fent van... pl: Egy listán szoktam vezetni, hogy milyen filmek kellenek... ezt a listát volt amikor jó ideig nem ürítettem ki ezért egyszer vagy 100-200 filmnek kerestem utána... magon fent volt a 90%a... még ritka/régi darabok is... ráadásul nagy részük free leechben.😄
Aztán persze a feltöltésemet valamivel kompenzálni kellett... belefolytam ebbe a seedszerver dologba picit... 2 hónapig nyomtam, felrakott 5,5 terrát (azelõtt 1 hónapig tudtam feltölteni az itthoni netemmel 5 gigát...) és most nem fizettem be újra, mert egyelõre elég ennyi😄😄
Szóval a magon fent van szinte majdnem minden, de ha nincs, akkor az nagy ritkán fent van kisebb oldalakon...
Sok cucc, sok seed... ez a mag😄
BenceYCE-t meg nem igazán értettem, hogy mi a lószar baja van😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de am leírta h semmivel sem több a mag mint más hely, majd utána leírta h max a kisebb oldalakra késöbb kerûl fel ugyanaz, tud várni pár napot
szóval semmivel sem több, csak napokkal elöbb kerûlnek fel a cuccok és 10x annyi seederrel, ill a régi torrenteket is (akár több évest is) állt maxxal tudom húzni ha épp szükségem van rá, amit máshol meg se találok már esetleg, de am semmivel se több 😊
jameg az t se tudom honnan jött h bárki is azt hiszi h hosszabb lesz a farka ha fennvan magon, mikor én csak azon nevettem h olyanok szídják néha a magot akik benn sincsenek (vagy már nincsenek, jelenleg lényegtelen szvsz)
"A mag pont olyan mint bármelyik másik. Számomra. Akinek meg nem, annak hiányzik valamije"
mim hiányzik azért mert favolok egy oldalt és onnan szeretek tölteni? 😞 amíg nem volt mag, töltöttem máshonnan, de amint visszatért sokkal egyszerûbb és gyorsabb volt beszerezni a dolgokat, nameg a kis oldalak is elég nagy százalékban a magról táplálkoznak azért ezt se szabadna elfelejteni...vagy esetleg ezt úgy értetted h éppen szükségem van vmire ami csak ott van fenn? hát bizony akkor hiányzik vmim, amit le is húzok onnan 😊 nem a bírtoklási vágyért, hanem azért, mert épp szeretnék azzal a régi játékkal játszani, régi filmet megnézni. ez a tegyünk 3 lépést hátra és nézzük meg mire van szükségünk dolog meg érdekes mondat, sztem torrent témánál nem igen álja meg a helyét, mivel sem torrentre, sem számítógépre nincs szükséged ha nagyon hátranézel, csak kenyérre/vízre és lakhelyre, a többi csak egy plusz, nem az életbenmaradásodhoz szükséges, de hamár ott a lehetõség akkor miért ne használjam ki? 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Te mirõl beszélsz? 326 hetes regem van bithun, még egyszer nem kellett vergõdjek senki kegyeiért. Csak töltök max sávszéllel és csókolom.
Nieleen
Oldal most nincs, majd kicsit késõbb lesz... kis türelmet. 😊"
@ Hellomarci
Sokszor szoktam megaupload-ról szedni dolgokat, mindig full sávszéllel jött(nálam ez a 250kbs), de úgy 3-4 napja valamiért eszméletlen lelassult, 20kbs-nél többel nem tudok tölteni. Nem tudja valaki miért is van ez? Eddig nem volt hasonló korlátozás, lehet most bevezették?
Röfire csak a 3x-es cuccokért regeltem mert az túlnyomórészt arról szólt..Sok olyan cucc volt fent ami másho, nem volt fent. Csak most úgy tûnik pihen a kucu.
De én megmondom õszintén úgy látom,hogy maga a torrentezés kicsit kezd "kimenni a divatból"
Személy szerint van,hogy be sem lépek egy hétig sem.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
@ Hellomarci
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://goo.gl/gd6Zi5
Épeszû ember nem nézi lottónak, mert nem a befutóra kell tippelni/voksolni, hanem arra, hogy minél színesebb legyen a mezõny, hogy legyen valódi verseny, mert csak az kedvez nekünk. Ne mi versenyezzünk a trackerekért, a pártokért, hanem Õk versenyezzenek értünk.
Nem is értem miért nem miért nem sz0pt@m le valakit egy meghívóért, hiszen akkora a hype a best körül. Lehet, talán azért mert az igényeimet kielégítik a kicsik is és nem ér annyit az egész, h ott vergõdjek a staff kegyeiért? Pontosan annyit ér a mag is mint bármelyik másik tracker. Se többet, se kevesebbet. Ha nem lennének kicsik, nem lenne mihez képest nagynak lenni. Ha csak Õk léteznének, az egész torrent társadalom egyöntetûen jajgatna ha épp piszkálnák a szervereiket. Szóval ami ott van, az kérhetõ máshol is és nekem jó +1 kézbõl is, lesz@rom, nem sietek. Aki meg akar, tolongjon.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Talán a szolgáltatóddal lehet a gond ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Röfirõl tud valaki valamit?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
eddig 1 számítógéppel torrenteztem.oda-vissza szépen ment a dolog.
Most van egy másik gépem is.Már az is nagy erõfeszítés volt,hogy a netet összehozzam a routerrel a másik gépre.De az már rendben van.
Letölteni teljes sávszélességgel tudok,de vissza semmit.
U-torrent 2.0.4-en futtatom a tesztet és azt írja,hogy NAT-PMP és UpNP nincs engedélyezve,pedig az u-torrenten be vannak pipálva.
Próbáltam tûzfalon és routeren is ,de már össze-vissza állítottam mindent.Most már az 1.gépen sem tölt vissza.
Valaki írja meg nekem a frankót.
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
ha nyereményjáték lenne arra meg 1000esével mennének az sms-ek
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"
Kedves felhasználók!
Elérkezett a pillanat, hogy a segítségeteket kérjük. Valószínûleg mindenki tudja, hogy az oldal fenntartása költséges. Ezen okból kifolyólag az utóbbi idõben egyre több reklám jelent meg az oldalon, hogy költségeinket fedezni tudjuk. Esztétikai okokból azonban nem lenne célravezetõ még több reklám elhelyezése, ezért döntöttünk úgy, hogy hozzátok fordulunk.
Amennyiben lehetõséged van rá, kérjük támogasd az oldalt.
Köszönjük!"
Most Avastot használok... bevált, nincs vele gond, nincs mellette vírus😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11